Jump to content

jois21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.581
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by jois21

  1. Το GPS του ειναι το γρηγοροτερο που εχω δει. Κλειδωνει αμεσως, στο maps τουλαχιστον.
  2. Με τα ΜΒ, αναλογα ποσα εχεις δωρεαν βεβαια. Αν δεν εχεις data plan τοτε αρχιζει αμεσα η χρεωση.
  3. Με κοσμοτε κανενα προβλημα, ειτε usb, ειτε bt. :)
  4. Το iSync λεει οτι δεν ειναι συμβατο, υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη για μακ για συχρνισμο; Επαφες θελω και ημ/γιο;
  5. Ευχαριστω πολυ. Να μου φερουν απ εξω μαλλον δε γινεται. Φυσικα δε με ενδιαφερει το gaming απλα ρωταω αν αξιζεουν τα 4γιγα ραμ με τα εξτρα ευρω ή αν θελω να προσθεσω δικη μου τι μαρκα να προτιμησω.
  6. 13ρη θελω, το br δε με ενδιαφερει δυστυχως. Αυτο που θελω να μαθω ειναι πιο εκδοση και απο που συμφερει να το παρω, μιλοντας για Ελλαδα. Σιντι με λειτουργικο δινει μεσα; Αξιζει να αναβαθμισω την εκδοση με 2gb μονος μου σε 4 ή να παω απ ευθειας;
  7. Aπο που προτεινεται αγορα 13.3 προ με καλη σχετικα τιμη; Δε με ενδιαφερει το ελληνικο μενου καθολου. Ποια εκδοση προτεινεται γενικα, δεν τρελαινομαι για κορυφαια σιπιγιου κτλ. Επισης θα μπορει να αναβαθμιστει σε σνοου δωρεαν με καποιο τροπο ή θα εχει ηδη περασμενα; Ευχαριστω και συγγνωμη για τις αποριες.
  8. Ξαναστειλε τα στο ιμειλ σου. Δε θα μπορεις να ψαχνεις αποστολεα απ' τον σερβερ αλλα δε γινεται αλλιως.
  9. Ισως να εχεις το acount ρυθμισμενο σε IMAP και να πρεπει να το αλλαξεις σε POP3 που δεν σου πειραζει το σερβερ. Λεω τωρα...
  10. Oχι δεν εχει (επαφες με βαση τα πρωτα νουμερα), εκτος αν ειναι καποια ειδικη ρυθμιση.
  11. Παρτο. Eδω κατω απο 300 δυσκολο.
  12. Θα εχει branded μενου ή αυτοκολλητα της βοντα; Ξερουμε τιποτα;
  13. Tο θεμα της μπαταριας απο παλιοτερες εκδοσεις εχει λυθει;
  14. Φανταζομαι αυτος ειναι τροπος ''δωρεαν'' ΜΜΣ, ισχυει και σε αλλες συσκεβες πλιν ιφον; Δεν χρεωνει το ΜΜΣ; :confused:
  15. Tα MB ισχυουν χωρις καμια ενεργοποιηση κανονικα, το ιδιο και για wap serfing.
  16. ...officialy hacked btw η v.300 :D
  17. Ολα στη μνημη ειναι, ουτε εχω sis στο root.:confused:
  18. Γιατι καθε φορα που βαζω την καρτα μνημης ή κανω ρισταρτ ξεκιναει αυτοματα να κανει μια περιεργη "εγκατασταση" αγωστο τι;
  19. Δε ξερω αν υπαρχει ειδικο προγραμμα με απεριοριστα μειλ αλλα συνηθως γινεται με ογκοχρεωση. Οσο πιο πολλα δεδομενα κατεβασεις τοσο χρεωνεσαι.
  20. Αναλογα τον τυπο του μειλ σου θα βαλεις τις αναλογες ρυθμισεις (πχ. gmail, hotmail κτλ.). Μπορουν να ερχονται σε πραγματικο χρονο αλλα θα πρεπει το κινητο αν απασα στιγμη να μπορει να συνδεθει ειτε απο gprs/3G ειτε μεσο wifi. Για το πρωτο θα εχεις αναλογες χρεωσεις με αυτες που δινει ο παροχος σου. Η υπηρεσια blackberry ειναι αλλο πραγμα. Itchrist86 θνξ.
  21. Ο κωδικος ειναι μαλλον για γερμανικο Ε71. Αγορασμενο απο Πλαισιο. Μπορω να κανω κατι, γιατι σε νοκια σοπ για αναβαθμιση αποκλειεται να παω;
  22. Οχι, κανονικο ειναι. Ολες οι ελληνικες μη βοντα συσκευες πρεπει να εχουν ιδιο code;
  23. 0569803 εχω το γκρι. Μου λεει οτι εχει το τελευταιο f/w, το ιδιο λεει και η νοκια. Γιατι συμβαινει αυτο; :confused: (ειναι κανονικα ελληνικο)
  24. To υποτιθεμενο νεο f/w δεν εμφανιζεται στον NSU. Τι μπορει να φταιει;
×
×
  • Create New...