Jump to content

J_K

Members
  • Δημοσιεύσεις

    186
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by J_K

  1. Lollipop εδώ και δύο μέρες χωρίς καμία επαναφορά και όλα δείχνουν να δουλεύουν οκ. Έχω την εντύπωση πως πράγματι οι εφαρμογές φορτώνουν λίγο πιο γρήγορα. Προσωπικά πάντως κι εμένα δεν μου αρέσει η επιλογή χρωμάτων.
  2. Μπράβο στο kaizershop και στην κοινότητα του myphone!!! Για να δούμε....
  3. Έχω Vodafone και Cosmote. H Cosmote είναι μακράν σε άλλο επίπεδο. Έχει τόσο αισθητή διαφορά σε ταχύτητα, που με έχει βάλει στον πειρασμό να ξοδέψω αρκετά Mb μόνο και μόνο για να πάρω μετρήσεις σε συγκεκριμένα σημεία και από τις δύο. Σε 4G αλλά και 3G η cosmote ήταν πάντα μπροστά στις δικές μου μετρήσεις. Συν του ότι η 4G κάλυψη της cosmote είναι μεγαλύτερη. Ίσως κάποιοι να θεωρούν περιττή την χρήση 4G αλλά είναι φορές που η εύρεση μιας πληροφορίας στο δρόμο με αυτές τις ταχύτητες είναι πολύ καλή φάση. Ειδικά όταν για να φτάσεις στην πληροφορία χρειάζονται περισσότερα από 5-6 κλικ.
  4. Η προσφορά 500+500mb ισχύει μόνο για ενεργοποίηση πακέτων τα οποία είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή watsup.
  5. Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά χρειάζεσαι ένα wireless charging kit το οποίο περιλαμβάνει τη βάση φόρτισης και διαφορετικό πίσω κάλυμμα. Το κάλυμμα αυτό όμως είναι ελαφρώς πιο παχύ από αυτό που ήδη φορά το τηλέφωνο οπότε πιθανόν η παραπάνω θήκη να μην κάθεται σωστά. Ακόμη κι αν κάθεται όμως κάθε φορά που θα θέλεις να φορτίσεις το κινητό έχω την εντύπωση πως θα πρέπει να το βγάζεις από τη θήκη του. Με ένα search στο Google θα βρείς όλες τις απαντήσεις και τα kit.
  6. Εννοείς ότι αλλάζεις το transparency αλλά αυτό παραμένει στο 0%; Σ εμένα λειτουργεί κανονικά κι έχω την έκδοση 3.3
  7. Power banks. Original μπαταρία στα μεγέθη που αναφέρεις δεν νομίζω πως υπάρχει. Κάποιας άλλης εταιρίας αν υπάρχει σίγουρα για να είναι αξιόπιστη και να ισχύει μια χωρητικότητα τέτοιου μεγέθους θα χρειάζεται διαφορετικό καπάκι και θα παχαίνει το κινητό. Αν πάλι βρεις τέτοιες χωρητικότητες στο ίδιο μέγεθος με την εργοστασιακή σίγουρα θα είναι μούφα! Όταν θα βρεις κάποια και καταλήξεις, πριν αγοράσεις εδώ είμαστε να το συζητήσουμε.
  8. Για μπαταρία που να διαρκεί μια βδομάδα δύσκολο το βλέπω και είναι και κάτι που εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις. Καλύτερα να βρεις κάποιο power bank με μεγάλη χωρητικότητα. Θήκες παίζουν πολλές κανένα ένα search στο Google και στα online shop για να πάρεις μια ιδέα τι παίζει και μετά το συζητάμε αν και με μια λεπτομερή ανάγνωση το συγκεκριμένου θέματος θα βρεις πολλές προτάσεις
  9. Υπάρχουν μερικές αν κάνεις ένα Google search σίγουρα θα βρεις κάποια που να σου αρέσει. Εγώ γι αυτή τη δουλειά έχω το Quickpic το οποίο βέβαια είναι εφαρμογή gallery αλλά κάνε και αυτή τη δουλειά. Αν βέβαια η φωτογραφία σου είναι πολύ μεγαλύτερη από την ανάλυση του κινητού σου και αλλάξεις το μέγεθος στα μέτρα της οθόνης σου θα παραμορφωθει. Εκτός κι αν κάνεις crop και resize
  10. Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις απο τις ρυθμίσεις του ΜΧ Player τον S/W Decoder.
×
×
  • Create New...