Jump to content

myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση

dedcat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η σκέψη να ανοίξει thread για μεταχειρισμένα κινητά τηλέφωνα έχει γίνει και έχει αποριφθεί για κάποιους λόγους φαντάζομαι...
Καλησπέρα, υπάρχει ενότητα Buy&Sell, σχετικές πληροφορίες θα βρεις εδώ: Συχνές απορίες για το Buy and Sell

Καλησπέρα.

Καινούργιος στο forum. Καλώς σάς βρήκα!

Είπα να γράψω εδώ, για να συγχαρώ την ομάδα που δουλεύει γι' αυτό το site. Είναι, πραγματικά, μία πολύ αξιόλογη δουλειά. Απλά, πετάει!

G.A.M.M. Enterprises Inc.

Καλησπέρα.

Καινούργιος στο forum. Καλώς σάς βρήκα!

Είπα να γράψω εδώ, για να συγχαρώ την ομάδα που δουλεύει γι' αυτό το site. Είναι, πραγματικά, μία πολύ αξιόλογη δουλειά. Απλά, πετάει!

Καλως ήλθες στην παρέα μας. Σε ευχαριστούμε για τα καλά λόγια, καλή διαμονή να έχεις και να αυξήσεις δημιουργικά τα posts σου φτιάχνοντας νέους ψηφιακούς φίλους :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Καλως ήλθες στην παρέα μας. Σε ευχαριστούμε για τα καλά λόγια, καλή διαμονή να έχεις και να αυξήσεις δημιουργικά τα posts σου φτιάχνοντας νέους ψηφιακούς φίλους :)

Ευχαριστώ πολύ!

G.A.M.M. Enterprises Inc.

Πριν μισή ώρα δεν μπορούσα να μπω.( το γνωστό σφάλμα 503) Τι γίνεται;; Τελευταία το site ψιλοσέρνεται .. δεν μας αντέχει ο server πλέον???:(

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Πριν μισή ώρα δεν μπορούσα να μπω.( το γνωστό σφάλμα 503) Τι γίνεται;; Τελευταία το site ψιλοσέρνεται .. δεν μας αντέχει ο server πλέον???:(

Τυπικές εργασίες, κλασσικά πράγματα no worries. :lol:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Όταν υπάρχει poll σε ένα θέμα πατώντας αδιάβαστα σε πηγαίνει στο τελευταίο μήνυμα και όχι στο 1ο αδιάβαστο.
Φιλικά Γιώργος

• 3 weeks later...

Επειδη βλεπω οτι σε καθε θεμα τηλεφωνουν γινονται συνεχεια οι ιδιες ερωτησεις προτεινω στο πρωτο post του καθε μοντελου να υπαρχει μια λιστα με το τι κανει το καθε τηλεφωνο πχ

1) Οι εφαρμογες πανε στην καρτα?

2) Ειναι - γινεται root ?

3) Βγαζει καλες φωτο - βιντεο ?

4) Εχει Ελληνικα?

5) Το GPS δουλευει ?

6) SAR?

7) Εχει LED?

8) Τα SMS greek ειναι οκ ?...............

Edited by adi32

Ψάχνω πως να εφαρμόσω αυτό [̶s̶]̶S̶t̶r̶i̶k̶e̶t̶h̶r̶o̶u̶g̶h̶[̶/̶s̶]̶ , κάτι αντίστοιχο Βοld, Italics Underlined γίνεται ή όχι;:)

Και όχι από εδώ http://manytools.org/facebook-twitter/strikethrough-text/ που το έκανα τελικά:)

Edited by samarithan

Ψάχνω πως να εφαρμόσω αυτό [̶s̶]̶S̶t̶r̶i̶k̶e̶t̶h̶r̶o̶u̶g̶h̶[̶/̶s̶]̶ , κάτι αντίστοιχο Βοld, Italics Underlined γίνεται ή όχι;:)

Και όχι από εδώ http://manytools.org/facebook-twitter/strikethrough-text/ που το έκανα τελικά:)

Χρησιμοποίησε αυτό:

[delete]κείμενο[ /delete] χωρίς το κενό βέβαια μετά την αγκύλη.

H πλήρη λίστα με τις λειτουργίες κειμένου εδώ.

Χρησιμοποίησε αυτό:

[delete]κείμενο[ /delete] χωρίς το κενό βέβαια μετά την αγκύλη.

H πλήρη λίστα με τις λειτουργίες κειμένου εδώ.

Xίλια ευχαριστώ, τώρα μαθαίνω τα κατατόπια!:lol:

Σχετικα με την Buy And Sell ενοτητα του forum μια προταση που εχω να κανω ειναι η εξης :

Οσοι δεν εχουν τα απαιτουμενα μυνηματα για να μπουν στο buy and sell να μπορουν τουλαχιστον να δουν τις αγγελιες αλλα να μην μπορουν να βαλουν οι ιδιοι αγγελιες μεχρι να πληρουν τις προυποθεσεις.

Να μην ειναι παλι τελειως ελευθερο , δηλαδη να κανει καποιος εγγραφη και να βλεπει τις αγγελιες την ιδια μερα αλλα τουλαχιστον οι απαιτησεις να ειναι μικροτερες (πχ εγγραφη ενας μηνας και 50 μυνηματα)

Ετσι ενα νεο μελος που ψαχνει καποια συσκευη να μπορει να βρει απο καποιον συμφορουμιτη αλλα δεν θα μπορει να βαλει ο ιδιος αγγελια με σκοπο να εξαπατησει καποιον

Τωρα αν μου διαφευγει κατι η υπαρχει καποιος λογος που δεν μου περναει απο το μυαλο για το οποιο δεν γινεται αυτο η ακομα και αν εχει ξαναπροταθει κατι τετοιο και για αλλους λογους δεν γινεται απλα σορρυ:D

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

• Administrators
Επειδη βλεπω οτι σε καθε θεμα τηλεφωνουν γινονται συνεχεια οι ιδιες ερωτησεις προτεινω στο πρωτο post του καθε μοντελου να υπαρχει μια λιστα με το τι κανει το καθε τηλεφωνο πχ

1) Οι εφαρμογες πανε στην καρτα?

2) Ειναι - γινεται root ?

3) Βγαζει καλες φωτο - βιντεο ?

4) Εχει Ελληνικα?

5) Το GPS δουλευει ?

6) SAR?

7) Εχει LED?

8) Τα SMS greek ειναι οκ ?...............

Εσείς οι ίδιοι οι κάτοχοι θα το φτιάξετε αυτό και μετα εποκοινωνείστε μαζί μας να το βάλουμε στο πρώτο post. Το ότι είμαστε μέλη της ομάδας διαχείρισης, δεν μας καθιστά και αυτόματα κατόχους όλων των συσκευών της αγοράς.

Modpic.gif

Σχετικα με την Buy And Sell ενοτητα του forum μια προταση που εχω να κανω ειναι η εξης :

Οσοι δεν εχουν τα απαιτουμενα μυνηματα για να μπουν στο buy and sell να μπορουν τουλαχιστον να δουν τις αγγελιες αλλα να μην μπορουν να βαλουν οι ιδιοι αγγελιες μεχρι να πληρουν τις προυποθεσεις.

Να μην ειναι παλι τελειως ελευθερο , δηλαδη να κανει καποιος εγγραφη και να βλεπει τις αγγελιες την ιδια μερα αλλα τουλαχιστον οι απαιτησεις να ειναι μικροτερες (πχ εγγραφη ενας μηνας και 50 μυνηματα)

Ετσι ενα νεο μελος που ψαχνει καποια συσκευη να μπορει να βρει απο καποιον συμφορουμιτη αλλα δεν θα μπορει να βαλει ο ιδιος αγγελια με σκοπο να εξαπατησει καποιον

Τωρα αν μου διαφευγει κατι η υπαρχει καποιος λογος που δεν μου περναει απο το μυαλο για το οποιο δεν γινεται αυτο η ακομα και αν εχει ξαναπροταθει κατι τετοιο και για αλλους λογους δεν γινεται απλα σορρυ:D

αυτο ειναι και το πιο λογικο... να μπορεις να δεις.. αλλα ναι συμφωνω στον ελεγχο του ποιος γραφει

• Administrators
αυτο ειναι και το πιο λογικο... να μπορεις να δεις.. αλλα ναι συμφωνω στον ελεγχο του ποιος γραφει

Να θυμίσω για άλλη μια φορά... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3694522#post3694522

Modpic.gif

Δεν γίνεται να υπάρχει ένα σύστημα ειδοποιήσεων που να μην βασίζεται σε emails (που όπως μπορεί να καταλάβει κανείς είναι τελειώς μη πρακτικό) αλλά να εμφανίζει μια ένδειξη νέων μηνυμάτων στα θέματα που έχεις κάνει subscribe σε κάποια μπάρα ειδοποιήσεων. Είναι τελείως κουραστικό και μην πρακτικό να θυμάσαι σε ποια θέματα έγγραψες και να παρακολουθείς ή να αναγκάζεσαι να αφήνεις ανοιχτα 10 tabs ή να πρέπει να βλέπεις το email σου.

Γενικά αν το έχεις συνηθίσει αυτό σε άλλα forums μετά σου φαίνεται πρωτόγονο και τελειώς μη πρακτικό το σύστημα ειδοποιήσεων του παρόντος. Αυτό το είχα ξαναπροτείνει στο παρελθόν και η απάντηση που πήρα σε επιθετικό τόνο "δεν μας νοιάζουν τα άλλα forums" λες και ο σκοπός μου ήταν κακοπροαίρετος. Πάντως το απαρχαιωμένο σύστημα ειδοποιήσεων προσωπικά με έχει κάνει να το παρατήσω το forum και να μπαίνω πολύ πιο σπάνια.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Δεν γίνεται να υπάρχει ένα σύστημα ειδοποιήσεων που να μην βασίζεται σε emails (που όπως μπορεί να καταλάβει κανείς είναι τελειώς μη πρακτικό) αλλά να εμφανίζει μια ένδειξη νέων μηνυμάτων στα θέματα που έχεις κάνει subscribe σε κάποια μπάρα ειδοποιήσεων. Είναι τελείως κουραστικό και μην πρακτικό να θυμάσαι σε ποια θέματα έγγραψες και να παρακολουθείς ή να αναγκάζεσαι να αφήνεις ανοιχτα 10 tabs ή να πρέπει να βλέπεις το email σου.

Γενικά αν το έχεις συνηθίσει αυτό σε άλλα forums μετά σου φαίνεται πρωτόγονο και τελειώς μη πρακτικό το σύστημα ειδοποιήσεων του παρόντος. Αυτό το είχα ξαναπροτείνει στο παρελθόν και η απάντηση που πήρα σε επιθετικό τόνο "δεν μας νοιάζουν τα άλλα forums" λες και ο σκοπός μου ήταν κακοπροαίρετος. Πάντως το απαρχαιωμένο σύστημα ειδοποιήσεων προσωπικά με έχει κάνει να το παρατήσω το forum και να μπαίνω πολύ πιο σπάνια.

Αυτό που ζητάς υπάρχει... Στην αρχική σελίδα μπορείς να εμφανίσεις μια γρήγορη μπάρα με απαντήσεις σε θέματα που παρακολουθείς και υπάρχει και ο πίνακας ελέγχου για περισσότερα.

Αυτό που ζητάς υπάρχει... Στην αρχική σελίδα μπορείς να εμφανίσεις μια γρήγορη μπάρα με απαντήσεις σε θέματα που παρακολουθείς και υπάρχει και ο πίνακας ελέγχου για περισσότερα.

Εννοείς αυτό: ?

http://www.myphone.gr/forum/subscription.php

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

• 2 weeks later...

Ρώτησα κάτι με ευγενικό τρόπο και σβήστηκε χωρίς να πάρω απάντηση και χωρίς κάποιο pm.

Έχω μια υπογραφή μεγέθους 420 χ 50 pixels.

Γιατί δεν με αφήνετε να την χρησιμοποιώ αφού δεν ξεπερνάω το όριο;

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ρώτησα κάτι με ευγενικό τρόπο και σβήστηκε χωρίς να πάρω απάντηση και χωρίς κάποιο pm.

Έχω μια υπογραφή μεγέθους 420 χ 50 pixels.

Γιατί δεν με αφήνετε να την χρησιμοποιώ αφού δεν ξεπερνάω το όριο;

Μήπως έχει μέγεθος πάνω από 16.3 kb;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Eίναι 29.6kb

Ωραία, μια χαρά. Δεν το είχα προσέξει. Τουλάχιστον πήρα μια απάντηση.

Ευχαριστώ MaXAiRO !

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Eίναι 29.6kb

Ωραία, μια χαρά. Δεν το είχα προσέξει. Τουλάχιστον πήρα μια απάντηση.

Ευχαριστώ MaXAiRO !

Παρακαλώ! Είχα κι εγώ κάποτε θέμα με μια υπογραφή που ήθελα να βάλω. Μια μου έβγαιναν 2-3 pixel παραπάνω, μια μου έβγαιναν 2-3 kb παραπάνω αλλά ο mod που μου την έσβηνε με είχε ενημερώσει. Τώρα, για ποιο λόγο δε γίνεται να βάλουμε λίγα παραπάνω pixel ή kb σαν άλλα forum, μόνο η ομάδα διαχείρισης θα ξέρει.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Στους Όρους Χρήσης, με τους οποίους συμφωνήσατε κατά την εγγραφή σας, αναφέρεται με ακρίβεια τι ισχύει για τις εικόνες στις υπογραφές:

Το μέλος, εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις, έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Υπογραφές εκτός των ορίων που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης, αφαιρούνται.