ταξιδιωτης22 Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 παιδια πηρα χτες μια καρτα cosmote whats up,το προβλημα μου ειναι το εξης,θελω να ξερω σε ποσες ωρες περιπου μπορω να εχω ενεργοποιημενα τα mms.στην vodafone σε 5 λεπτα ηταν ετοιμα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 παιδια πηρα χτες μια καρτα cosmote whats up,το προβλημα μου ειναι το εξης,θελω να ξερω σε ποσες ωρες περιπου μπορω να εχω ενεργοποιημενα τα mms.στην vodafone σε 5 λεπτα ηταν ετοιμα. Στειλε mms στο 1651 και πιστευω σε 5-10 λεπτα θα σου ερθει μηνυμα ενεργοποιησης των mms. Σβησε και ανοιξε το κινητο και ολα ειναι ok. Αν εχεις νοκια η ερικσον και θες και τις ρυθμισεις στειλε mms n ή mms e στο 1651 να ερθουν και οι ρυθμισεις. Σ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 παιδιά πριν λίγες μέρες δέχτηκα μήνυμα απο τη cosmote που μου έλεγε τι να στείλω για να ενεργοποιήσω τα mms και ότι μέχρι 16/8 έχω 40 δωρεάν mms,και φυσικά τα ενεργοποιήσα και τώρα στέλνω τα δωρεάν mms μου.Ισχυεί σε όλους αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 παιδιά πριν λίγες μέρες δέχτηκα μήνυμα απο τη cosmote που μου έλεγε τι να στείλω για να ενεργοποιήσω τα mms και ότι μέχρι 16/8 έχω 40 δωρεάν mms,και φυσικά τα ενεργοποιήσα και τώρα στέλνω τα δωρεάν mms μου.Ισχυεί σε όλους αυτό? Σε μένα και σε όσους ξέρω ότι έχουν Cosmote δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο!! Είσαι σίγουρος ότι στέλνεις δωρεάν MMS?? Για πάρε και ρώτα τους!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) παιδιά πριν λίγες μέρες δέχτηκα μήνυμα απο τη cosmote που μου έλεγε τι να στείλω για να ενεργοποιήσω τα mms και ότι μέχρι 16/8 έχω 40 δωρεάν mms,και φυσικά τα ενεργοποιήσα και τώρα στέλνω τα δωρεάν mms μου.Ισχυεί σε όλους αυτό? Σε μένα και σε όσους ξέρω ότι έχουν Cosmote δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο!! Είσαι σίγουρος ότι στέλνεις δωρεάν MMS?? Για πάρε και ρώτα τους!! einai prosfora tis Cosmote gia olous tous katoxous whats up 40 mms dwrean olo ton augousto. den thelei energopoiisi.isxyei aytomata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) einai prosfora tis Cosmote gia olous tous katoxous whats up 40 mms dwrean olo ton augousto. den thelei energopoiisi.isxyei aytomata. A είναι στα καρτοκινητά!! Νόμιζα στην σύνδεση γιατί ο φίλος δεν το διευκρίνιζε!! Πάω πάσο τότε!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmag Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Καλησπέρα, Όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό και ήθελα να ρωτήσω. Εχει καταφέρει να ενεργοποιήσει κανείς τα ΜΜΣ σε Κ800ι? Κάνω ακριβώς ότι πρέπει αλλα συνέχεια μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης. Καμία συμβουλή; Νικόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Θέλει να ενεργοποιήσει ο αδερφός μου τα ΜΜS στο k750. Έχει Cosmote συμβόλαιο. Σε ποιο τηλέφωνο πρέπει να πάρει για να του στείλους τις ρυθμίσεις? Ευχαριστώ :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Θέλει να ενεργοποιήσει ο αδερφός μου τα ΜΜS στο k750. Έχει Cosmote συμβόλαιο. Σε ποιο τηλέφωνο πρέπει να πάρει για να του στείλους τις ρυθμίσεις? Ευχαριστώ :) Θα στείλει μήνυμα στο 1651 και θα γράψει "MMS Ε" Και για WAP (αν θέλει) θα στείλει επίσης στο 1651 "WAPA E" Τα μηνύματα αυτά είναι χρεώσιμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Θέλει να ενεργοποιήσει ο αδερφός μου τα ΜΜS στο k750. Έχει Cosmote συμβόλαιο. Σε ποιο τηλέφωνο πρέπει να πάρει για να του στείλους τις ρυθμίσεις? Ευχαριστώ :) Θα στείλει το μήνυμα MMS E στο 1651 και θα του έρθουν οι ρυθμίσεις. Λίγο αργότερα θα έρθει και ένα μήνυμα που θα τον καλωσορίζει στην υπηρεσία. Θα κάνει μια επανεκκίνηση στη συσκευή και θα είναι ΟΚ ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 chris_2005 και Petros the Great ευχαριστώ πολύ! Μα τι γρήγορες απαντήσεις είναι αυτές :rolleyes: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 chris_2005 και Petros the Great ευχαριστώ πολύ! Μα τι γρήγορες απαντήσεις είναι αυτές :rolleyes: Καλώς ήρθες στο forum της ταχύτητας!! :p Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά :lol: Τώρα ειδικά που μας αναβαθμίζουν και τις γραμμές ADSL!!!! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Κλέβεις κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Έχεις καμιά ιδέα; Γιατί το λες αυτό; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Να ρωτήσω πάλι... Και στο καρτοκινητό για ενεργοποίηση των MMS το ίδιο νούμερι ισχύει? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Να ρωτήσω πάλι... Και στο καρτοκινητό για ενεργοποίηση των MMS το ίδιο νούμερι ισχύει? Ναι παντού... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemos Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Ρε παιδια χρειαζομαι τα φωτα καποιου εδω μεσα. Υπηρχε μια περιοδος που εστελνα και λαμβανα ΜΜΣ χωρισ κανενα προβλημα. Εδω κι ενα 6μηνο περιπου συμβαινει το εξης: Μπορω να στειλω μια χαρα, αλλα δε μπορω να λαβω. Κι εξηγω. Οταν μου στελνουν ΜΜΣ συμβαινει το παρακατω κουφο. Λαμβανω αναφορα, ΣΑΝ ΝΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΓΩ ΜΜΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ! Τιποτα αλλο ομως. Δηλαδη ετσι καταλαβαινω οτι καποιος, δεν ξερω ποτε ποιος, μου εστειλε ΜΜΣ. Λαμβανω αναφορα οτι εστειλα εγω!!! Υπαρχει εξηγηση? Υπαρχει λυση? ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Ρε παιδια χρειαζομαι τα φωτα καποιου εδω μεσα. Υπηρχε μια περιοδος που εστελνα και λαμβανα ΜΜΣ χωρισ κανενα προβλημα. Εδω κι ενα 6μηνο περιπου συμβαινει το εξης: Μπορω να στειλω μια χαρα, αλλα δε μπορω να λαβω. Κι εξηγω. Οταν μου στελνουν ΜΜΣ συμβαινει το παρακατω κουφο. Λαμβανω αναφορα, ΣΑΝ ΝΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΓΩ ΜΜΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ! Τιποτα αλλο ομως. Δηλαδη ετσι καταλαβαινω οτι καποιος, δεν ξερω ποτε ποιος, μου εστειλε ΜΜΣ. Λαμβανω αναφορα οτι εστειλα εγω!!! Υπαρχει εξηγηση? Υπαρχει λυση? ευχαριστω... Δε δοκιμαζεις να ξαναπερασεις τις ρυθμισεις για MMS και αν εξακολουθει το προβλημα κανε μια κληση στην εξυπερετηση πελατων και ρωτα τους σχετικα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 πάρε τηλ εξυπηρέτηση πελατών, πες τον αριθμό σου και το μοντέλο το κινητού σου και θα λάβεις άμεσα μήνυμα με τις ρυθμίσεις για mms. κάνεις αποδοχή και όλα οκ, χωρίς κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TZORILOS Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς αν η cosmote έχει αυξήσει το όριο των ΚB για τα mms? Δηλ ανέβηκε καθόλου πάνω από τα 100? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς αν η cosmote έχει αυξήσει το όριο των ΚB για τα mms? Δηλ ανέβηκε καθόλου πάνω από τα 100? Με φίλους που έχουν cosmote έχουμε κανονικότατα νταλλαγή mms των 300kb ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 ok ly8ike to prob :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 gia sas paidia prosfata pira ena toshiba ts-605 prospatho na peraso ta kolo mms alla den ginete tpt.pls help!!! esteila sms sto 1651 tin leksi MMS k mou irthe apantisi : KAΛΩΣ HΛΘATE ΣTHN YΠHPEΣIA MMS. ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣXETIKA ME THN AΠOKTHΣH KAI XPHΣH TOY ΠPOΣΩΠIKOY ΣAΣ AΛMΠOYM, EΠIΣKEΦΘEITE TO SITE THΣ COSMOTE (http://WWW.COSMOTE.GR apo tote tpt.den mporo na steilo mms mporei kapoios na me voithisei stis ameses ritmiseis k na mou pei ti na valo mias k oi rithmiseis apo to site tis cosmote den voithisan??... Etsi loipon to toshiba exei sto profil mms: (osa einai simpliromena einai by default apo to tilefono) onoma: dieuthinsi IP:000.000.000.000 thira: dieuthinsi diakomisti:http:// xronos anamonis:240 sindesi:GPRS profil CSD: <keno> profil GPRS:MMS pls help euxaristo Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TERRORZONE Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 to kleises kai to anoikses to kin? ti leei to toshiba? Παράθεση ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Πως μπορώ να δω ΗΔΗ απεσταλμένα(απο άλλους) mms μέσω internet? Για να είμαι πιο σαφής, τον αριθμό frog που είχα τον έβαλα σε ένα παλιό κινητό (Siemens S55) και στο κανονικό μου μπήκε μια άλλη κάρτα sim άλλου δικτύου :ninja: :p και μου ήρθε ένα mms στο παλιό νούμερο που δεν το έχω αποθηκευμένο(το νούμερο αποστολέα)......δεν μου απάντησε σε μήνυμα ποιος/α είναι ούτε το σηκώνει όταν παίρνω και έχω περιέργεια να δω τι στο καλό έστειλε και ποιος είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το κακό είναι ότι, όταν απομακρύνομαι απο διάφορα άτομα(σχέσεις κλπ)σβήνω και όλα τα νούμερα.....και αυτά που δεν θυμάμαι, καμιά φορά(ποτέ δεν ξέρεις..)μπορεί να τα βρω μπροστά μου! :O Έκανα ότι ρυθμίσεις λέει στο site frogmobile.gr συγκεκριμένα για το S55, ανοίγοντας το μήνυμα πατάω "λήψη mms" αλλά λέει σφάλμα δικτύου ή ρυθμίσεων!!! Βάζω και 9201 στην θύρα που δεν αναφέρει στο σάιτ(το βρήκα βάζοντας άλλο siemens)ξεκινάει να λέει σύνδεση(πριν τίποτα), περνάνε λίγα δευτερόλεπτα και μόλις βγάζει το πλαίσιο λήψης πάλι το ίδιο error!!!!!!!!!!!!!!!!! Σκέφτηκα να βάλω την κάρτα στο K750i αλλά άδικος κόπος αφού το αρχικό sms(που σε συνδέει μετά με το server mms για να κατεβάσει...)ήδη ήρθε και δεν ξαναέρχεται(υποθέτω)!:( Αν δεν υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω internet(πχ να μπώ στο server κάνωντας login σαν 6975...)ας μου βρει όποιος έχει siemens ρυθμίσεις ή τι πρέπει να κάνω.........Σημείωση, όσο αφορά το κατέβασμα απο internet αν ο τρόπος δεν......ας έλθει με πμ.:cool: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts