panagis_89 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 ποιο ειναι το site ρε παιδια?? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Αυτή τη στιγμή υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα στο δίκτυο 3G, στην οθόνη είδα τυχαία "Καμία πρόσβαση δικτύου", πήρα το κινητό σε άλλο δωμάτιο, συνδέθηκε σε GSM και τσουπ, ήρθε μήνυμα από τις 9:30 περίπου. Στο 1231 λένε ότι θα το φτιάξουν απόψε. Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Ναι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο 3G σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 windkalipsi.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Μπα, απλα η "εξαιρετικη" 3G HLR της Nokia εδωσε ρεστα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 στον πειραια παντως δεν ειδα κανενα προβλημα με 3g. και video κληση εκανα κατα της 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Και στην Καλαμάτα υπήρχε πρόβλημα σε κινητό φίλου που είδα. Από τις 7 περίπου το απόγευμα και μεχρι και τις 12 που ξαναδοκίμασα δεν μπορούσε να δεχτεί καμία κλήση. Ενώ καλούσε κανονικά (ίσως όταν καλούσε να γύριζε μόνο του σε GSM -δεν ξέρω). Και το σήμα ήταν φουλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Και στη Θεσσαλονίκη που βρίσκομαι δεν υπάρχει κάποιο γενικευμένο πρόβλημα στη 3η γενιά.Το έχω κλειδώσει κι όλας στην 3η γενιά... και δουλεύει άψογα! elias_ps,υπάρχει πρόβλημα 3ης γενιάς στο Βόλο; Εδώ κάναμε αμάν να το διορθώσουν και πάλι παίζει πρόβλημα;;; Σείριαλ έχει γίνει το δίκτυο 3ης γενιάς στο Βόλο μου φαίνεται :p Πάντως τώρα που δεν έχω νετμονιτορ(χάλασε το LG U8210)δε μπορώ να συγκρίνω τα δίκτυα κινητής στη Θεσσαλονίκη,θα ησυχάσει και λίγο το forum...! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Σήμερα έφτιαξε και στην Καλαμάτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Η wind πάντως έχω να πω ότι από τότε που την αγόρασε ο αιγύπτιος σε θέματα δικτύου πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ειδικά μέσα στην Αθήνα... Έχουν αφήσει το δίκτυο στην τύχη του, δεν βάζουν καινούριες κεραίες και όπου τους κατεβάζουν μία δεν την ξαναβάζουν ποτέ... Έχω wind 11 μήνες τώρα και τους τελευταίους 6 μήνες βλέπω το δίκτυο να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 paidia emena exei provlima.otan to exo kleisto i den pianei kai me kaloun,meta den erxetai mnm oti me kalesan.ti mporei na exei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 και χθες εδω αλεξανδρουπολη κατω στο κεντρο σε περιοχη που vodafone και cosmote ειχαν φουλ σημα...εγω ημουν εκτος συνδεσης.... τι γινεται ρε παιδια...???:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Εχθές βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας το 3g είχε μπλοκάρει για τουλάχιστον 3 ώρες, ούτε τηλέφωνα ούτε μηνύματα. Μέσω 2g ΟΚ Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 elias_ps,υπάρχει πρόβλημα 3ης γενιάς στο Βόλο; Εδώ κάναμε αμάν να το διορθώσουν και πάλι παίζει πρόβλημα;;; Σείριαλ έχει γίνει το δίκτυο 3ης γενιάς στο Βόλο μου φαίνεται :p Το πρόβλημα ήταν γενικό σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτό τουλάχιστον μου ήπαν από την Wind που μίλησα. Μιλάω για Παρασκευή 5/10 το βράδυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Εγώ πάλι αυτές τις μέρες δεν είχα κανένα πρόβλημα... Μόνο καναδυό φορές με πέταξε αυτόματα στο 2G και είχα και καλύτερη ποιότητα ήχου :rolleyes: Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 paidia emena exei provlima.otan to exo kleisto i den pianei kai me kaloun,meta den erxetai mnm oti me kalesan.ti mporei na exei? +1, το παθαίνω συχνά! Τι τρέχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 kai den einai kai ligo.an kserei kapoios as mas pei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 τα συγχαρητήριά μου στους τεχνικούς της Wind!μπήκε δίκτυο 3ης γενιάς στα Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.Επιτέλους...Μετά από τόσον καιρό!!Ας κοιτάξουν τώρα λίγο και για τις περιοχές πίσω απ'τα κάστρα(στη Θεσσαλονίκη)όπου το δίκτυο 3g είναι ανύπαρκτο σε αντίθεση με Βόντα-Κοτέ...Και στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης,στο ύψος του Αγίου Παύλου όπου η κάλυψη(2g & 3g)είναι χάλια....Και πιστεύω πλέον ότι δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QwQ Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Σαν να έχει φαίνεται μέσα στην πόλη.!!! http://www.wind.com.gr/flash/mef005gr_r.jpg Με το σκουρο μπλε είναι το 3g Και η πολη της Μυτιληνης πλεον με 3G.To σημα ειναι παρα πολυ καλο και ολα απο τι φαινεται δουλευουν πολυ καλα.Περιμενουμε την ενημερωση του χαρτη καλυψης ακομα αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 αν κάποιος σχετικός με τη Wind διαβάζει αυτό το topic ας σφυρίξει στην εταιρία να κάνει μια αναβάθμιση στο χάρτη...Μην περάσει κάνας χρόνος για να δουμε τη νέα κάλυψη 3g & 2g....Άλλωστε,δεδομένου ότι έχει βελτιωθεί περαιτέρω και η 2g και η 3g κάλυψη,ο χάρτης αδικεί την εταιρία......Δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο πια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Δεν τους συμφέρει φίλε μου να αναβαθμίσουν τον χάρτη γιατί μπορεί να ασπρίσουν και μερικά σημεία έτσι όπως πάει το δίκτυο της wind τον τελευταίο καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Πως κατελαβαινουμε οτι μια κεραια ειναι 3G ?? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Πως κατελαβαινουμε οτι μια κεραια ειναι 3G ?? Λογικά ,θα είναι ίδια με τις 2g κεραίες όσον αφορά την εμφάνιση...Εκτός και αν λέω βλακείες οπότε ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει πιο πολλά:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 nomizw einai ligo diaforetikes an exei kaneis fotos as vazei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 αυτη ειναι μια κεραια 3G http://img113.imageshack.us/my.php?image=05102007404ta0.jpg Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts