MIKU Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Σε πολλά σημεία μέσα στις μεγαλουπόλεις υπάρχουν τρύπες απο όλες τις εταιρίες. Ακόμα και σε κεντρικά σημεία. Αν δεν επηρεάζει μεγάλο μέρος συνδρομητών δεν ασχολείται κανείς είτε μπλε είτε πράσινος είτε κόκκινος.... Για μπατσες όλοι... Απο την μια μπορεί να έχουν θέματα με άδειες κεραιών αλλά πάλι απο την πλευρά του καταναλωτή τι τον νοιάζει. Σε ποιό ύψος είσαι ; Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Άνω Μελίσσια προς Πεντέλη.. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Περισσότερα από 1500 έκτακτα περιστατικά διαχειρίστηκαν επιτυχώς οι τεχνικοί δικτύου προκειμένου να αποκαταστήσουν την επικοινωνία σε περιοχές της χώρας που πληγήκαν από τη συνεχιζόμενη κακοκαιρία του τελευταίου μήνα. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έθεσαν σε επιφυλακή το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου της WIND που έχει την πλήρη εποπτεία του δικτύου, 24 ώρες το 24ωρο, και συντόνιζε επιτόπου επεμβάσεις από έμπειρους τεχνικούς. Ειδικά τις δύσκολες μέρες από 25/12/2016 έως και 14/01/2017 τα συνεργεία τεχνικών ξεπέρασαν τον εαυτό τους, αντιμετωπίζοντας άμεσα, κάτω από δύσκολες συνθήκες, την πλειοψηφία των έκτακτων περιστατικών που ήταν αυξημένα κατά 200% στις πληγείσες περιοχές σε σχέση με άλλες περιόδους. Λόγω της μεγάλης χιονόπτωσης, πραγματοποιήθηκαν 90 επεμβάσεις με ειδικά ερπυστριοφόρα οχήματα ή/και εκσκαφείς αποκαθιστώντας με επιτυχία βλάβες σε σταθμούς βάσης που οφείλονταν σε εκτεταμένες διακοπές παροχής ηλεκτρικής ενέργειας από το δημόσιο δίκτυο. Σε περισσότερα από 25 περιστατικά εγκαταστάθηκαν επιπλέον γεννήτριες. Με τη συμβολή και την ετοιμότητα τους το Δίκτυο 4G της WIND διατήρησε την ενισχυμένη κάλυψη, χωρητικότητα και υψηλές ταχύτητες που εξυπηρέτησαν άριστα τις ανάγκες επικοινωνίας των συνδρομητών σε αυτές τις ιδιαίτερα απαιτητικές καιρικές συνθήκες. Πηγή : http://newpost.gr/ellada/583961/wind-diktyo-gia-kathe-kairo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 1500? που τους βρήκαν τόσους πυλώνες? Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 1500? που τους βρήκαν τόσους πυλώνες? Εσύ σταμάτα τις κακίες :p 1500 συμβάντα εννοούσε και αφορούν λογικά πεσμένα links και διακοπές ρεύματος. 90 επεμβάσεις λέει το άρθρο (χειρουργείο). Εσύ που βάζεις σταθμούς τώρα; Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Εσύ σταμάτα τις κακίες :p 1500 συμβάντα εννοούσε και αφορούν λογικά πεσμένα links και διακοπές ρεύματος. 90 επεμβάσεις λέει το άρθρο (χειρουργείο). Εσύ που βάζεις σταθμούς τώρα; Sent from my LON-L29 using Tapatalk Υπάρχουν και μπαταρίες ρεύματος ξέρεις, έτσι κι αλλιώς αν κοπεί το ρεύμα μόνο περιμένουν μέχρι να το αποκαταστήσει η ΔΕΗ. Δε βάζω πουθενά αυτό τον καιρό. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Εδώ υπάρχουν περιοχές ακόμα και στην Αθήνα, που κατεβαίνουν κεραίες της WIND και δεν τις αντικαθιστά και μας διαφημίζει το πόσο γρήγορα έδρασαν για να αποκατασταθουν τα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Yπάρχει περίπτωση να έχει καλύτερο σήμα κάποιος που έχει σύνδεση απἀυτόν με F2G? Εδώ κι ένα χρόνο άλλαξα δύο τηλέφωνα και μάλιστα πήρα το τηλέφωνο της γυναίκας μου που έχει σύνδeση στη Wind. Eγώ έχω F2G. Με το παλιό τηλέφωνο, είχα προβλήματα στο σπίτι κι έπιανε μια δύο γραμμές. Τώρα πάλι τα ίδια που χρησιμοποιώ το τηλέφωνο της γυναίκας μου πια, που αυτή δεν είχε πρόβλημα! Είναι η κάρτα SIM, ή παίζει να μου παίρνει το σήμα το τηλέφωνο της γυναίκας μου? Η θεωρία μου λέει μήπως σε περίπτωση χαμηλού σήματος και τηλεφώνων κοντά, υπερτερει η σύνδεση? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Yπάρχει περίπτωση να έχει καλύτερο σήμα κάποιος που έχει σύνδεση απἀυτόν με F2G? Εδώ κι ένα χρόνο άλλαξα δύο τηλέφωνα και μάλιστα πήρα το τηλέφωνο της γυναίκας μου που έχει σύνδeση στη Wind. Eγώ έχω F2G. Με το παλιό τηλέφωνο, είχα προβλήματα στο σπίτι κι έπιανε μια δύο γραμμές. Τώρα πάλι τα ίδια που χρησιμοποιώ το τηλέφωνο της γυναίκας μου πια, που αυτή δεν είχε πρόβλημα! Είναι η κάρτα SIM, ή παίζει να μου παίρνει το σήμα το τηλέφωνο της γυναίκας μου? Η θεωρία μου λέει μήπως σε περίπτωση χαμηλού σήματος και τηλεφώνων κοντά, υπερτερει η σύνδεση? Το δικό σου κινητό και της γυναίκας σου, τι τεχνολογία είναι; Με κουμπιά (2G); Με 3G; Ή με 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να μετακομισω στην wind αλλα δεν ξερω τι σημα εχει?Ειμαι απο Πιερια...καποια βοηθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να μετακομισω στην wind αλλα δεν ξερω τι σημα εχει?Ειμαι απο Πιερια...καποια βοηθεια?? Εξαρτάται από το τι εννοείς "σήμα"... Αν θες μόνο ομιλία, κάτι γίνεται, αλλά η WIND δεν έχει κάνει καμία αναβάθμιση στην Πιερία και το ίντερνέτ της στο κινητό, είναι άθλιο... Μπορεί μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού, να το φτιάξει όμως. Κανείς δεν ξέρει πότε... Αναλυτικά θα σου γράψει ο Nikolas14, που πάει συχνά εκεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Για ομιλια σε οσους εχω μιλησει εχουν σημα..... φυσικα μιλαμε για μεσα στην πολη (Κατερινη)και παραλιακα οσο αφορα την περιφερεια δεν γνωριζω ουτε για το ιντερνετ....για αυτο ρωτω αλλα απο οτι λες αναβαθμιση δικτυου δεν υπαρχει....αρα περιμενουμε και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Για ομιλια σε οσους εχω μιλησει εχουν σημα..... φυσικα μιλαμε για μεσα στην πολη (Κατερινη)και παραλιακα οσο αφορα την περιφερεια δεν γνωριζω ουτε για το ιντερνετ....για αυτο ρωτω αλλα απο οτι λες αναβαθμιση δικτυου δεν υπαρχει....αρα περιμενουμε και βλεπουμε Αν θες, κάνε μια "Παρακολούθηση" σε αυτό το θέμα. Όπου βάζει 4G η WIND, κάνει και αναβάθμιση στο και 3G, προσθέτοντας παράλληλα κι άλλους σταθμούς. Αν υπάρξει κάποια ενημέρωση για την Πιερία, θα γραφτεί σε αυτό το θέμα. Υπάρχουν μέλη που είναι υπάλληλοι (?) της εταιρίας ή έχουν γνωστούς στα έργα αναβάθμισης και γράφουν τα "νέα". :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7064528#post7064528 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Το δικό σου κινητό και της γυναίκας σου, τι τεχνολογία είναι; Με κουμπιά (2G); Με 3G; Ή με 4G; Το δικό μου iphone 6 και της γυναίκας μου iphone 6plus. Δεν έχει να κάνει με τα τηλέφωνα σίγουρα, αφγού το δικό μου το είχε η γυναίκα μου πριν και δεν είχε πρόβλημα, όπως ούτε τωρα. Εγώ πάλι και με το προηγούμενο (Jolla 4G), όπως και τώρα πρόβλημα. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 (edited) Το δικό μου iphone 6 και της γυναίκας μου iphone 6plus. Δεν έχει να κάνει με τα τηλέφωνα σίγουρα, αφγού το δικό μου το είχε η γυναίκα μου πριν και δεν είχε πρόβλημα, όπως ούτε τωρα. Εγώ πάλι και με το προηγούμενο (Jolla 4G), όπως και τώρα πρόβλημα. Κάρτα SIM έχεις αλλάξει πρόσφατα; Έχεις εκείνη τη γαλάζια F2G, που κόβεται σε 3 κομμάτια; Πιάνεις 4G? http://i.ebayimg.com/images/g/128AAOSw4shX75AT/s-l1600.jpg Edited January 30, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Κάρτα SIM έχεις αλλάξει πρόσφατα; Έχεις εκείνη τη γαλάζια F2G, που κόβεται σε 3 κομμάτια; Πιάνεις 4G? http://i.ebayimg.com/images/g/128AAOSw4shX75AT/s-l1600.jpg ναι, η κάρτα είναι πρόσφατη και πιάνω 4G. H ερώτηση μου είναι απλή: Υπάρχει περίπτωση σε χαμηλό σήμα και με τηλέφωνα κοντά - κοντά, να υπερτερει αυτό με τη σύνδεση, σε σχέση αυτού με κάρτα? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 ναι, η κάρτα είναι πρόσφατη και πιάνω 4G. H ερώτηση μου είναι απλή: Υπάρχει περίπτωση σε χαμηλό σήμα και με τηλέφωνα κοντά - κοντά, να υπερτερει αυτό με τη σύνδεση, σε σχέση αυτού με κάρτα? Υπέθεσα μήπως η γυναίκα σου έπαιζε σε 4G, επειδή στα συμβόλαια δε χρειαζόταν αλλαγή SIM, κι εσύ σε 3G με παλιά SIM, γι' αυτό και θα υπήρχε η διαφορά στο σήμα... Οποτε τώρα δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει... :worry: Ρώτα τη WIND καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Σημερινή μέτρηση Νέα Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης με 3G only... Sent from my XT1572 using Tapatalk Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Σημερινή μέτρηση Νέα Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης με 3G only... Sent from my XT1572 using Tapatalk Με το παλιο δικτυο; Εμενα μεσα στο χωριο(στην διασταυρωση που χωριζεται στα 2,ο ενας για Εδεσσα-Γιαννιτσα(ο παλιος) και ο αλλος παει για Αλεξανδρεια και βεροια.Αμα βγεις απο το χωριο και πας προς Πλατυ(στα εργοστασια) εμενα με γυρνουσε σε G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Υπάρχει τεράστιο κενό στην Μακεδονία. Από ότι όμως μαθαίνουμε συνεργία δουλεύουν ταυτόχρονα σε διάφορες περιοχές της χώρας και αναβαθμίζουν το δίκτυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Με το παλιο δικτυο; Εμενα μεσα στο χωριο(στην διασταυρωση που χωριζεται στα 2,ο ενας για Εδεσσα-Γιαννιτσα(ο παλιος) και ο αλλος παει για Αλεξανδρεια και βεροια.Αμα βγεις απο το χωριο και πας προς Πλατυ(στα εργοστασια) εμενα με γυρνουσε σε G. Η μετριση εγινε στην ακρη του χωριου στον δρομο προς Αλεξανδρεια με το παλιο 3G οπως φαινεται απο την μετρηση και μετα απο εκει το χαος μεχρι την Βεροια μονο 2G... Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 (edited) Η μετριση εγινε στην ακρη του χωριου στον δρομο προς Αλεξανδρεια με το παλιο 3G οπως φαινεται απο την μετρηση και μετα απο εκει το χαος μεχρι την Βεροια μονο 2G... Αλεξανδρεια αμα περασεις απο το την αρχη της Βετσοπουλου(απο πισω που ειναι το Κεντρο υγειας) εκει ισως να πιανει.Βασικα το παλιο 3G στην αλεξανδρεια καλυπτει με το ζορι την Βετσοπουλου και 1-2 τετραγωνα παραδιπλα.Μονο ομως σε εξωτερικους χωρους.Και με ταχυτητες τελευταια φορα 0,2.Στο υψος της Vodafone περιπου σε παραθυρο σε εσωτερικο χωρο εκανα μετρηση,επιασα 0,2 μερα μεσημερι μεσα στο καλοκαιρι.Οταν οι αλλες απλα πετανε,ειδικα με 4G. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι, η κάρτα είναι πρόσφατη και πιάνω 4G. H ερώτηση μου είναι απλή: Υπάρχει περίπτωση σε χαμηλό σήμα και με τηλέφωνα κοντά - κοντά, να υπερτερει αυτό με τη σύνδεση, σε σχέση αυτού με κάρτα? Ναι,η προτεραιτοτητα στη Wind παει ως εξης(στη χρηση δικτυου) Συμβολαια>F2G>Q(λογω εσωτερικου roaming,παρολο που ειναι μερος της Wind)>Roaming απο συνδρομητες εξωτερικου. Διαφορα μεγαλη υπαρχει σε F2G με Q.Ειχε αναφερθει περιπτωση απο χρηστη εδω στο φορουμ οτι με Q ειχε 3G ενω στο ιδιο σημειο με συνδρομητη f2g ειχε 4G η συσκευη με f2g καρτα.Το ιδιο παρατηρησα στο κεντρο της θεσσαλονικης οπου εγω δεν ειχα καλο 3G και με πετουσε σε Edge ενω συσκευη με f2g ειχε 3G. Παρολα αυτα και με Q αλλα και F2G δεν αντιμετωπισα σοβαρο θεμα,μονο οι περιπτωσεις που ανεφερα ειναι οι διαφορες της Q με το F2G,σε συνθηκες με θεμα στο σημα ή μεγαλη κινηση απο τη κεραια που εχει σημα η συσκευη. Edited February 11, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Εγώ έχω F2G και Q και δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά, ούτε στο σήμα, ούτε στις ταχύτητες... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Αλεξανδρεια αμα περασεις απο το την αρχη της Βετσοπουλου(απο πισω που ειναι το Κεντρο υγειας) εκει ισως να πιανει.Βασικα το παλιο 3G στην αλεξανδρεια καλυπτει με το ζορι την Βετσοπουλου και 1-2 τετραγωνα παραδιπλα.Μονο ομως σε εξωτερικους χωρους.Και με ταχυτητες τελευταια φορα 0,2.Στο υψος της Vodafone περιπου σε παραθυρο σε εσωτερικο χωρο εκανα μετρηση,επιασα 0,2 μερα μεσημερι μεσα στο καλοκαιρι.Οταν οι αλλες απλα πετανε,ειδικα με 4G. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι,η προτεραιτοτητα στη Wind παει ως εξης(στη χρηση δικτυου) Συμβολαια>F2G>Q(λογω εσωτερικου roaming,παρολο που ειναι μερος της Wind)>Roaming απο συνδρομητες εξωτερικου. Διαφορα μεγαλη υπαρχει σε F2G με Q.Ειχε αναφερθει περιπτωση απο χρηστη εδω στο φορουμ οτι με Q ειχε 3G ενω στο ιδιο σημειο με συνδρομητη f2g ειχε 4G η συσκευη με f2g καρτα.Το ιδιο παρατηρησα στο κεντρο της θεσσαλονικης οπου εγω δεν ειχα καλο 3G και με πετουσε σε Edge ενω συσκευη με f2g ειχε 3G. Παρολα αυτα και με Q αλλα και F2G δεν αντιμετωπισα σοβαρο θεμα,μονο οι περιπτωσεις που ανεφερα ειναι οι διαφορες της Q με το F2G,σε συνθηκες με θεμα στο σημα ή μεγαλη κινηση απο τη κεραια που εχει σημα η συσκευη. Δεν ισχύει η προτεραιότητα φίλε.. Huawei mate 8 & galaxy note 3 neo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Αλεξανδρεια αμα περασεις απο το την αρχη της Βετσοπουλου(απο πισω που ειναι το Κεντρο υγειας) εκει ισως να πιανει.Βασικα το παλιο 3G στην αλεξανδρεια καλυπτει με το ζορι την Βετσοπουλου και 1-2 τετραγωνα παραδιπλα.Μονο ομως σε εξωτερικους χωρους.Και με ταχυτητες τελευταια φορα 0,2.Στο υψος της Vodafone περιπου σε παραθυρο σε εσωτερικο χωρο εκανα μετρηση,επιασα 0,2 μερα μεσημερι μεσα στο καλοκαιρι.Οταν οι αλλες απλα πετανε,ειδικα με 4G. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι,η προτεραιτοτητα στη Wind παει ως εξης(στη χρηση δικτυου) Συμβολαια>F2G>Q(λογω εσωτερικου roaming,παρολο που ειναι μερος της Wind)>Roaming απο συνδρομητες εξωτερικου. Διαφορα μεγαλη υπαρχει σε F2G με Q.Ειχε αναφερθει περιπτωση απο χρηστη εδω στο φορουμ οτι με Q ειχε 3G ενω στο ιδιο σημειο με συνδρομητη f2g ειχε 4G η συσκευη με f2g καρτα.Το ιδιο παρατηρησα στο κεντρο της θεσσαλονικης οπου εγω δεν ειχα καλο 3G και με πετουσε σε Edge ενω συσκευη με f2g ειχε 3G. Παρολα αυτα και με Q αλλα και F2G δεν αντιμετωπισα σοβαρο θεμα,μονο οι περιπτωσεις που ανεφερα ειναι οι διαφορες της Q με το F2G,σε συνθηκες με θεμα στο σημα ή μεγαλη κινηση απο τη κεραια που εχει σημα η συσκευη. Δεν υπάρχει κανένα εσωτερικό roaming, οι κάρτες Q δηλώνουν εδώ ΠΟΛΛΑ χρόνια country code 202, network code 10, δηλαδή Wind. Οι κάρτες 202/09 (Q Telecom) είναι μουσειακό είδος, δε νομίζω να υπάρχουν online πια. Το μόνο που διαφοροποιεί μια F2G κάρτα από μια Q είναι το μπλε/πορτοκαλί μελάνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Δεν υπάρχει κανένα εσωτερικό roaming, οι κάρτες Q δηλώνουν εδώ ΠΟΛΛΑ χρόνια country code 202, network code 10, δηλαδή Wind. Οι κάρτες 202/09 (Q Telecom) είναι μουσειακό είδος, δε νομίζω να υπάρχουν online πια. Το μόνο που διαφοροποιεί μια F2G κάρτα από μια Q είναι το μπλε/πορτοκαλί μελάνι. Σε αυτο συμφωνω αλλα σε android κινητα βγαζει εικονιδιο περιαγωγης και σε iPhone που εχω το 4G το εμφανιζει ως LTE(βγαζοντας και μηνυμα οτι δεν ειναι πιστοποιημενος φορεας) καθως και δεν επιτρεπει να κανω tethering. Αυτο ομως γιατι συμβαινει και δευτερον δεν γραφει Wind GR αλλα Q-Telcom. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts