Jump to content

myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση

dedcat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο που κανεις εσυ ειναι να απαντας με quick reply? αν πας μεσω "απαντησης" σε ενημερωνει για τυχον νεα μνμ.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πιστεύω πως είναι καιρός η htc να έχει το δικό στις χώρο στο forum, όπως έγινε και με την lg...ακόμα μα τις φήμες που ακούγονται για τα νέα μοντέλα η htc θα είναι πλέον πανύσχιρη..δεν έκανε νέο θέμα γιατί πιστεύω πως δεν χρειάζεται..

Δεν γίνεται να γίνεται νέο foroum για κάθε εταιρία , εφόσων έχουμε για PPC και τέτοια. Πιστεύω ότι είναι οκ έτσι!
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Επειδη μου εχει τυχει αρκετες φορες θα προσπαθησω να το εξηγησω οσο καλυτερα μπορω.Εστω οτι ο Α ποσταρει ενα μυνημα και εγω θελω να του απαντησω.Την στιγμη εκεινη πληκτρολογει και ποσταρει ενα μυνημα ο Β το οποιο εγω δεν βλεπω αφου γραφω.Μολις ποσταρω το μηνυμα μου διαβαζω του Β και θελω να του απαντησω και αυτουνου οποτε παταω στο δικο μου τροποποιηση και απευθυνομαι και στον Β ο οποιος μπορει εκεινη τη στιγμη να θελει να απαντησει και στο δικο μου μηνυμα και γενικα γινεται ενα μπαχαλο.Δεν θα ηταν λοιπον καλυτερα σε περιπτωση που εχει ποσταριστει ενα μηνυμα πριν απ το δικο μας οταν θα παταμε ΑΠΟΣΤΟΛΗ να μην στελνεται η απαντηση και να υπαρχει ενημερωση για νεο ποστ την διαρκεια που πληκτρολογουσαμε????

Δοκίμασε όταν έχεις ολοκληρώσει την πληκτρολόγηση αντί για Υποβολή Απάντησης να πατήσεις το Προεπισκόπηση.Θα σου ανανεώσει ακριβώς από κάτω τα προηγούμενα posts που έχουν γραφτεί και αν κάποιος έχει γράψει κάτι πριν ποστάρεις εσύ τότε θα το εμφανίσει εκεί οπότε μπορείς να συμπληρώσεις ότι θες στο δικό σου μήνυμα.

Δεν γίνεται το όριο των 6 smiles(ή εικόνες) να ισχύει μόνο για το μήνυμα του γράφοντα, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται αυτά που βρίσκονται στις παραθέσεις, όπως ακριβώς γίνεται για το ελάχιστο όριο των 10 χαρακτήρων; :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Δεν γίνεται το όριο των 6 smiles(ή εικόνες) να ισχύει μόνο για το μήνυμα του γράφοντα, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται αυτά που βρίσκονται στις παραθέσεις, όπως ακριβώς γίνεται για το ελάχιστο όριο των 10 χαρακτήρων; :rolleyes:

Πράγματι, εκεί υπάρχει ένα θεματάκι...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

πολύ σωστό αυτό!Συνήθως αναγκαζόμαστε να τα σβήνουμε γιατί το post που απαντάμε είχε φτάσει ήδη στο όριο ή είχε μόνο άλλο ένα smile...:(

Hip Hop.

Ναι όντως είναι μεγάλη βλακία ρε παιδιά!!! Επειδή ο άλλος αποφάσισε να βάλει 6 smiles πρέπει εγώ να μην βάλω ?? Τώρα θα μου πεις οκ δεν μπορείς να τα σβήσεις ??? Αλλά ποιος ο λόγος να χάνω εγώ τον χρόνο μου να τα σβήνω?? !! :p :p :lol: Εντάξει δεν είναι και πολύ σημαντικό αλλά είναι σπαστικό!
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ναι όντως είναι μεγάλη βλακία ρε παιδιά!!! Επειδή ο άλλος αποφάσισε να βάλει 6 smiles πρέπει εγώ να μην βάλω ?? Τώρα θα μου πεις οκ δεν μπορείς να τα σβήσεις ??? Αλλά ποιος ο λόγος να χάνω εγώ τον χρόνο μου να τα σβήνω?? !! :p :p :lol: Εντάξει δεν είναι και πολύ σημαντικό αλλά είναι σπαστικό!

Πράγματι, μπορεί να χάσεις και 10 δευτερόλεπτα από τη ζωή σου για να σβήσεις τα smilies του άλλου.

Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ είναι γιατί μειώθηκε ο αριθμός των επιτρεπόμενων smilies. Παλαιότερα ήταν 10...

Καλό είναι να μην υπάρχουν θέματα με τον ίδιο τίτλο. Για παράδειγμα στην ενότητα cosmote και wind υπάρχουν τα θέματα "Τα πάντα για τα καρτοκινητά". Όταν εγώ ανοίγω τα θέματα υπο παρακολούθηση δεν καταλαβαίνω ποιο ανοίκει πού.. και είναι και τα 2 από τον Petros the Great. Πρέπει να τα ανοίξω για να καταλάβω..

Καλό λοιπόν είναι να γράφει πχ "cosmote: Τα πάντα για τα καρτοκινητά"

Επίσης με τις δημοσκοπήσεις γίνεται ένας χαμός.. Πολλά από αυτά πλέον δεν ισχύουν και μάλιστα είναι και επισημασμένα!!!

Για παράδειγμα [ΣΥΓΚΡΙΣΗ] Cosmote i-mode vs Vodafone Live! vs Wind Plus+

Από τότε που μπήκε ο περιορισμός και στο wind plus σίγουρα θα έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Τουλάχιστον να υπάρχει η δυνατότητα να μπορώ να αλλάξω εγώ αυτό που είχα ψηφίσει με κάτι άλλο (όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα.. αλλά γενικότερα για τις δημοσκοπήσεις)

Χθες το βράδυ που είχε πρόβλημα ο server, προσπάθησα 2-3 φορές να μπω αλλά δεν τα κατάφερα. Μπήκα σήμερα το πρωί με αποτέλεσμα να μου δείχνει ως νέα μηνύματα υπο παρακολούθηση μόνο αυτά που γράφτηκαν μετά την ώρα που έφτιαξε ο server. Δηλαδή την ώρα που προσπάθησα εγώ να μπω και είχε πρόβλημα ο server, κράτησε ως τελευταία επίσκεψη εκείνη την ώρα..

Χθες το βράδυ που είχε πρόβλημα ο server, προσπάθησα 2-3 φορές να μπω αλλά δεν τα κατάφερα. Μπήκα σήμερα το πρωί με αποτέλεσμα να μου δείχνει ως νέα μηνύματα υπο παρακολούθηση μόνο αυτά που γράφτηκαν μετά την ώρα που έφτιαξε ο server. Δηλαδή την ώρα που προσπάθησα εγώ να μπω και είχε πρόβλημα ο server, κράτησε ως τελευταία επίσκεψη εκείνη την ώρα..

Πράγματι...Και σε μένα το ίδιο έγινε!

Κατα τη γνώμη θα ήταν καλύτερη η γραφή μηνυμάτων στο MyPhone αν είχε τις γραμματοσειρές του Microsoft Office 2007.Ειδικά η γραμματοσειρά ''Calibri (Body)'' είναι πολύ ωραία.:):D

Δεν γίνεται να δηλώσεις όποια γραμματοσειρά θέλεις σε μια ιστοσελίδα. Δεν έχουν όλοι οι υπολογιστές εγκατεστημένες τις ίδιες γραμματοσειρές. Γι'αυτό δηλώνεται πάντα μία συνηθισμένη οικογένεια γραμματοσειρών που να εμφανίζεται σωστά σε όλα τα μηχανήματα.

Δεν γίνεται να δηλώσεις όποια γραμματοσειρά θέλεις σε μια ιστοσελίδα. Δεν έχουν όλοι οι υπολογιστές εγκατεστημένες τις ίδιες γραμματοσειρές. Γι'αυτό δηλώνεται πάντα μία συνηθισμένη οικογένεια γραμματοσειρών που να εμφανίζεται σωστά σε όλα τα μηχανήματα.

Κάτσε γιατί ή κάτι δεν κατάλαβα εγώ ή κάτι δεν κατάλαβες εσύ.Όταν λέω γραφή εννοώ τις γραμματοσειρές που μας δίνει το MyPhone.Και λέω ότι θα ήταν καλύτερα αν έβαζαν τις γραμματοσειρές του Microsoft Office 2007.:)

Κατα τη γνώμη θα ήταν καλύτερη η γραφή μηνυμάτων στο MyPhone αν είχε τις γραμματοσειρές του Microsoft Office 2007.Ειδικά η γραμματοσειρά ''Calibri (Body)'' είναι πολύ ωραία.:):D

Κατά τη γνώμη ποιού;

Μια χαρά είναι η γραμματοσειρά...

Κατά τη γνώμη ποιού;

Μια χαρά είναι η γραμματοσειρά...

Χίλια συγνώμη.Κατα τη γνώμη μου ήθελα να γράψω.Συγνώμη.:O

Δεν λέω ωραία είναι η γραμματοσειρά ''Verdana'' αλλά και η ''Calibri (Body)'' είναι πολύ ωραία.:)

Χίλια συγνώμη.Κατα τη γνώμη μου ήθελα να γράψω.Συγνώμη.:O

Καλά βρε, πλάκα έκανα...

Ωραία! Το ένα θέμα λύθηκε..

Μια ερώτηση.. Τελικά με τα greeklish τί γίνεται? Επιτρέπεται ο άλλος να γράφει συνέχεια με αγγλικούς χαρακτήρες? Ρωτάω γιατί έχω σε κάποιο θέμα είχα δει έναν με 80 posts περίπου.. όλα με αγγλικούς χαρακτήρες! Εμένα πριν ενάμιση χρόνο που είχα αρχίσει τα πρώτα μου posts θυμάμαι οτι κάποιος mod μου είχε σβήσει ένα λόγω greeklish! Τώρα είναι ελεύθερα τα πράγματα?

Ωραία! Το ένα θέμα λύθηκε..

Μια ερώτηση.. Τελικά με τα greeklish τί γίνεται? Επιτρέπεται ο άλλος να γράφει συνέχεια με αγγλικούς χαρακτήρες? Ρωτάω γιατί έχω σε κάποιο θέμα είχα δει έναν με 80 posts περίπου.. όλα με αγγλικούς χαρακτήρες! Εμένα πριν ενάμιση χρόνο που είχα αρχίσει τα πρώτα μου posts θυμάμαι οτι κάποιος mod μου είχε σβήσει ένα λόγω greeklish! Τώρα είναι ελεύθερα τα πράγματα?

Το θεωρώ απίθανο να σου έσβησε κάποιος συντονιστής μήνυμα σου απλά και μόνο επειδή ήταν γραμμένο σε greeklish. Εκτός βέβαια εάν ήταν της μορφής "tlk dn 3ero ti kn tha paro" ή κάτι τέτοιο, οπότε λογικό ήταν και πολύ καλά έκανε.

Αναφορικά με το εάν επιτρέπονται ή όχι, δεν απαγορεύονται, αλλά δεν είναι και επιθυμητέα...

Να μην το θεωρείς καθόλου απίθανο.. Πώς το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα δηλαδή?

Είχα ρωτήσει στο θέμα γιατί σβήστηκε το μήνυμά μου.. μου απάντησε στο θέμα ο mod και την επόμενη μέρα έσβησε την ερώτηση μαζί με την απάντηση του. Και τα greeklish μου σε πληροφορώ πως ήταν μια χαρά :p

Να μην το θεωρείς καθόλου απίθανο.. Πώς το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα δηλαδή?

Γιατί δεν έχω ξανασυναντήσει παρόμοια περίπτωση. Εν πάση περιπτώσει.

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο?

Πως πάει η διαβάθμιση των members και στα πόσα μηνύματα αλλάζει.

π.χ. Mobile Newbie (εώς ...μηνύματα)

Mobile Member (εώς ...μηνύματα) κτλ.

Ποια είναι η σειρά?