Jump to content

Bkoud

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Bkoud

  1. Έχεις δίκιο. Τώρα το είδα από διαχείρηση αρχείων και μου λέει υπόλοιπο 110,3MB.. Στην C αναφέρομαι.
  2. Η μνήμη της συσκευής μου όταν το βάζω στο λάπτοπ λέει υπόλοιπο 0mb και είναι κόκκινη η μπάρα. Φαντάζομαι ότι επηρεάζεται αρνητικά απο θέμα ταχύτητας, έτσι;
  3. Έδινε πέρισυ η Wind free 1,5GB κάθε μήνα + 1500' και sms προς f2g!
  4. Κάτι πρέπει αν γίνει μ' αυτήν την ελάχιστη χρέωση. Ξεκίνησε πρώτη η Wind και τώρα ακολουθούν και οι άλλες δύο. Η ΕΕΤΤ δεν μπορεί να κάνει κάτι αν στείλουμε mail πολλά άτομα;
  5. Ο μόνος λόγος είναι αν το χρειαστείς κάποια στιγμή περισσότερο να μην μείνεις από "κάρτα"!
  6. Πρέπει να έχουμε πάντα καλύτερα λάστιχα στους μπροστά τροχούς ακόμα και αν είναι πισοκίνητο το αυτοκίνητο. Εγώ φοράω τώρα τα Michelin Energy Saver και είμαι υπερευχαριστημένος σε σχέση με τα Yokohama S-drive που είχα πριν.
  7. Γιατί δεν πας σε ένα κατάστημα καλύτερα;;
  8. Ανοίγει το slide και ξεκλειδώνει. Το έκανα εγώ μέχρι να το στείλω για επισκευή.
  9. Καλό το πακέτο αλλά πρέπει για μένα να εξετάσει ένα θέμα η Wind. Δεν γίνεται κάποιοι "έξυπνοι" στρατιωτικοί να κάνουν το πακέτο να παίρνουν 4 συσκευές και να μην το χρησιμοποιούν καθόλου. Στο χρόνο πάνω το κάνουν διακοπή, δεν πληρώνουν τίποτα για απόσβεση και μετά από ένα μήνα πάλι τα ίδια. Εκεί ναι χάνει η εταιρεία.
  10. Η wind δίνει δώροεπιταγές και τα sprider μοιράζουν φυλλάδια της wind. Τα κάνανε πλακάκια οι δυο τους..!
  11. Όταν αποσυνδέσω το κινητό από τον φορτιστή σχεδόν πάντα συνεχίζει να μένει αναμένο το λαμπάκι της φόρτισης. Επίσης πολλές φορές έτσι ξαφνικά ενώ είναι σβηστό το λαμπάκι ανάβει και αρχίζουν να ανεβοκατεβαίνουν οι γραμμές σαν να φορτίζει. Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να βγάλω την μπαταρία για να φτιάξει. Το έκανα αναβάθμιση πρίν 2-3 μήνες. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;
  12. Οποιαδήποτε συναλλαγή και να κάνεις πέρνεις δωροεπιταγή. Να διευκρινίσω 50€ στα sprider stores πρέπει να κάνει κάποιος για να έχει την έκπτωση των 10!
  13. Έκπτωση 10€ για αγορές 50€ και πάνω στα sprider stores.
  14. Έχω μία εμπειρία από πωλήσεις κινητών 7 χρόνων. Τα περισσότερα που πουλούσα/σαμε στο κατάστημα ήταν Nokia και μετά S/E. Τα περισσότερα στο service ήταν τα S/E! Για να σου δώσω να καταλάβεις πουλούσαμε πχ 100 Νοκια το μήνα και στο service στελναμε το πολύ 10. Σε αντίθεση με τα S/E που πουλούσαμε πχ 70 και στο service στελναμε τα 30! Αυτά που χαλάνε περισσότερο είναι και τα χειρότερα.
  15. Εδώ στο νησί (Λέσβος) άφησαν μία περιοχή χωρίς σήμα για 20 μέρες. Αν είναι δυνατόν! Επαγγελματίες χωρίς κινητό. Και το ωραίο ήταν όταν έπερναν τηλ από σταθερό την εξυπηρέτηση πελατών τους έλεγαν ότι στο υπολογιστή δεν βλέπουν να υπάρχει πρόβλημα.
  16. Το σωστό είναι ο καθένας πρώτα να βλέπει τι απαιτήσεις που έχει (καλεί συγκεκριμένους αριθμούς, στεθερά, σαββατοκύριακα κτλ) και μετά επιλέγει το πακέτο καρτοκινητής που του ταιριάζει. Για κάποιους είναι πιο συμφέρον το Q, για κάποιους άλλους το f2g.
  17. 140€ είναι για συσκευή και 168€/12μήνες για έκπτωση στους λογαριασμούς.
  18. Μήπως στο κατάστημα που πήγες συνεργάζονται με άλλη Wind? Πήγαινε και πες τους να το κλείσουν και να φύγουν! 1) Τα καταστήματα από τον Ιούνιο κάνουν συνδέσεις ΓΕΣ μόνο με έκπτωση στους λογαριασμούς. 2) Αν κάποιος ήθελε συσκευή έστελνε τη φόρμα με τα δικαιολογητικά με fax στα κεντρικά. 3) Το πακέτο σταματάει να είναι διαθέσιμο σε νέους συνδρομητές στις 5/4/2011. 4) Μ' αυτούς που το έχουν ήδη δεν υπάρχει πρόβλημα, συνεχίζουν να ισχύουν όλα κανονικά.
  19. Η Q και η Frog είναι ανά δευτερόλεπτο και είναι πολύ οικονομικές.
  20. Τέλος το πακέτο 5/4..! Όποιοι πρόλαβαν το έκαναν μέσω κεντρικών, για συσκευές! Τώρα, αν κάποιος θέλει έως την Τρίτη μπορεί να το κάνει με έκπτωση στους λογαριασμούς σε ένα κατάστημα.
  21. Αφού έχεις ίδια επιδότηση, κοιτάς το καλύτερο σήμα και σε ποιο δίκτυο είναι οι περισσότεροι συνδρομητές που καλείς.
  22. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη λίστα. Πας στο κατάστημα Wind της περιοχής πέρνεις ένα φυλλάδιο, κοιτάς τις συσκευές που θες και όταν αποφασίσεις απλά ρώτα στο κατάστημα αν οι συσκευές αυτές είναι διαθέσιμες.
×
×
  • Create New...