Jump to content

stef

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

stef's Achievements

  1. Το πληρώνεις μέσω της ασφάλισης σου και δεν είναι τυχαίο ότι η moderna πριν τον covid ήταν στα πρόθυρα χρεοκοπίας και τώρα έχει τρελαθεί στα κέρδη.Ολα αυτά που σου λέω μπορείς να τα βρεις στο διαδίκτυο από έγκυρες πηγές.
  2. Την αναλαμβάνει ο γιατρός που στο συνταγογραφει πράγμα που δεν συμβαίνει με τα εμβόλια για τον Κορωναίο.
  3. Σκοπος αυτών που έχουν κέρδος από αυτή την ιστορία με τα εμβόλια είναι να υπάρχει ο φόβος και η αβεβαιότητα για να έχουν πωλήσεις.Το ίδιο ισχύει και στη πολιτική.Αδελφια είμαστε και κανείς δεν θέλει το κακό του άλλου απλά θέλει να τον προειδοποίησει.Και μόνο ότι οι ίδιες οι εταιρείες που έβγαλαν αυτά τα σκευάσματα δεν αναλαμβάνουν τη νομική ευθύνη για τυχόν παρενέργειες και ότι κανένας γιατρός δεν τα συνταγογραφει όπως όλα τα ιατρικά σκευάσματα και το ότι πρέπει οποίος λάβει το εμβόλιο πρέπει να αναλάβει εγγράφως την ευθύνη για τυχόν παρενέργειες έπρεπε κάθε λογικά σκεπτόμενο άτομο να το προβληματίσει.Ευχαριστω.
  4. Πήρα τα παρακάτω και έπαθα πλάκα από τον ήχο.https://www.skroutz.gr/s/30996647/Cellular-Line-Music-Sound-In-ear-Bluetooth-Handsfree-Ακουστικά-με-Θήκη-Φόρτισης-Μαύρα.html σε αντικατάσταση των samsung galaxy bubs που τα πήρε ο υιος και το μπάσο τους είναι πιο πλούσιο από τα Samsung που ήταν λίγο πιο ξερό και κάθονται καλύτερα στο αυτί και δεν θέλουν κάθε λίγο φτιαξιμο στη θέση τους όπως ήθελαν τα bubs.Και μιλάμε πάντα για κάποιον που δεν έχει προχωρημένες απαιτήσεις για την τιμή τους είναι μια χαρά.Ευχομαι Καλή Χρονιά σε όλους.!!
  5. Γύρνα το από τις ρυθμίσεις σε 3g-2g αυτόματο και δες αν έχει διαφορά.
  6. https://www.phonegallery.gr/product/xiaomi-mi-9-se-black-6gb-128gb-dual-sim/ με 128 gb μνημη.
  7. https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/03/blog-post_889.html?m=1αυτο εννοούσα αν και κάποιοι καλοπροαιρετοι παρερμηνευσαν τα λεγόμενα μου.https://ellada.press/ektakto-xekinisan-epistrateyseis-seiron-pairnoyn-tilefona-neoysgia-na-paroysiastoyn-sta-tmimata/?fbclid=IwAR3QfFHLQMin_ZOeK-Qm_tlVmjluqjTjJjf7g0fnQnjye8GBL-0Jhzqatj8
  8. Διακρίνω εμφυλιες διαμάχες στο φόρουμ πράγμα το οποίο επιθυμούν και για την Ελλάδα μας αυτοί που μας κυβερνούν ανεξάρτητα από ποιο κόμμα είναι. Από παλαιοτατους χρόνους σκοπός κάποιων είναι να καταστρέψουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτε(το έχει δείξει και η ιστορία) γιατί η Ελλάδα προστατευται από ανώτερες δυνάμεις και όπως έχουν πει παγκόσμιοι ηγέτες των γραμμάτων η Ελλάδα είναι το Φως του κόσμου. Γι αυτο καλό είναι να υπάρχει ομοψυχια και οργάνωση σε επίπεδο πρώτα γειτονιάς κα κατ επέκταση εθνικά και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
  9. Τα γνωστά, ανεβάζουν τιμές για να τις ξανακατεβασουν λόγω βλακ friday.
  10. τωρα στα 259 στο eshop.
  11. Ολα τα απορρυπαντικα σε σκονη εχουν ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο γυψου και οταν η ποσοτητα ειναι μεγαλυτερη απο την κανονικη και επειδη η ποσοτητα του νερου σε καθε προγραμμα ειναι συγκεκριμενη εχουμε αυτα τα αποτελεσματα και αργοτερα ασχημες μυρωδιες στα ρουχα.Η λυση ειναι καθαρισμος με λευκο ξυδι και μαγειρικη σοδα στο προγραμμα με την υψηλοτερη θερμοκρασια νερου με αδειο τον καδο απο ρουχα.
×
×
  • Create New...