Βασίλης Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Καταρχάς θα παρακαλούσα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτά που γράφετε καθώς το θέμα "ακροβατεί" πάνω στους ΟΠΧ και δεν είναι καθόλου δύσκολο να ξεφύγει.. Κατά τ' άλλα το ζουμί είναι σε αυτό που έγραψε ο telePS,δεν είναι η πρώτη φορά είτε εδώ είτε στο εξωτερικό που γίνεται κάτι ανάλογο με σκοπό μόνο και μόνο για να προκαλέσει.Και φυσικά πολύ σωστά αποσύρθηκε. Προφανώς η 'καλλιτεχνιδα' είχε σκοπό να δημιουργήσει ντόρο μπας και την μάθουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Καλά έκαναν και το αποσύρανε το έργο!!:up: ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!! Έχουμε μάθει να κάνουμε ότι μας έρθει στο κεφάλι και να το ονομάζουμε τέχνη. Λίγος σεβασμός επιτέλους στα εθνικά σύμβολα που τόσο αίμα έχει χυθεί ανά καιρό για αυτά, δεν κάνει κακό.:respect::respect::respect: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Αποψή μου είναι ότι η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί που αρχίζει να καταπατάει τα δικαιώματα τον άλλων.Θεωρώ πως σε μια ανοιχτη έκθεση που μπορουν να δουν πολλοι ενα τετοιο έργο είναι λάθος να χρησιμοποιούνται σύμβολα για την ανάδειξη του κάθε άσημου καλλιτέχνη.Δεν λέω η τεχνη πρέπει να έχει ελευθερίες γιατί αλλιώς θα καταντήσουμε μια κοινωνία χωρίς φαντασία.Απλά πρέπει να καταλαβαίνουμε και οι ίδιοι τι είναι ωραίο.Και ο εθνικός ύμνος με τσόντα δεν μου κάνει και σε πολύ ωραίο. Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 δεν νομιζω οτι το συγκεκριμενο "καλλιτεχνημα" θα επρεπε να προστατευθει απο την ελευθερια του λογου. ημαρτον. προσβαλλει δημοσια ενα εθνικο συμβολο. ενα συμβολο για το οποιο καποιοι (και πολλοι μαλλιστα) εχουν χυσει αιμα και εχουν κανει τοσους αγωνες. δεν μπορει η καθε (μην την χαρακτηρισω) που αυτοαποκαλειται καλλιτεχνης (τρομαρα της), να βεβηλωνει ενα εθνικο συμβολο. νομιζω οτι αυτο που εκανε επισυρει και νομικες κυρωσεις.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Φυσικά και δεν έπρεπε να αποσυρθεί. Άλλο το να μη σας αρέσει ένα έργο και άλλο να απαιτείτε να αποσυρθεί. Στο κάτω κάτω μιλάμε για μια έκθεση σύγχρονης τέχνης με εισιτήριο και ένα έργο που εκτίθετο σε ειδικό χώρο έξω από τον οποίο υπήρχε σαφέστατη σήμανση ακαταλληλότητας. Και βέβαια δεν θα αποσυρόταν σε καμία σοβαρή χώρα. Αντιδράσεις θα υπήρχαν αλλά ούτε που θα διανοούνταν επίσημοι φορείς να το αποσύρουν. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Φυσικά και δεν έπρεπε να αποσυρθεί. Άλλο το να μη σας αρέσει ένα έργο και άλλο να απαιτείτε να αποσυρθεί. Στο κάτω κάτω μιλάμε για μια έκθεση σύγχρονης τέχνης με εισιτήριο και ένα έργο που εκτίθετο σε ειδικό χώρο έξω από τον οποίο υπήρχε σαφέστατη σήμανση ακαταλληλότητας.Μα δεν τιθεται θεμα ακαταλληλοτητας φιλτατε. Ειναι θεμα προσβολης ενος ιερου "συμβολου" της χωρας μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 ακριβως. η προσβολη του εθνικου συμβολου ειναι που προκαλεσε την αποσυρση. και σε αλλες χωρες το ιδιο θα γινοταν. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Μα δεν τιθεται θεμα ακαταλληλοτητας φιλτατε. Ειναι θεμα προσβολης ενος ιερου "συμβολου" της χωρας μας. Το σύμβολο μιλάει για ελευθερία. Από εκεί και πέρα, το μόνο μεμπτό θα ήταν η ακαταλληλότητα και σε όποιον δεν αρέσει το θέμα του έργου να μην πήγαινε να το δει. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Και μονο που καθοσαστε και επιχειρηματολογειτε, η καλλιτεχνις πετυχε το σκοπο της. Πληρης αδιαφορια απο μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Αυτη την λεξη φασισμος κατω απο την γλωσσα την εχουμε ολοι ε; Η πολυ ελευθερια εκφρασης μας εχει παει εκει που μας εχει παει... Αυτα γιατι ειμαστε και εκτος Ο.Π.Χ. αν συνεχισω...:rolleyes: Συμφωνω με την αποσυρση του εργου. +1 Και όχι μόνο Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Σ'ολο το τοπικ διαβαζω για ιερα συμβολα και αιμα που εχει χυθει γιαυτα. Και ο σταυρος τετοιο δεν ειναι; Φανταζομαι ομως οτι αν στο βιντεο υπηρχε ενας σταυρος απο πισω οι περισσοτεροι θα κραζατε την αποφαση για αποσυρση. Στον υμνο κολλησατε; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 ....Στον υμνο κολλησατε; :X :X :X Απλά ξεκάθαρα και δυνατά ΝΑΙ. Αρα κολλαμε επιλεκτικα σε οσια και ιερα συμβολα για τα οποια χυθηκαν αιμα. Κακως. Αν πιστευεις οτι υπαρχουν αντικειμενα ή ιδεες που εχουν ιδιους λογους για να ασκηθει λογοκρησια δε θα πρεπει να τα ξεχωριζεις. 1) Αγαπητέ έχουμε διαφορετική άποψη. 2) Και για τον Σταυρό ( ως Θρησκευτικό Σύμβολο) την ίδια άποψη έχω 3) Είμαι κατά της λογοκρισίας, εάν αυτό σου λέει κάτι.... 4) Έχω κατοχυρωμένο συνταγματικό δικαίωμα να πιστεύω ότι με βάση το άρθρο 'Αρθρο 14 δ) για άσεμνα δημοσιεύματα που προσβάλλουν ολοφάνερα τη δημόσια αιδώ, στις περιπτώσεις που ορίζει ο νόμος. Τι με προσβάλει και τι όχι. Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Αρα κολλαμε επιλεκτικα σε οσια και ιερα συμβολα για τα οποια χυθηκαν αιμα. Κακως. Αν πιστευεις οτι υπαρχουν αντικειμενα ή ιδεες που εχουν ιδιους λογους για να ασκηθει λογοκρησια δε θα πρεπει να τα ξεχωριζεις "επειδη ετσι σαρεσει". Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. June 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Αρα κολλαμε επιλεκτικα σε οσια και ιερα συμβολα για τα οποια χυθηκαν αιμα. Βρε φίλε ο Εθνικός υμνος εκπροσωπεί ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες. Ο σταυρός εκπροσωπεί την θρησκεία μας, ομως δεν την ασπάζονται όλοι οι Ελληνες. Πάντως χαίρομαι γιατί η απάντηση στο 'ΝΑΙ' ξεπερνάει τις προσδοκίες μου. Τελικά μας έχει μείνει Εθνική συνείδηση :) (σε ειρηνικά πάντα πλαίσια) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Εννοείται ότι διαφωνώ με την απόσυρση. Με την οποιαδήποτε απόσυρση. Προφανώς και έδωσε περισσότερη διαφήμιση από όσο θα έπαιρνε σε όλη της της ζωή η καλλιτέχνης αλλά και η ίδια η έκθεση. Τσάμπα κιόλας. Μια χαρά τα κατάφερε δε μπορώ να πω... Προφανώς και είναι επιλεκτική η μνήμη κάποιων για τη χρήση των ιερών τους συμβόλων [αλλά αποαγορεύται από τους Όρους η παραπέρα ανάλυση.] Προφανώς και γίναμε Έλληνες πάλι μετά από αυτό το περιστατικό. Προφανώς και το ιερό σύμβολο που υποτίθεται προασπιζόμαστε αντιπρωσοπεύει και μιλάει για την ελευθερία. Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και όχι την ελευθερία που αρέσει στον καθένα. Αλλά δε βαριέσαι...σήμερα απαγορεύσαμε αυτή τη φωνή αύριο εμένα και μετά εσένα...αυτή είναι η καλύτερη ελευθερία. Και το κυριότερο; Μας ταιριάζει και σαν Έλληνες βρε αδερφέ!! Προφανώς και είναι πιο σημαντική η διαφύλαξη των συμβόλων από τις αξίες/ιδανικά που πρεσβεύουν/αντιπροσωπεύουν... Προφανώς και όποια ομοιότητα με το κάψιμο βιβλίων στη Σαλόνικα προς ετών ή με το αντίστοιχο "ξεδιάλεγμα ελευθερίας" επι Χίτλερ στη Φασιστική Γερμανία [ή μήπως πάλι η λέξη "φασιστική" είναι καραμέλα; ] είναι τυχαία και ουδεμία σχέση έχει με το μέλλον μας . Περαστικά μας Έλληνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. June 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Προφανώς και το ιερό σύμβολο που υποτίθεται προασπιζόμαστε αντιπρωσοπεύει και μιλάει για την ελευθερία. Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και όχι την ελευθερία που αρέσει στον καθένα. Αλλά δε βαριέσαι...σήμερα απαγορεύσαμε αυτή τη φωνή αύριο εμένα και μετά εσένα...αυτή είναι η καλύτερη ελευθερία. Και το κυριότερο; Μας ταιριάζει και σαν Έλληνες βρε αδερφέ!! Αφού λοιπόν μιλάμε για Ελευθερία, δωστε μου τις διευθύνσεις σας ρε παιδιά. Μην φοβάστε... στα πλαίσια της 'ελευθερίας' θα ενεργήσω. Και φυσικά δεν πιστεύω να καλέσετε την ασυνομία να με συλλάβει!!! Εκτός εαν εκεί προσαρμόσετε την ελευθερία στα μέτρα σας. Ελευθερία δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν νόμοι και περιορισμοί!! Εκτός εαν δεν αποδέχεστε το Συνταγμα μας και τους Νόμους μας. (Για αποφυγή παρεξηγήσεων. Την ανωτέρω 'απειλή' δεν την εννοώ. Δεν είμαι κανας αναρχικός :O Πρόκειται για ειρωνική αναφορά) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Συμφωνώ απόλυτα με την απόσυρση του "έργου". Ο Εθνικός μας ύμνος είναι ιερός. Μερικοί όμως ψευτοκουλτουριάρηδες (α)διανοούμενοι, έχουν βαλθεί εργολαβικά να αποψιλώσουν τους Έλληνες από την εθνική τους υπερηφάνεια. Μια μικρή μειοψηφία, να θέλει να επιβάλλει τα πιστεύω της στο 99,99% του ελληνικού λαού. Ευτυχώς η νεολαία έχει ξυπνήσει και λειτουργούν τα πατριωτικά της αντανακλαστικά, γιατί αν περίμενε κανείς τέτοια απο τους βολεμένους φραπεδάκηδες 40 άρηδες... Για φανταστείτε να συνέβαινε κάτι παρόμοιο σε άλλη χώρα... Μπράβο, μπράβο, μπράβο. Με έχεις καλύψει πλήρως. Εγώ τώρα (θα βγω λίγο off topic) θυμάμαι ένα καλή ώρα "έργο τέχνης" που απεικόνιζε το Μουρατίδη να αφοδεύει και ένα άλλο προσβλητικό με κεντρικό θέμα τη σταύρωση του Χριστού. Δηλαδή αν η πνευματική μας ηγεσία είναι αυτοί οι κατ'ευφημισμό καλλιτέχνες, να αρχίσουμε να το διαλύουμε το μαγαζάκι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Χαίρομαι που τελικά η μεγάλη πλειοψηφία εδώ μέσα σκέφτεται ορθά. Να πω βέβαια στον andrebreton, ότι η πόλη στην οποία ζω δεν ονομάζεται Σαλόνικα, όπως ειρωνικά ή λόγω αγνοίας αναφέρει, αλλά Θεσσαλονίκη. Έχουν και οι λέξεις τη δική τους μικρή ή μεγάλη (για εμένα πολύ μεγάλη) σημασία.- ;) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Σε γενικές γραμμές, η όλη ιστορία μου θυμίζει μία σοφή-διαχρονική κουβέντα που είχε πεί ένας από τους επτά σοφούς της αρχαίας Ελλάδας (Περίανδρος) : "Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι". Δηλ. "Είναι καλύτερα να σε φθονούν παρά να σε λυπούνται". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 πίσω από κάθε έργο τέχνης κρύβεται και μία ερμηνία του.αραγε μπορεί να μας απάντησει η δημιουργός του έργου τι ήθελε να προβάλλει με το συγκεκριμένο έργο τέχνης?δεν είναι σωστό να αποσυρθεί αμέσως αφου εμμέσως προσβάλλει τον Ελληνικό υμνο και γενικά την Ελλαδα? Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Καταρχήν μου κάνει εντύπωση που δεν απάντησε κανείς σε αυτά που είπα. telePS κανείς μας δεν είναι αναρχικός αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ανεχτούμε τη λογοκρισία στην τέχνη. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Κατα δεύτερον p_k έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη και δεν την ειρωνεύομαι αλλά ούτε αγνοώ πως τη λένε. Το σημαντικότερο ξέρεις ποιο είναι; Ότι θα τη λέω όπως θέλω γιατί έχουμε ελευθερία. Ελπίζω αυτό τουλάχιστον να με στείλει στη φυλακή! Χαίρομαι πάντως που απ το σχόλιό μου για την καύση των βιβλίων στην "πόλη σου" κράτησες/κριτίκαρες/αποδοκίμασες μόνο αυτό που σε βολεύει. Ας φωνάξουμε τώρα κι άλλους να ψηφίσουν την άποψη όσων σκέφτονται "ορθά". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Κατα δεύτερον p_k έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη και δεν την ειρωνεύομαι αλλά ούτε αγνοώ πως τη λένε. Το σημαντικότερο ξέρεις ποιο είναι; Ότι θα τη λέω όπως θέλω γιατί έχουμε ελευθερία. Χαίρομαι πάντως που απ το σχόλιό μου για την καύση των βιβλίων στην "πόλη σου" κράτησες/κριτίκαρες/αποδοκίμασες μόνο αυτό που σε βολεύει. Ας φωνάξουμε τώρα κι άλλους να ψηφίσουν την άποψη όσων σκέφτονται "ορθά". Μια απλή διόρθωση έκανα. Είναι καλό να επισημαίνουμε τα λάθη μας και στη συνέχεια να τα διορθώνουμε. Σαλόνικα (με ελληνικούς χαρακτήρες) δεν έχω ξαναδιαβάσει πουθενά. Μήπως σου είναι εύκολο να μου υποδείξεις κάποιο βιβλίο ή δημοσίευμα που να αναφέρει έτσι τη Θεσσαλονίκη; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Μου αρέσει που υπερασπιστές της πατρίδας βγήκαν άνθρωποι που δεν έχουν πάει ακόμα στρατό στη ζωή τους. :rolleyes: Και όταν έρθει η ώρα να παρουσιαστούν, θα πουν το μπαμπά να τους βολέψει κάπου «καλά», να μη χάσουμε το φαγητό της μαμάς, τη γκόμενα και τις ανέσεις μας!;) Όσο για παραμεθόριες περιοχές, ούτε συζήτηση, έτσι μπαμπά??;) Μου αρέσει που υπερασπιστές της πατρίδας βγήκαν άνθρωποι, που όταν θα πάει ο «καλός» τους φαντάρος, θα χύσουν μαύρο δάκρυ και θα κρεμάσουν μαύρες πλερέζες.:rolleyes: Α, και είμαστε Εθνική Ελλάδος διότι ο Ζαγορακης και ο Νικοπολιδης, είναι ωραίοι άντρες, έτσι φιλενάδα?;) Μου αρέσει που υπερασπιστές της πατρίδας βγήκαν άνθρωποι που καπηλεύονται αγώνες αγωνιστών για να επιχειρηματολογήσουν, αλλά οι ίδιοι άνθρωποι δεν μας είπαν τίποτα για την καταπάτηση δικαιωμάτων των πολιτών αυτής της χώρας, στον τομέα της Υγείας και της κοινωνικής μέριμνας. Δεν είδα να γράφει κάποιος για τη διακοπή ρεύματος στο νοσοκομείο Μεταξά και τους εκατοντάδες καρκινοπαθείς στα μαύρα σκοτάδια.:( Για το θάνατο του νεογνού στο Τζανειο νοσοκομείο Πειραιά.:( Για τις άθλιες συνθήκες στις φυλακές Κορυδαλλού.:( Αλλά σιγά μην είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια πάνω από την πατρίδα μας. Η Ελλαδάρα μας να είναι καλά και οι πολίτες της ας ψοφήσουν! ;) Για λόγια βιτρίνας και να «πουλάμε» πνεύμα καλοί είμαστε. Από ουσία μηδέν. Και τώρα μπορούμε να γυρίσουμε πάλι στο ελεύθερο δημοκρατικό μας πολίτευμα και στην υποκρισία μας! :yawn: p.s. Τη λέξη «φασισμός» την έχω σε τσίχλα sugar free και τη χρησιμοποιώ όσο συχνά θέλω χωρίς να μου κάνει κακό στα δοντάκια! Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Κουιζ για προχωρημενους. Έστω ότι έχω..ορέξεις.Και έστω οτι δεν έχω κοπέλα ή η κοπέλα λείπει.Τι θα κάνω?Ας πούμε το..αυτονόητο. Την ωρα που το κανω ομως,τυχαινει να ακουστει απο καμια τηλεοραση,απο τον διπλα η δεν ξερω και εγω απο που,ο εθνικος υμνος.Εγω... α)Σταματαω αυτο που κανω,σηκωνομαι ορθιος,κανω προσοχη οσο ακουγεται ο εθνικος υμνος και μολις σταματησει/αλλαξει καναλι/περασει αυτος που τον ακουει στη διαπασων με το αυτοκινητο,συνεχιζω το..θεαρεστο μου εργο. β)Σταματαω αυτο που κανω,σηκωνομαι ορθιος,κανω προσοχη οσο ακουγεται ο εθνικος υμνος.Δε συνεχιζω,εχει εξυψωθει το εθνικο μου φρονυμα. γ)Συνεχιζω αυτο που κανω. (Μακρια απο μας!) δ)Δεν ξερω/δεν απαντω. (Οπου "εγω" βαλτε τον εαυτο σας) Ολοι εσεις που...ντροπιαστηκατε σαν ενδοξοι απογονοι που ειστε του Σωκρατη,του Κολοκοτρονη και δεν ξερω και εγω ποιανου αλλου (οι επονομαζομενοι και..μεγαλεξαντροι) ξερετε καλα τι θα κανατε στην παραπανω περιπτωση.Θα συμφωνησω παντως πως τεχνη δε θα κανατε,ναι! Οποτε μπορειτε ανετα πλεον,να ταυτιζεστε με γνωμες και προσωπα που παραπεμπουν 35 χρονια πριν περιπου.(Εκτος αν τοτε δεν ξερατε/ξερετε τι συναιβει επειδη διαβαζατε/διαβαζετε.Οποτε και οκ,ειστε δικαιολογημενοι!). Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Για φανταστείτε να συνέβαινε κάτι παρόμοιο σε άλλη χώρα... Όπως στις ΗΠΑ π.χ. όπου το κάψιμο της σημαίας θεωρείται (με αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου) νόμιμη μορφή πολιτικής δήλωσης; Ή, για να αναφέρω κάτι πιο ακραίο, το έργο The Holy Virgin Mary με κόπρανα ελέφαντα που είχε εκτεθεί στο μουσείο του Μπρούκλιν, και όταν ο Τζουλιάνι προσπάθησε να κόψει τη χρηματοδότηση του, το δικαστήριο τον εμπόδισε; Αλλά ξέχασα, αυτοί είναι αμερικανάκια. Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts