Jump to content

poulisss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About poulisss

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 17

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

poulisss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ωραίο το εργαλείο! Μπράβο για τον διαγωνισμό! :)
  2. Εργαλειάρα!! Ότι πρέπει για να αφήσεις και καμιά φορά την dslr πίσω και να μη στεναχωριέσαι... Μπράβο παίδες για τον διαγωνισμό!
  3. Συγχαρητήρια για το διαγωνισμό... Το εργαλείο τα σπάει!
  4. Καλές γιορτές σε όλους... Και το εργαλείο δικό μου :)
  5. Νέο βίντεο! Δείτε τα εργαλεία που είναι καλό να έχετε όσοι θέλετε να συντηρείτε το ποδήλατο σας μόνοι σας.. Στα επόμενα βίντεο θα προχωρήσουμε και σε πιο ουσιαστική συντήρηση..
  6. φοβερό κινητό! Σε αυτόν τον διαγωνισμό ας κερδίσω επιτέλους!
  7. Το νέο βίντεο για αυτή την εβδομάδα είναι εδώ με θέμα ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που θα πρέπει να προσέξουμε στο ποδήλατο μας για να αθλούμαστε με ασφάλεια. Με τις σωστές ρυθμίσεις πείτε αντίο στους πόνους και τους τραυματισμούς...
  8. Σήμερα ανέβηκε και το νέο βίντεο για τη ρύθμιση των V-Brakes. Μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλίκ εδώ! Έχω κάνει και κάποιες αλλαγές στο intro και επιπλέον έχει μουσική στο background!
  9. @ kritikaros1: Φίλε μου αυτό αποτελεί ένα από τα άμεσα σχέδια μου. Μέσα στον Οκτώβρη-αρχές Νοέμβρη το έχω δρομολογήσει! Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να δείξω και τα θεωρώ σημαντικά που δεν ξέρω τι να πρωτοδείξω. :p Ωστόσο να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το παραλείψω αυτό που μου ζητάς. Άντε μεθαύριο έρχεται και το βίντεο για τα v-brakes.. Subscribe για να ενημερωθείτε για κάθε νέο upload! See ya...
  10. @mol, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα έρχεται βίντεο με v-brakes... Stay Tuned! Ακτινολόγηση θα δείξω από Οκτώβρη που θα έχω ένα ποδήλατο που πραγματικά το χρειάζεται.. @MaXAiRo: ψάχνω τον εθελοντή που θα θέλει να πέσει κάμποσες φορές για να δείξω πως θα μάθουμε να κάνουμε ποδήλατο.. Θα το έχω στη λίστα μου για τα επόμενα βίντεο πάντως. ;) Όλα θα γίνουν εν καιρό.. Το "κακό" είναι ότι για ένα βίντεο 15 λεπτών χρειάζομαι 4 ώρες χρόνο γυρίσματος και επεξεργασίας χωρίς τα απρόοπτα. Οπότε ότι προλαβαίνω κάνω.. Σας ευχαριστώ για τις ιδέες πάντως..
  11. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση. Μάλλον κάτι συνέβη κατά την επικόλληση. Διορθώθηκε! :)
  12. Καλησπέρα σας φίλοι μου. Έχω φτιάξει ένα κανάλι στο youtube όπου κάθε εβδομάδα ανεβάζω κάποια βίντεο με συμβουλές και how to σχετικά με το ποδήλατο. Μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://www.youtube.com/channel/UC9h7j8yHKezJf-9XVq8CTXQ Επιπλέον μπορείτε να βρείτε τη σελίδα στο facebook εδώ: https://www.facebook.com/thebikeguruchannel Ανεβάζω ένα νέο βίντεο κάθε εβδομάδα με θέματα που πιστεύω ότι είναι χρήσιμα για τον μέσο ποδηλάτη. Ελπίζω να σας αρέσει η μέχρι τώρα δουλειά μου. Αναμένω σχόλια και προτάσεις για βελτιώσεις από ειδήμονες και μη. Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...