Jump to content

getheo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    186
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

getheo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απ ότι έχω καταλάβει δεν ανοιγουν το δέμα. Ισχύει αυτό; Βασίζονται στην αξία που έχει γράψει ο πωλητής απ έξω σε ταμπελάκι; Εκει συνηθίζεται να γράφει ο πωλητής την αξία με τα μεταφορικά ή χωρίς; Ευχαριστώ.
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Που θα με βρουν να μου το ζητήσουν? Θα μου στείλουν email? Γίνεται να αρνηθω και να γυρίσει πίσω;
  3. Καλησπέρα. Περιμένω ένα δέμα απο Αυστραλία με αξία προϊόντος 100 ευρώ + 100 ευρώ μεταφορικά το οποίο μπήκε τελωνείο. Γνωρίζει κάποιος πόσο καιρό περίπου θα κάτσει εκεί και αν το 24% + 15 είναι πάνω στα 100 ευρώ ή στα 200; Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα. Τώρα που δεν υπάρχει το zem πως μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στα κανάλια arena sports, bein sports κλπ? Επίσης, πως μπορούμε να μπαίνουμε στο sport365live? Ευχαριστώ.
  5. Γεια σας και από εμένα. Έχω kodi και τώρα έχω ξεκινήσει να το ψάχνω παραπάνω. Έχω zem για αθλητικά. Είναι το sports365live το καλύτερο αυτή τη στιγμή ή υπάρχει κάτι άλλο για ευρωπαικούς αγώνες? Για ξένες σειρές ποιο addon να βάλω? Ευχαριστώ!
  6. Καλησπέρα! Έχω σύνδεση cosmote και θα ήθελα να ενσωματώσω internet on the go 5gb που είναι σε προσφορά 15 ευρώ κάθε μήνα. Γίνεται κάτι τέτοιο? Επίσης, η προσφορά των 15 ευρώ ειναι μονο online. Γίνεται να το κάνω σε κατάστημα? Ευχαριστώ.
  7. Καλησπέρα. Μετα το bitcoin, είναι το μόνο νόμισμα που έγινε viral. Αν γραφτείτε http://latium.cc/ παίρνετε 5 δωρεαν και μετά μπορείτε να τα μετατρέψετε μέσω https://coin-swap.net/ σε bitcoins. To link που έδωσα είναι refferal γιατί έτσι δουλευει το σύστημα. Μετα εσείς μπορείτε να δώσετε το δικό σας refferal σε άλλον και να πάρετε 5 επιπλέον lats. Αν θέλετε δοκιμάστε το, είναι καλή ευκαιρία να αποκτήσει κάποιος δωρεάν νομίσματα και να μπει στον κόσμο του bitcoin.Περισσότερη συζητηση εδω https://bitcointalk.org/index.php?topic=610614.0
  8. Καλησπέρα παιδιά.Παρήγγειλα από buyincoins το ainol hero το προηγούμενο Σάββατο.Την Δευτέρα το έστειλαν με china post και μου έδωσαν tracking number. Παρασκευή εμφανίστηκε στο track και μου έγραψε collection και χτες μου έγραψε departure from china.Αυτο σημαίνει ότι έφυγε απο εκεί και σε λίγες μέρες θα το δω στο tracking των ελτα? Σε ποιο ακριβώς site το βλέπω και πως βάζω το tracking number? Ευχαριστώ
  9. Καλησπέρα και απο μενα. Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα tablet 10 ιντσων περιπου για χρηση κυριως surfing και βιντεοκλησεις skype. Θα ηθελα να ειναι τουλ 1280*800. Δεν με ενδιαφερει το gaming. Αν ειναι και smooth ακόμα καλυτερα. Μπορω να δωσω μεχρι 150 ευρώ. Υπαρχει καποια αξιολογη πρόταση? Ευχαριστώ.
  10. Καλησπέρα.Βρίσκω το ramos w30 245 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Αξίζει να το πάρω απο την Κίνα για να γλιτώσω 20 ευρώ? http://www.amazon.co.uk/Ramos-10inch-1280x800-Samsung-Bluetooth/dp/B00B0UGUVM/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1360242792&sr=8-5
  11. Γεια σας. Στην τιμή των 320 ευρώ θεωρείται καλη επιλογή το συγκεκριμένο tablet? Μηπως θεωρείται ξεπερασμένο τώρα που βγαίνουν καινούρια μοντέλα?
  12. Οι ice cold roms τωρα ειναι port? Γιατί ειχα βαλει παλιά αλλα ηταν port και δεν ηταν πολυ ευχρηστη..
  13. Παιδια συγνωμη αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση αλλά πιστεύετε οτι αξίζει σε σχέση με το ipad2? Είμαι ένα κλικ απο το να το πάρω
  14. Καλησπέρα και από εμένα.Θα ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κάποιος για την προσφορά του dropbox και με ποια rom θα πρεπει να το εγκαταστήσουμε για να πάρουμε τα 3gb δωρο.Η ρομ πρεπει να είναι sense 3.5, το δοκίμασα με την rcmix3d 3.3 αλλά δεν έγινε τίποτα.
×
×
  • Create New...