kotsianis7 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 E,τουλάχιστον στο κομμάτι που λες,αφού δεν έχουν ούτε οι άλλες 2,συγχωρείται εν μέρει! :p Πάντως ήταν απαράδεκτη που τόσα χρόνια δεν την κάλυπτε αυτήν τη διαδρομή,οπότε εγώ προσωπικά δε θα πω:"Μπράβο!",αλλά:"Καιρός ήταν επιτέλους μετά από τόόόσα χρόνια!" Το καλοκαίρι(τέλη Αυγούστου συγκεκριμένα που γυρνούσα από Κύθηρα),πέρασα από Σπάρτη από κάποιους κεντρικούς δρόμους και είχε καλή 3η γενιά(όχι άριστη,αλλά καλή!).Της ξήλωσαν τίποτα κεραίες;;Γιατί και ο χάρτης παλιά έδειχνε 3η γενιά και τώρα τίποτα!Ή μήπως δεν ήταν έτοιμο το δίκτυο κορμού οπότε το αφαίρεσαν το 3g ώστε να το βάλουν μια και καλή και να λειτουργεί σωστά; Και μιας και είπα Κύθηρα πιο πάνω να σημειώσω ότι η κάλυψή της ήταν υποδειγματική και γενικά σε κανένα σημείο του νησιού δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα...Ήταν ακριβώς ίδια με την Κοσμοτε,εκτός απ'το χωριό Καραβάς που φαίνεται και στον χάρτη,όπου ναι μεν είχε κάλυψη καλή(έπιανε δηλαδή και σε εσωτερικόύς χώρους)αλλά η Κοτέ είχε λίγο καλύτερο σήμα λόγω κτιριου Οτέ.... :rolleyes::rolleyes: .Όποιος τεχνικός διαβάζει,ας αυξήσετε λίγο την ένταση στην κεραία του λιμανιού,στο Διακόφτι,για να πάμε λίγο ψηλότερα σε ένταση στον Καραβά...Δεν πρόκειται να το καταλάβει και κανείς! ;) Πάντως,γενικά ήταν σαν την Κοτέ(η Βόντα πάλι δε μιλάω....).Με 2 κεραίες και η μία τοποθετημένη σε άσχετο σημείο(όσοι της Βόντα διαβάσετε,όπως πάμε προς Μελιδόνι)δεν καλύπτεις μεγάλο νησί....(σε έκταση πάντα).Πάντως,έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και μάλιστα σε πολλές παραλίες απομακρυσμένες και κυριολεκτικά αποκομμένες η Γουίντ έπιανε καλύτερα και από Κοτέ.....ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΣΤΩ ΣΤΑ -80 DBM ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!!!!!! :mad::mad::mad: Ένα μικρό προβληματάκι εντόπισα μονο στη διαδρομή Σπάρτη-Τρίπολη ανάμεσα στα βουνά(πολύ ωραία διαδρομή)όπου ανά περιοχές δεν είχε σήμα,λόγω μορφολογίας εδάφους....Ίσως μια μικρή αύξηση έντασης να καλυτερέψει τα πράγματα(??)...Γενικά όμως σε όλη την ανατολική Πελοπόννησο από πάνω μέχρι κάτω πάρα πολύ καλή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Τί να σου πω για την Σπάρτη; Δεν το έψαξα σε όλη την πόλη αλλά στην κεντρική πλατεία που δοκίμασα δεν είχε δείγμα 3ης γενιάς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 εμας εδω στην ζαγορα (40 χλμ απο το βολο) εχουμε μια χαρα σημα της wind - δουλευε συνεχως εδω και 5 χρονια και μονο φετος κοπηκε για μια ωρα λογω βλαβης κεραιας.... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Γενικά το Πήλιο είναι υψίστης προτεραιότητας για την Γουίντ(και καλά κάνει εδώ που τα λέμε!) :p Άντε,να βάλουν και 3η γενιά στην Ζαγορα και στις Μηλιές ούτως ώστε να παρέχουν πλέον καλή κάλυψη 3ης γενιάς σε όλα τα μεγάλα και τουριστικά χωριά του Πηλίου! ;) Η Κοτέ αλήθεια τι κάνει στο Πήλιο σε 3η γενιά; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Στο Πηλιο που πηγα πριν 3βδομαδεs ειχε τελειο σημα 2G WIND.Για τιs αλλεs 2 δεν ξερω.Μεσα στο Βολο η WIND ηταν κ παλι αριστη ενω στο ξενοδοχειο που ημουν η COSMOTE και η VODAFONE δεν πιαναν τοσο καλο.εχει κανει καλη δουλεια η wind! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 @kwstas91, σε ποιο ξενοδοχείο έμενες αν επιτρέπεται;Για να ξέρουμε από πού καλυπτόσουν πάνω-κάτω ;) Έχει εξασφαλίσει μια χαρά κάλυψη η Γουίντ,αλλά για ρώτα τις καημένες τις κεραίες στον Σωρό και στο Τεχνολογικό Πάρκο τι τραβάνε καθημερινά!!Βαρυγκομάν οι καημένες!!Αν περάσεις από δίπλα τους θα ακούσεις:αχ και βαχ,τα οποία δε θα είναι από ευχαρίστηση αλλά από ταλαιπωρία!! :lol: Βέβαια,δε φταίει η Γουίντ γι'αυτό,αλλα ας μην επεκταθούμε γιατί είναι αρκετά γνωστό ποιος ευθύνεται για την κάλυψη στον Βόλο...Και πού να δεις ΠΡΙΝ ξηλωθούν οι 4 κεραίες.....Εκατοντάδες φορές καλύτερη ποιότητα και κάλυψη από Κοτέ και Βόντα μαζί.....Αλλά,ας όψωνται τα καθάρματα του δημοτικού συμβουλίου!! :mad::mad::X Γενικά,παρατηρώ και στην Θεσσαλία η Γουίντ να έχει σε κάλυψη το δίκτυο της Κοτέ(και σε ορισμένες περιοχές,ακόμη καλύτερο..).Μπράβο της...Είμαι περίεργος να μάθω στα πόσα watt εκπέμπει η κεραία της Αμαλιάπολης,στους Μύλους του Λούλη.... ;) ..Εξασφαλίζει απλά άπαιχτη κάλυψη και ποιότητα και σηκώνει πάρα πολλούς συνδρομητές...Πολύ καλό σημείο για τοποθέτηση ιστού...Όχι σαν την κόκκινη...Μ'έναν ιστό στον Σωρό καλύπτουμε όλον τον Παγασητικό και όλα τα βουνά τριγύρω...... :p Τι να σηκώσει κι αυτός ο έρμος ο ιστός και μέχρι πού να φτάσει..... :lol: Εκτός αν παρεξήγησαν εκεί στην Βόντα τη συχνοτητα εκπομπής και αντί για τα 900 νομίζουν ότι εκπέμπει στα 90 ΜΗz,οπότε σου λέει:"Φτάάάνει να καλύψει....." :lol: Ή νομίζουν ότι η κινητή τηλεφωνία στην Θεσσαλία λειτουργεί με βάση το πρότυπο UHF... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 @kwstas91, σε ποιο ξενοδοχείο έμενες αν επιτρέπεται;Για να ξέρουμε από πού καλυπτόσουν πάνω-κάτω ;) Έχει εξασφαλίσει μια χαρά κάλυψη η Γουίντ,αλλά για ρώτα τις καημένες τις κεραίες στον Σωρό και στο Τεχνολογικό Πάρκο τι τραβάνε καθημερινά!!Βαρυγκομάν οι καημένες!!Αν περάσεις από δίπλα τους θα ακούσεις:αχ και βαχ,τα οποία δε θα είναι από ευχαρίστηση αλλά από ταλαιπωρία!! :lol: Βέβαια,δε φταίει η Γουίντ γι'αυτό,αλλα ας μην επεκταθούμε γιατί είναι αρκετά γνωστό ποιος ευθύνεται για την κάλυψη στον Βόλο...Και πού να δεις ΠΡΙΝ ξηλωθούν οι 4 κεραίες.....Εκατοντάδες φορές καλύτερη ποιότητα και κάλυψη από Κοτέ και Βόντα μαζί.....Αλλά,ας όψωνται τα καθάρματα του δημοτικού συμβουλίου!! :mad::mad::X Γενικά,παρατηρώ και στην Θεσσαλία η Γουίντ να έχει σε κάλυψη το δίκτυο της Κοτέ(και σε ορισμένες περιοχές,ακόμη καλύτερο..).Μπράβο της...Είμαι περίεργος να μάθω στα πόσα watt εκπέμπει η κεραία της Αμαλιάπολης,στους Μύλους του Λούλη.... ;) ..Εξασφαλίζει απλά άπαιχτη κάλυψη και ποιότητα και σηκώνει πάρα πολλούς συνδρομητές...Πολύ καλό σημείο για τοποθέτηση ιστού...Όχι σαν την κόκκινη...Μ'έναν ιστό στον Σωρό καλύπτουμε όλον τον Παγασητικό και όλα τα βουνά τριγύρω...... :p Τι να σηκώσει κι αυτός ο έρμος ο ιστός και μέχρι πού να φτάσει..... :lol: Εκτός αν παρεξήγησαν εκεί στην Βόντα τη συχνοτητα εκπομπής και αντί για τα 900 νομίζουν ότι εκπέμπει στα 90 ΜΗz,οπότε σου λέει:"Φτάάάνει να καλύψει....." :lol: Ή νομίζουν ότι η κινητή τηλεφωνία στην Θεσσαλία λειτουργεί με βάση το πρότυπο UHF... Νομίζω ότι η Vodafone δεν έχει κεραία στο Σωρό. Μια κεραία που πρέπει να είναι Βόντα είναι αυτή που βλέπω δυτικά της Μακρυνίτσας στο Πήλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Ναι,αλλά τον Αλμυρό και τα γύρω χωρια από πού τα καλύπτει;;Η κεραία στην Αμαλιάπολη είναι της Wind,η Κοτέ έχει 2 κεραίες που φαίνεται απ'τον ιστό πως είναι δικές της και άλλωστε το καταλαβαίνεις και από την 3η γενιά που μόνο αυτή έχει,η μια κεραία στον Σωρό είναι Κότε και η άλλη Γουίντ και απομένουν άλλες 2 κεραίες που είναι άγνωστο το πού ανήκουν:1 κεραία πάνω στο κτίριο απ'το εργοστάσιο του Λούλη και μια ακόμη όπως πάμε προς δάσος Κουρί στον Αλμυρό,χαμηλά στην οροσειρά της Όθρυος..mixtri(επειδή γνωρίζει καλύτερα την περιοχή,όχι επειδή δεν εμπιστεύομαι και τους υπόλοιπους)για πες με σύμφωνα με τους δικούς σου υπολογισμούς πού κάνω λάθος..Λες αυτην η κεραία στην Αμαλιάπολη,δίπλα απ'το εργοστάσιο του Λούλη,στην οροφή του οποίου υπάρχει η άλλη άγνωστη κεραία που αναφέρω να είναι Βόντα;;;Αλλά δεν πρέπει να είναι μωρέ..Στα μαγαζιά του πεζοδρόμου,η Βόντα είναι σχετικά άθλια από σήμα,η Γουίντ πλέον άριστη!Δεν μπορεί να έρχεται από Σωρό το σήμα και να έχεις σε εσωτερικούς χώρους με ηχομόνωση -70 έως -90 dBm!!Λόγω και μόνο της θέσης αυτής της κεραίας και δεδομένου του άψογου σήματος της Γουίντ,πρέπει να ανήκει στην Γουίντ η κεραία της Αμαλιάπολης..Άλλωστε,όταν συνδέεται με Σωρό το τηλέφωνο,βγάζει Βόλος 2421,επειδή εχω ενεργοποιημένη την Υπηρεσία κυψέλης και παρατηρώ μια ελαφριά πτώση στην ισχύ του σήματος..Αλλά συνήθως,μετά από λίγο,βγαίνει το:Εκτός Σίτυ και αυξάνει η ισχύς,που σημαίνει ότι συνδέεται με κεραία που εξυπηρετεί από αλλού..Βασικα,θα παραθέσω LAC και κωδικό κυψέλης το πρωί,απ'την κεραία που εξυπηρετεί Αλμυρό,να δούμε αν ανήκουν στον Σωρό..Τώρα δεν μπορώ να το κάνω,ποστάρω από κινητό,ξαπλωμένος και βαριέμαι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 @kwstas91, σε ποιο ξενοδοχείο έμενες αν επιτρέπεται;Για να ξέρουμε από πού καλυπτόσουν πάνω-κάτω ;) Έχει εξασφαλίσει μια χαρά κάλυψη η Γουίντ,αλλά για ρώτα τις καημένες τις κεραίες στον Σωρό και στο Τεχνολογικό Πάρκο τι τραβάνε καθημερινά!!Βαρυγκομάν οι καημένες!!Αν περάσεις από δίπλα τους θα ακούσεις:αχ και βαχ,τα οποία δε θα είναι από ευχαρίστηση αλλά από ταλαιπωρία!! :lol: Βέβαια,δε φταίει η Γουίντ γι'αυτό,αλλα ας μην επεκταθούμε γιατί είναι αρκετά γνωστό ποιος ευθύνεται για την κάλυψη στον Βόλο...Και πού να δεις ΠΡΙΝ ξηλωθούν οι 4 κεραίες.....Εκατοντάδες φορές καλύτερη ποιότητα και κάλυψη από Κοτέ και Βόντα μαζί.....Αλλά,ας όψωνται τα καθάρματα του δημοτικού συμβουλίου!! :mad::mad::X Γενικά,παρατηρώ και στην Θεσσαλία η Γουίντ να έχει σε κάλυψη το δίκτυο της Κοτέ(και σε ορισμένες περιοχές,ακόμη καλύτερο..).Μπράβο της...Είμαι περίεργος να μάθω στα πόσα watt εκπέμπει η κεραία της Αμαλιάπολης,στους Μύλους του Λούλη.... ;) ..Εξασφαλίζει απλά άπαιχτη κάλυψη και ποιότητα και σηκώνει πάρα πολλούς συνδρομητές...Πολύ καλό σημείο για τοποθέτηση ιστού...Όχι σαν την κόκκινη...Μ'έναν ιστό στον Σωρό καλύπτουμε όλον τον Παγασητικό και όλα τα βουνά τριγύρω...... :p Τι να σηκώσει κι αυτός ο έρμος ο ιστός και μέχρι πού να φτάσει..... :lol: Εκτός αν παρεξήγησαν εκεί στην Βόντα τη συχνοτητα εκπομπής και αντί για τα 900 νομίζουν ότι εκπέμπει στα 90 ΜΗz,οπότε σου λέει:"Φτάάάνει να καλύψει....." :lol: Ή νομίζουν ότι η κινητή τηλεφωνία στην Θεσσαλία λειτουργεί με βάση το πρότυπο UHF... Στο ξενοδοχειο αιγλη (το οποιο ειχε πολυ μικρα μπανια,ασχετο) κ το σημα τησ γουιντ ηταν πραγματικα αριστο!οχι οτι οι αλλεσ δεν ειχαν καλη καλυψη αλλα οχι σαν τησ γουιντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Στο ξενοδοχειο αιγλη (το οποιο ειχε πολυ μικρα μπανια,ασχετο) κ το σημα τησ γουιντ ηταν πραγματικα αριστο!οχι οτι οι αλλεσ δεν ειχαν καλη καλυψη αλλα οχι σαν τησ γουιντ Φίλε Κώστα ήσουν πολύ κοντά στην κεραία της WIND :) Για αυτό και το άριστο σήμα! Προσπαθούν και αυτοί οι άμοιροι οι τεχνικοί αλλά μόνο προσπάθεια δεν αρκεί,αν δεν έχεις feedback τους νόμους όλα σε αυτή τη χώρα είναι προσωρινά! Στο Πήλιο σε ποιες περιοχές πήγες; Γενικά είναι πολύ καλή αλλά στο Ν.Πήλιο έχει τρυπούλες(πχ Λαύκος,Προμύρι που είναι Κεφαλοχώρια) Kotsianis,δεν κάνεις κάποιο λάθος στο συλλογισμό σου :) η Vodafone τελικά έχει μάλλον κεραία στο Σωρό :O (sorry getolika,δεν είδα πότε μπήκε :lol:) Η Wind έχει βάλει πολλές κεραίες σε αυτό το μέρος του Ν.Μαγνησίας! :) Καρδίτσα να δεις τι έχει γίνει...ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Χρειάζεται επίσης βελτίωση σε σήμα 3ης γενιάς στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου,στην Λάρισα,κεντρικότατος δρόμος,όπου σε κάποια σημεία έχει αδύναμο 3g..Και επειδη δε βλέπω να μπαίνει ιστός,2 μάικρο θα ήταν ό,τι πρέπει... ;) Μα πάνε και καλύπτουν με άριστο 3g τα χωράφια πριν μπούμε στην Λάρισα και σε κεντρικούς δρόμους κάνεις αναλλαγή σε "απλό" δίκτυο!! ΚΑΙ στο συγκεκριμένο σημείο η Βόντα ηταν ΠΟΛΥ δυνατή...Οπότε,είμαι της άποψης στις μεγαλουπόλεις(πλην του Βόλου)να πάρουν κάποια μαθήματα από την Βόντα όσον αφορά την κάλυψη δικτύου 3ης γενιάς...Γιατι μπορεί η Βόντα στην επαρχια να μην πολυ-ενδιαφέρεται αλλά σε μεγαλουπόλεις το 3g της είναι δυνατό και συνεχές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Είχε κανείς προβλημα με το δίκτυο από άποψη χωρητικότητας τις μέρες των γιορτών;Εγω βρισκομουν Τρίκαλα,όπου λειτουργούσε άψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Είχε κανείς προβλημα με το δίκτυο από άποψη χωρητικότητας τις μέρες των γιορτών;Εγω βρισκομουν Τρίκαλα,όπου λειτουργούσε άψογα! Και γω δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα.απλα αργουσαν λιγο καμια φορα οι αναφορεσ.περιοχη Σερρεσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Ούτε εγώ κανένα πρόβλημα και έκανα ΠΟΛΥ χρήση data :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Κέντρο Αθήνα, απλά αργούσαν οι αναφορές. Τα μηνύματα φεύγαν οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Είμαι στην Αργαλαστή (μέσω wind 3g γράφω αυτό το post :)) Δοκίμασα μόνο 3g ως τώρα(όχι HSDPA) καθώς με τον proxy δε μπορώ να κάνω κάτι downloads που να δείχνουν την ταχύτητα. Από πλευρά σήματος καταρχάς. Από ότι είδα καλύπτεται εκτός από την Αργαλαστή γενικά και ό,τι καλύπτει η κεραία από άποψης χωριού.Για παράδειγμα σε ένα σημείο έξω από Αφέτες που κλείδωσα το κινητό μου σε 3η γενιά είχα κανονικά κάλυψη με καλό σήμα και μπορούσα να πάρω κλήσεις. Έξω στο μπαλκόνι στο εξοχικό μου να τι γίνεται...:lol: 3g Argalasti Αυτό βέβαια που πρέπει να παρατηρήσω(σαν απλή παρατήρηση,όχι σαν παράπονο:lol: μη μου το κλείσετε κι όλας το 3g) είναι οι απώλειες που έχω...Στο μπαλκόνι -65dBm,στο δωμάτιο -91dBm...Απίστευτη απώλεια τα 2100Mhz... Τρελό path loss! Για ταχύτητες...Να ένα speedtest με Αθήνα :) http://www.speedtest.net/result/264989954.png Με Ηράκλειο... http://www.speedtest.net/result/265000441.png Με Λονδίνο... http://www.speedtest.net/result/265001156.png Από downloads μόνο από τα mail μου μπορώ να τραβάω data μεγαλύτερα από 1MB :p Τράβηξα ένα αρχείο 8MB και το κατέβασα με 42-46kb/sec. Φυσικά θα δοκιμάσω και HSDPA,άλλη στιγμή βέβαια! To ping μπορεί να είναι κακό αλλά ΝΑΙ,μιλάμε για PROXY Server. Δε γίνεται να είναι καλύτερο! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 @mixtri, έχεις καμία πληροφόρηση περί 900 ΜΗζ και για τη χρήση τους στην 3η γενιά από Γουίντ; ;) Σαφώς και δε θα είναι τόσο αποτελεσματικά όσο στη 2η γενιά,λόγω cell-breathing αλλά όσο να πεις θα καλύψουν αποστάσεις.. Να πω επίσης ότι σε συνομιλία με τον πασίγνωστο πλέον κύριο της Γουίντ τον Οκτώβρη του 2007,μου είπε ότι σχεδίαζαν βελτίωση κάλυψης σε 2η γενιά στον Αλμυρό...Παρατήρησα σε χώρους με ηχομόνωση σε καφετέριες ότι πλέον έχει όντως καλύτερο σήμα και δεν είναι ιδέα μου ούτε εικονικό σήμα...Λες να έκαναν τη βελτίωση;;Στα πόσα εκπέμπει η κεραία του Λούλη είπαμε;; :p ΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΡΕ ΓΟΥΙΝΤ(ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ!! :mad::mad: μιχτρι, όταν λες καταιγίδες στην Καρδίτσα τι ακριβώς εννοείς;;Όχι να πετάμε μια φράση και μετά να εξαφανιζόμαστε...Υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να μάθουν... :p Τέλος,και στην Νέα Αγχίαλο η Γουίντ 1η και με μεγάλη διαφορά στην κάλυψη(εντάξει μωρέ,ας είναι καλά οι 3 κεραίες που την καλύπτουν-Σωρός,Μύλοι Αγίου Γεωργίου και η κεραία σε ένα σπιτάκι λίγο πριν μπούμε Αγχιαλο).Μιλάμε όμως για αρκετη διαφορά σε σχέση με Κοτέ και Βοντα..Καλή δουλειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Για να γίνει χρήση του φάσματος των 900 Mhz από οποιαδήποτε εταιρεία στο WCDMA (3G) αυτό θα πρέπει να θεσμοθετηθεί από το κράτος...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Είμαι στην Αργαλαστή (μέσω wind 3g γράφω αυτό το post :)) Δοκίμασα μόνο 3g ως τώρα(όχι HSDPA) καθώς με τον proxy δε μπορώ να κάνω κάτι downloads που να δείχνουν την ταχύτητα. Από πλευρά σήματος καταρχάς. Από ότι είδα καλύπτεται εκτός από την Αργαλαστή γενικά και ό,τι καλύπτει η κεραία από άποψης χωριού.Για παράδειγμα σε ένα σημείο έξω από Αφέτες που κλείδωσα το κινητό μου σε 3η γενιά είχα κανονικά κάλυψη με καλό σήμα και μπορούσα να πάρω κλήσεις. Έξω στο μπαλκόνι στο εξοχικό μου να τι γίνεται...:lol: 3g Argalasti Αυτό βέβαια που πρέπει να παρατηρήσω(σαν απλή παρατήρηση,όχι σαν παράπονο:lol: μη μου το κλείσετε κι όλας το 3g) είναι οι απώλειες που έχω...Στο μπαλκόνι -65dBm,στο δωμάτιο -91dBm...Απίστευτη απώλεια τα 2100Mhz... Τρελό path loss! Για ταχύτητες...Να ένα speedtest με Αθήνα :) http://www.speedtest.net/result/264989954.png Με Ηράκλειο... http://www.speedtest.net/result/265000441.png Με Λονδίνο... http://www.speedtest.net/result/265001156.png Από downloads μόνο από τα mail μου μπορώ να τραβάω data μεγαλύτερα από 1MB :p Τράβηξα ένα αρχείο 8MB και το κατέβασα με 42-46kb/sec. Φυσικά θα δοκιμάσω και HSDPA,άλλη στιγμή βέβαια! To ping μπορεί να είναι κακό αλλά ΝΑΙ,μιλάμε για PROXY Server. Δε γίνεται να είναι καλύτερο! Ποσα rnc εχει η wind? 21100 και τι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Ποσα rnc εχει η wind? 21100 και τι αλλο? Να σου πω την αλήθεια δε πολυ θυμάμαι :O Νομίζω ή 23100 ή 21300...Στη Λάρισα πάντως βλέπεις διαφορετικό rnc...Στην Καρδίτσα δε θυμάμαι! Θα το δώ πάντως...:!: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Καινούριο πρόβλημα. Μήνυμα "εκτός λήψης" όταν προσπαθώ να στείλω sms. Το καρτοκινητό έχει μονάδες, το σήμα είναι full, και εξερχόμενες κλήσεις είναι δυνατές. Όχι όμως και αποστολή μηνυμάτων. Χτες δούλευε μια χαρά -- αλλά ΤΙΜ είναι αυτή. :p Ευτυχώς που το βασικό μου κινητό σταμάτησε να είναι το TIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 μηπως αλλαξε το κεντρο μηνυματων; στην cosmote εμενα καμια φορα αλλαζει απο μονο του.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Καινούριο πρόβλημα. Μήνυμα "εκτός λήψης" όταν προσπαθώ να στείλω sms. Το καρτοκινητό έχει μονάδες, το σήμα είναι full, και εξερχόμενες κλήσεις είναι δυνατές. Όχι όμως και αποστολή μηνυμάτων. Χτες δούλευε μια χαρά -- αλλά ΤΙΜ είναι αυτή. :p Ευτυχώς που το βασικό μου κινητό σταμάτησε να είναι το TIM. Στην περίπτωση αυτή παίρνεις τηλ και τους λες να το κοιτάξουν και γενικότερα και ειδικότερα στη γραμμή σου το πρόβλημα...Αν δεν έχει και ανάδραση απ'τους συνδρομητές η ΤΙΜ και η κάθε ΤΙΜ/ΒΟΝΤΑ/ΚΟΤΕ δεν μπορεί να μυρίσει τα δάχτυλά της για το τι συμβαίνει σε κάθε γραμμή ξεχωριστά... ;) Ίσως να χρειάζεται επανεκκίνηση η γραμμή.. Επίσης: ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΑΠΟ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΥΚΙΕΣ/ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΤΥΟ!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΕΡΑΙΕΣ;;;ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ;;ΑΠΟΡΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΟ 2004 ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ!ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΔΕΣ,ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΑΛΑΤΕ 3Η ΓΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ 2Η ΓΕΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!! Υ.Γ.1:Δεν έχω κάτι με την Κάλυμνο και την Αμοργό και γενικά με κανένα μέρος της Ελλάδας,αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί η κίνηση που θα υπάρχει σε κάποιες τουριστικές περιοχές με την Θεσ/νίκη που καθημερινά κινούνται εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα στον Περιφερειακό..Τουλάχιστον ας βάλουν έστω 2η γενιά!Έχει καταντήσει απελπιστική και τραγικότατη η κατάσταση!Είναι πραγματικά το τελευταίο δίκτυο!Η Βόντα έχει επίσης εξαιρετική 3η γενιά σχεδόν σε όλο τον Περιφερειακό!Η Γουίντ είναι απλά για τον μπιιιιπ καβάλα!ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!! Υ.Γ. 2:Συγνώμη για τα κεφαλαία...Θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα το δουν αυτοί που πρέπει να το δουν ώστε να κάνουν κάτι επιτέλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Λοιπόν, χθες Πρωτομαγιά, μου εμφανίστηκε ένα πρόβλημα που είχα να το δω από το 2004! Συγκεκριμένα, στον σταθμό Χαλάνδρι του Μετρό, με φουλ σήμα 3G, όταν έκανα κλήση μου έβγαζε "Σφάλμα σύνδεσης" και έπρεπε να το γυρίσω σε GSM για να δουλέψει! Αντίθετα στο κέντρο της Αθήνας δεν είχα κάποιο πρόβλημα! Τι έγινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. May 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Λοιπόν, χθες Πρωτομαγιά, μου εμφανίστηκε ένα πρόβλημα που είχα να το δω από το 2004! Συγκεκριμένα, στον σταθμό Χαλάνδρι του Μετρό, με φουλ σήμα 3G, όταν έκανα κλήση μου έβγαζε "Σφάλμα σύνδεσης" και έπρεπε να το γυρίσω σε GSM για να δουλέψει! Αντίθετα στο κέντρο της Αθήνας δεν είχα κάποιο πρόβλημα! Τι έγινε; Συνηθισμένο φαινόμενο στη Θεσσαλονίκη εδώ και καιρό... Μάλλον η χωρητικότητα αλλά ας περιμένουμε καλύτερα την απάντηση του ειδικού (mixtri) :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts