Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Την οθονη πως την καθαριζουμε? Από την πρώτη μέρα επιβάλλεται η τοποθέτηση screen protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos11 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 που μπορω να βρω το windows mobile 5 Παράθεση :spider: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Η συσκευή σου έχει WM6 και εσύ θέλεις να βάλεις WM5; Πρέπει να είσαι ο πρώτος παγκοσμίως που το ζητάει. Όπως και να 'χει, δεν υπάρχει WM5 ROM που να προορίζεται για τη συσκευή σου και ο λόγος είναι ότι απλά δεν υπάρχει λόγος για πισωγύρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Έχω ένα bluetooth Nokia και θέλω να το συνδέσω με το Mio P560 και μέσω της εφαρμογής Skype(ή κάποιας άλλης εφαρμογής) να μπορώ να μιλάω από το bluetooth. To bluetooth το σύνδεσα με το P560 αλλά μετά τι κάνω? Δεν μπορώ να το συνδέσω με το Skype. Γίνεται αυτό που θέλω ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Νομίζω ότι το skype δουλεύει μόνο με ανοιχτό ηχείο. Δοκίμασε πάντως και το BTAudio 810. Μεταφέρει όλους τους ήχους στο bluetooth ακουστικό. Installation: The ZIP file contains three files; just copy them anywhere on your Pocket PC (simply BTAudioToggle.exe may be enough) and, when you want to toggle the sound target, just execute BTAudioToggle.exe (or, alternatively, when you want to start/stop the sound routing, execute BTAudioOn.exe/BTAudioOff.exe, respectively.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Καλησπέρα, πως γίνεται η απεγκατάσταση προγραμμάτων στο MIO P560? Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 από το μενού, settings/system/remove programs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Νομίζω ότι το skype δουλεύει μόνο με ανοιχτό ηχείο. Δοκίμασε πάντως και το BTAudio 810. Μεταφέρει όλους τους ήχους στο bluetooth ακουστικό. Installation: The ZIP file contains three files; just copy them anywhere on your Pocket PC (simply BTAudioToggle.exe may be enough) and, when you want to toggle the sound target, just execute BTAudioToggle.exe (or, alternatively, when you want to start/stop the sound routing, execute BTAudioOn.exe/BTAudioOff.exe, respectively.) Φίλε δεν μπορώ να το κατεβάσω. Γράφτηκα, αλλά τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Έχεις δίκιο, έχει πρόβλημα το link. Πάρτο από εδώ. (Διόρθωσα και το άλλο link) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Έχεις δίκιο, έχει πρόβλημα το link. Πάρτο από εδώ. (Διόρθωσα και το άλλο link) Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ! Το έβαλα στο P560 αλλά δεν μπορεί να τρέξει κανένα αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Τι λάθος σου βγάζει; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Τι λάθος σου βγάζει; :worry: Ότι δεν μπορεί να ανοίξει η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Ρίξε μια ματιά σε αυτό το tutorial μήπως και βγάλεις άκρη. Είναι αναλυτικό και κατατοπιστικότατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 :secret::secret:τι γινεται ρε παιδια εχουν εξαφανιστει οι συσκευες απο την αγορα? ψαχνω για ενα ξαδερφακι να αγορασω το μιο 560 και δεν υπαρχει πουθενα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 http://www.skroutz.gr/s/28293/Mitac-Mio-P560.html?keyphrase=mio+p560 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 http://www.skroutz.gr/s/28293/Mitac-Mio-P560.html?keyphrase=mio+p560 τι να πω ρε φιλε? τι να πω, εγω ο ασχετος εβαζα στο Skroutz mio 560 και μου εβγαζε ολα το pna τελικα το p ειναι που κανει τη διαφορα. σ ευχαριστω. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
servxris Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 καλημέρα στο πάνελ.μετα την nokia που δεν εμεινα ευχαριστημενος τοοοσα χρονια στα κηνιτα αποφάσισα να παρω το mio p560.εχω διαβαση καμποσα για την συσκευη οσα μπορεσα. η μονη διαφορα ειναι οτι η αγορα θα γινει απ το ντουμαι. τη πρεπει να προσεξω κατα την αγορά αν θα υποστιρηζει ελληνικα και αν εχεται καλύτερη προταση σε αυτήν την κατηγορια καθε πληροφορια δεχτή υποτήθεται εκει οι τιμές ειναι πολυ χαμηλότερες απ την ευρώπη ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Επειδή μιλάς για κινητά... το Ρ560 δεν είναι κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
servxris Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 το ξέρω οτι δεν ειναι για τον πλοιγο πιο πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Για πλοηγός είναι μια χαρά, εξάλλου αυτός είναι και ο βασικός προσανατολισμός αυτής της συσκευής. Η συσκευή σου θα υποστηρίζει κανονικά τα ελληνικά, απλά δεν θα γράφει, κάτι όμως που διορθώνεται εύκολα βάζοντας ένα πληκτρολόγιο της επιλογής σου από τα πολλά που κυκλοφορούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Για πλοηγός είναι μια χαρά, εξάλλου αυτός είναι και ο βασικός προσανατολισμός αυτής της συσκευής. Η συσκευή σου θα υποστηρίζει κανονικά τα ελληνικά, απλά δεν θα γράφει, κάτι όμως που διορθώνεται εύκολα βάζοντας ένα πληκτρολόγιο της επιλογής σου από τα πολλά που κυκλοφορούν. +1...και εγώ απ έξω το πήρα (όχι από Ντουμπάι αλλά δεν πειράζει). Ό,τι λέει ο αθανάσος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Κάτι μου τρώει την μπαταρία, ενώ είναι κλειστό. Το βράδυ το αφήνω φορτισμένο και το πρωί ξεφόρτιστο. Έχω βάλει και το Magic Button. Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Κάτι μου τρώει την μπαταρία, ενώ είναι κλειστό. Το βράδυ το αφήνω φορτισμένο και το πρωί ξεφόρτιστο. Έχω βάλει και το Magic Button. Τι μπορώ να κάνω? Στο task manager φαίνεται να τρέχει κάποιο πρόγραμμα? Μήπως σου ανοίγει το ActiveSync στο άσχετο? Η διαφορά στην μπαταρία είναι μεγάλη? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Στο task manager φαίνεται να τρέχει κάποιο πρόγραμμα? Μήπως σου ανοίγει το στο άσχετο? Η διαφορά στην μπαταρία είναι μεγάλη? Δεν φαίνεται να τρεχει κάτι, το ActiveSync είναι πάντα αναμμένο (όπως και πριν). Θα του κάνω ένα reset μπας και στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Δτο ActiveSync είναι πάντα αναμμένο (όπως και πριν). Μπορείς να το διορθώσεις αυτό... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2703188&postcount=683 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts