Jump to content

Fotisapple

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Fotisapple

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Fotisapple's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

-2

Φήμη

  1. Για Εθνική τι λέτε;; Είναι καλύτερη από την Eurobank η όχι;;
  2. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum. Σκοπεύω να ανοίξω έναν τραπεζικό λογαριασμό και είμαι μεταξύ της Eurobank και της Πειραιώς. Ποια τράπεζα είναι καλύτερη από θέματα εξυπηρέτησης, δικτύου, E-banking, πρόγραμμα επιβράβευσης και γενικά ποια είναι πιο ασφαλής?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Καλημέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Είμαι 22 ετών και τώρα θα μπω στο 4ο έτος σπουδών μου, σπουδάζω οικονομικά και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό πάνω στο Accounting and Finance . Προφανώς και δεν θέλω να μείνω εδώ στο μέλλον καθώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην Ελλάδα και θέλω να πάω μπροστά στη ζωή μου. Έχω αποφασίσει να φυγω στο εξωτερικό ώστε να φτιάξω ένα καλύτερο μέλλον για εμένα και την μελλοντική οικογένεια μου. Οι χώρες που θέλω να πάω είναι η Βρετανία και οι ΗΠΑ. Θα ήθελε να με βοηθήσετε αν μπορείτε. Μεταξύ αυτών των 2 ποια είναι καλύτερη επιλογή για το επάγγελμα που θέλω;; Που είναι πιο εύκολο να πας σαν μετανάστης;; Από θέματα ποιότητας ζωής, εγκληματικότητας και αποδοχής προς του ξένους που είναι καλύτερα;; Τέλος ποια από αυτές τις 2 χώρες θεωρείτε πιο σταθερή / ασφαλή οικονομία;; Σας ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις όλων σας.
  4. Fotisapple

    iPhone 13

    Μια μετά βγάζει άνετα σε εμένα. Το φορτίζω πάντα μέχρι 92% και όχι 100 ώστε να μην κουράζω την μπαταρία.
  5. Fotisapple

    iPhone 13

    Εγώ είχα iPhone 6s και iPhone X. Πήγα σε s20 FE ώστε να δω αν βελτιώθηκαν τα Android όμως είδα το χάος με τα freeze screens/ lags. και μέσα σε 17 μήνες έφυγα. Πλέον δεν φεύγω από Apple.
  6. Fotisapple

    iPhone 13

    Φανταστικό κινητό παιδιά. Το έχω εδώ και 7 εβδομάδες (το 128GB Midnight colour) και είναι άριστο σε όλους τους τομείς. Επέτρεψα σε Apple από το Galaxy s20 FE και δεν το μετάνιωσα ούτε μια στιγμή.
  7. Την εκανα και εχει κολληματα ομως.
  8. Για s20 FE 4g με Exynos ξέρουμε κατι??
  9. Εχω s20 fe 4G. Ποτε θα παρω το oneui4??
  10. Να ρωτησω κατι το S20 FE 4G θα παρει το android 12 η οχι?? Καθως βλεπω που λενε μονο για το 5G. https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.sammobile.com/news/list-galaxy-devices-eligible-for-one-ui-4-0-android-12-update/amp/&ved=2ahUKEwjguLTpxu3zAhUyRfEDHTFfDFIQFnoECDcQAQ&usg=AOvVaw1NOXM1v5YQtnnTB4srMVJr
  11. Θεωρω γενικά τα Samsung πιο polish σαν κινητά και σαν ui. Εχω το S20 FE και ελεγα να παω ξανα σε Apple και iphone 13 ομως δεν μου ειναι ευκολο και ετσι θα περιμενω το S22.
  12. Καλησπέρα σε όλα τα μελη του forum. Είμαι φοιτητής οικονομικών 3ο έτος και γενικά πάω εξαιρετικά στο πανεπιστήμιο μου μέχρι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος. Σκεφτομαι μόλις τελειώσω με τις σπουδες μου να ξεκίνησω master στη λογιστικη και γενικα να ζησω σε μια ξενη χωρα ωστε να εχω καλες προοπτικές. Ειμαι αναμεσα σε βρετανια και Καναδα. Την βρετανια την επέλεξα λογω των αρτιων πανεπιστημίων της αλλα και επειδη το Λονδινο ειναι Financial hub. Ο Καναδας απο την αλλη ειχει καλυτερο επιπεδο ζωης και δεν ειναι τοσο overpopulated οσο το UK. Ποια χωρα θεωρείτε οτι προσφερει καλυτερες προοπτικές για εναν οικονομολόγο για master και για εργασια??
  13. Ήταν ο λόγος που έφυγα από Apple και πήγα στην Samsung. To IOS φαίνεται εξερετικα παλιό σαν λειτουργικό με πολλούς περιορισμούς.
×
×
  • Create New...