Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποιο ειναι το site ρε παιδια??

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Αυτή τη στιγμή υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα στο δίκτυο 3G, στην οθόνη είδα τυχαία "Καμία πρόσβαση δικτύου", πήρα το κινητό σε άλλο δωμάτιο, συνδέθηκε σε GSM και τσουπ, ήρθε μήνυμα από τις 9:30 περίπου. Στο 1231 λένε ότι θα το φτιάξουν απόψε.
Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Ναι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο 3G σε ολόκληρη την Ελλάδα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

στον πειραια παντως δεν ειδα κανενα προβλημα με 3g. και video κληση εκανα κατα της 1.

Και στην Καλαμάτα υπήρχε πρόβλημα σε κινητό φίλου που είδα. Από τις 7 περίπου το απόγευμα και μεχρι και τις 12 που ξαναδοκίμασα δεν μπορούσε να δεχτεί καμία κλήση. Ενώ καλούσε κανονικά (ίσως όταν καλούσε να γύριζε μόνο του σε GSM -δεν ξέρω). Και το σήμα ήταν φουλ!

Και στη Θεσσαλονίκη που βρίσκομαι δεν υπάρχει κάποιο γενικευμένο πρόβλημα στη 3η γενιά.Το έχω κλειδώσει κι όλας στην 3η γενιά... και δουλεύει άψογα!

elias_ps,υπάρχει πρόβλημα 3ης γενιάς στο Βόλο; Εδώ κάναμε αμάν να το διορθώσουν και πάλι παίζει πρόβλημα;;; Σείριαλ έχει γίνει το δίκτυο 3ης γενιάς στο Βόλο μου φαίνεται :p

Πάντως τώρα που δεν έχω νετμονιτορ(χάλασε το LG U8210)δε μπορώ να συγκρίνω τα δίκτυα κινητής στη Θεσσαλονίκη,θα ησυχάσει και λίγο το forum...!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η wind πάντως έχω να πω ότι από τότε που την αγόρασε ο αιγύπτιος σε θέματα δικτύου πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ειδικά μέσα στην Αθήνα...

Έχουν αφήσει το δίκτυο στην τύχη του, δεν βάζουν καινούριες κεραίες και όπου τους κατεβάζουν μία δεν την ξαναβάζουν ποτέ...

Έχω wind 11 μήνες τώρα και τους τελευταίους 6 μήνες βλέπω το δίκτυο να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα...

και χθες εδω αλεξανδρουπολη κατω στο κεντρο σε περιοχη που vodafone και cosmote ειχαν φουλ σημα...εγω ημουν εκτος συνδεσης....

τι γινεται ρε παιδια...???:rolleyes:

Εχθές βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας το 3g είχε μπλοκάρει για τουλάχιστον 3 ώρες, ούτε τηλέφωνα ούτε μηνύματα. Μέσω 2g ΟΚ
Δεν είμαι εδώ για κανέναν.

elias_ps,υπάρχει πρόβλημα 3ης γενιάς στο Βόλο; Εδώ κάναμε αμάν να το διορθώσουν και πάλι παίζει πρόβλημα;;; Σείριαλ έχει γίνει το δίκτυο 3ης γενιάς στο Βόλο μου φαίνεται :p

Το πρόβλημα ήταν γενικό σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτό τουλάχιστον μου ήπαν από την Wind που μίλησα. Μιλάω για Παρασκευή 5/10 το βράδυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάλι αυτές τις μέρες δεν είχα κανένα πρόβλημα... Μόνο καναδυό φορές με πέταξε αυτόματα στο 2G και είχα και καλύτερη ποιότητα ήχου :rolleyes:
Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

τα συγχαρητήριά μου στους τεχνικούς της Wind!μπήκε δίκτυο 3ης γενιάς στα Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.Επιτέλους...Μετά από τόσον καιρό!!Ας κοιτάξουν τώρα λίγο και για τις περιοχές πίσω απ'τα κάστρα(στη Θεσσαλονίκη)όπου το δίκτυο 3g είναι ανύπαρκτο σε αντίθεση με Βόντα-Κοτέ...Και στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης,στο ύψος του Αγίου Παύλου όπου η κάλυψη(2g & 3g)είναι χάλια....Και πιστεύω πλέον ότι δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη

Σαν να έχει φαίνεται μέσα στην πόλη.!!!

http://www.wind.com.gr/flash/mef005gr_r.jpg

Με το σκουρο μπλε είναι το 3g

Και η πολη της Μυτιληνης πλεον με 3G.To σημα ειναι παρα πολυ καλο και ολα απο τι φαινεται δουλευουν πολυ καλα.Περιμενουμε την ενημερωση του χαρτη καλυψης ακομα αλλα...

αν κάποιος σχετικός με τη Wind διαβάζει αυτό το topic ας σφυρίξει στην εταιρία να κάνει μια αναβάθμιση στο χάρτη...Μην περάσει κάνας χρόνος για να δουμε τη νέα κάλυψη 3g & 2g....Άλλωστε,δεδομένου ότι έχει βελτιωθεί περαιτέρω και η 2g και η 3g κάλυψη,ο χάρτης αδικεί την εταιρία......Δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο πια....

Δεν τους συμφέρει φίλε μου να αναβαθμίσουν τον χάρτη γιατί μπορεί να ασπρίσουν και μερικά σημεία έτσι όπως πάει το δίκτυο της wind τον τελευταίο καιρό...

Πως κατελαβαινουμε οτι μια κεραια ειναι 3G ??

Πως κατελαβαινουμε οτι μια κεραια ειναι 3G ??

Λογικά ,θα είναι ίδια με τις 2g κεραίες όσον αφορά την εμφάνιση...Εκτός και αν λέω βλακείες οπότε ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει πιο πολλά:p

αυτη ειναι μια κεραια 3G

http://img113.imageshack.us/my.php?image=05102007404ta0.jpg