aenaos15 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Νέα κεραία απο νομό Ρεθύμνου που μου δίνει σήμα σχεδόν σε όλο το σπίτι και μάλιστα μόνο Edge. Στην παρακάτω εικόνα το έχω μαζί με το Edge της Vodafone για σύγκριση. Ελπίζω μόλις τελειώσει η αναβάθμιση στον νομό Χανίων να δω και 3g από την κεραία της γειτονιάς μου. Πάντως με αυτή τώρα μπορώ να μιλήσω στο τηλέφωνο με στιγμιαίες μόνο διακοπές στο σαλόνι σε κάνα δυο σημεία. Σίγουρα καλύτερα απο το να κολλαω στο τζάμι της κουζίνας μην χάσει το σήμα... Ποιο προγραμματακι δειχνει ολα αυτα τα στοιχεια που παραθετεις; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εγω πιστευω οτι θα ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ στο αμεσο (ή εμεσο) μελλον η Wind στις περιοχες που αναφερεις παραπανω , Νικο . Απλα χρειαζεται λιγη χρονικη υπομονη , αισιοδοξια και χαμογελο , και ΟΧΙ συνεχη γκρινια :) Ακριβως αλλα αυτο ειναι εδω και καιρο.Οταν οι αλλες εχουν δωσει 3G/4G σημαινει οτι δεν ειναι δυσκολη η περιοχη για να την καλυψει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ποιο προγραμματακι δειχνει ολα αυτα τα στοιχεια που παραθετεις; Το Network monitor και εναλλακτικά το Open signal (η φώτο στο προηγούμενο σχόλιο είναι απο το πρώτο) αλλά αν τα χρησιμοποιήσεις μην δίνεις βάση στους χάρτες γιατί τις μισές κεραίες της δείχνουν άλλα ντ' άλλων. Το θετικό είναι ότι βλέπεις πόσες κεραίες παίζουν στην περιοχή σου και την ισχύ τους καθώς και που πιάνεις καλύτερα αν είσαι σε δύσκολο σημείο. Επίσης το Open signal έχει και speedtest για να τσεκάρεις και ταχύτητες στο ίντερνετ. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εγω πιστευω οτι θα ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ στο αμεσο (ή εμεσο) μελλον η Wind στις περιοχες που αναφερεις παραπανω , Νικο . Απλα χρειαζεται λιγη χρονικη υπομονη , αισιοδοξια και χαμογελο , και ΟΧΙ συνεχη γκρινια :) Πόση υπομονή να κάνει κανείς;;;δεν είναι λόγω κρύου..απο Αύριο 18 βαθμούς θα έχουμε,άντε 15 στην Βέροια..εδώ ασπροβάλτα με τα απο 6 χρονια έβαλαν πάλι 3 g και αυτο είναι του ενός mbbs.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Πόση υπομονή να κάνει κανείς;;;δεν είναι λόγω κρύου..απο Αύριο 18 βαθμούς θα έχουμε,άντε 15 στην Βέροια..εδώ ασπροβάλτα με τα απο 6 χρονια έβαλαν πάλι 3 g και αυτο είναι του ενός mbbs.. Ανέκδοτο: Τι είναι: 1. Τα ζα μου αργά; 2. Όλα είναι δυνατά: Ακόμα και να έχεις κάποιες παροχές με 0,00€. 3. Είναι ΟΛΑ "προσωπική" υπόθεση του κάθε διεκδικούντα {τρόπος χειρισμού κάθε υπόθεσης, ως που δείχνει ότι μπορεί να φτάσει κλπ [θυμίζει "Βαρουφάκειο παίγνιο" με πολλές πιθανότητες μη ανένδοτου -σε αντίθεση με τους Ευρωπέους]}. 4. "βάρα" τους όλους κι όποιος "μιλήσει", ανάλογα που μπορεί να "φτάσει", ακόμα και τσάμπα δώστου. Όποιος "δεν μιλήσει" ξανα"χτύπα" τον. Μόνο 1 είναι η λύση. Κι όποιος δυσκολεύεται να το βρει, ας κοιτάξει τον τίτλο του thread!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Πόση υπομονή να κάνει κανείς;;;δεν είναι λόγω κρύου..απο Αύριο 18 βαθμούς θα έχουμε,άντε 15 στην Βέροια..εδώ ασπροβάλτα με τα απο 6 χρονια έβαλαν πάλι 3 g και αυτο είναι του ενός mbbs.. Το πλάνο θα το έχουν φτιάξει εδώ και μήνες... Πως το Χειμώνα η Victus θα βρίσκεται στα νησιά και θα φτιάχνει εκεί το δίκτυο. Επειδή θα κάνει 5 μέρες καλό καιρό εκεί πάνω στη Μακεδονία, δε θα τα μαζέψουν ν' ανέβουν τρέχοντας... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Το Network monitor και εναλλακτικά το Open signal (η φώτο στο προηγούμενο σχόλιο είναι απο το πρώτο) αλλά αν τα χρησιμοποιήσεις μην δίνεις βάση στους χάρτες γιατί τις μισές κεραίες της δείχνουν άλλα ντ' άλλων. Το θετικό είναι ότι βλέπεις πόσες κεραίες παίζουν στην περιοχή σου και την ισχύ τους καθώς και που πιάνεις καλύτερα αν είσαι σε δύσκολο σημείο. Επίσης το Open signal έχει και speedtest για να τσεκάρεις και ταχύτητες στο ίντερνετ. Thanks mαn!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Δηλαδή εκεί στην victus είναι 5 τεχνικοί και ένας γερανός και φτιάχνουν Δίκτυο;;Γιατί ναι σχέδιά υπάρχουν αλλά Εγώ ξέρω πως υπάρχουν στις εταιρίες και πολλές ομάδες..τεσπα θα δούμε τι ψάρια θα πιάσουν,η άνοιξη είναι κοντά και θα λέμε για καλοκαίρι..το καλοκαίρι θα μιλά με για φθινόπωρο και το φθινόπωρο,θα λέμε μέχρι τέλος του έτους το νεο σουπερ Δίκτυο θα είναι παντού σε όλη την Μακεδονία.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Βεΐκου απέναντι απο το άλσος και μέσα στα στενά στα σύνορα ν.ιωνια-γαλάτσι έχω παρατηρήσει dead zone !!! χθες είχα 2 drop calls Το έχει ζήσει και άλλος ? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Βεΐκου απέναντι απο το άλσος και μέσα στα στενά στα σύνορα ν.ιωνια-γαλάτσι έχω παρατηρήσει dead zone !!! χθες είχα 2 drop calls Το έχει ζήσει και άλλος ? Έχουν απενεργοποιηθεί 2 σταθμοί στην περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Έχουν απενεργοποιηθεί 2 σταθμοί στην περιοχή. Το ζω καθημερινα αυτο που πηγαινω στο αλσος στο κολυμβητηριο!. Οι σταθμοι που λες απενργ.επειδη ειναι σχολεια απεναντι?κ σε αλλο σημειο στο γσλατσι που συχναζω κοντα σε σχολειο στη καραισκακη χαλια σημα κ εκει!! Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Το ζω καθημερινα αυτο που πηγαινω στο αλσος στο κολυμβητηριο!. Οι σταθμοι που λες απενργ.επειδη ειναι σχολεια απεναντι?κ σε αλλο σημειο στο γσλατσι που συχναζω κοντα σε σχολειο στη καραισκακη χαλια σημα κ εκει!! Καμία σχέση. Στην ΕΥΔΑΠ ο ένας και ο άλλος προς την πλατεία υγείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Πετάει η ομάδα στις Κυκλάδες Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Πετάει η ομάδα στις Κυκλάδες Με LTE έχεις κάποια μέτρηση; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 όχι,δεν υπάρχει η επιλογή στο κινητό μου λόγω του ότι δεν έχω περάσει λόλιποπ Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 όχι,δεν υπάρχει η επιλογή στο κινητό μου λόγω του ότι δεν έχω περάσει λόλιποπ Και γιατί δεν την περνάς αν επιτρέπεται; :p :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Και γιατί δεν την περνάς αν επιτρέπεται; :p :) από προσωπική επιλογή :) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) http://www.speedtest.net/my-result/a/1640546524Με LTE έχεις κάποια μέτρηση; Από την Τήνο λίγο μετά τα Χριστούγεννα http://www.speedtest.net/my-result/a/1640546524 Edited February 6, 2016 by bluenavy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 http://www.speedtest.net/my-result/a/1640546524 Από την Τήνο λίγο μετά τα Χριστούγεννα http://www.speedtest.net/my-result/a/1640546524 Πολύ καλά!!!! Μπράβο! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Σέλινο Χανιά τα ίδια. Σε άλλη επικοινωνία με wind με ερώτημα γιατί δεν έχω 4g λιγο έξω στο δαρατσο είπαν οτι δεν υπάρχει κάλυψη γενικότερα αλλά να περιμένω γιατί ειναι εδώ οι τεχνικοί και αλλάζουν διάφορα. Έχω όμως την εντύπωση ότι πριν κάνα μήνα που είχα δοκιμάσει είχε 4g με δυνατό σήμα .. Να δούμε μπορεί να είχα πετύχει δοκιμή αν δεν το είδα στον ύπνο μου. Edited February 6, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Σέλινο Χανιά τα ίδια. Σε άλλη επικοινωνία με wind με ερώτημα γιατί δεν έχω 4g λιγο έξω στο δαρατσο είπαν οτι δεν υπάρχει κάλυψη γενικότερα αλλά να περιμένω γιατί ειναι εδώ οι τεχνικοί και αλλάζουν διάφορα. Έχω όμως την εντύπωση ότι πριν κάνα μήνα που είχα δοκιμάσει είχε 4g με δυνατό σήμα .. Να δούμε μπορεί να είχα πετύχει δοκιμή αν δεν το είδα στον ύπνο μου. Κι εγώ πριν ένα μήνα είδα για μια μέρα 3G στο χωριό μου στον Αποκόρωνα που δεν είχε καν κεραία η Wind. Την επόμενη μέρα είχε κλείσει (μάλλον δοκιμή έκαναν) και όταν επικοινώνησα με το 8005000200 μου είπαν ότι μόλις τελειώσει η αναβάθμιση στην περιοχή θα πάρουν μπροστά οι νέες κεραίες. Μου είχε έρθει και σχετικό email αλλά δυστυχώς χωρίς κάποια ημερομηνία πότε θα συμβεί αυτό. Οπότε ας περιμένουμε λίγο και βλέπουμε. Άλλωστε εγώ περίμενα δύο χρόνια να μπει κεραία στην περιοχή μου που έχει άθλιο σήμα, ειδικά σε εσωτερικούς χώρους. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Σέλινο Χανιά τα ίδια. Σε άλλη επικοινωνία με wind με ερώτημα γιατί δεν έχω 4g λιγο έξω στο δαρατσο είπαν οτι δεν υπάρχει κάλυψη γενικότερα αλλά να περιμένω γιατί ειναι εδώ οι τεχνικοί και αλλάζουν διάφορα. Έχω όμως την εντύπωση ότι πριν κάνα μήνα που είχα δοκιμάσει είχε 4g με δυνατό σήμα .. Να δούμε μπορεί να είχα πετύχει δοκιμή αν δεν το είδα στον ύπνο μου. Καλα στο Δαρατσο ειναι εκει το προβλημα με ολες τις εταιρειες ετσι?Τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι και η κοσμοτε και η βονταφον απο το ΑΒ μεχρι και στην ανηφορα του Τζαμπο υπηρχε προβλημα χοντρο. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλά εκει που λες υπάρχει χοντρο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Σέλινο Χανιά τα ίδια. Σε άλλη επικοινωνία με wind με ερώτημα γιατί δεν έχω 4g λιγο έξω στο δαρατσο είπαν οτι δεν υπάρχει κάλυψη γενικότερα αλλά να περιμένω γιατί ειναι εδώ οι τεχνικοί και αλλάζουν διάφορα. Έχω όμως την εντύπωση ότι πριν κάνα μήνα που είχα δοκιμάσει είχε 4g με δυνατό σήμα .. Να δούμε μπορεί να είχα πετύχει δοκιμή αν δεν το είδα στον ύπνο μου. Καλά μην τους πολύεμπιστεύεσαι. Εγώ στο Ηράκλειο και ο κολητός μου με 4G Κανονικά κι εγώ όχι να παίρνω επιτόπου την εξυπηρέτηση και να μου λένε δεν υπάρχει κάλυψη στο Ηράκλειο κι εγώ να το βλέπω το 4G στο κινητό του άλλου. Και η κοπέλα επέμενε ότι δεν υπάρχει αποκλείεται να έχει 4G! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλά μην τους πολύεμπιστεύεσαι. Εγώ στο Ηράκλειο και ο κολητός μου με 4G Κανονικά κι εγώ όχι να παίρνω επιτόπου την εξυπηρέτηση και να μου λένε δεν υπάρχει κάλυψη στο Ηράκλειο κι εγώ να το βλέπω το 4G στο κινητό του άλλου. Και η κοπέλα επέμενε ότι δεν υπάρχει αποκλείεται να έχει 4G! Οι χάρτες της Wind στο site της για 3G είναι για τα μπάζα: https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/ Εδώ και οι χάρτες για 4G για την Κρήτη δεν ισχύουν: https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Τί να πεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts