Jump to content

omastoras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About omastoras

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

omastoras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. οκ φίλε μου προσπαθώ πάλι και σε ευχαριστώ πολύ
  2. στο βήμα 6 δεν λέει να κάνω back up?
  3. όχι δεν μου κάνει εγκατάσταση καθόλου αυτό δοκίμαζα πάλι
  4. άστα να πάνε δηλάδή πρέπει να κάνω τα εξής : 1.Κατέβασε από εδώ το τελευταίο OS και κάνε εγκατάσταση στο PC 2. κατέβασε αυτό http://www.megaupload.com/?d=GO09LUDV (το έχω αυτό απο έσενα) 3. αποσυμπίεσε το αρχείο που κατέβασες κάπου στο desktop και θα βρεις έναν φάκελο Java που μέσα έχει COD αρχεία και ένα αρχείο Greek.alx 4. Κάνε αντιγραφή όλα τα αρχεία COD και πήγαινε στο C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files\9530EastAsia_v5.0.0.724_P4.2.0.304\Java και κάνε επικόλληση. 5. Κάνε αντιγραφή το αρχείο Greek.alx και πήγαινε C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files\9530EastAsia_v5.0.0.724_P4.2.0.304 και κάνε επικόλληση. τρέχουμε το BBSAK το οποίο θα βρείτε στο BlackBerry-Experts.net - Πατάμε connect. Όταν εμφανιστεί το pin της συσκευής μας σημαίνει οτι συνδέθηκε. - Πατάμε το Backup apps. Όταν τελειώσει θα δημιουργηθεί ο φάκελος backup στο /program files/BBSAK ο οποίος θα περιέχει το backup (αρχεία τύπου .cod και ένα backup.alx). - Πατάμε το wipe device. Mε την επιλογή αυτή ξηλώνουμε οποιδήποτε ος φοράει η συσκευή μας, εμφανίζεται δηλαδή το error 507. Μην πατήσετε τίποτα μέχρι να βγάλει ειδοποίηση το BBSAK wipe complete. - Πατάμε το load os. Η επιλογή αυτή σβήνει το vendor.xml και ανοίγει το loader.exe, οι έμπειροι χρήστες μπορούν να το κάνουν και χειροκίνητα. - Μπορεί να αργήσει να διαβάσει την συσκευή μας. Ενδέχεται να χρειαστεί να ανοιγοκλείσουμε αρκετές φορές το loader.exe. Όταν βγεί το pin της συσκευής πατάμε next - Στην επόμενη οθόνη διαλέγουμε τις εφαρμογές που θέλουμε να περάσουμε. - Για να κάνουμε restore τις παλιές third party εφαρμογές μας πατάμε add και πάμε στον φάκελο του backup και διαλέγουμε το αρχείο backup.alx. - Στην συνέχεια πατάμε next και περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία. Η συσκευή θα αργήσει αρκετά να ανοίξει, ΥΠΟΜΟΝΗ!!! - Τέλος συνδέουμε πάλι την συσκευή μας και κάνουμε restore το backup μας με τον desktop manager ?????
  5. χεχε αστα να πάνε, δεν μου τα βγάζει καθόλου έχω κατεβάσει αυτά 9530EastAsia_PBr5.0.0_rel1226_PL4.2.0.304_A5.0.0.724_China_Telecom_ αλλά ελληνικά πουθενά μηπώς θέλει άλλο αρχείο??? επίσης στον φάκελο που μου κάνει back up στο bbsak μετά από το Backup apps δεν περιέχει αρχεία cod μόνο ένα αρχείο alx και ένα jad
  6. φίλε rokko τζάμπα η χαρά δεν μου βάζει ελληνικά χέρεις καναν άλλο τροπό....?
  7. φίλε μου είσαι θεός....:D:D:D
  8. Καλησπέρα φίλε μου είναι πολύτιμη η βοηθειά σου αλλά το αρχείο http://www.megaupload.com/?d=GO09LUDV δεν υπάρχει το έχουν κατεβάσει. Υπάρχει κάποια εναλακτική λύση ή μήπως το έχει κάποιος να το στείλει να προχωρήσω. Ευχαριστώ πολύ...:lol:
  9. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι αν ξέρετε πήρα το εξής κινητό: http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=4300 έχω μείνει ευχαριστημένος ξέρει κανείς τι είναι ο τύπος κωδικοποίησης στις ρυθμίσεις έχει κάποια UTF-16LE, UTF-16BE κτλ ??? Δεν κατάλαβα τίποτα ευχαριστώ πολύ παιδες.
  10. Εχω αυτό με οθόνη capacitive και ενας φίλος μου εστειλέ τις ρυθμίσεις πριν λίγο μπορώ να σας τις παραθέσω αν θέλετε.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
  11. Καλημέρα παίδια από σήμερα έχω στα χέρια μου http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=4300 αρχικά φαίνεται καλό, πρόβλημα έχει ακόμα το γράμμα (π) είναι ακόμα μικρό δεν μπαίνει στα κεφαλαία, δεν εχει βαθμολογηση πένας απ ότι είδα, θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κάποιος από που κατεβάζουμε εφαρμογές και αν έχει κάποιος τις ρυθμίσεις για mms cosmote και vodafone??? Ευχαριστώ πάρα πολύ.:)
  12. Συγνώμη για την ενόχληση να σε ρωτήσω κάτι βρήκα αυτό http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=4300

    είναι καλό?

    μπορώ να του κατεβάσω και άλλα πράγματα από Internet (άλλες εφαρμογες κτλ)..

    ευχαριστώ πολύ

  13. ευχαριστώ πολύ raver απλά επειδή δεν ξέρω και πολλά από αυτά, έχω μπερδευτεί με το kiphone και το άλλο και δεν καταλάβαινα πιο είναι το καλύτερο σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.
×
×
  • Create New...