Digiwolf Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 Καλημέρα σε όλους, Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη! Είμαι κάτοικος Λονδίνου και μ'ενδιαφέρει να έχω κάποια γραμμή VoIP στην Ελλάδα, και κάποιος φίλος μου ανέφερε ότι η Altec Telecomms προσφέρει το i-Call, με δυνατότητα αριθμών για εισερχόμενες κλήσεις. Κάπου επίσης διάβασα ότι η εταιρία βρίσκεται υπό συγχώνευση/εκκαθάρριση κτλ κτλ κτλ. Ουσιαστικά, η συγκεκριμένη υπηρεσία διατίθεται πλέον στο αγοραστικό κοινό ή όχι; Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Δεν υπάρχει πλέον το i-call . Επίσης το evoice προσφέρετε μόνο σε συνδρομητές της HOL Η μόνη λύση είναι το VIVA voip http://www.viva.gr/Numbers/VoIP/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Η FON δεν προσφέρει δωρεάν internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polisv Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Δεν υπάρχει πλέον το i-call . Επίσης το evoice προσφέρετε μόνο σε συνδρομητές της HOL Η μόνη λύση είναι το VIVA voip http://www.viva.gr/Numbers/VoIP/ Φαινεται ενδιαφέρον αν μπορούμε να το παίρνουμε μαζί μας στο εξωτερικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecube Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς που μπορείς να αγοράσεις στην Αθήνα voucher για skype; Πουλάει καμιά τράπεζα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 http://www.paysafecard.com/gr/personal/pay-with-paysafecard-grrgrr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecube Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Σε ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Εδώ και μερικές μέρες έψαχνα VoIP provider στην Ελλάδα με ελληνικό νούμερο. Τελικά κατέληξα στο Viva Numbers. Πήρα νουμεράκι και δουλεύει άψογα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι εξαιρετικά βολικό. Μπορείς να το γυρίσεις σε εκτροπή, σε τηλεφωνητή ή ακόμα και σε fax (και σου στέλνει τα fax στο email σου σαν pdf) ! Είναι σαν το Google Voice (το οποίο όμως παίζει μόνο στην Αμερική). Νομίζω ότι τέτοιες υπηρεσίες αξίζουν την στήριξη μας και μακάρι να τις βλέπουμε πιο συχνά στην Ελλάδα! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Εδώ και μερικές μέρες έψαχνα VoIP provider στην Ελλάδα με ελληνικό νούμερο. Τελικά κατέληξα στο Viva Numbers. Πήρα νουμεράκι και δουλεύει άψογα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι εξαιρετικά βολικό. Μπορείς να το γυρίσεις σε εκτροπή, σε τηλεφωνητή ή ακόμα και σε fax (και σου στέλνει τα fax στο email σου σαν pdf) ! Είναι σαν το Google Voice (το οποίο όμως παίζει μόνο στην Αμερική). Νομίζω ότι τέτοιες υπηρεσίες αξίζουν την στήριξη μας και μακάρι να τις βλέπουμε πιο συχνά στην Ελλάδα! Καλές οι υπηρεσίες τους, να είχαν και χρέωση ανα δευτερόλεπτο καλά θα ήταν. Ανα λεπτό χρέωση δεν είναι επιθυμητή. Αρχικά είχαν χρεωση ανα δευτερόλεπτο (viva smart card) μετά το έκαναν ανα λεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzam65 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Εάν βάλεις Forthnet, υπάρχει η δυνατότητα(δωρεαν) φραγής των κλήσεων που έχουν απόκρυψη:) (ρώτησε στο κατάστημα του Ίλιον 2102692893 η του Χαιδαρίου 2105325892) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norad Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Φαινεται ενδιαφέρον αν μπορούμε να το παίρνουμε μαζί μας στο εξωτερικό Φυσικά και μπορείς. Εμένα το έχει ο αδερφός μου στο Amsterdam και τον παίρνουν οι φίλοι του με αστική χρέωση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nrakos Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Υπάρχει και η omnivoice (Ελληνική εταιρεία) http://www.omnivoice.eu αξιόπιστη και με πιο φτηνές χρεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_Thomos Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Βαλε ενα IP SIEMENS να σου κανει κ καφε!!!! Παράθεση Iphone 3g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ρε παιδιά επειδή έχω πονοκεφαλιάσει αφάνταστα χωρίς να βγάλω άκρη, λύστε μου μια απορία εσείς που τη χρησιμοποιείτε κιόλας! Θα το πω σε απλά Ελληνικά για να καταλάβω στο 100% κι εγώ ο ίδιος τι συμβαίνει: Για να χρησιμοποιείς την υπηρεσία (π.χ. για κλήσεις προς σταθερά) πρέπει οπωσδήποτε να έχεις τον υπολογιστή ανοιχτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ρε παιδιά επειδή έχω πονοκεφαλιάσει αφάνταστα χωρίς να βγάλω άκρη, λύστε μου μια απορία εσείς που τη χρησιμοποιείτε κιόλας! Θα το πω σε απλά Ελληνικά για να καταλάβω στο 100% κι εγώ ο ίδιος τι συμβαίνει: Για να χρησιμοποιείς την υπηρεσία (π.χ. για κλήσεις προς σταθερά) πρέπει οπωσδήποτε να έχεις τον υπολογιστή ανοιχτό; Αν εννοείς το Viva voip, όχι δεν είναι απαραίτητο. Μπορείς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία και μέσα από sip hardware device με κλειστο υπολογιστή. Oι άλλες υπηρεσίες δεν απαιτούν υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Γεια σας παιδια Eχω μια απορια για ενα λογαριασμο στο τηλεφωνο οτε που μου ηρθε... Πριν λιγους μηνες εβαλα το ote talk all Στον λογαριασμο που μου ηρθε μετα λοιπον απο την μεταβαση μου στο παραπανω προγραμμα στην αναλυση των τελων λεει Αναδρομικα:ΒΑΣΙΚΑ ΤΕΛΗ 17,7 ΒΑΣΙΚΑ ΤΕΛΗ : 24,8 Αναδρομικα:τελη ΟΤΕ 24/7 20,2 Τελη ΟΤΕ talk 24/7 :28,04 Τα Βασικα τελη ξερω οτι ειναι το παγιο του ΟΤΕ.Τα τελη ΟΤΕ talk ειναι για την υπηρεσια/προγραμμα που εβαλα Τα αναδρομικα τελη τι στο !@#!@! ειναι??Τι αφορουν?? Θα τα πληρωνω συνεχεια ή μηπως ειναι μονο γι αυτον τον λογαριασμο?? Περιμενω γνωμες Ευχαριστω Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Ειναι τελη που αφορουν την προπληρωμη της υπηρεσιας και θα σου επιστραφουν οταν τη διακοψεις. Φυσικα και δεν θα τα ξαναπληρωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Ευχαριστω πολυ oregon Ελπιζω να ειναι ετσι... Θα δειξει ο επομενος λογαριασμος Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Με λίγα λόγια Ο ΟΤΕ χρεώνει πάντα δύο μήνες ΜΕΛΟΝΤΙΚΟ πάγιο . Όταν έβαλες τις νέες χρεώσεις , πλήρωσες αναδρομικά για τις μέρες που κατανάλωσες και το πάγιο των δύο επόμενων μηνών . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 αχ που να το ηξερα και εγω περυσι οταν εβαλα conn-x talk; 160 ευρω ειχα τρελαθει.... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xakou Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Καλημέρα υπάρχει όποιοδήποτε πρόγραμμα που να δίνει φτηνές κλήσεις σε συγκεκριμένο κινητό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Σε ποιας εταιρια αριθμο? Σε καρτοκινητο που ξερω σιγουρα εχει αλλα μονο προς wind αριθμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xakou Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Σε ποιας εταιρια αριθμο? Σε καρτοκινητο που ξερω σιγουρα εχει αλλα μονο προς wind αριθμους. ναι, με ενδιαφέρει κλήσεις από σταθερό σε καρτοκινητό (οποιαδήποτε εταιρία!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 απο σταθερο σε καρτοκινητο wind? και γιατι αποκλειστικα απο σταθερο? υπαρχει συγκεκριμενος λογος? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xakou Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 απο σταθερο σε καρτοκινητο wind? και γιατι αποκλειστικα απο σταθερο? υπαρχει συγκεκριμενος λογος? θέλω όταν λείπω από το σπίτι να προωθεί τις κλήσεις στο κινητό μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts