Jump to content

ektormic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    238
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ektormic

  1. Καλησπέρα, αναζητώ ελληνική rom για να την περάσω στο κινητο samsung Gt-c3520 διότι το δικό μου δεν έχει την ελληνική γλώσσα ούτε στις ρυθμίσεις. Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να την βρώ? Ευχαριστώ.
  2. Προσπάθησα να το αποθηκεύσω και στην μνήμη του τηλεφώνου αλλά είναι το ίδιο ακριβώς. Δεν γίνεται να περάσω επαφές στο Gmail γιατί δεν ειναι smartphone κινητό (είναι ένα απλό flip phone). Εχω παρατηρήσει ότι οι χαρακτήρες που δέχεται το κινητό στο ονομα επαφής μειόνονται σε 10 όταν χρησιμοποιήσω ένα ελλήνικό γράμμα σε οποιαδήποτε θέση μέσα σε ένα όνομα. Εάν είχα τις επαφές με αγγλικά δεν θα είχα πρόβλημα αλλά το κινητό το χρησιμοποιεί και άτομο μεγαλύτερης ηλικίας που δεν γνωρίζει αγγλικά. Οπότε πρέπει να είναι όλο το όνομα στα ελληνικά.
  3. ektormic

    Alcatel 2053D

    Καλησπέρα, προσπαθώ να καταχωρήσω μία νέα επαφή στο κινητό 2053D. Το κινητό δέχεται μέχρι 17 χαρακτήρες στο πεδίο όνομα αλλά αφού γίνει η αποθήκευση εμφανίζονται μόνο οι 10, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζω ποιο άτομο να καλέσω όταν εχουν ίδιο επώνυμο όπως για παράδειγμα Νικολαϊδης Πέτρος ή Νικολαϊδης Ιωάννης. Μπορείτε να με βοηθήσετε για το πως θα διορθώσω-ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα ? Ευχαριστώ.
  4. ektormic

    Sony Xperia E5

    Ευχαριστώ για την απάντηση BILLY5. Μετά από ερώτηση μου στην sony μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει μοντέλο Ε3311 παρά μόνο F3313 το οποίο απευθύνεται στην Ευρώπη και διαφέρει με το F3313 στα δίκτυα που υποστηρίζει.
  5. ektormic

    Sony Xperia E5

    Καλησπέρα, μήπως γνωρίζετε την διαφορά μεταξύ της έκδοσης του F3311 και του E3311? Ευχαριστώ.
  6. Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση έστειλα μαιλ στην αντιπροσωπία στην Ελλάδα και περιμένω απάντηση.
  7. Εχω ένα air condition Nakassi NKGA09i το οποίο όταν το βάζω στο HEAT δεν βγάζει ζεστό αλλά κρύο αέρα(αν και περιμένω 30 λεπτά). Μήπως γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει?
  8. Το ίδιο συμβαίνει και όταν χρησιμοποιώ navigator. Όπως καταλαβαίνεις είναι εκνευριστικό να το αλλάζεις κάθε φορά που θέλεις να κάνεις video κλήση. Σε άλλα κινητά με android 6 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.
  9. Καλησπέρα, ως κάτοχος του κινητού εδώ και 2 μήνες είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη συσκευή μόνο που όταν κάνω video κλήση μέσω viber η οθόνη του κινητού απενεργοποιείται μετά από 30 δευτερόλεπτα (όπως ακριβώς συμβαίνει κάθε άλλη στιγμή που δεν αγγίζω την οθόνη του). Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια ρύθμιση ή αν είναι κατασκευαστικό ελάττωμα?
×
×
  • Create New...