cocu Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Η απόσταση μεταξύ κινητού και κεραίας πρέπει να είναι πολύ μεγάλη!Δυστηχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά πλέον μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κάτι δεν πάει καλά. Τον τελευταίο καιρό έχω επισκεφτεί 3 μέρη εκτός Αθήνας και σε όλα έχασα το σήμα. Και δεν μιλάμε για τίποτα χωριουδάκια... Διήμερο στο Ναύπλιο.Μέσα στην πολή, 2 μέρες χωρίς κινητό 2ήμερο στο Δίστομο, δίπλα στην Αράχωβα.2 μέρες χωρίς κινητό Μονοήμερη στην Στενή Ευβοίας.Έπιασα ξανά σήμα στην Χαλκίδα Δεν νομίζω να φταίει το 5800, αφού μόλις έφευγα από αυτές τις περιοχές, το σήμα επανερχόταν κανονικά... Απαράδεκτοι... :mad::mad: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά πλέον μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κάτι δεν πάει καλά. Τον τελευταίο καιρό έχω επισκεφτεί 3 μέρη εκτός Αθήνας και σε όλα έχασα το σήμα. Και δεν μιλάμε για τίποτα χωριουδάκια... Διήμερο στο Ναύπλιο.Μέσα στην πολή, 2 μέρες χωρίς κινητό 2ήμερο στο Δίστομο, δίπλα στην Αράχωβα.2 μέρες χωρίς κινητό Μονοήμερη στην Στενή Ευβοίας.Έπιασα ξανά σήμα στην Χαλκίδα Δεν νομίζω να φταίει το 5800, αφού μόλις έφευγα από αυτές τις περιοχές, το σήμα επανερχόταν κανονικά... Απαράδεκτοι... :mad::mad: Αυτός ήταν ο λόγος που έκανα φορητότητα σε Vodafone μετά από 10 χρόνια συμβόλαιο WIND. Υπήρξε μια χρονική περίοδος τον Νοέμβρη/Δεκέμβρη που όταν έκανα ταξίδι έξω από την Πάτρα, έπαιζα με τις πιθανότητες να βγάλω κλήση ή να κουνηθεί το 3G... Σήμα είχα, αλλά το τηλέφωνο νεκρό για ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Καλό θα ήταν να αναφέρουμε και τα προβλήματα αυτά στην εταιρία. ΛΕΜΕ τώρα, μπας και τα διορθώσουν. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Καλό θα ήταν να αναφέρουμε και τα προβλήματα αυτά στην εταιρία. ΛΕΜΕ τώρα, μπας και τα διορθώσουν. Εδώ όχι μόνο το διορθώνουν αλλά το κάνουν ακόμα χειρότερα πριν είχα μέσα στο σπίτι 3G τώρα ίσα ίσα το GSM/GPRS ακόμα και έξω να βγω δεν πιάνει το 3G και δεν μιλάω για πενταώροφες οικοδομές αλλά χωράφια γύρω μου :ninja: για να δω 2-3 bar 3G πρέπει να ανεβώ στην σκεπή :X . Ενώ η VODAFONE έχει full 3G στο υπόγειο ενώ πριν 2 χρόνια δεν είχα ούτε 1 μπάρα GSM .. Εχω κάνει δεκάδες τηλεφωνήματα αλλά άσκοπος κόπος σου λέει αύριο θα έρθουν τεχνικοί μας και ακόμα να τους δω 3 χρόνια λες και κάνουν γύρο του κόσμου με ολο το εξοπλισμό στην πλατύ τους Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bkoud Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Εδώ στο νησί (Λέσβος) άφησαν μία περιοχή χωρίς σήμα για 20 μέρες. Αν είναι δυνατόν! Επαγγελματίες χωρίς κινητό. Και το ωραίο ήταν όταν έπερναν τηλ από σταθερό την εξυπηρέτηση πελατών τους έλεγαν ότι στο υπολογιστή δεν βλέπουν να υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Μόνο Nokia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά πλέον μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κάτι δεν πάει καλά. Τον τελευταίο καιρό έχω επισκεφτεί 3 μέρη εκτός Αθήνας και σε όλα έχασα το σήμα. Και δεν μιλάμε για τίποτα χωριουδάκια... Διήμερο στο Ναύπλιο.Μέσα στην πολή, 2 μέρες χωρίς κινητό 2ήμερο στο Δίστομο, δίπλα στην Αράχωβα.2 μέρες χωρίς κινητό Μονοήμερη στην Στενή Ευβοίας.Έπιασα ξανά σήμα στην Χαλκίδα Δεν νομίζω να φταίει το 5800, αφού μόλις έφευγα από αυτές τις περιοχές, το σήμα επανερχόταν κανονικά... Απαράδεκτοι... :mad::mad: Στο Ναύπλιο, ήμουν τη προηγούμενη εβδομάδα και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με το σήμα, είτε μέσα στη πόλη, είτε στα περίχωρα. Στη Στενή Εύβοιας, έχω να πάω ένα χρόνο, αλλά είχα κανονικά σήμα -τότε-, παρεμπιπτόντως πηγαίνοντας προς Χιλιαδού, είναι το τελευταίο χωριό με τη παρουσία της Wind, μετά βασιλεύουν μόνο οι Vodafone και Cosmote, και στη Χιλιαδού η Wind πιάνει από τα απέναντι νησιά με ότι αυτό συνεπάγεται... Έχω την υποψία πως -ίσος- το κινητό σου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στην ευαισθησία του πομποδέκτη, πάντα με επιφύλαξη, αλλά αν θέλεις, ρίξε μια ματιά και με άλλη συσκευή να είσαι σίγουρος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Μπορει στο mobile internet να μην ειναι τοσο καλη καθως παρατηρησα οτι ειναι πιο αργη απο cosmote και vodafone αλλα στην ποιοτητα φωνης ξεσκιζει,θα λεγα οτι αποτελει το πιο λειτουργικο δικτυο στην Ελλαδα και τα καναλια της συμμαζεμενα οχι οπου να ναι οπως η cosmote,τελευταια και η vodafone μου κανει κατι τετοια,δηλαδη οσοι δε χρησιμοποιουν το internet σε κινητο η λαπτοπ αξιζει να μεταβουν στη wind εφοσον εχουν προβληματα με τις αλλες δυο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Εδώ όχι μόνο το διορθώνουν αλλά το κάνουν ακόμα χειρότερα πριν είχα μέσα στο σπίτι 3G τώρα ίσα ίσα το GSM/GPRS ακόμα και έξω να βγω δεν πιάνει το 3G και δεν μιλάω για πενταώροφες οικοδομές αλλά χωράφια γύρω μου :ninja: για να δω 2-3 bar 3G πρέπει να ανεβώ στην σκεπή :X . Ενώ η VODAFONE έχει full 3G στο υπόγειο ενώ πριν 2 χρόνια δεν είχα ούτε 1 μπάρα GSM .. Εχω κάνει δεκάδες τηλεφωνήματα αλλά άσκοπος κόπος σου λέει αύριο θα έρθουν τεχνικοί μας και ακόμα να τους δω 3 χρόνια λες και κάνουν γύρο του κόσμου με ολο το εξοπλισμό στην πλατύ τους Ίσως αφαίρεσαν κεραία...για ευνόητους λόγους (διαμαρτυρίες)...οπότε ξαναενόχλησε τους. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Τι θα γινει με το mobile internet αραγε???? θα το αναβαθμισουν η θα μεινουμε στα 3kb/s,προσπαθεις να το παλεψεις με το EDGE,προσπαθεις με το 3G,σερνεται το δικτυο στο κιλκις........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Μπορει στο mobile internet να μην ειναι τοσο καλη καθως παρατηρησα οτι ειναι πιο αργη απο cosmote και vodafone αλλα στην ποιοτητα φωνης ξεσκιζει,θα λεγα οτι αποτελει το πιο λειτουργικο δικτυο στην Ελλαδα και τα καναλια της συμμαζεμενα οχι οπου να ναι οπως η cosmote,τελευταια και η vodafone μου κανει κατι τετοια,δηλαδη οσοι δε χρησιμοποιουν το internet σε κινητο η λαπτοπ αξιζει να μεταβουν στη wind εφοσον εχουν προβληματα με τις αλλες δυο..... Το μόνο που μου λείπει από τη Wind τώρα που πήγα vodafone είναι η δυνατότητα της wind να ρίχνει την ισχύ εκπομπής των τηλεφώνων σε κλήσεις ομιλίας. Στη vodafone πάντα λειτουργεί στο max... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 όλες δεν το κάνουν αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Έτσι νόμιζα και εγώ, αλλά η Vodafone, τουλάχιστον εκτός πόλης, δεν το κάνει. Τρέχα γύρευε γιατί. Μπορεί να είναι ξεχασμένο configuration... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Έτσι νόμιζα και εγώ, αλλά η Vodafone, τουλάχιστον εκτός πόλης, δεν το κάνει. Τρέχα γύρευε γιατί. Μπορεί να είναι ξεχασμένο configuration... Εγω παντως δεν το πιασα,τι εννοεις?? εχεις νετμονιτορ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 περαια θεσσαλονικης...απο χθες σημα γιοκ σε περιοχες με φουλ σημα προηγουμενως..τα νευρα τσαταλια.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) Σήμερα από τουλάχιστον στις 7.00μμ (τότε το πήρα είδηση, ίσως και πιο πριν) μέχρι και τώρα (9μμ) στην πόλη της Κομοτηνής ΔΕΝ υπάρχει wind. Οσα κινητά είναι ανοικτά εχουν οικονικό σήμα, όταν τα ξαναανοίγεις λένε MONO επίγουσες. Πληροφορία επιβεβαιωμένη (2 νούμερα με δύο συσκευές δικά μου και 1 αλλο φίλου). Το δίκτυο εδώ και δυο ωρες (ισως και παραπάνω) είναι ΚΑΤΩ. OFF, KAPUT, NICHTS :p Ίσως θα βάζουν την πρώτη κεραία 3G εδώ.. :lol: :p Edited May 29, 2011 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Τέτοια ώρα, με τέτοιο καιρό, το πιό πιθανό είναι να πήρε ***** η κεραία. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Τέτοια ώρα, με τέτοιο καιρό, το πιό πιθανό είναι να πήρε ***** η κεραία. Μα κομοτηνή δεν νομίζω να βρέχει :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziko Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) Τα ίδια ακριβώς και στην Αλεξανδρούπολη.. Πουθενά η Wind... :worry: Edited May 29, 2011 by ziko Παράθεση -=ziko=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Αυτό σημαίνει δηλαδή οτι συνεργεία δουλεύουν 21:20 το βράδυ για να βάλουν 3G? Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) Αυτό σημαίνει δηλαδή οτι συνεργεία δουλεύουν 21:20 το βράδυ για να βάλουν 3G? Οχι βρε.. Πλάκα κάνουμε σιγά μην μπαίνει 3G.. Δεν νομίζω δλδ. Γιατί όταν μπαίνει 3G "εξαφανίζεται" το 2G.. Καμία σχέση. Κατι παθανε ΜΟΛΙΣ επανήλθε το δίκτυο μετά από μερικές ώρες που ήταν OFF Edited May 29, 2011 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziko Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Επανήλθε και Αλεξανδρούπολη.. :) Παράθεση -=ziko=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 τρεις μερες μετα ακομα τπτ...αντε σουκου δε με νοιαζει πολυ..αυριο?εκανα αναφορα βλαβης χθες αντε να δουμε αυριο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 καλημερα κ καλη εβδομαδα...ξαναπηρα τηλεφωνο γιατι παλι τα ιδια εχουμε κ μου ειπαν οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα στη καλαμαρια το οποιο επηρεαζει κ εμας στη περαια..ειπαν μεχρι το μεσημερι να διορθωθει..για να δουμε.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Πάντως μετά από 2 χρόνια που κατέβασαν οι κάτοικοι της κεραίες στης περιοχές Ερυθρός μέχρι Νέο Ψυχικό ..κάτι καλό πρέπει να κάνανε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts