yiankap74_ Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Λετε να το αφησουν για λιγο ακομα απεριοριστο και να νομιζουμε οτι δεν αλλαξε τιποτα και ξαφνικα μετα απο μια εβδομαδα να το αλλαξουν και να μην το παρουμε χαμπαρι? Το λεω για αυτους που εχουν συμβολαιο,γιατι με καρτοκινητο θα τελιωσουν οι μοναδες αν αλλαξει.Και θα μας πουν :'Kυριοι εμεις το ειχαμε ανακοινωσει'!!! Δεν ξερω τι κανει αυτη η wind πια! Αναξιοπηστη παρα μα παρα πολυ! Γιατι δεν βγαζουν μια ανακοινωση που να λενε αν θα αλλαξει,ποτε θα αλλαξει η αν θα παραμεινει ως εχει? εχει επικοινονησει κανεις με την wind για ενημερωση? Μάγος είσαι??? Αυτό θα κάνει και θα επικαλεστεί ότι το σύστημα χρέωσης δεν ανταποκρίθηκε εγκαίρως και πήρε λίγο χρόνο η αλλαγή κτλ κτλ Από την στιγμή που βγήκε η ανακοίνωση, να το θεωρούμε σαν δεδομένο ότι θα αυξηθεί η χρέωση. Όσοι θέλουμε ακόμα να χρησιμοποιούμε την υπηρεσία -> καρτοκινητό για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως (και καλά να τα έχουμε άντε να σου έρθει κανα 1000αρι λογαριασμός και να μην τα έχεις, τι γίνεται?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Μάγος είσαι??? Αυτό θα κάνει και θα επικαλεστεί ότι το σύστημα χρέωσης δεν ανταποκρίθηκε εγκαίρως και πήρε λίγο χρόνο η αλλαγή κτλ κτλ Από την στιγμή που βγήκε η ανακοίνωση, να το θεωρούμε σαν δεδομένο ότι θα αυξηθεί η χρέωση. Όσοι θέλουμε ακόμα να χρησιμοποιούμε την υπηρεσία -> καρτοκινητό για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως (και καλά να τα έχουμε άντε να σου έρθει κανα 1000αρι λογαριασμός και να μην τα έχεις, τι γίνεται?) Πολύ απλά... Σε κλείνουν μέσα:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Πιστεύω ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι η ανακοίνωση βγήκε στο site http://www.wind.com.gr την 23/09/2008, όπως αναφέρει και ο MsK στο σχετικό θέμα, και ας γράφει πάνω 20/09/2008 για να είναι τυπικά ok. Να θυμίσω όμως ότι και στο momad που ανήκει στην wind παλιά έλεγε ότι για εκτός portal πλοήγηση υπήρχε ογκοχρέωση κάτι που δεν γινόταν στην αρχή αλλά εφαρμόστηκε αργότερα σε ανύποπτο χρόνο. Μέχρι τότε έμπαινες παντού με το βασικό ημερήσιο εισιτήριο. Το λέω για να προσέχουν τα παιδιά των συμβολαίων. Το παρακάτω τερειάζει στην wind. -Τι έχεις Γιάννη; -Τι είχα πάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Ξερετε πιο θα ειναι το πιο ωραιο στην ολη ιστορια? Μολις αρχισει την ογκοχρεωση η wind,να βγει η voda και η cosmote και να κανουν προσφορα με απεριοριστο! Πολυ θα το ηθελα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 έχω καρτοκινητό και χτες το βράδυ έληξε η συνδρομή μου. σήμερα ήρθε το γνωστο μύνημα που με καλέι να ανανεώσω με 3,49€. ανενέωσα και όντως με χρέωσε με την παλιά τιμή. τώρα τι θα γίνει από δω και πέρα δεν ξέρω. πάντως τον προηγούμενο μήνα χρησιμοποίησα gprs monitor και είδα ότι η χρήση που έκανα ήταν πολύ λιγότερη από 40mb. άρα προς το παρόν, με την χρήση που κάνω εγώ, δεν με επηρεάζει ιδιαίτερα ακόμα κι αν μπει το όριο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Πριν κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών για ...πλάκα και μου είπαν ότι είναι μόνο για το ίντερνετ τα 40ΜΒ (όχι δηλαδή για WAP sites.):wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Πριν κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών για ...πλάκα και μου είπαν ότι είναι μόνο για το ίντερνετ τα 40ΜΒ (όχι δηλαδή για WAP sites.):wacko: Κατι παιζει.Ισως το απεριοριστο παραμεινει.Γενικα το γεγονος οτι μεχρι σημερα παραμενει η υπηρεσια οπως ειχε δειχνει οτι συζητιεται το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Πριν κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών για ...πλάκα και μου είπαν ότι είναι μόνο για το ίντερνετ τα 40ΜΒ (όχι δηλαδή για WAP sites.):wacko: Λέτε να έχει απεριόριστο μέσω gwap και παράλληλα να δίνει και 40 mb μέσω gint;;; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Κατι παιζει.Ισως το απεριοριστο παραμεινει.Γενικα το γεγονος οτι μεχρι σημερα παραμενει η υπηρεσια οπως ειχε δειχνει οτι συζητιεται το θεμα. Σωστό αυτό που λες αλλά παίζει να ισχύει και αυτό που αναφέρω παραπάνω και αφορά το momad μιας και ανήκει στον όμιλο της wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Λέτε να έχει απεριόριστο μέσω gwap και παράλληλα να δίνει και 40 mb μέσω gint;;; Δεν ξέρω... Δεν μπορούν τουλάχιστον να βγάλουν μια ανακοίνωση να σιγουρευτούμε...; Τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Πρέπει να διευκρινιστεί πάντως το θέμα... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Α ρε WIND παλι ξεπερασες τον εαυτο σου στην αναξιοπιστια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Λέτε να έχει απεριόριστο μέσω gwap και παράλληλα να δίνει και 40 mb μέσω gint;;; Αν γινει αυτο θα εχει 1.000.000 χρηστες το μηνα και οχι 400.000:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 και θα φερνουν πιο πολλα χρηματα οι διαφημισεις στην wind! (wind mobile ads) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Εγώ πάντως το έκοψα και έβαλα το νέο adsm 120 που έχει βγάλει με 6.95.... με gint και μπαίνω και παντού.....για email και msn είναι μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 με αυτα που διαβαζω σκεφτηκα και γω να δοκιμασω να ανανεωσω σημερα και πραγματι μου χρεωθηκε 3,49 οπως γινοταν μεχρι τωρα.... ευτυχως ειναι f2g οποτε δεν κινδυνευω και πολυ.... θα δειξει παντως...καλου κακου εχω βαλει και το batery status να μετραει data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 με πηραν σημερα απο wind να με ρωτησουν αν ειμαι ευχαριστημενος 2 χρονια με την συνδεση μου. τους ειπα για το θεμα κ οτι τουλαχιστον επρεπε να ενημερωσουν τον κοσμο κ μου ειπε οτι αυτοι που ασχολουνται το ξερουν κ της λεω κ αυτοι που δεν το ξερουν???μου λεει οτι μπορουν να περνουν το 1260 να ενημερωνονται αλλα στο τελος μου ειπε οτι εχω δικιο.επισης της ειπα να κανουν κατι για να μας ενημερωνουν οταν ξεπερναμε τα mb κ σε αυτο παλι οτι εχω δικιο μου ειπε....ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Εγώ πάντως το έκοψα και έβαλα το νέο adsm 120 που έχει βγάλει με 6.95.... με gint και μπαίνω και παντού.....για email και msn είναι μια χαρά! To ADSM δίνει πρόσβαση μέσω gint? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 To ADSM δίνει πρόσβαση μέσω gint? ναι, ειναι υπηρεσια ιντερνετ οχι wap Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Εγώ πάντως το έκοψα και έβαλα το νέο adsm 120 που έχει βγάλει με 6.95.... με gint και μπαίνω και παντού.....για email και msn είναι μια χαρά!Αν έχεις συμβόλαιο συμφέρει, αλλα αν εχεις F2G....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Τα 120 mb κοστιζουν 8 €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TgE Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 συμβαινει κατι με τον proxy, η μου φαινεται? "Περιεχομενο κλειδωμενο απο τον παροχεα" για οτιδηποτε, με pocket ie κ opera mini... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 συμβαινει κατι με τον proxy, η μου φαινεται? "Περιεχομενο κλειδωμενο απο τον παροχεα" για οτιδηποτε, με pocket ie κ opera mini... μου το βγαζει κι εμενα απο χθες στο opera mini. Δοκιμασε αλλους browser. Μερικες φορες μπαινει ομως. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nonta Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Τις τελευταίες μέρες όταν μπαίνω από το κινητό σε διάφορα site μέσω mini opera ξαφνικά μου βγάζει περιεχόμενο κλειδωμένο από τον παροχέα wap internet.! Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; τι μπορεί να συμβαίνει, καμμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Και σε μένα έγινε αυτό χθες... Αλλά μόλις έκλεισα και ξαναάνοιξα το κινητό όλα ok!Μπαίνω κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts