hurin Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Μπορείς να το διορθώσεις αυτό... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2703188&postcount=683 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNYMAL Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Κατι εκανα στο pda και του εβγαλα τα ελληνικα καποιος να βοηθησει?? Παρεπιτοντως πριν τα βγαλω ηταν τα ΠΑΝΤΑ στα ελληνικα το pda αγορασμενο απο το VNP. Να σημειωθει οτι πηγα στα regional settings και εβαλα ελληνικα αλλα τιποτα Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Επανέφερε τη συσκευή του στην εργοστασιακή του κατάσταση με hard reset. 1. Πιέζουμε το Navigation stick προς τα πάνω κι ενώ το κρατάμε βάζουμε το On/OFF switch που είναι στο κάτω μέρος της συσκευής στη θεση OFF. 2. Ενώ συνεχίζουμε να κρατάμε το Navigation Stick επάνω ,δεν αφήνουμε καθόλου, μετά από λίγο επαναφέρουμε το switch ON/OFF στην θέση ON. 3. Η συσκευή θα κάνει επανεκκίνηση στα εργοστασιακά settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Μπορούμε να τρέξουμε σε Μιο 360 παιχνίδι σε ανάλυση VGA? Πρέπει να κάνουμε κάποιες ειδικές ρυθμίσεις? Στην συσκευή αυτή τρέχουν καλύτερα παιχνίδια VGA ή QVGA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Παιχνίδια και εφαρμογές που προορίζονται αποκλειστικά για VGA οθόνες δεν παίζουν σε αυτή τη συσκευή. Μόνο QVGA λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Παιχνίδια και εφαρμογές που προορίζονται αποκλειστικά για VGA οθόνες δεν παίζουν σε αυτή τη συσκευή. Μόνο QVGA λοιπόν. Thanx φίλε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Έχει βάλει κανείς το skype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Πού μπορούμε να βρούμε καινούρια ακίδα, αν η αρχική σπάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Έχει βάλει κανείς το skype? Εγώ. Πού μπορούμε να βρούμε καινούρια ακίδα, αν η αρχική σπάσει? Αν μπορείς να αγοράσεις από το ebay, να το προτιμήσεις: Στην τιμή που εδώ παίρνεις 1 εκεί θα πάρεις 3 (μαζί με τα ταχυδρομικά). Εγώ είχα πάρει μια Inox που είχε και στυλό μέσα, και ήταν πολύ βολική! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Καλησπερα. Θελω να παρω για εναν φιλο ενα pda και θελω να σας ρωτησω αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο αυτη την στιγμη απο το 360/560 στα ιδια χρηματα περιπου, ισως και λιγο παραπανω. Υπαρχει κατι με 128 ραμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Εγώ. Σου δουλεύει? Μπορεις και μιλάς? Γιατι εμένα μόλις πάω να κάνω κλήση, το skype κλείνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Σου δουλεύει? Μπορεις και μιλάς? Γιατι εμένα μόλις πάω να κάνω κλήση, το skype κλείνει! Όχι, λειτουργεί κανονικά. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις την τελευταία κανονική έκδοση του Skype (2.5) και όχι την 3.0 beta που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Αν την έχεις ήδη εγκατεστημένη, δοκίμασε απεγκατάσταση, soft reset και νέα εγκατάσταση. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Καλησπερα. Θελω να παρω για εναν φιλο ενα pda και θελω να σας ρωτησω αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο αυτη την στιγμη απο το 360/560 στα ιδια χρηματα περιπου, ισως και λιγο παραπανω. Υπαρχει κατι με 128 ραμ? To μόνο pda με 128ραμ είναι το hp 214,αλλά θα χρειαστείς και bt gps.Περίπου 50€ ακόμη κόστος. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Στο P560 μπορούμε να βάλουμε καινούρια windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Στο P560 μπορούμε να βάλουμε καινούρια windows? Γενικά τα PDA της Mio είναι δύσκολα στο φλασάρισμα και την αναβάθμιση. Προφανώς αναφέρεσαι στα 6.5 αλλά είναι νωρίς ακόμα. Επίσημη έκδοση ROM από την Mio κατά 99% δεν θα κυκλοφορήσει (δεν μας συνηθίζει σε αναβαθμίσεις), οπότε απλά έχε το νου σου αν μπορέσει κάνενας "μάγειρας" και ετοιμάσει κάτι σύντομα. :) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Παιδιά, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Στο πρόγραμμα για να βλέπουμε τα e-mail μας, δεν μπορώ να δημιουργήσω καινούριο λογαριασμό. Πατάω εκεί που πρέπει, αλλά δεν κάνει τίποτα. Μήπως έχει σβηστεί κάποιο αρχείο; Χρειάζομαι τα e-mail μου και δε θέλω να κάνω hard reset, γιατί έχω αρκετά μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 To μόνο pda με 128ραμ είναι το hp 214,αλλά θα χρειαστείς και bt gps.Περίπου 50€ ακόμη κόστος. Eυχαριστω φιλε, δεν ειχα δει το μηνυμα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damian23 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 paidia antimetwpizw ena problima me ti sindesi tou p560 sti sindesi internet mesw usb. To problima emfanistike otan enw palaiotera empaina mesw modem to opoio empaine sto internet mesw usb enw twra me to kainourgio pou agorasa mesw ethernet.Euxaristw poli gia tis opoies boithies sas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 γιατί δεν το συνδέεις μέσω wifi? με το usb ή θα συνδεθεί με τη μία, ή θα σου βγάλει την πίστη....και εσένα μάλλον σου έπεσε η 2η περίπτωση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 paidia antimetwpizw ena problima me ti sindesi tou p560 sti sindesi internet mesw usb. To problima emfanistike otan enw palaiotera empaina mesw modem to opoio empaine sto internet mesw usb enw twra me to kainourgio pou agorasa mesw ethernet.Euxaristw poli gia tis opoies boithies sas Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamantas29 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Μια απλή ερώτηση, γιατί όταν κλείνω το ΜΙΟ από το πάνω κουμπάκι συνεχίζει να ξοδεύει μπαταρία; Και σε σας έτσι κάνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Μια απλή ερώτηση, γιατί όταν κλείνω το ΜΙΟ από το πάνω κουμπάκι συνεχίζει να ξοδεύει μπαταρία; Και σε σας έτσι κάνει ; ναι, η συσκευή μπαίνει σε stand by mode. Για να κάνεις οικονομία στην μπαταρία, πρέπει να κλείσεις το Active sync για να μην ξεκινά αυτόματα συγχρονισμό και να προσέξεις ενα δυο πραγματάκια ακόμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos56 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Από τότε που έστειλα για επισκευή το Ρ360 δυσκολεύομαι να μπω στο ίντερνετ. Συγκεκριμένα το συνδέω με υπολογιστή με USB. Συνέχεια μου βγάζει να ρυθμίσω τη σύνδεση αλλά δεν μου λέει τι να κάνω για να συνδεθώ (ζητά σύνδεση modem ή VPN ή διακομιστή και όχι usb). Με το activesync συνδέομαι με τον υπολογιστή. Με ενδιαφέρει το αρχείο ephemeris. Σημειωτέο πριν την "αναβάθμιση" συνδεόμουν κανονικά. Το έστειλα για τη ρύθμισή του, ώστε να μην αδειάζει την μπαταρία, κάτι έγινε στην αρχή όταν το πήρα πίσω και μετά αυξήθηκαν απλώς τα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Παιδιά έχει αλλάξει κανείς rom στο mio p560? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 εγω δεν έχω βρει κάποια rom για να την αλλάξω, και δε νομίζω ότι υπάρχει και λόγος, εκτός μόνο για να βάλεις κάποια με wm6.5 ....αλλά αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts