Jump to content

Wind Plus

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά επειδή θα πρέπει να τρέξουμε κάποια πειράματα με κινητά στο εργαστήριό μου και θέλουμε χρήση Internet, μπορεί να μας απαντήσει κάποιος με σιγουριά εαν με τις μέχρι στιγμής ρυθμίσεις που υπάρχουν στο μήνυμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2662552#post2662552 δεν υπάρχει το όριο των 40 MB στα καρτοκινητά ή πλέον γίνεται χρέωση?

Θα χρεωθεις κανονικα. εχει μπει το οριο εδω και 2.5 μηνες περιπου

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα χρεωθεις κανονικα. εχει μπει το οριο εδω και 2.5 μηνες περιπου

Κρίμα... :(

Δεν πειράζει όμως, χαλάλι τους, εξαιτίας του "κενού" που υπήρχε, έτρεξα την έρευνα του διδακτορικού ! :cool:

Εληξε το wind plus του Οκτωβριου και πηγα την Κυριακη να το ανανεωσω, στελνω μηνυμα, ερχεται μηνυμα ενεργοποιησης, αλλα παρατηρω οτι δεν μου αφαιρεσε λεφτα απο την καρτα και οταν στελνω check μου λεει οτι δεν εχω διαθεσιμο υπολοιπο.

Μπηκα λιγο στο mail δοκιμαστικα και με χρεωσε κανονικα απο την καρτα.

Αλλο κουλο παλι αυτο, δηλαδη αν δεν ημουνα προσεχτικος θα ειχα τωρα παλι - υπολοιπο. Το συστημα της wind ακομα μια φορα, αποτυχια.

Περιμενω να δω ποτε θα παρω απαντηση και ποτε θα τα "παρω" γενικα.

ειχα μπει κατα λαθος στο wind plus για 5 ωρες και ηταν σε μια σελιδα, θελω να ρωτησω θα πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου?

η μονο οσα kb ηταν η σελιδα συν τα 42 λεπτα χρεωσης εισοδου?

και κατι αλλο επειδη ειμαι και ολιγον ασχετος, ποσα μπορει kb να εχει η σελιδα (εναν μεσο ορο) για να δω τι θα πληρωσω αφου αν θyμαμε καλα ειναι 0,0119 το kb?????????????????????

0,42 και αν μπηκες μονο στην σελιδα και εμεινες μεσα χωρις πλοηγηση, πανω κατω σιγουρα 20kb.τωρα αυτο ειναι αναλογα που μπηκες και τι εκανες.

Never Give Up:!:

Join friend!

αμα δεν εκανες serfing θα πληρωσεις μερικα Kb αυτο μπορεις να το δεις και απο τους μετρητες στο κινητο σου (ποσα data ειχε η συγκεκριμενη συνδεση) τουλαχιστον εγω στο Nokia μπορω.

Τελικά ισχύει αυτή η αυτόματη ανανέωση;

Άμα ενεργοποιήσω το non-stop μπορώ να απενεργοποιήσω αμέσως την αυτόματη ανανέωση ή πρέπει πρώτα να περιμένω να μου στείλουν το μήνυμα που λέει οτι θα ανανεωθεί αυτόματα;

Ευχαριστώ :)

Τελικά ισχύει αυτή η αυτόματη ανανέωση;

Άμα ενεργοποιήσω το non-stop μπορώ να απενεργοποιήσω αμέσως την αυτόματη ανανέωση ή πρέπει πρώτα να περιμένω να μου στείλουν το μήνυμα που λέει οτι θα ανανεωθεί αυτόματα;

Ευχαριστώ :)

Κανονικα απο την στιγμη που το ενεργοποιεις, μπορεις με να το σταματησεις την αυτοματη ενεργοποιηση στελνοντας stop στο 19349.

Εγω βεβαια που το εκανα αυτο, ειμαι τωρα μια βδομαδα χωρις wind plus γιατι εχει κολησει το συστημα και δεν μπορω να το ενεργοποιησω ξανα.

Απορω εδω και 3 μερες που εχω αναφερει το προβλημα τι ψαχνει η wind και δεν μου το εχει λυσει ακομα. Αρχιζω και πιστευω τελικα οσα λεγονται για την wind..

Κανονικα απο την στιγμη που το ενεργοποιεις, μπορεις με να το σταματησεις την αυτοματη ενεργοποιηση στελνοντας stop στο 19349.

Aχά, ευχαριστώ για την πληροφορία :)

Μια ακόμη ερώτηση: Κάποιοι έλεγαν ότι στα καρτοκινητά τους εξακολουθούσε να μην χρεώνει και μετά τα 40MB. Το διόρθωσαν αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι αφού ανακοίνωσαν την καινούργια πολιτική τους για τα 40MB δεν ξαναέκανα ενεργοποίηση. Μετά από έναν χρόνο λέω να ξανακάνω ενεργοποίηση να δω πως είναι τα πράγματα :P

Εληξε το wind plus του Οκτωβριου και πηγα την Κυριακη να το ανανεωσω, στελνω μηνυμα, ερχεται μηνυμα ενεργοποιησης, αλλα παρατηρω οτι δεν μου αφαιρεσε λεφτα απο την καρτα και οταν στελνω check μου λεει οτι δεν εχω διαθεσιμο υπολοιπο.

Μπηκα λιγο στο mail δοκιμαστικα και με χρεωσε κανονικα απο την καρτα.

Αλλο κουλο παλι αυτο, δηλαδη αν δεν ημουνα προσεχτικος θα ειχα τωρα παλι - υπολοιπο. Το συστημα της wind ακομα μια φορα, αποτυχια.

Περιμενω να δω ποτε θα παρω απαντηση και ποτε θα τα "παρω" γενικα.

ετσι την πατησα εγω!

περιμενα να το κανει αυτοματα(διοτι εστειλαν σμς οτι ενεργοποιηθηκε κ για τον επομενο μηνα το wind plus) k ως δια μαγειας βλεπω οτι απο +15 ευρω ειχα -5 ευρω!!!κ εγω σερφαρα μολις 2 ημερες κ προσεχτικα για να μην υπερβω τα 40 Mb!!

μιλαμε για τραγικη απατη εκει στην wind..κατι πρεπει να γινει με αυτο το θεμα!!

ετσι την πατησα εγω!

περιμενα να το κανει αυτοματα(διοτι εστειλαν σμς οτι ενεργοποιηθηκε κ για τον επομενο μηνα το wind plus) k ως δια μαγειας βλεπω οτι απο +15 ευρω ειχα -5 ευρω!!!κ εγω σερφαρα μολις 2 ημερες κ προσεχτικα για να μην υπερβω τα 40 Mb!!

διαμαρτυρηθηκες στο cc για την υπερχρεωση και γενικοτερα για το λαθος? το wind plus ηταν καποτε το μεγαλυτερο συν αυτης της εταιριας και τωρα ειναι μονο προβληματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ετσι την πατησα εγω!

Θα παρεις τηλεφωνο ή καλυτερα στειλε ενα μειλ και θα σου πιστωσουν πισω τα λεφτα.

Παντως οντως συμφωνω με τον Παιχτη, ολο προβληματα ειναι τελευταια..

To mobile tv ισχύει ακόμα ; και αν ναι παρακαλώ μπορεί κανείς να αναφέρει τις ρυθμίσεις σε F2G

Εψαξα αλλα...

μηπως γνωριζετε το τηλεφωνο που μπορω να παρω να διαμαρτυρηθώ?

σας ευχαριστω προκαταβολικα

Στο 1260 :)

To mobile tv ισχύει ακόμα ; και αν ναι παρακαλώ μπορεί κανείς να αναφέρει τις ρυθμίσεις σε F2G

Εψαξα αλλα...

Ναι ισχυει, στειλε Streaming στο 19234 για να λαβεις ρυθμισεις;)

Παιδια εγω εχω προγραμμα WebN Mail 120mb .Γινεται να να μπαίνω στο Wind Plus αλλάζοντας το apn σε gwap ? Χωρίς βεβαια να χρεώνομαι με "εισητηριo" εισόδου και ογκο δεδομένων.Να χρησιμοποιώ τα mb του webnmail για πλοήγηση σε wap sites.Ο λόγος που θέλω να το κανω είναι γιατί δεν μπορώ να μπω σε wap sites με apn gint(κανονικό ιντερνετ)
Υπογραφή....

• 2 weeks later...
Το Wind Plus λειτουργεί σε κινητά Nokia S40 (όπως το 6600fold) με Opera Mini?

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Είστε σίγουροι βρε παιδιά?

Στο παλιό μου sonyericsson γινόταν απροβλημάτιστα, ενώ σε τούτο (nokia 6600fold), ο browser (ο δικός του) λειτουργεί κανονικά, κατέβασα το opera mini, δεν θέλει όμως να δουλέψει...

Βγάζει "failed to connect to internet" στο "installing"...

Καμιά ιδέα? Κάνω εγώ κάτι λάθος? Η Wind δεν ξέρει να μου απαντήσει, εκτός από το ότι θεωρεί ότι ο opera mini θέλει wind internet και όχι wind plus...

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Παιδια θελω την βοηθεια σας!!! Εστειλα PLUS στο 19349 και μου εστειλαν μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε και προσπαθω να μπω στο ιντερνετ και δεν μπενει τι πρεπει να κανω για να μπενει ιντερνετ????????

Παιδια θελω την βοηθεια σας!!! Εστειλα PLUS στο 19349 και μου εστειλαν μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε και προσπαθω να μπω στο ιντερνετ και δεν μπενει τι πρεπει να κανω για να μπενει ιντερνετ????????

τις ρυθμισεις για την συσκευη σου τις εχεις ζητησει απο το cc?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας.

Υπάρχει τρόπος να κάνουμε τον Opera Mini να δουλέψει μέσο Wind Plus σε Nokia 6300?

Παλαιότερα ένας φίλος είχε αναρτήσει ένα αρχείο για S40 το οποίο αν το στέλναμε με Bluetooth σαν Push Message, όριζε τη συσκευή να μπαίνει στο Internet μόνο μέσο Wind Plus, αλλά δεν μπορώ να το βρω.

Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ. :)

Παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας.

Υπάρχει τρόπος να κάνουμε τον Opera Mini να δουλέψει μέσο Wind Plus σε Nokia 6300?

Παλαιότερα ένας φίλος είχε αναρτήσει ένα αρχείο για S40 το οποίο αν το στέλναμε με Bluetooth σαν Push Message, όριζε τη συσκευή να μπαίνει στο Internet μόνο μέσο Wind Plus, αλλά δεν μπορώ να το βρω.

Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ. :)

Ίσως σε βοηθήσει αυτό το παλιό, κλειδωμένο θέμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152884&highlight=opera+wind+plus

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ερώτηση: Με το non-stop έχουμε υποτίθεται απεριόριστη πλοήγηση στο wap portal και 40mb internet. Σε μερικά σημεία του portal όμως γράφει "Η πλοήγηση στα παρακάτω site χρεώνεται €0,0119/kb". Τι καθεστώς χρέωσεις ισχύει λοιπόν για αυτά τα site με το non-stop?

1) Όντως €0,0119/kb ?

2) Δωρεάν όσο είμαστε στο όριο των 40MB και μετά ογκοχρέωση?

3) Δωρεάν εφόσον θα τα επισκεφτούμε μέσω του wap portal?