petrosa Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) Φίλε Lazlo διαφωνώ .....Αλεξανδρούπολη και ευρύτερη περιοχή 4g σχεδόν παντού το τελευταίο δεκαήμερο. Edited September 18, 2016 by petrosa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altrouistis Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Φίλε Lazlo διαφωνώ .....Αλεξανδρούπολη και ευρύτερη περιοχή 4g σχεδόν παντού το τελευταίο δεκαήμερο. Οντως απο φιλο που σπουδαζει Αλεξανδρουπολη τα ιδια μου ειπε. Ακομα μου ειπε και για Κομητηνη και Ξανθη βαζουμε και σε ταχυτητες στα 50mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Δεν βλέπω να μιλάει για ολόκληρη την περιοχή, αλλά ότι βλέπει αρκετά μέρη που δεν πιάνει. Δεν είναι απίθανο να μην έχουν καλύψει ολόκληρη την πόλη. Με την προϋπόθεση φυσικά οι συσκευές που χρησιμοποιήθηκαν να είναι συμβατές (band 20 κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Δεν βλέπω να μιλάει για ολόκληρη την περιοχή, αλλά ότι βλέπει αρκετά μέρη που δεν πιάνει. Δεν είναι απίθανο να μην έχουν καλύψει ολόκληρη την πόλη. Με την προϋπόθεση φυσικά οι συσκευές που χρησιμοποιήθηκαν να είναι συμβατές (band 20 κλπ). Ή μπορεί να έπεσε πάνω στις εργασίες και να έβγαλε συμπέρασμα. Θεσσαλία αναβαθμίζεται επίσης αυτή τη στιγμή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Φίλε Lazlo διαφωνώ .....Αλεξανδρούπολη και ευρύτερη περιοχή 4g σχεδόν παντού το τελευταίο δεκαήμερο. ειμαι κοντα στον Μαρινοπουλο με δυο κινητα με καρτα WIND και σημα 1 με τερμα το 5:mad:. Απο internet??? παραλια Δελφινι ΟΥΤΕ 3G...:confused: Παω επισκεψη σε φιλο που μενει περιοχη ΚΕΓΕ και σημα χαλια...μια χανεται και μια παει στο 2! Στο κεντρο της πολης ολα καλα .... Edited September 19, 2016 by lazlo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Φίλη με Wind 3G (δεν εχει 4G συσκευή) έχει καλό σήμα 3G τόσο στο κέντρο όσο και στη Ν.Χιλη και στο πανεπιστήμιο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Φίλη με Wind 3G (δεν εχει 4G συσκευή) έχει καλό σήμα 3G τόσο στο κέντρο όσο και στη Ν.Χιλη και στο πανεπιστήμιο Τι να πω φιλε:confused: με δυο διαφορετικες συσκευες ειμαι !! Samsung galaxy A5 και iphone 5s!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Είναι πολύ παλιές οι sim; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Εγώ θα ρωτούσα αν είναι μόνιμη η κατάσταση ή τώρα το παρατήρησε; Γιατί γίνονται αναβαθμίσεις στη Θράκη αυτή τη στιγμή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Φιλικά πάντα ,ψάξε το προβλημα στις συσκευές σου ή στις sim Περιοχή Δελφίνι που έγινε και το τελευταίο μπάνιο του καλοκαιριού προχθές ,full σημα 4g ( huawei mate 8 & moto x ) Edited September 19, 2016 by petrosa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 θα παω να αλλαξω τις SIM καρτες μπας και οντως φταινε αυτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Να μην ξεχάσω......σε 4g full σήμα ,σε 3g δύο γραμμές κάτω. Edited September 19, 2016 by petrosa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Αλλαξα την sim αλλα παλι τα ιδια!!! οπως ειπα το σημα ειναι ΠΟΛΥ χαλια σε αρκετα σημεια της πολης.... Οπως εγραψα το δοκιμαζω με διαφορετικα κινητα μηπως και φταιει το κινητο αλλα τελικα φταιει η WIND. Π.Χ. περιοχες ΚΕΓΕ, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στις γραμμες, ΕΞΩΠΟΛΗ, ΑΒΑΝΤΟΣ το σημα παιζει απο 1 εως 3 με το τερμα να ειναι το 5. Ιντερνετ στις ιδιες παλι περιοχες παιζει απο Ε εως και Η+ Το Η+ βεβαια πολυ δυσκολο ιδιως ΚΕΓΕ και 12ο Δημοτικο που εκει δειχνει Ε. Αυτα βεβαια ΔΕΝ ειναι τωρινα και δεν ειναι απο τις αναβαθμισεις οπως εγραψε ο φιλος. Υπαρχει σχεδον μονιμα. :( Στο κεντρο οπως εγραψα ειναι τερμα το σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Φίλος μου που ζει στο κέντρο του Βόλου μου έστειλε μήνυμα!!! Φοβερή η κάλυψη στο κέντρο του Βόλου. Όσο ζούμε, εκπλησόμεθα. :lol: Δεν είμαστε καλά, να το δω και να μη το πιστεύω. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Αν είχε σήμα θα σε έπαιρνε τηλέφωνο :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Αν είχε σήμα θα σε έπαιρνε τηλέφωνο :lol::lol: Voip :) Ακόμα οι διεθνείς κλήσεις δεν είναι by default included στην Ελλάδα. Σύντομα ελπίζω. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Πολλή νέκρα εδώ, μειώθηκαν τα προβλήματα; :lol: Θέλω να ρωτήσω για την κάλυψη στα στρατόπεδα της Λέσβου. Όσοι μπήκατε πρόσφατα (ή είστε ακόμα) τώρα που έκανε αναβάθμιση στο νησί, ξέρετε αν έχει έστω 3G η WIND; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Πολλή νέκρα εδώ, μειώθηκαν τα προβλήματα; :lol: Θέλω να ρωτήσω για την κάλυψη στα στρατόπεδα της Λέσβου. Όσοι μπήκατε πρόσφατα (ή είστε ακόμα) τώρα που έκανε αναβάθμιση στο νησί, ξέρετε αν έχει έστω 3G η WIND; Ευχαριστώ. Μάλλον αυτοί που γρινιάζαν πολύ εδώ μέσα καλύφθηκαν από τις αναβαθμίσεις ή απλά εκεί που είναι πιάνουν καμπάνα 4g και δεν ασχολούνται με τα υπόλοιπα ή απλά άλλαξαν δίκτυο. Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Η κατάσταση στην περιοχή του Υμηττού παραμένει τραγική εδω και 5 μήνες από τότε που ξηλώθηκε κεραία. Καθόλου σήμα μέσα στο σπίτι και σε εξωτερικούς χώρους edge της κακιάς ώρας. Για να επικοινωνήσεις με τις βλάβες πρέπει να έχεις τον Θεό μπάρμπα. Απαράδεκτο για Αθήνα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 (edited) Τους εχω πει και εγω και αλλα ατομα εδω και ενα χρονο {με παρα πολλα τηλεφωνα στο 8005000200 για παραπονα και βλαβες } για περιοχη της μεσσηνιας οτι εχει θεμα στα 2G και ουτε καν πηρε κανενας τηλεφωνο η εμενα η καποιον αλλο να δει το θεμα .ουτε και εκαναν κατι ..μην περμενετε απο την wind τιποτα ... Edited October 15, 2016 by Mark_K Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Η κατάσταση στην περιοχή του Υμηττού παραμένει τραγική εδω και 5 μήνες από τότε που ξηλώθηκε κεραία. Καθόλου σήμα μέσα στο σπίτι και σε εξωτερικούς χώρους edge της κακιάς ώρας. Για να επικοινωνήσεις με τις βλάβες πρέπει να έχεις τον Θεό μπάρμπα. Απαράδεκτο για Αθήνα. Sent from my iPhone using Tapatalk +1000000 Πλατεία Υμηττού και λίγο πιο κάτω στα όρια με Παγκράτι είναι ακριβώς όπως τα λες. 2g μια γραμμή στο παράθυρο, αδύνατο να μιλήσεις μέσα στο σπίτι. Είναι 5 μήνες η δουλειά αυτή και είμαστε 4 άτομα με Wind, νομίζω ότι σιγά σιγά είμαστε να τα μαζευουμε για άλλη εταιρία. Τους έχω καλέσει αρκετές φορές στο 8005000200 (απαντούν γρήγορα συνήθως) και όλο λένε θα το προωθήσουν. Από το Μάιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Η κατάσταση στην περιοχή του Υμηττού παραμένει τραγική εδω και 5 μήνες από τότε που ξηλώθηκε κεραία. Καθόλου σήμα μέσα στο σπίτι και σε εξωτερικούς χώρους edge της κακιάς ώρας. Για να επικοινωνήσεις με τις βλάβες πρέπει να έχεις τον Θεό μπάρμπα. Απαράδεκτο για Αθήνα. Sent from my iPhone using Tapatalk Απαράδεκτο είναι σχετικό . Αν ήσουν υπέρ των κινητοποιήσεων για το ξηλωμα της δεν θα πρέπει να διαμαρτύρεσαι . Αν όχι ορθως κραζεις. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Μάλλον αυτοί που γρινιάζαν πολύ εδώ μέσα καλύφθηκαν από τις αναβαθμίσεις ή απλά εκεί που είναι πιάνουν καμπάνα 4g και δεν ασχολούνται με τα υπόλοιπα ή απλά άλλαξαν δίκτυο. Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk. ή απλά βαρεθήκαμε να κράζουμε για τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 ή απλά βαρεθήκαμε να κράζουμε για τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα... +++++ Οντως βαρεθηκαμε !!! για την περιοχη που λεω παραπανω 4g εχω αλλα 2G με το ζορι δεν εχω να μιλησω ...over.... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Το 4G δεν καλύπτει υποτίθεται και τις τρύπες του 2g όσον αφορά την ομιλία; Ρωτάω γιατί δεν έχω 4G κινητό και ήλπιζα αν συνεχίσει να μας γράφει η Wind στον Υμηττό να πάρω νέο κινητό μήπως πιάνω 4G και μπορώ να μιλάω μέσα στο σπίτι. Αλλιώς να δώσουμε 5 ευρώ το μήνα παραπάνω να πάμε cosmote να ησυχάσει το κεφάλι μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts