Jump to content

paparen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    185
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paparen

  1. paparen

    iPhone 12 Pro Max

    Αλλάζεις την ενεργή κάρτα μέσα από την εφαρμογή της curve.
  2. Δυστυχώς δεν γνωρίζω ούτε εγώ κάποιον τρόπο να το αλλάξεις στα ελληνικά. Αυτό που μπορείς να κανείς για να παρακάμψεις το πρόβλημα είναι να ξεκινήσεις navigation προς το μέρος που θες ΠΡΙΝ συνδέσεις το κινητό με το αυτοκίνητο. Μετά που θα το συνδέσεις, η πορεία του navigation παραμένει ενεργή.
  3. Πως γίνεται να μην μέτρα απόσταση; Τα mi band μπορούν και μετρούν απόσταση, αυτό όχι; Είναι bug?
  4. Χρησιμοποιούσα το mi band, το 3 είχα νομίζω, όποτε μπορώ σου δώσω μια εντύπωση. Φανταστική μπαταρία! Ακόμα και με όλα ενεργοποιημένα και συχνά Fitness activities, θα βγάζεις 4-5 μέρες, πιθανότατα πολύ παραπάνω. Θα πρέπει όμως να έχεις και το τηλέφωνο μαζί γιατί δεν έχει δικό του gps. Επίσης, δεν γνωρίζω αν συνεργάζεται άμεσα με την εφαρμογή της Nike, όποτε αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το ψάξεις. Επίσης, δεν έχει αυτόματη ρύθμιση φωτισμού (τουλάχιστον το 3 δεν είχε) και ακόμα και σε μέγιστη φωτεινότητα, δεν βλέπεις πολύ καλά σε ηλιοφάνεια. Για τα λεφτά του θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή, αν όμως το τρέξιμο και τα στατιστικά του είναι κάτι που σε ενδιαφέρει πολύ, νομίζω καλό θα ήταν να επενδύσεις περισσότερα χρήματα.
  5. Έχεις δει να δουλεύει στην ΕΛΛΑΔΑ; Εδώ δεν υποστηρίζεται το Apple Watch 4g
  6. Δεν υποστηρίζουν google pay όλα τα wear os smart watches. Αν υποστηρίζεται, θα είναι κατευθείαν περασμένη στο λειτουργικό και θα το βλέπεις.
  7. Δεν βγήκε ανακοίνωση πριν 2 μέρες ότι υποστηρίζεται το Google pay στην Ελλάδα για κάποιες συγκεκριμένες τράπεζες (revolut, curve monese κτλπ); Για να το υποστηρίζει δεν θα πρέπει να δώσει δυνατότητα να κατεβάζουμε επίσημα την εφαρμογή;
  8. Τελικά εμφανίστηκε το Google pay στο ελληνικό play store?
  9. Από ότι έχω δει, ναι κερδίζεις πόντους, αλλά δεν κερδίζεις έξτρα πόντους αν υπάρχει ειδική συνεργασία με κάποια καταστήματα. Πχ αν κάποιος δίνει 10x affinity, εσύ με αγορά μέσω Curve θα πάρεις μόνο 1x Τουλάχιστον με yellows της Πειραιώς έτσι γίνεται σε εμένα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιτρέψτε μου να πω πάντως ότι μετά που οι 3 μεγάλες τράπεζες έβγαλαν δικές τους εφαρμογές, μου έχει φύγει η κάψα για το Google pay πλέον. Εξακολουθώ να το έχω για revolution, αλλά τις πιο πολλές αγορές μου τις κάνω από τις άλλες εφαρμογές. Για κάποιον που έχει μόνο εθνική, και καταλαβαίνω ότι εξακολουθεί να έχει ενδιαφέρον το Google pay.
  10. Ποιο torrent client έχεις; Δοκίμασε άλλον ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης, μήπως έχεις αρχεία που seedαρεις; Αν το upload maxαρει, αυτό επηρεάζει δυσμενώς και το download.
  11. Ναι, για κάποιο λόγο είναι πρόβλημα της εφαρμογής της eurobank αυτό. Το έχω παρατηρήσει και εγώ. Το alpha wallet συμπεριφέρεται επίσης κανονικά.
  12. paparen

    OnePlus 6

    Το έχω βάλει εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Κανένα πρόβλημα
  13. Όταν είχα πάει σε ΑΤΜ, είχα κάνει για πλάκα, tap το κινητό στο συγκεκριμένο σημείο. Δεν είχε γίνει τίποτα.
  14. Τα ATM της eurobank έχουν το σήμα του NFC, αλλά δεν νομίζω ότι έχουν ενεργοποιημένη τέτοιου τύπου υπηρεσία.
  15. Αν έχεις κινητό και αυτοκίνητό που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, είναι όντως καλη ιδέα. Διαφορετικά, περίμενε να τελειώνει η μπαταρία του κινητού τσακ-μπαμ.
  16. Το έχουν και κάποιες after market. Δεν είναι screen mirror, αλλά περισσότερο ένα διαφορετικό interface για να αλληλεπιδρας με εφαρμογές που το υποστηρίζουν.
  17. Φτιάξε και εσύ ένα revolut ώστε να μεταφέρονται τα χρήματα χωρίς προμήθεια. Θα έχεις κάτι κάρτα revolut ώστε να κάνεις αγορές με αυτά τα χρήματα. Ανάληψη δεν σε συμβουλεύω να κάνεις καθώς έχει χρέωση.
  18. Τι να σας πω; Με τις νέες εφαρμογές των τραπεζών δεν είχα κανένα πρόβλημα και έχω κάνει αρκετές δοκιμές. Η αλήθεια είναι ότι έχω και μια revolut περασμένη στο Google pay, αλλά δεν την χρησιμοποιώ πλέον για POS, παρά μόνο για online πληρωμές. Την Curve δεν την χρησιμοποιώ καθόλου. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μην δουλέψει η πληρωμή, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αυτός ο κίνδυνος και με τις φυσικές κάρτες. Αρκετές φορές πέφτουν τα συστήματα POS των τραπεζών για αρκετά λεπτά.
  19. Για Android πάντως, από τη στιγμή που 3 μεγάλες τράπεζες έχουν βγαλει εφαρμογές που υποστηρίζουν πληρωμές, η αλήθεια είναι ότι την λειτουργικότητα την έχουμε πλέον. Θα προτιμούσα και εγώ την ευκολία του Google pay, αλλά προφανώς δεν θέλουν να πληρώσουν προμήθεια. Για τους χρήστες iOS τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, καθώς μόνο η alpha υποστηρίζει apple Pay. Οπότε η χρήση Curve ή revolut είναι σχεδόν επιβεβλημένη.
  20. Ευχαριστώ! Έκανα subscribe και θα το ακούσω.
  21. Μπορείς να αναφέρεις το όνομα του podcast? Ακούω φανατικά αλλά σπάνια βρίσκω καλά ελληνικά
  22. Το διάβασα και εγώ αυτό, αλλά δεν το κατάλαβα. Αφού έχουμε βάλει την Curve στο Google pay εδώ και καιρό.
  23. Cashback με την Curve από ποια καταστήματα παίρνεις; Μια έχει δουλέψει μόνο στο amazon.co.uk
  24. Πολύ καλά έκανες και ρώτησες. Ειδικά σε θέματα με χρήματα δεν πρέπει να υπάρχουν ερωτηματικά. Σκέψου την revolut απλά ως μια τράπεζα. Έχεις δικό σου λογαριασμό με IBAN και συνδεδεμένες κάρτες (πλαστικές, virtual, one-offs)
×
×
  • Create New...