Jump to content

Wind Plus

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nαι και σε εμένα έγινε δύο φορές.. Την πρώτη ξανακατέβασα τις ρυθμίσεις με μήνυμα στο 19234 και έφτιαξε και τη δεύτερη έκανα επανεκκίνηση το κινητό και όλα οκ... Λέτε να ρυθμίζουν τίποτα αλλαγές και γι'αυτό να έχει αυτά τα κολλήματα;

Πάντως μια εβδομάδα σχεδόν μετά την ημερομηνία αλλάγής και καμία κίνηση.. Λέτε να το μετάνοιωσε;;

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγώ είχα το πρόβλημα αυτό... Ούτε στο Wind PLUS μπορούσα να μπω. Σχετικά με τις χρεώσεις δεν γνωρίζω. Ακόμα δεν άλλαξε κάτι πάντως.

Καλημερα παλαιοτερα εμπαινα με ενα Νοκια Ν93 κ ειμαουν ευχαριστημενος με την ταχυτητα μιας κ ηταν 3g κ ειχε σημα οταν εμπαινα.Τωρα σκευτομαι να παρω μια windows mobile συσκευη την Asus P535 αλλα δεν ειναι 3G θα δω μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα στο ιντερνετ?

Καλημερα παλαιοτερα εμπαινα με ενα Νοκια Ν93 κ ειμαουν ευχαριστημενος με την ταχυτητα μιας κ ηταν 3g κ ειχε σημα οταν εμπαινα.Τωρα σκευτομαι να παρω μια windows mobile συσκευη την Asus P535 αλλα δεν ειναι 3G θα δω μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα στο ιντερνετ?

για μενα την μεγαλη διαφορα την κανει το 3g+. Το απλο 3g με το gprs δεν εχουν και μεγαλη διαφορα.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Σορρυ αλλα το Ν93 που ειχα τι ειχε? Θα μου κανει το P535 που δεν ειναι 3G?

δεν ξερω τι ειχε το n93 αλλα αν θες να σερφαρεις απλα δεν θα σε πειραξει και πολυ η υποβαθμιση σε gprs. Στο κατεβασμα ομως θα τα βρεις σκουρα καθως με gprs θα κατεβαζεις με 5kb/sec ενω με 3g+ θα κατεβαζες και με 250kb/sec. Για 3g δεν ξερω να σου πω δυστυχως.

παιδια το νου σας, μιλησα χτες με εξυπηρετηση κ μου ειπαν οτι αν κ η τιμολογηση μπορει να μην εχει αλλαξει ακομα (κατι μου ειπε για δικαιολογια, δεν θυμαμαι τι), το οριο των 40mb ισχυει απο 20/10, κ μετα η ταριφα παει +12.000€/gb (ακους εκει, ενα αμαξι ανα γιγα)... :D

παιδια το νου σας, μιλησα χτες με εξυπηρετηση κ μου ειπαν οτι αν κ η τιμολογηση μπορει να μην εχει αλλαξει ακομα (κατι μου ειπε για δικαιολογια, δεν θυμαμαι τι), το οριο των 40mb ισχυει απο 20/10, κ μετα η ταριφα παει +12.000€/gb (ακους εκει, ενα αμαξι ανα γιγα)... :D

Φιλε πηρες να ενημερωθεις τι παιζει και ξεχασες τι σου ειπαν?:confused:Οτι ισχυουν τα 40MB πως το θυμασαι οτι σου ειπαν?Μεχρι στιγμης ειναι απεριοριστο.Το θεμα συζητιεται για το τι θα γινει.

Η Wind επισημαίνει πάντως πως η χρέωση για την πλοήγηση στο menu υπηρεσιών Wind Plus διατηρείται σε 0,49 ευρώ ανά είσοδο (χρέωση εισητηρίου επίσκεψης με μέγιστη διάρκεια 24 ώρες) για όλους τους συνδρομητές της - το λογικό βέβαια, θα ήταν αυτή να προσφέρεται πλέον χωρίς χρέωση.

Καλα το εισητηριο εισοδου δεν θα το καταργησουν? τι νοημα εχει να δινεις 0.49ευρω κ να πληρωνεις κ ογκοχρεωση? Ή θα ειναι το εισητηριο μονο για το μενου wind plus? μεγαλο μπερδεμα..

παιδια το νου σας, μιλησα χτες με εξυπηρετηση κ μου ειπαν οτι αν κ η τιμολογηση μπορει να μην εχει αλλαξει ακομα (κατι μου ειπε για δικαιολογια, δεν θυμαμαι τι), το οριο των 40mb ισχυει απο 20/10, κ μετα η ταριφα παει +12.000€/gb (ακους εκει, ενα αμαξι ανα γιγα)...

αυτο χλωμο το βλεπω να γινει... Δηλαδη με αυτο που λες αν καποιος ανανεωσε μετα της 20/10 κ εχει κανει ηδη πανω απο 40ΜΒ θα φαινεται οτι εχει απεριοριστο και αυριο μεθαυριο θα του πουν απο τη Wind συγνωμη καναμε λαθος κ πρεπει να πληρωσετε π.χ. 500ευρω??

Πλακα θα εχει παντως.... Αντε να το δουμε κ αυτο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
για μενα την μεγαλη διαφορα την κανει το 3g+. Το απλο 3g με το gprs δεν εχουν και μεγαλη διαφορα.

Ε οχι και δεν εχουν διαφορα θα μας τρελανεις? το gprs εχει μεγιστη ταχυτητα 53 kbps και το 3g εως 384, απο εκει και πανω ειναι το hsdpa..... μην λεμε οτι μας κατεβαινει στο μυαλο. Ιδιως στην χρηση ADSM με υπολογιστη ειναι η μερα με την νυχτα.

Φίλε sidera μία συμβουλή, μην το παίρνεις πατριωτικά το θέμα.

Στην wind και στο cc δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Το κακό είναι ότι δεν φταίνε τα παιδιά αλλά δεν τους έχει ενημερώσει κάποιος τι γίνεται, τι ισχύει και τι θα γίνει με όλη αυτή την ιστορία. Η πρώτη απάντηση είναι ότι η αλλαγή έχει ανακοινωθεί στο site της εταιρείας και έτσι είναι καλυμμένη η wind. Στην ερώτηση γιατί δεν είναι ενημερωμένο το portal τόσο από κινητό μετά την καταλυτική ημερομηνία (20/10) όσο και από pc δεν ξέρουν τι να πουν. Μάλιστα είναι τόσο εκτός πραγματικότητας που σε ρωτούν που βλέπεις τις παλιές χρεώσεις. Αφού επιβεβαιώνουν αυτά που ορθά τους λες δεν μπορούν να σε καλύψουν για το τι θα γίνει τελικά. Αν θα υπάρξει αναδρομική χρέωση για το διάστημα μετά τις 20/10 ή όχι. Το ποιο κουφό είναι ότι η wind δεν έχει όπως οφείλει την δυνατότητα ηχογράφησης της συνομιλίας έτσι ώστε να είσαι καλυμμένος για τα όσα ισχύουν σήμερα τόσο στις ανακοινώσεις των site όσο και στο γεγονός ότι χρεώνεσαι με το παλιό πάγιο (3,49) αντί για το νέο (3,99). Μιλάμε ένα μπάχαλο μα πολύ μπάχαλο.

Και κάτι τελευταίο το πρόγραμμα "δέσμευση τιμής" έχει να ενημερωθεί από το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να είναι πολύ πίσω σε σχέση με τα αντίστοιχα προγράμματα του ανταγωνισμού και καλό θα ήταν να μην τα θεωρούμε δεδομένα.

Ε οχι και δεν εχουν διαφορα θα μας τρελανεις? το gprs εχει μεγιστη ταχυτητα 53 kbps και το 3g εως 384, απο εκει και πανω ειναι το hsdpa..... μην λεμε οτι μας κατεβαινει στο μυαλο. Ιδιως στην χρηση ADSM με υπολογιστη ειναι η μερα με την νυχτα.

δεν λεω οτι μου κατεβαινει στο μυαλο οκ? λεω αυτο που βλεπω. Αν εσυ με opera mini καταλαβαινεις διαφορα στην ταχυτητα παω πασο. Εγω δεν καταλαβαινω παντως.

Το 3G με το GPRS θεωρητικά έχουν διαφορά. Ομως με τον proxy της wind και με τον server της opera, υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις μέχρι να ανοίξει μια σελίδα. Παρ'όλα αυτά παρατηρώ πως έστω κι έτσι, το 3G είναι λίγο πιο γρήγορο.

δεν λεω οτι μου κατεβαινει στο μυαλο οκ? λεω αυτο που βλεπω. Αν εσυ με opera mini καταλαβαινεις διαφορα στην ταχυτητα παω πασο. Εγω δεν καταλαβαινω παντως.

Και εγώ το ίδιο. Η μόνη διαφορά με το GPRS είναι ότι φορτώνει γρήγορα η σελίδα. Μέσω όπερα μίνι μιλάω πάντα.

Φιλε πηρες να ενημερωθεις τι παιζει και ξεχασες τι σου ειπαν?:confused:Οτι ισχυουν τα 40MB πως το θυμασαι οτι σου ειπαν?Μεχρι στιγμης ειναι απεριοριστο.Το θεμα συζητιεται για το τι θα γινει.

οχι φιλε μου, πηρα για να αλλαξω flexy κ απλως ρωτησα κ για αυτο. η κοπελα μου ειπε οτι το οριο των 40mb ισχυει απο 20/10, ακομα κ αν η δικια μου "ανανεωση" εγινε στις 17/10. Χρεωθηκα δηλαδη 3.49€ αντι για 3.99€ αλλα το οριο ισχυει ασχετα με την ημερα της ανανεωσης. Προφανως κ δεν μπορω να εγγυηθω εγω για τα λεγομενα της κοπελας, αλλα οπως κ να χει, με +12€/mb δεν νομιζω οτι με παιρνει να δοκιμασω τι ισχυει, με συμβολαιο τουλαχιστον...

οχι φιλε μου, πηρα για να αλλαξω flexy κ απλως ρωτησα κ για αυτο. η κοπελα μου ειπε οτι το οριο των 40mb ισχυει απο 20/10, ακομα κ αν η δικια μου "ανανεωση" εγινε στις 17/10. Χρεωθηκα δηλαδη 3.49€ αντι για 3.99€ αλλα το οριο ισχυει ασχετα με την ημερα της ανανεωσης. Προφανως κ δεν μπορω να εγγυηθω εγω για τα λεγομενα της κοπελας, αλλα οπως κ να χει, με +12€/mb δεν νομιζω οτι με παιρνει να δοκιμασω τι ισχυει, με συμβολαιο τουλαχιστον...

Η υπαλληλος δεν ηξερε και ειπε οτι λεει και η ανακοινωση.Αυτο που ξερουμε ολοι.Λοιπον αφου χρεωθηκες 3.49ευρω ισχυει το απεριοριστο.Γενικα απο την στιγμη που καποιος ανανεωνει και του χρεωνει 3.49E ισχυει το απεριοριστο για ενα μηνα.Και αλλαγη να γινει δεν μπαινει το οριο μεσα στο μηνα αλλα απο την επομενη ενεργοποιηση εαν εφαρμοστει η αλλαγη.Τελικα τι θα γινει δεν εχουμε μαθει ακομη.Το θεμα παντως ειναι σε συζητηση.

Τελικα τι θα γινει δεν εχουμε μαθει ακομη.Το θεμα παντως ειναι σε συζητηση.

Δηλαδή στην wind πρώτα βγάζουν ανακοινώνσεις και μετά το θέτουν υπό συζήτηση;

Αυτή η αναξιοπιστία τους δεν έχει όριο..

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

οχι φιλε μου, πηρα για να αλλαξω flexy κ απλως ρωτησα κ για αυτο. η κοπελα μου ειπε οτι το οριο των 40mb ισχυει απο 20/10, ακομα κ αν η δικια μου "ανανεωση" εγινε στις 17/10. Χρεωθηκα δηλαδη 3.49� αντι για 3.99� αλλα το οριο ισχυει ασχετα με την ημερα της ανανεωσης. Προφανως κ δεν μπορω να εγγυηθω εγω για τα λεγομενα της κοπελας, αλλα οπως κ να χει, με +12�/mb δεν νομιζω οτι με παιρνει να δοκιμασω τι ισχυει, με συμβολαιο τουλαχιστον...

Σου εγγυομαι εγω οτι τα λεγομενα της κοπελας προφανως κ δεν ισχυουν...

Και φυσικα ειναι η τελευταια που ευθυνεται για την αγνοια της και γενικα του CC..

Εδω δεν ξερουν καλα καλα τι να κανουν οι πιο αρμοδιοι επι του θεματος αυτου θα ξερουν στο κεντρο εξυπηρετησης?

Εμενα εληξε σημερα και ηρθε το κλασικο μηνυμα που λεει να ανανεωσω παλι την υπηρεσια με 3.49..

Ας ερθουν να μου πουν οτι εκαναν λαθος, οτι δεν λειτουργησε το συστημα ή δεν ξερω κ εγω τι κ μετα το συζηταμε ποιος εχει δικιο κ ποιος αδικο...

Απο τι στιγμη που στελνουν ακομα τα ιδια sms και δεν εχει αλλαξει κατι στο περιεχομενο τους που να ενημερωνει την αλλαγη της υπηρεσιας το δικιο παει στον πελατη.

Παντως μονο καλο ειναι το γεγονος οτι δεν εχει ακουστει τιποτα ακομα για την αλλαγη της υπηρεσιας που υποτιθεται θα γινοταν πριν μια εβδομαδα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή στην wind πρώτα βγάζουν ανακοινώνσεις και μετά το θέτουν υπό συζήτηση;

Αυτή η αναξιοπιστία τους δεν έχει όριο..

Ειδαν την εντονη δυσφορια των καταναλωτων μετα την ανακοινωση και αυτο οδηγησε μεχρι στιγμης να μην εφαρμοστει η αλλαγη και να ειναι υπο συζητηση.

Ειδαν την εντονη δυσφορια των καταναλωτων μετα την ανακοινωση και αυτο οδηγησε μεχρι στιγμης να μην εφαρμοστει η αλλαγη και να ειναι υπο συζητηση.

αυτό που λες υπάρχει κάπου επίσημα; Το ρωτάω διότι από αυτά που γράφεις φοβάμαι μην "παρασυρθεί" κανείς και μετά πληρώνει τα μαλιοκέφαλα του :cool:

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση το Wind Plus Non-Stop να συνεχιστεί με 3,49€ και απεριόριστο mobile internet?:worry:

αυτό που λες υπάρχει κάπου επίσημα; Το ρωτάω διότι από αυτά που γράφεις φοβάμαι μην "παρασυρθεί" κανείς και μετά πληρώνει τα μαλιοκέφαλα του :cool:

Προσεχε τι γραφω μεχρι στιγμης δεν εχει εφαρμοστει η αλλαγη και ειναι υπο συζητηση εαν θα εφαρμοστει.Γενικα απο την στιγμη που καποιος ανανεωνει και του χρεωνει 3.49E ισχυει το απεριοριστο για ενα μηνα.Και αλλαγη να γινει δεν μπαινει το οριο μεσα στο μηνα αλλα απο την επομενη ενεργοποιηση εαν εφαρμοστει η αλλαγη.

Αν και το εχω παρατησει το wind plus απο τοτε που εβαλε το οριο των 40mb, και προς το παρον βολευομαι, και πολυ καλυτερα μαλιστα με το imode (mitsos the great...many thanks), το οποιο ΔΕΝ εχει ορια και τετοιες αηδιες, επειδη ριχνω που και που μια ματια και σε τουτο δω το τοπικ, για ιστορικους λογους(πως λεμε, παλιες αγαπες...), γνωμη μου ειναι, αν το θεμα το σκεφτονται εκει στην wind(αν υπαρχει ακομη κοινος νους, αλλιως τους πηρε η κατρακυλα), γνωμη μου ειναι λεω, κανεις μα κανεις να μην ανανεωσει wind plus, μηπως και ερθουν στα συγκαλα τους.

Αν δουν πχ. απο 4000 ανανεωσεις wind plus τον Αυγουστο(νουμερο υποθετικο), 300 τον Οκτωβριο, τοτε ισως σκεφτουν τη @@@ια εκαναν βαζοντας οριο.

Παντως, εγω το διεκοψα σε τεσσερις γραμμες, δικες μου και φιλων τους οποιους ειχα προτρεψει εγω να το ενεργοποιησουν.

Ωστοσο, ακομα δεν εχω καταλαβει. Τα 40ΜΒ ισχυουν για σερφαρισμα απο τον opera? Και ποιον proxy πρεπει να χρησιμοποιουμε γι αυτα? Τον gwap?

Karib πίστεψε το ! Για πλοήγηση είναι ότι πρέπει. Το καλό είναι πως δεν υπάρχουν τόσα προβλήματα στην κωδικοποίηση...