kotsianis7 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Λίγη υπομονή, δεν γίνονται όλα με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορεί να πάρει και 2 και 3 μήνες, ανάλογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milgr Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Θεσσαλονίκη τον τελευταιο καιρο το σημα ειναι για γελια, και για κλαματα, ενω ειχε παντου 4G ξαφνικα εχουμε παει στο 2-2,5και μετα βιας 3, μερικες φορες χανουμε και την καλυψη, μιλαω παντα για κεντρο πολης και κάστρα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Θεσσαλονίκη τον τελευταιο καιρο το σημα ειναι για γελια, και για κλαματα, ενω ειχε παντου 4G ξαφνικα εχουμε παει στο 2-2,5και μετα βιας 3, μερικες φορες χανουμε και την καλυψη, μιλαω παντα για κεντρο πολης και κάστρα:mad: Κραξτους στο φεις ν βαλουν μυαλοοο Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Γιατι δεν εχω δικτυο???? Δυτικη Θεσσαλονίκη Απο τις 6 το πρωι που ξυπνησα μεχρι αυτη τη στιγμη Φυσικά εκανα επανεκκίνηση. Δεν αλλαξε κατι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Εγώ έχω κανονικά. Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Γιατι δεν εχω δικτυο???? Δυτικη Θεσσαλονίκη Απο τις 6 το πρωι που ξυπνησα μεχρι αυτη τη στιγμη Φυσικά εκανα επανεκκίνηση. Δεν αλλαξε κατι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν ξερω,ανατολικα παντως με Wind εχω σημα κανονικα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Γιατι δεν εχω δικτυο???? Δυτικη Θεσσαλονίκη Απο τις 6 το πρωι που ξυπνησα μεχρι αυτη τη στιγμη Φυσικά εκανα επανεκκίνηση. Δεν αλλαξε κατι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Πολιχνη μια χαρα ειναι Send By Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Ευοσμος/κορδελιο-διαβατα Εκει ειχα προβλημα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Το παρατήρησα τώρα που ερχόμουν για το χωριό ότι δεν έπαιζαν κάποιες κεραίες 4G Από Εύοσμο μεριά εδώ στο χωριό... Είχα και call drops σήμερα και στην κόκκινη επίσης λόγω φορτου τώρα όλα νορμάλ... Για τον Εύοσμο θα δείξει λογικά κάνουν αναβαθμίσεις... ελπίζω τώρα να συνδέονται αυτά και στο χωριό μου γιατί αν περιμένω από Πιερία καήκαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Θεσσαλονίκη τον τελευταιο καιρο το σημα ειναι για γελια, και για κλαματα, ενω ειχε παντου 4G ξαφνικα εχουμε παει στο 2-2,5και μετα βιας 3, μερικες φορες χανουμε και την καλυψη, μιλαω παντα για κεντρο πολης και κάστρα:mad: Αλλάζουν εξοπλισμό. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Αλλάζουν εξοπλισμό. Δεν ξερω τι κανουν αλλα μου κανει εντυπωση.Ο πατερας μου παιζει συνεχως με εναλλαγες 4g και H+ στο σπιτι.Το 4G ειναι 0-2 γραμμες απο 5 σταθερα.Υποψην δεν εχει την 800αρα ενω εγω στο iPhone βλεπω φουλ 4G απο B20. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Γιατι δεν εχω δικτυο???? Δυτικη Θεσσαλονίκη Απο τις 6 το πρωι που ξυπνησα μεχρι αυτη τη στιγμη Φυσικά εκανα επανεκκίνηση. Δεν αλλαξε κατι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παλι τα ιδια εδω και 3 ωρες Και χτες και προχτες Τι συμβαινει? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Παλι τα ιδια εδω και 3 ωρες Και χτες και προχτες Τι συμβαινει? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Στο νημα του 4G εχει μετρηση 4G+ απο ευοσμο. Λογικα αλλαζουν σε 4G+ και ριχνουν B7 με refarm της B3. Θα σηκωθουν οι ταχυτητες απο τα μονοψηφια... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Και πρέπει να μένουμε χωρις δικτυο για ωρες???? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Στην Λαμία όλο το απόγευμα χωρίς σήμα ούτε κλήσεις! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Στην Λαμία όλο το απόγευμα χωρίς σήμα ούτε κλήσεις! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον σας αναβαθμίζουν. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Μάλλον σας αναβαθμίζουν. Συνήθως δεν αφήνουν τόσο μεγάλη περιοχή χωρίς σήμα. Κάτι πήγε στραβά. Όντως αναβαθμίζουν Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Συνήθως δεν αφήνουν τόσο μεγάλη περιοχή χωρίς σήμα. Κάτι πήγε στραβά. Όντως αναβαθμίζουν Δεν λογαριάζουν τίποτα τον τελευταίο χρόνο. Κάτι είχε ακουστεί ότι η Victus έκανε νερά για τις υπερωρίες του κόσμου. Οπότε και αυτοί τα ρίχνουν όλα στεγνά τις εργάσιμες ώρες :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Τραγικο ρε γμτ Ευτυχώς εχω δικαρτο και μπορώ να επικοινωνω τις ώρες που η wind αποφασιζει να με κρεμασει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Λιβαδειά παντως δεν εχουμε προβλημα σε κλησεις ..τωρα για 4g ειναι μια αλλη ιστορια..Ακομα το παναρχαιο 3g που σερνεται.Εκτος πολης παντως στο Νομο Βοιωτιας βλεπεις πιο ευκολα 4g παρα σε Θηβα Λιβαδειά.Δε μπορω ν καταλαβω τη λογικη.. Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Λιβαδειά παντως δεν εχουμε προβλημα σε κλησεις ..τωρα για 4g ειναι μια αλλη ιστορια..Ακομα το παναρχαιο 3g που σερνεται.Εκτος πολης παντως στο Νομο Βοιωτιας βλεπεις πιο ευκολα 4g παρα σε Θηβα Λιβαδειά.Δε μπορω ν καταλαβω τη λογικη.. Η λογική λέει ότι το δίκτυο κορμού δεν έχει αναβαθμιστεί στις πόλεις. Ακόμη. Αν και πραγματικά είστε πολύ κοντά... Σε λίγο θα έχετε 4η γενιά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ε ναι μωρε...Ποσο ν αργησει ακομα?☺☺☺ Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) Καλησπερα παιδια.Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια;στο κεραιες εεττ δεν αναφερει καποιες κεραιες που πριν τις ανεφερε.Και εχω τρια ερωτηματα:1)αλλαζουν εξοπλισμο και πρεπει να δοθει νεα αδεια;2)μεταφερθηκαν λογω victus στη vodafone;και 3)κανανε διαμαρτυρια και τις ξηλωσανε;αν γνωριζει καποιος παρακαλω να μου απαντησει. Edited March 7, 2018 by gogos2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Καλησπερα παιδια.Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια;στο κεραιες εεττ δεν αναφερει καποιες κεραιες που πριν τις ανεφερε.Και εχω τρια ερωτηματα:1)αλλαζουν εξοπλισμο και πρεπει να δοθει νεα αδεια;2)μεταφερθηκαν λογω victus στη vodafone;και 3)κανανε διαμαρτυρια και τις ξηλωσανε;αν γνωριζει καποιος παρακαλω να μου απαντησει. 2 Σε 1 τα κάνανε... το 80% πλέον που είχε η WIND Είναι πλέον στην Vodafone και αν ψάξεις τις άδειες της Vodafone θα δεις μέσα και τις Wind σε νέα έγγραφα που έχουν ανεβάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) 2 Σε 1 τα κάνανε... το 80% πλέον που είχε η WIND Είναι πλέον στην Vodafone και αν ψάξεις τις άδειες της Vodafone θα δεις μέσα και τις Wind σε νέα έγγραφα που έχουν ανεβάσει... Kαταλαβα δεν εχει χρηματα η wind για τα ενοικια των κεραιων.Ρημαδα κριση μας τσακισες.Eυχαριστω για την πληροφορια Αντωνη. :) Edited March 7, 2018 by gogos2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts