Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Oxi bebaia. O kathenas exei tin apopsi tou kai tin ekferei me to diko tou tropo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdog Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Καλησπέρα σε όλους!Μια ερωτηση θα ήθελα να κάνω έχοντας διαβάσει τα προηγούμενα θέματα στο forum.Ακόμη δεν έχω συγχρονίσει τη συσκευή μου με το pc με την activesync αλλά έχω διαβάσει οτι πολλοί απο όσους το έχουν κάνει έχουν προβλήματα(το pda ανοίγει μόνο του οποτε γουστάρει;) ).Οπότε σκέφτομαι μήπως δεν το προσπαθήσω να το συγχρονίσω τελικά μιας που ωσ τωρα σε μένα δεν παρουσιάζει κανενα τέτοιο πρόβλημα..θε ήθελα πολυ ν ακούσω τη γνώμη σας σ αυτό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Και όλα αυτά με το Resco Explorer γιατί με τον default explorer που έχει η συσκευή θα παιδευτείς πολύ περισσότερο. μόνο με Resco από εποχές Ρ350....:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Σίγουρα! Άντε για τους λάτρεις των freeware... Total Commander, αλλά μέχρι εκεί! :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Παιδιά γειά Σχετικά με το ανάμα της συσκευής και του email μου στην mio πριν 2 μήνες πήρα σήμερα την παρακατων απάντηση =================== Dear LEONIDAS, Currently, the device need to be returned for flashing to another ROM Image version . Needs to be booked for repair Ευχαριστούμε που λάβατε το χρόνο να επικοινωνήσετε μαζί μας. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Demetris Mio Technology Technical Support Team Εχει παρει το μάτι σας να κυκλοφορέι καμμιά νεότερη ROM? τί μας λένε αυτοί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treelooos Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Παιδιά πάω να δω ένα αρχειο στο power point γύρω στα 38mb και μου λέει ότι η παρουσίαση θα κλείσει επειδή δεν υπάρχει αρκετή μνήμη και μου λέει να πάω στις ρυθμίσεις να κλείσω προγράμματα. Όμως δεν έχω κανένα προγραμμα ανοιχτο.(χρησιμοποιώ το magic button). Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Δοκίμασε να το ανοίξεις μετά από soft reset. Εάν και τότε δεν σου το ανοίγει... το αρχείο σου είναι πολύ μεγάλο για τις δυνατότητες της συσκευής σου! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treelooos Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Δοκίμασε να το ανοίξεις μετά από soft reset. Εάν και τότε δεν σου το ανοίγει... το αρχείο σου είναι πολύ μεγάλο για τις δυνατότητες της συσκευής σου! :O Τελικά έφταιγε το γεγονος ότι ήταν σε μορφή .pptx (office 2007). Το άλλαξα και ειναι ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdog Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Θα επαναλάβω το ερώτημα που έκανα σε προηγούμενο post μήπως τώρα μου απαντήσει καποιος;) έχοντας διαβάσει τα προηγούμενα θέματα στο forum.Ακόμη δεν έχω συγχρονίσει τη συσκευή μου με το pc με την activesync αλλά έχω διαβάσει οτι πολλοί απο όσους το έχουν κάνει έχουν προβλήματα(το pda ανοίγει μόνο του οποτε γουστάρει ).Οπότε σκέφτομαι μήπως δεν το προσπαθήσω να το συγχρονίσω τελικά μιας που ωσ τωρα σε μένα δεν παρουσιάζει κανενα τέτοιο πρόβλημα..θε ήθελα πολυ ν ακούσω τη γνώμη σας σ αυτό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Θα επαναλάβω το ερώτημα που έκανα σε προηγούμενο post μήπως τώρα μου απαντήσει καποιος;) έχοντας διαβάσει τα προηγούμενα θέματα στο forum.Ακόμη δεν έχω συγχρονίσει τη συσκευή μου με το pc με την activesync αλλά έχω διαβάσει οτι πολλοί απο όσους το έχουν κάνει έχουν προβλήματα(το pda ανοίγει μόνο του οποτε γουστάρει ).Οπότε σκέφτομαι μήπως δεν το προσπαθήσω να το συγχρονίσω τελικά μιας που ωσ τωρα σε μένα δεν παρουσιάζει κανενα τέτοιο πρόβλημα..θε ήθελα πολυ ν ακούσω τη γνώμη σας σ αυτό!!! ενταξει ειναι αληθεια πως ανοιγει μερικες φορες (σ εμενα πολυ σπανια) απο μονο του, ομως αυτο δεν ειναι ιδιεταιρο προβλημα, μιας και οπως ανοιγει ξανακλεινει, δεν ειναι κατι τοσο τραγικο, ωστε να πω πως δεν θα το συγχρονισω με τον υπολογιστη, (αυτο το τελευταιο ειναι αδιανοητο για μενα) προσωπικα δε νομιζω πως αξιζει να εχει καποιος μια τετοια συσκευη χωρις να τη συνδεει στον υπολογιστη, αλλα τελος παντων αυτο ειναι προσωπικη υποθεση του καθενα, αναλογα με τις απαιτησεις του. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdog Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 ενταξει ειναι αληθεια πως ανοιγει μερικες φορες (σ εμενα πολυ σπανια) απο μονο του, ομως αυτο δεν ειναι ιδιεταιρο προβλημα, μιας και οπως ανοιγει ξανακλεινει, δεν ειναι κατι τοσο τραγικο, ωστε να πω πως δεν θα το συγχρονισω με τον υπολογιστη, (αυτο το τελευταιο ειναι αδιανοητο για μενα) προσωπικα δε νομιζω πως αξιζει να εχει καποιος μια τετοια συσκευη χωρις να τη συνδεει στον υπολογιστη, αλλα τελος παντων αυτο ειναι προσωπικη υποθεση του καθενα, αναλογα με τις απαιτησεις του. Ναι συμφωνώ οτι πρέπει να συγχρονίζεται με τον υπολογιστή η συσκευή αλλά δε μπορεί να γίνει το ίδιο μέσω τησ κάρτας?(είμαι ψιλοάσχετος μ αυτά γι αυτο ρωταω..απλά πιστεύω ότι αρχεία μεταφέρονται κι έτσι οπότε γιατί να ρισκάρει καποιος να ανοίγει όποτε θέλει η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdog Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Και κάτι ακόμα αν θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος.Γιατί ενώ η flash memory υποτιθεται οτι είναι 512mb οταν την ελέγχω απ τη συσκευή λέει 390?Μήπως τα windows καταλαμβάνουν το χώρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Sou leei oti afti einai i synoliki h' i diathesimi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Ναι συμφωνώ οτι πρέπει να συγχρονίζεται με τον υπολογιστή η συσκευή αλλά δε μπορεί να γίνει το ίδιο μέσω τησ κάρτας? Poias kartas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdog Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Poias kartas? δεν το εχω τώρα μπροστά μου και δε θυμάμαι σιγουρα αλλά νομίζω η συνολική.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdog Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 οσον αφορά στην κάρτα ενοώ την sd..Αντί να συγχρονίσω τη συσκευή με το Pc με activesync περνάω τα προγράμματα που θέλω στην κάρτα κατευθείαν απ το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armada337 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Καλησπέρα σε όλους!Μια ερωτηση θα ήθελα να κάνω έχοντας διαβάσει τα προηγούμενα θέματα στο forum.Ακόμη δεν έχω συγχρονίσει τη συσκευή μου με το pc με την activesync αλλά έχω διαβάσει οτι πολλοί απο όσους το έχουν κάνει έχουν προβλήματα(το pda ανοίγει μόνο του οποτε γουστάρει;) ).Οπότε σκέφτομαι μήπως δεν το προσπαθήσω να το συγχρονίσω τελικά μιας που ωσ τωρα σε μένα δεν παρουσιάζει κανενα τέτοιο πρόβλημα..θε ήθελα πολυ ν ακούσω τη γνώμη σας σ αυτό!!! Άλλο θέμα το "ανοίγει μόνη της η συσκευή" και άλλο θέμα να "συγχρονίσεις τη συσκευή με το PC μέσω ActiveSync" Τι διαδικασία κάνεις για να συγχρονίσεις τη συσκευή με το PC? Για πές μας βήμα βήμα γιατί δεν είναι και τόσο δύσκολο. Απλά να αναφέρω ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να παίξει ρόλο το Antivirus ή to Internet security. π.χ. Σε PC με Kaspersky Int. Sec. δεν μπορούσε να συγχρονίσει μέχρι που απενεργοποιήσαμε για λίγο το Kaspersky και μετά συγχρόνισε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omastoras Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 sorry τωρα π τα διαβαζω εκανα λαθος οσον αφορα τα χαρακτηριστικα,δεν ξερω αν το κανα εγω ή το σιτε π ειχα δει τοτε.. παιδες πριν απο 4 μερες το πηρα απο το 427 μαζι με το mio map v3 243E Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Για όσους δεν κατάλαβαν... ο φίλος εννοεί το play247.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 οσον αφορά στην κάρτα ενοώ την sd..Αντί να συγχρονίσω τη συσκευή με το Pc με activesync περνάω τα προγράμματα που θέλω στην κάρτα κατευθείαν απ το pc πρωτον με τον τροπο αυτο μπορεις να περασεις μονο προγραμματα που ειναι ετοιμα για εγκατασταση με το διαχειριστη αρχειων (cab) δευτερο με το συγχρονισμο δεν περνας προγραμματα αλλα μεσω του active syng, με το συγχρονισμο συγχρονιζεις (outlook) π.χ. επαφες εργασιες ημερολογιο σημειωσεις κ.α. και επειδη δεν ειμαι και ιδιεταιρα γνωστης ας συμπληρωσει-διορθωσει αν θελει και καποιος αλλος. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdog Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 πρωτον με τον τροπο αυτο μπορεις να περασεις μονο προγραμματα που ειναι ετοιμα για εγκατασταση με το διαχειριστη αρχειων (cab) δευτερο με το συγχρονισμο δεν περνας προγραμματα αλλα μεσω του active syng, με το συγχρονισμο συγχρονιζεις (outlook) π.χ. επαφες εργασιες ημερολογιο σημειωσεις κ.α. και επειδη δεν ειμαι και ιδιεταιρα γνωστης ας συμπληρωσει-διορθωσει αν θελει και καποιος αλλος. Ευχαριστώ πολύ για τισ απαντήσεις σας.Η αλήθεια είναι οτι ούτε εγώ είμαι γνώστης γι αυτ'ό ρωτάω μπας και μάθω περισσοτερα ;) Με την καρτα οντως περνάω προγραμματα σε ψαβ καθι διαφορα άλλα..πχ πλοηγούς.Η αλήθεια είναι οτο ούτε εγώ ξέρω αν περναν οι επαφέσ απο το pc στη συσκευή μέσω κάρτας.. Είπα πριν για το προβλημα οτι ανοιγει η συσκευη μονη της αφου την εχεις συγχρονίσει καπιοεσ φορες γιατθι αυτο διάβασα απο προηγούμενα posts..Εμενα ακομη ευτύχως δε μου εχει παρουσιάσει τλετοιο πρόβλημα αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει την activesync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidiwths_1 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Nai... exei apodeixthei poly aksiopisto! Kalws na sou erthei ;) Re paidia omws me thn eggyhsh ti paizei apo tetoia magazia tou ekswterikou? Mipws kalytera na to paroume apo play247? Παράθεση ''Στο τέλος όλα θα πάνε καλά..κι αν δεν πάνε να είσαι σίγουρος πως δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος':) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Re paidia omws me thn eggyhsh ti paizei apo tetoia magazia tou ekswterikou? Mipws kalytera na to paroume apo play247? η εγγύηση καλύπτει συσκευές που αγοράζονται απο Ευρωπαϊκή Ένωση και χρησιμοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οπότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Μια ερώτηση: Το 560 διαθέτει backup battery; Κι αν όχι, πως κρατάει τα δεδομένα όταν εξαντληθεί η κύρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UltiMo_ Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Μια ερώτηση: Το 560 διαθέτει backup battery; Κι αν όχι, πως κρατάει τα δεδομένα όταν εξαντληθεί η κύρια; με μνήμη flash Παράθεση TSIPOURO... connecting people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts