Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν πήρα τηλέφωνο αξιόπιστο άτομο (στο δημ. συμβούλιο) και μου είπε πως ακριβώς έχουν τα πράγματα (πέρα από υποθετικά σενάρια).

Η Wind ζήτησε την γνωμοδότηση του δήμου Κερκίνης για τοποθέτηση κεραίας 650 μ. βορειοανατολικά του Πελεκάνου (το λέω για τον takeovernet που ξέρει).

Το τοπικό συμβούλιο του χωριού αποφάσισε να δώσει αρνητική απάντηση οπότε οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι απλά συμφώνησαν (γιατί ήταν θέμα καθαρά τοπικό).

Υπήρχαν κάποιες φωνές στο τοπικό συμβούλιο που έλεγαν ότι το μέρος είναι μια χαρά και δεν μας ενοχλεί (αρκεί η κεραία να είναι χαμηλή και όχι πύργος).

Βέβαια επειδή ο χώρος δεν είναι εντός του δήμου (είναι δάσος) ίσως και να μην χρειάζεται η γνωμοδότηση του δήμου και να μπει η κεραία.

Η υπόθεση δεν έχει τελειώσει καθώς ψάχνουν να αντιπροτείνουν μέρος, αλλά και πάλι κάποιοι συμφωνούν με το ήδη προτεινόμενο από την εταιρεία.

Οπότε εγώ πρότεινα (δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα ληφθεί υπόψιν) να γνωμοδοτήσουν θετικά για το συγκεκριμένο μέρος ή για κάποιο άλλο κατάλληλο μέρος ακόμα ψηλότερα(να μην κάνει μπαμ από το χωριό) και να έρθουν σε συμφωνία με την εταιρεία ώστε να παίρνει ενοίκιο ο δήμος και να δίνεται στο χωριό (π.χ. στην φιλαρμονική, βιβλιοθήκη κλπ).

Αφού ίσως μπορούν παρά την απόφαση να βάλουν την κεραία, τουλάχιστον ας φερθούνε έξυπνα να κερδίσει κάτι το χωριό.

Τώρα θα μου πείτε αφού ο χώρος δεν ανήκει στο δήμο πως θα παίρνει ενοίκιο;

Και με την κοσμοτέ το ίδιο γίνεται...

Λοιπόν πήρα τηλέφωνο αξιόπιστο άτομο (στο δημ. συμβούλιο) και μου είπε πως ακριβώς έχουν τα πράγματα (πέρα από υποθετικά σενάρια).

Η Wind ζήτησε την γνωμοδότηση του δήμου Κερκίνης για τοποθέτηση κεραίας 650 μ. βορειοανατολικά του Πελεκάνου (το λέω για τον takeovernet που ξέρει).

Το τοπικό συμβούλιο του χωριού αποφάσισε να δώσει αρνητική απάντηση οπότε οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι απλά συμφώνησαν (γιατί ήταν θέμα καθαρά τοπικό).

Υπήρχαν κάποιες φωνές στο τοπικό συμβούλιο που έλεγαν ότι το μέρος είναι μια χαρά και δεν μας ενοχλεί (αρκεί η κεραία να είναι χαμηλή και όχι πύργος).

Βέβαια επειδή ο χώρος δεν είναι εντός του δήμου (είναι δάσος) ίσως και να μην χρειάζεται η γνωμοδότηση του δήμου και να μπει η κεραία.

Η υπόθεση δεν έχει τελειώσει καθώς ψάχνουν να αντιπροτείνουν μέρος, αλλά και πάλι κάποιοι συμφωνούν με το ήδη προτεινόμενο από την εταιρεία.

Οπότε εγώ πρότεινα (δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα ληφθεί υπόψιν) να γνωμοδοτήσουν θετικά για το συγκεκριμένο μέρος ή για κάποιο άλλο κατάλληλο μέρος ακόμα ψηλότερα(να μην κάνει μπαμ από το χωριό) και να έρθουν σε συμφωνία με την εταιρεία ώστε να παίρνει ενοίκιο ο δήμος και να δίνεται στο χωριό (π.χ. στην φιλαρμονική, βιβλιοθήκη κλπ).

Αφού ίσως μπορούν παρά την απόφαση να βάλουν την κεραία, τουλάχιστον ας φερθούνε έξυπνα να κερδίσει κάτι το χωριό.

Τώρα θα μου πείτε αφού ο χώρος δεν ανήκει στο δήμο πως θα παίρνει ενοίκιο;

Και με την κοσμοτέ το ίδιο γίνεται...

Εγω συνεχιζω να απορω, γιατι δεν το κανουν colocaton με την Cosmote.

(Το Σαββατο ημουν εκει).

Εγω συνεχιζω να απορω, γιατι δεν το κανουν colocaton με την Cosmote.

(Το Σαββατο ημουν εκει).

Δεν ξέρω και εγώ τι να πω.

Πάντως και η κεραία της κοσμοτέ προκαλεί.

Τελευταία υπήρξαν φασαρίες και με αυτήν την κεραία (ενώ επί χρόνια το είχαν ξεχάσει) και το δημοτικό συμβούλιο ζήτησε από την κοσμοτέ να την μεταφέρει.

Φαντάσου ότι ο δήμος έχει μια κεραία wιfi στο χωριό κυρίως για να καλύπτει τη βιβλιοθήκη και κάποιες υπηρεσίες και υπήρξε άτομο που απαίτησε να την ξηλώσουν γιατί λέει "μολύνει το νερό που περνάει από δίπλα με ραδιενέργεια"!!!:blink:

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν βάζουν και τις 2 κεραίες μαζί εκεί που πρότεινε η Wind (είναι πιο μακρυά από ότι σήμερα της cosmote).

Το νέο σημείο θα καλύπτει και όλο το δάσος πάνω από το χωριό και τις ταβέρνες κλπ όπου και η κόσμο δεν είναι και τόσο καλή.Υπάρχουν μάλιστα σημεία τρύπες όπου δεν πιάνει καμιά εταιρεία.

Άλλωστε αυτό δεν ήταν που ήθελε εξ αρχής και το συμβούλιο;Να τοποθετήσει την κεραία της κόσμο πιο ψηλά.

Ανεβάζω και φωτό:

τοποθεσία Wind?

http://img233.imageshack.us/img233/2449/p1020474jv9.th.jpghttp://img233.imageshack.us/images/thpix.gif

κεραία Cosmote:

http://img159.imageshack.us/img159/3315/p1020524ze0.th.jpghttp://img159.imageshack.us/images/thpix.gif

Δεν ξέρω και εγώ τι να πω.

Πάντως και η κεραία της κοσμοτέ προκαλεί.

Τελευταία υπήρξαν φασαρίες και με αυτήν την κεραία (ενώ επί χρόνια το είχαν ξεχάσει) και το δημοτικό συμβούλιο ζήτησε από την κοσμοτέ να την μεταφέρει.

Φαντάσου ότι ο δήμος έχει μια κεραία wιfi στο χωριό κυρίως για να καλύπτει τη βιβλιοθήκη και κάποιες υπηρεσίες και υπήρξε άτομο που απαίτησε να την ξηλώσουν γιατί λέει "μολύνει το νερό που περνάει από δίπλα με ραδιενέργεια"!!!:blink:

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν βάζουν και τις 2 κεραίες μαζί εκεί που πρότεινε η Wind (είναι πιο μακρυά από ότι σήμερα της cosmote).

Το νέο σημείο θα καλύπτει και όλο το δάσος πάνω από το χωριό και τις ταβέρνες κλπ όπου και η κόσμο δεν είναι και τόσο καλή.Υπάρχουν μάλιστα σημεία τρύπες όπου δεν πιάνει καμιά εταιρεία.

Άλλωστε αυτό δεν ήταν που ήθελε εξ αρχής και το συμβούλιο;Να τοποθετήσει την κεραία της κόσμο πιο ψηλά.

Ανεβάζω και φωτό:

τοποθεσία Wind?

http://img233.imageshack.us/img233/2449/p1020474jv9.th.jpghttp://img233.imageshack.us/images/thpix.gif

κεραία Cosmote:

http://img159.imageshack.us/img159/3315/p1020524ze0.th.jpghttp://img159.imageshack.us/images/thpix.gif

Για να πανε πιο πανω απο τον Πελεκανο, χρειαζονται αδεια απο τον στρατο.

Ανω ποροια Νομος Κιλκις,που αλλου θα ειναι? ειναι απο τα μερη με τη χειροτερη καλυψη με το δικτυο της wind εαν θελεις πληρη καλυψη μονο cosmote,εαν θελεις κατι καλυτερο απο wind παιρνεις vodafone,οπως και να το κανουμε και σε χωρητικοτητα ειναι πολυ καλη,εχει περισσοτερα καναλια,περισσοτερες συχνοτητες κτλπ, η wind στη γραμμη των συνορων ειναι μαπα ακομη και σε μερη που υπαρχουν σταθμοι,γενικως ολος ο νομος εχει προβλημα με τα αλλα δικτυα αλλα δεν εχουμε και παρα πολλα βουνα,το μπελες και το παικο ειναι να πεις οτι το εμποδιζει η μορφολογια του εδαφους,δεν ειναι αυτο,υπαρχει εντονη ελλειψη σταθμων,οποιος δεν πιστευει ας παει στα κρουσια και ομως ετος 2008 υπαρχουν ακαλυπτα χωρια,εντελως ακαλυπτα οχι -110 απουσιαζει εντελως το δικτυο και ομως υπαρχουν μερη και υψωματα σε παρα πολυ καλη θεση για να μπουν νεες κεραιες,χωρις να υπαρχει προβλημα με τους κατοικους μακρια απο τα χωρια,οπως εγινε στο καμπανη κι ομως παραμενει στασιμη η κατασταση

και να ταν μονο τα ποροια τι αλλο θελαμε? α πριν 10 χρονια οταν ειχα παει εκει σε μια ταβερνα πανω στο βουνο επιανε η τοτε panafon μονο κι αυτο με μια -δυο γραμμες,μετα εβαλε η cosmote κεραια και την περασε οπως γινεται κλασικα σε ολη την Ελλαδα η cosmote ειναι πανταχου παρων και τα παντα πληρων

Σημερα υπαρχει μεγαλο προβλημα στη Κ. Τουμπα, σχεδον καθολου σημα σε εσωτερικους χωρους . Απ'οτι ειπαν στο 1260 το γνωριζουν, οταν ρωτησα αν κατεβηκε κεραια ή ειναι τεχνικο το προβλημα δεν γνωριζαν...

Δυο στα δυο συμβολαια που εχω στο οικογενειακο δεν εχουν σημα! (Το αλλο ειναι στη Κατερινη).

Σήμερα από το πρωί εώς και τώρα στο Μέτσοβο δεν είναι δυνατή η λήψη και πραγματοποίηση κλήσεων. Μόνο sms. Ενώ υπάρχει σήμα βγαίνει μήνυμα ότι το δίκτυο είναι κατειλλημένο. ΄΄Οποιος με καλέι ακούει ότι το έχω κλειστό και αμέσως μου έρχεται μήνυμα από την ειδοποίηση κλήσεων.

Αφού με το ζόρι έπιασα το 1260 μου είπαν ότι αν είναι παροδικό πρόβλημα θα λυθεί μόνο του εντός της μέρας, αλλιώς αν είναι τεχνικό πρόβλημα μπορεί να περάσουν 2-3 μέρες (χαρακτηριστικά είπαν ότι σήμερα δεν δουλεύουν οι τεχνικοί).

Αίσχος...

Το ίδιο πρόβλημα έχουν όλοι όσοι έχουν wind εδώ.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

ε αφου ειναι κυριακη να μην ξεκουραστουν μια μερα και αυτοι; η cosmote ειχε αφησει προβλημα σε κεραια 2 μηνες και για 3 μερες κανεις ετσι;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Ξυπνήστε τεχνικοί!!!! Ούτε σήμερα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα τηλέφωνά μας. Εδώ έχει προφανώς μόνο μια κεραία όλη η περιοχή οπότε βγήκαμε εντελώς off...

Εμείς οι επαγγελματίες που δουλεύουμε με το κινητό πρέπει να χάσουμε τη μέρα;

Ξυπνήστε τεχνικοί!!!! Ούτε σήμερα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα τηλέφωνά μας. Εδώ έχει προφανώς μόνο μια κεραία όλη η περιοχή οπότε βγήκαμε εντελώς off...

Εμείς οι επαγγελματίες που δουλεύουμε με το κινητό πρέπει να χάσουμε τη μέρα;

Άσε τωρα η WIND "απασχολείται" με το πως θα κάνει τις αυξήσεις της,πιο δίκτυο και κουραφέξαλα...το έχει παρατήσει εδώ και καιρό! Προβλέπω μοντέλο συντήρησης τύπου "Vodafone":O

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

ε αφου ειναι κυριακη να μην ξεκουραστουν μια μερα και αυτοι; η cosmote ειχε αφησει προβλημα σε κεραια 2 μηνες και για 3 μερες κανεις ετσι;

Το ότι μπορεί να το έκανε η Κοσμοτέ δε σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει και η Wind..Αυτό δεν είναι επιχείρημα,αλλά ανέκδοτο..Εκτός αυτού,τι σημαίνει δε δουλεύουν οι τεχνικοί την Κυριακή;δε μιλάμε για πωλήτριες σε μπουτίκ,αλλά για το τεχνικό τμήμα που πρέπει να είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή..Με την ίδια λογική,θα πρέπει σαφώς να απαλλάξουν τους συνδρομητές από ένα ποσοστό του παγίου που θα πλήρωναν,δεδομένου ότι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους..Και πρέπει οι συνδρομητές της περιοχής να κάνουν χρήση αυτής της επιστροφής παγίου που αναγράφεται στο συμβόλαιο,στις υποχρεώσεις της εταιρίας..Μπράβο γι'άλλη 1 φορά σ'αυτή την εταιρία..Φρου-φρου κι αρώματα ήταν όλο το 2007 τελικά..Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα παρακαλώ!

Με την ίδια λογική,θα πρέπει σαφώς να απαλλάξουν τους συνδρομητές από ένα ποσοστό του παγίου που θα πλήρωναν,δεδομένου ότι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους..Και πρέπει οι συνδρομητές της περιοχής να κάνουν χρήση αυτής της επιστροφής παγίου που αναγράφεται στο συμβόλαιο,στις υποχρεώσεις της εταιρίας..

Ε όχι κι έτσι! Να μας γυρίσει και χρήματα πίσω... Πώς την έχουμε δει εμείς οι καταναλωτές? Όταν είμαστε κακοπληρωτές να μην μας βάζουν τέλος επανασύνδεσης και όταν δεν έχουμε σήμα στο τηλέφωνο να ζητάμε και λεφτά πίσω... Έλεος! Από την WIND? Από αυτήν την αξιαγάπητη εταιρεία που δρα πάντα σύμφωνα με το καλό του καταναλωτή...?

Φρου-φρου κι αρώματα ήταν όλο το 2007 τελικά..Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα παρακαλώ!

Ιιιιιιιιιιιι...(τρίξιμο πόρτας από εγκαταλελειμμένο κτήριο και)........ΜΠΑΑΑΑΜΜΜ!!!!

Πέρασε και η δεύτερη μέρα χωρίς κινητό. Εδώ η περιοχή καλύπτεται προφανώς μόνο από μία κεραία και έτσι δεν έχουμε ούτε καν την επιλογή να πάμε σε άλλη γειτονιά για να έχουμε δυνατότητα κλήσεων.

Στην κοσμάρα τους οι windάδες... Κρίμα... Εμένα θα έρθουν να οργανώσουν τα συνεργεία μου αυτοί ή θα πρέπει να κάνω όπως και σήμερα km και km προκειμένου να λέω προφορικά όσα θα έλεγα από το κινητό μου;

@T300,

προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις κάτι.Μπορείς όμως όταν θυμηθουν και επιδιορθωσουν το δίκτυο να πάρεις τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών,να εξηγήσεις την κατάσταση και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ επιστροφή ποσοστού του ποσού του παγίου για τον αριθμό των ημερών που έμεινες στην περιοχή χωρίς κινητό.Θα επικαλεστείς την παράγραφο με τις υποχρεώσεις της εταιρίας προς τους συνδρομητές που υπάρχει στο συμβόλαιό σου!Αν δεν το έχεις,πες μου να ανεβάσω σκαναρισμένη μια εικόνα εδώ με την εν λόγω παράγραφο!

Αρκετά πια μ’αυτήν την εταιρία!Έχει ξεπέσει τελειως στα μάτια μου απ’τον φετινό Ιανουάριο και συνεχίζει..Φαντάζομαι και σε πολλούς άλλους....

Και τους παρακαλούσα επί 1 χρόνο μπας και κάνουν κάτι με την κάλυψη στην περιοχή μου..Εδώ μια βλάβη δεν μπορούν να διορθώσουν 2 μέρες τώρα....

Αλλά είπαμε:ο τελευταιος να κλείσει την πόρτα....

@T300,

προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις κάτι.Μπορείς όμως όταν θυμηθουν και επιδιορθωσουν το δίκτυο να πάρεις τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών,να εξηγήσεις την κατάσταση και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ επιστροφή ποσοστού του ποσού του παγίου για τον αριθμό των ημερών που έμεινες στην περιοχή χωρίς κινητό.Θα επικαλεστείς την παράγραφο με τις υποχρεώσεις της εταιρίας προς τους συνδρομητές που υπάρχει στο συμβόλαιό σου!Αν δεν το έχεις,πες μου να ανεβάσω σκαναρισμένη μια εικόνα εδώ με την εν λόγω παράγραφο!

Αρκετά πια μ’αυτήν την εταιρία!Έχει ξεπέσει τελειως στα μάτια μου απ’τον φετινό Ιανουάριο και συνεχίζει..Φαντάζομαι και σε πολλούς άλλους....

Και τους παρακαλούσα επί 1 χρόνο μπας και κάνουν κάτι με την κάλυψη στην περιοχή μου..Εδώ μια βλάβη δεν μπορούν να διορθώσουν 2 μέρες τώρα....

Αλλά είπαμε:ο τελευταιος να κλείσει την πόρτα....

3η μέρα... Μόλις επικοινώνησα πάλι με c.c. και μου λένε ότι δε ξέρουν το πότε αλλά μάλλον εντός της εβδομάδας...

¨Εψαχνα χθες το συμβόλαιό μου. Θα με βοηθούσες να ανέβαζες ένα σκαναρισμένο γιατί δε μπόρεσα να βρω το δικό μου.

Κόψε το εταιρικό και σαν αιτιολογία βάλε : " ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ; "

Καλά φέτος είναι απαράδεκτοι,ούτε μια νέα κεραία δεν έχω δει... Μιλάμε επενδύσεις ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ. Για να μη μιλήσω για την κόκκινη που έχω να δω και κεραία από χρόοονια!

Οι κόκκινοι και οι μπλε μόνο να μας τα αρπάζουν ξέρουν.Οι πράσινοι κάτι κάνουν (δεν εμπεριέχω κάποιο πολιτικό μήνυμα,για τις εταιρείες μιλάω):mad:

Και βέβαια φταίει η διοίκηση η οποία ακολουθεί μια μαγική συνταγή "μικρές επενδύσεις-τεράστια κέρδη".

Να απαιτήσεις να σου γυρίσουν το μηνιαίο πάγιο αλλιώς κόψτο...:!:

Η εξυπηρέτηση πελατων δε φταίει τίποτα αλλά πες τους ότι από Αθήνα για να έρθει ένα συνεργείο θέλει βαριά 8 ώρες,όχι 8 ημέρες...Έχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα νωρίς το απόγευμα τελικά επανήλθε. 2.5 μέρες... Πάντως η φορητότητα θα δρομολογηθεί εντός των επόμενων ημερών.

To πρόβλημα στο Γύθειο Λακωνίας συνεχίζει. Γραμμές πέφτουν γραμμές δεν βγάζεις κτλ.:( Μονο που ίσως έγινε λίγο λιγότερο. :ninja: Μου αρέσει που δίνουν 600 λεπτά στα f2g. Μέτρησαν το εύρος αν τους φτάνει..:confused:
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

To πρόβλημα στο Γύθειο Λακωνίας συνεχίζει. Γραμμές πέφτουν γραμμές δεν βγάζεις κτλ.:( Μονο που ίσως έγινε λίγο λιγότερο. :ninja: Μου αρέσει που δίνουν 600 λεπτά στα f2g. Μέτρησαν το εύρος αν τους φτάνει..:confused:

Να δώσουν προγράμματα αλλά να δίνουν και λεφτά για το δίκτυο! ;)

3η γενιά στο Γύθειο να φανταστώ δεν έχει και για αυτό τα "τόσα προβλήματα"...

Το ίδιο γίνεται και στη Σπάρτη απ'όσο ξέρω!:blink: Χρειάζεται μια καλή επίσκεψη στη Λακωνία μου φαίνεται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι εκει ειναι μαυρο χαλι. Το καλοκαιρι ημουν στα μερη και η κατασταση ηταν τραγικη. Λιγο πιο κατω δε την wind την ψαχνεις με το κυαλι...

Κόψε το εταιρικό και σαν αιτιολογία βάλε : " ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ; "

Καλά φέτος είναι απαράδεκτοι,ούτε μια νέα κεραία δεν έχω δει... Μιλάμε επενδύσεις ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ. Για να μη μιλήσω για την κόκκινη που έχω να δω και κεραία από χρόοονια!

Οι κόκκινοι και οι μπλε μόνο να μας τα αρπάζουν ξέρουν.Οι πράσινοι κάτι κάνουν (δεν εμπεριέχω κάποιο πολιτικό μήνυμα,για τις εταιρείες μιλάω):mad:

Και βέβαια φταίει η διοίκηση η οποία ακολουθεί μια μαγική συνταγή "μικρές επενδύσεις-τεράστια κέρδη".

Να απαιτήσεις να σου γυρίσουν το μηνιαίο πάγιο αλλιώς κόψτο...:!:

Η εξυπηρέτηση πελατων δε φταίει τίποτα αλλά πες τους ότι από Αθήνα για να έρθει ένα συνεργείο θέλει βαριά 8 ώρες,όχι 8 ημέρες...Έχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται!

μετα απο αυτο τα λογια ειναι περιτα,αφου το επιβεβαιωσε κι ο mixtri εγω παω πασο δεν ξαναποσταρω...

• 2 weeks later...

Η κατασταση στο Μαυροβούνι παραμένη ίδια και απαράλλακτη!! Με μικρές διακυμάνσεις (να φτα'ιει ο καιρός) που το δίκτυο δουλεύει καλούτσικα, έχουμε πάλι τα ίδια.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΙ, επιτυχημένων αρχικά κλήσεων. Μιλάς από 5 έως 16 δευτερόλεπτα και η γραμμή.. απλά πέφτει .. Με χρεώνει τριάντα δεύτερα μιλάω 10-16΄΄ Κάνω 2-3 κλείσεις ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ μου να με πάρουν. :rocket: Μηνύματα ΔΕΝ φευγουν ή ακόμα χειρότερα δεν έρχονται, κλέισεις που μου κάνουν δείχνει το κινητό μου κλειστό.. Και εγώ ο ΜΑΖΟΧΑΣ ανανεώνω την Τρίτη το συμβολαιό μου γιατί μου δίνουν 10 sms δωρεάν με την μπονους!!!!

Καλά να πάθω!!

ΔΕΝ βρίσκω τηλέφωνο να βρίσω!!! δεν έχουν ούτε στο 1260 ούτε σε άλλα νούμερα κάποιον να παραπονεθώ. Στην λέξη παράπονα σε αναζήτηση στο site βγ'αζει αστεία πράγματα όπως

Παρακολούθηση και έλεγχο της ποιότητας του δικτύου κινητής τηλεφωνίας

Η WIND παρακολουθεί συνεχώς την ποιότητα του τεχνικού δικτύου:lol: και της βασικής υπηρεσίας φωνής χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο σετ Δεικτών Ποιότητας Δικτύου (Network Quality Indicators), οι οποίοι περιλαμβάνουν τη γεωγραφική και πληθυσμιακή κάλυψη, τη διαθεσιμότητα του δικτύου (availability):p, το ποσοστό των επιτυχημένων κλήσεων σε σχέση με το σύνολο των πραγματοποιηθέντων κλήσεων ανά γεωγραφική περιοχή (Call Success Rate), την ποιότητα μετάδοσης φωνής (Voice Quality) κ.α.:mad:

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ να τα πώ (στην WIND εννοώ όχι στον πνευματικό μου:lol:)... Πείτε μου

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Η κατασταση στο Μαυροβούνι παραμένη ίδια και απαράλλακτη!! Με μικρές διακυμάνσεις (να φτα'ιει ο καιρός) που το δίκτυο δουλεύει καλούτσικα, έχουμε πάλι τα ίδια.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΙ, επιτυχημένων αρχικά κλήσεων. Μιλάς από 5 έως 16 δευτερόλεπτα και η γραμμή.. απλά πέφτει .. Με χρεώνει τριάντα δεύτερα μιλάω 10-16΄΄ Κάνω 2-3 κλείσεις ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ μου να με πάρουν. :rocket: Μηνύματα ΔΕΝ φευγουν ή ακόμα χειρότερα δεν έρχονται, κλέισεις που μου κάνουν δείχνει το κινητό μου κλειστό.. Και εγώ ο ΜΑΖΟΧΑΣ ανανεώνω την Τρίτη το συμβολαιό μου γιατί μου δίνουν 10 sms δωρεάν με την μπονους!!!!

Καλά να πάθω!!

ΔΕΝ βρίσκω τηλέφωνο να βρίσω!!! δεν έχουν ούτε στο 1260 ούτε σε άλλα νούμερα κάποιον να παραπονεθώ. Στην λέξη παράπονα σε αναζήτηση στο site βγ'αζει αστεία πράγματα όπως

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ να τα πώ (στην WIND εννοώ όχι στον πνευματικό μου:lol:)... Πείτε μου

Kατ'αρχάς αφού μόνος σου λες ότι είσαι μαζόχας που ανανεώνεις το συμβόλαιο, τι περιμένεις να σου πούμε? Προφανώς και η καλύτερη λύση είναι η φορητότητα, έστω και αν στερηθείς τα 10 sms.

Από εκεί και πέρα, τι εννοείς ότι στο 1260 δεν έχουν κάποιον να παραπονεθείς? Δηλαδή αν καλέσεις το 1260 (και πατήσεις το 8 σύμφωνα με τις ηχογραφημένες οδηγίες) δεν συνδέεσαι με την εξυπηρέτηση πελατών??? Υποτίθεται πως από εκεί μπορούν νακαταφράψουν το πρόβλημα σου και να το στείλουν στο αρμόδιο τμήμα.

Συμφωνώ με τον bored01,εγώ θα σου πρότεινα αντί να ταλαιπωρείσαι να κάνεις αίτηση φορητότητας.Εξάλλου μπορείς να κερδίσεις πολλά περισσότερα από 10 sms το μήνα με την αίτηση φορητότητας...εννοώντας ότι αν σε πάρουν από το τμήμα διαχείρισης διακοπών - συμβολαίου γιατί τα καρτοκινητά γραμμένα τα έχουν έτσι και αλλιώς- μπορείς να παζαρέψεις τη διακοπή! Αν πάλι δε σε υπολογίσουν τότε θα ησυχάσεις μια και καλή!

Μπορείς να στείλεις και e-mail στο crm at wind dot com dot gr για να καταγράψουν το παράπονό σου.

Πάντως σκέψου ότι χρεώνεσαι αντί για 16 δευτερόλεπτα 30...ούτε καν σε συμφέρει να μείνεις στη WIND για τα 10 sms:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει το windkalipsi.)gr όπου μπορειτε να συμπληρώσετε την αντιστοιχη φόρμα παραπόνων για το σημα. Καλύτερα να απευθυνόμαστε εκεί παρα σε άσχετα forums. Ετσι εκανα&εγώ προχθές &με πήραν τηλεφωνο χθες για περισσοτερες πληροφορίες. Ελπίζω να λυθεί άμεσα το πρόβλημα...