Jump to content

honda_supra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by honda_supra

  1. Γεια σας παιδια. Εχω το Gilera Runner 50cc το παλιο και επειδη ειναι ακομα μανισιο θελω να το βελτιωσω χωρις να αλλαξω κυλινδροπιστονο. Τι μου προτεινετε;
  2. Ποιόν εκκεντροφόρο να αγοράσω τον Daytona η τον Fuego 200??? O Daytona ειναι ποιό ακριβώς μάλλον θα είναι και καλύτερος .
  3. Την αλλη σορρυ που δεν το διευκρίνισα . :rolleyes:
  4. Το Daytona Sprinter που εχω παω εγω με το κοντερ μου 115 και το Crypton X παει 100
  5. 52 διαδρομη εχει το ειχαμε μετρηση σε ενα Sprinter 125 του φιλου μου αρα τι κυλινδροπιστονο να βαλω 54mm η 55mm?? Απο κυλινδροπιστονο ποια μαρκα ειναι καλη ? Η Narita καλη ειναι? Και απο καρμπυρατερ αμα βαλω Dellorto 24αρι καλο ειναι?
  6. Εχω ενα Daytona Sprinter 125cc μανισιο με 8.500 χιλιομετρα και σιγα σιγα θελω να αρχισω να το βελτιονω. Θελω να μου πει καποιος που ξερει γιατι εγω ειμαι σκραπας απο μηχανακια ,τι πραγματα να βαλω μεχρι 200 ευρω για να πηγαινει ποιο καλα ,καλα πραγματα ομως οχι μουφα . Α! Εχω μονο μια εξατμιση Protech με τα χαρακωμενα γραμματα. Ευχαριστο πολυ. :D
  7. Το κοντερ απο το Crypton X ποσα χιλιομετρα κλεβει? Γιατι ενας φιλος μου μου λεει οτι δεν κλεβει καθολου και εγω αυτο δεν το πιστευω.
  8. Απο αυτα τα 3 μηχανακια που αναφερω πανω στον τιτλο ποιο ειναι ποιο αξιοπιστο και ποιο γρηγορο ? Η τιμη δεν με νοιαζει με ενδιαφερει μονο ποιο ειναι ποιο γρηγορο και ποιο αξιοπιστο..:!:
  9. Οχι δεν εχω σκοπο να το βελτιωσω μανισιο θα το αφησω εγω θελω να μαθω απλα ποιο ειναι ποιο αξιοπιστο και ποιο απο τα 2 εχει την καλητερη τελικη .
  10. Παιδια τελικα κατεληξα να παρω το gilera runner 50 το καινουριο.Αλλα ποιο να παρω το injection ή το κανονικο με καρμπυρατερ???
  11. Μηχανικα τι διαφορα εχουν ???
  12. Γιατι δεν σου αρεσουν τα καινουρια runner? Τι διαφορα εχει το καινουριο με το παλιο μηχανικα??
  13. Εσυ δηλαδη ποιο μου προτινεις απο ολα αυτα ..? και γιατι?
  14. Ποιο μηχανακι ειναι τελικα ποιο γρηγορο απο αυτα τα τρια που αναφερω στον τιτλο επανο? Γιατι ακουω διαφορα και δεν μπορω να διαλεξω ενα απο τα τρια..... 50cc παντα.... Ευχαριστω....
  15. Παιδια ποσο τελικη εχει το Suzuki Adress??
  16. Το special edition τι διαφορα εχει με τα κανονικα???
  17. To Runner SP το καινουριο ποσα άλογα έχει μανίσιο ?
  18. Γεια σας παιδια θελω να σας κανω μερικες ερωτισεις. Σε ενα μηνα περιπου θα παρω το Gilera Runner SP 50cc καινουριο. Αξιζει τα λευτα του? Μολις το παρω το μηχανακι θα εχει κοφτες? Και μετα το στροσιμο αμα παω να βγαλω τους κοφτες ποσο τελικη θα εχει ? Α! Και λεω να το βαλω και μια εξατμιση ποια λετε να βαλω, θα δω διαφορα με τιν εξατμιση? Να ξερετε δεν θελω να το πειραξω θα το αφησω μανισιο . Συγγνωμη που σας φορτοσα με ερωτισεις αλλα θελω να ξερω τι μηχανακι θα παρω.:)
  19. Μία ερώτηση θέλω να κάνω παιδία δεν θα σας κουράσω. Δεν ξέρω ποιό κινητό να αγοράσω, το gt500 ί το gt505;; Ποιό είναι ποιό καλό;; Τι Διαφόρα έχει το ένα με το άλλο;; Αυτά τα λίγα. Σας ευχαριστό πολύ. :)
  20. honda_supra

    Wind Plus

    Παιδια θελω την βοηθεια σας!!! Εστειλα PLUS στο 19349 και μου εστειλαν μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε και προσπαθω να μπω στο ιντερνετ και δεν μπενει τι πρεπει να κανω για να μπενει ιντερνετ????????
  21. Παιδιά θέλω την βοήθεία σας. Έχω το Daytona Sprinter 125 το έκανα πολύ καλό στρόσημο. Όταν το έστροσα απο τα 1.000χμ μέχρι τα 4.500χμ το μηχανάκι έβγαζε τελικη 125km/h και λίγο παραπάνω (με το κοντέρ του). Και αυτήν την στιγμή έχω κάνει 5.600χμ και βγάζει με το ζόρι 120km/h (με το κοντέρ του). Δεν κάνω κόντρες και άλλες μ@@@@ με το μηχανάκι το δουλεύω κανονικά. Σόρρυ αν σας κούρασα.
  22. Ποσο κοστιζη μια ζαντα πολυακτινη για Sprinter???
  23. Εγω με τον πατερα μου μεναμε Νοτια Γερμανια και πηγεναμε καθε καλοκαιρι για διακοπες στην Ελλαδα Στη Σερρες με το αυτοκινιτο και καναμε 1.800 χιλιομετρα να παμε και 1.800 χιλιομετρα για να γυρισουμε . Αυτο το εχουμε κανει 8 φορες . Με ενα Daewoo Lanos.
  24. Παιδια εκανα το προτο σερβις στα 1.000 χιλιομετρα μετα το στροσιμο τωρα ποτε πρεπει να το κανο σερβισ ? Εχω Daytona Sprinter 125
×
×
  • Create New...