alouci Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Ναι στις ρυθμίσεις wlan. Η επόμενη κίνηση ήταν να κοιτάξω εκεί που λέει lan αλλά σαν βλέπω κάτι. Sent from my XT1068 Σε ευχαριστώ πολύ :) ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι στις ρυθμίσεις wlan. Η επόμενη κίνηση ήταν να κοιτάξω εκεί που λέει lan αλλά σαν βλέπω κάτι. Sent from my XT1068 Το ZTE H288A που μου έχουν δώσει από τη Wind βλέπω να έχει SSID isolation στις ρυθμίσεις. Για το άλλο δεν βλέπω κάτι. Υπολόγισε πως αν το τηλέφωνό της είναι (ή μετατραπεί σε) voip, router δεν θα μπορείς να αλλάξεις με άλλο. Βλέπεις να έχει μόνο SSID Isolation; Μήπως έχει Client Isolation (within the same SSID); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 με συσκευή παρόχου δεν υπάρχει πιθανότητα να πετύχεις κάτι... η λύση στο πρόβλημά σου πιθανόν να είναι το Virtual LAN δες το άρθρο Using VLANs for Network Isolation γουγλίζοντας θα βρεις άπειρες πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Ιδού. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Γεια σας για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω μόνο σταθερό ιντερνετ χωρίς 24μηνη δέσμευση συμβολαίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Βαλε μια γραμμή μόνος σου, εστω 30αρα. Home office και να βασίζεσαι στο αν ο αλλος ειναι σπίτι; Ασε δεν θα παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 https://www.nova.gr/el/idiotes/upiresies-gia-to-spiti/nova-internet-24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Αυτό φίλε μου είναι με 24μηνο συμβόλαιο, εγώ θέλω χωρίς συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Καλησπερα, Ψαχνω για ασυρματο τηλεφωνο, υπαρχει καποιο που να μπορει με καποιο τροπο να περασω τις επαφες απο το κινητο; Επισης περα απο τα κλασσικα, ποιοτητα ηχου και αυτονομια, θα ηθελα να εχει και φωτιζομενα πληκτρα και οθονη. Θα ηθελα να αποφυγω τα Panasonic, θα προτιμουσα κατι σε Gigaset. Kαποια γνωμη; Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 https://www.public.gr/product/tilefonia/fixed-telephony/asyrmata-tilefona/asyrmato-tilefono-gigaset-sl930a-asimi/prod5170138pp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 https://www.public.gr/product/tilefonia/fixed-telephony/asyrmata-tilefona/asyrmato-tilefono-gigaset-sl930a-asimi/prod5170138pp/ Φιλε μου σε ευχαριστω για την προταση αλλα μαλλον ειναι καταργημενο μοντελλο δεν το βρισκω πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 είναι για 12 μήνες, Δες και τον όρο 4,2 Αν επιλέξεις τους 24 είναι για 24. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Μήπως σου κάνει το Gigaset SL450; Από κινητό δεν ξέρω αν λαμβάνει, αλλά πολύ πιθανό γιατί έχει bluetooth και σίγουρα υπάρχουν εφαρμογές που στέλνουν vCards. Και το S850 παίρνει vCards. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 H Gigaset διαθέτει την εφαρμογή ContactsPush στο play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gigaset.contacts The ContactsPush app enables you to easily and conveniently transfer your contacts from a smartphone to the DECT handsets of a Gigaset fixed line phone. All you need for this is an Internet-capable Gigaset phone such as an A510 IP, A540 IP, C430(A) IP, C530(A) IP, C610(A) IP, C430A GO, C530A GO, C570A GO, CL750A GO, E630A GO, S850A GO, SL400A GO, SL450A GO, DX600A or DX 800A. Κάποια από τα τηλέφωνα είναι εμπορικά διαθέσιμα. Ρίξε μια ματιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Καλησπέρα, Θα ήθελα να καταργήσω μια γραμμή στην οποία έκανα νέο συμβολαιο πριν από 1 μήνα. Παλιά γραμμή, που εληξε το συμβόλαιο και έκανα ανανέωση σε νέο με γραμμή 100 από 50 και με πρόσθετο νούμερο κινητού. Μου λένε από τη wind οτι η διακοπη γίνεται μόνο άμα περάσουν 2 μήνες. Ισχύει κάτι τέτοιο ή το λένε σκόπιμα προκειμένου να στοιχειοθετηθεί αξίωση για ρήτρα διακοπής και να μη μπορω να έχω δικαίωμα υπαναχώρησης κλπ; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Δικαίωμα υπαναχώρησης έχεις για 14 ημέρες εφόσον έχει γίνει η σύναψη της σύμβασης εξ αποστάσεως, δηλαδή δεν πήγες σε κατάστημα να το κάνεις. Αν έχει περάσει ο μήνας, νομίζω πως δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο. Κάποιο συμβόλαιο δεν σου έδωσαν να υπογράψεις; Είτε με κούριερ είτε ηλεκτρονικά να απαντήσεις ότι αποδέχεσαι σε mail; Επειδή συμπτωματικά είναι σχεδόν ένας μήνας που έκανα την ίδια αναβάθμιση στο δικό μου, στο συμβόλαιο που μου έστειλαν γράφει το εξής : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Δεν έχει τέτοιο πίνακα. Λέει όμως: "Σε περιπτωαη προωρης καταγγελίας της προσφορας ή μιας εκ των δύο συμβασεων εκ μερους του πελατη για οποιοδηποτε λογο ή λυσεως καποιας εκ των συμβασεων εκ μερους της wind hellas συμφωνα με τους ορους αυτων, ο πελατης οφειλει να επιστρεψει στη WIND HELLAS το ποσο της προσφορας που ελαβε, ητοι τα ποσα που δεν κατεβαλε στη WIND HELLAS λογω της ενταξης του στην παρουσα προσφορα. Επομενως, σε αυτη την περιπτωση η WIND HELLAS θα εχει το δικαιωμα να τιμολογησει τον πελατη με το ποσο της διαφορας που θα ειχε καταβαλει αυτος στην εταιρεια και για τις δύο συνδεσεις εαν δεν του ειχε παρασχεθει η προσφορα απο την ενεργοποιηση της προσφορας μεχρι την ημερομηνια ισχυος της καταγγελιας, χωρις να περιοριζονται σε δικαιωματα της WIND HELLAS για προσθετες χρεωσεις ή αξιωσεις συμφωνα με τους ορους συμβασεων κλπ," Απλα λεω μηπως ειναι κρισιμο αυτο το διαστημα των 2 πρωτων μηνων και μου λενε να περιμενω, απλα για να εχουν ισχυ τα ανωτερω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Γιατί αναφέρει δύο συμβάσεις; Έχεις μαζί κινητό ή τηλεόραση; Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μπορείς να το διακόψεις αλλά όχι χωρίς να πληρώσεις. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Κοιταξε και τα Motorola εχουν αξιολογα μοντελα και καλες τιμες. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Ειναι σταθερο και κινητο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Καλησπέρα σε όλους, Πρόσφατα απέκτησα νέο ρούτερ, το ZTE H288 που το δίνει η Forthnet σε vdsl συνδέσεις (εξακολουθώ να έχω γραμμή adsl). Μέχρι πρότινος είχα το κλασσικό Thomson 585 για adsl το οποίο αποδείχτηκε σκυλί μετά από 11 χρόνια. Το πρόβλημα είναι το εξής: Ανοίγω το πρόγραμμα bittorrent και απορροφά μεγάλο μέρος της ταχύτητας download χωρίς όμως να γίνεται κανένα αρχείο download (υπάρχουν μόνο 5-6 αρχεία που γίνονται seed). Δηλαδή εξαιτίας αυτού του προγράμματος η ταχύτητα γίνεται 6Mbit από 12Μbit που σημαίνει ότι αργούν να φορτώσουν αρκετές σελίδες. Αν κλείσω το πρόγραμμα όλα είναι φυσιολογικά. Αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε με το παλιό ρούτερ. Γνωρίζει κανείς αν χρειάζεται κάποια ρύθμιση το ρούτερ ή ο υπολογιστής; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Ποιο torrent client έχεις; Δοκίμασε άλλον ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης, μήπως έχεις αρχεία που seedαρεις; Αν το upload maxαρει, αυτό επηρεάζει δυσμενώς και το download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Ποιο torrent client έχεις; Δοκίμασε άλλον ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης, μήπως έχεις αρχεία που seedαρεις; Αν το upload maxαρει, αυτό επηρεάζει δυσμενώς και το download. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το bittorrent έχω γιατί παλιότερα το utorrent μου δημιουργούσε προβλήματα. Έχω λίγα αρχεία που seedαρω αλλά δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα στο download λόγω του προγράμματος με το προηγούμενο ρούτερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Τελικα θελουν 60,5€ για το σταθερο και 70€ για το κινητο. Το γραφω για την ιστορια. (Νέο συμβολαιο WIND με 100 γραμμη και κινητο με απεριοριστα και στα δύο). Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 η ρητρα αποχωρησης αναφερεται στο συμβολαιο που υπεγραψες στην πρωτη σελιδα αναλυτικα ανα γραμμη που εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα για να ρωτήσω! Είναι πολλά τηλέφωνα που καλούν στο κινητό μου, άτομα ή εταιρίες τις οποίες δεν τις έχω αποθηκευμένες στο κινητό μου samsung s9+ (αν παίζει ρόλο αυτό) και γραφει "smart κλήση" στο κινητό και γράφει το όνομα αυτού που με καλεί!Όταν πηγαίνω στο μητρώο κλήσεων βλέπω σε αυτές τις κλήσεις να γράφει την λέξη smart και by hiya!είναι κάποια υπηρεσία;Τι είναι αυτό; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts