Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμεις που εχουμε εταιρικο στη wind πως θα γινει να παρουμε το unlimited;

γιατι δεν παιζουν ακομα (ειχαν πει θα το φτιαξουν..) τα κινητα μας στην εφαρμογη mywind;;;

πολλα ζηταω ε;

εμεις που εχουμε εταιρικο στη wind πως θα γινει να παρουμε το unlimited;

γιατι δεν παιζουν ακομα (ειχαν πει θα το φτιαξουν..) τα κινητα μας στην εφαρμογη mywind;;;

πολλα ζηταω ε;

Στείλε στο Messenger αλλά να επιμένεις

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Μπορείτε και οι εταιρικοί να κάνετε σύνδεση, απλώς με κάποιο τρόπο ο διαχειριστής πρέπει να σας βγάλει κωδικούς.

Περισσότερα εδώ https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/paroxes-mywind/help/

προτιμω την προηγουμενη λυση @paanos γιατι οσες φορες προτιμησα τον δρομο που λες,

επρεπε να παρω το hr, μετα αυτοι να παρουν τη wind και σε κααααποιες μερες θα επικοινωνησουμε μαζι σας,

μεχρι να γινουν ολα αυτα, ειναι και οι γιορτες, παιζει να ληξει η προσφορα..

edit: το ειδανε το μηνυμα στο messenger, λιγα λεπτα μετα,

αλλα ακομα δεν εχουν απαντησει.. αντε να δουμε..

Edited by patrickdrd

Καλά δηλαδή πόσα gb και ομιλία τρως τον μηνα για να καταλάβω μέσω q. Έχω προνομιακά των εταίριων και τα δεδομένα είναι αστεία για tethering.

Νομίζω ότι η προσφορά που είπε το παιδί με 43 ευρώ ADSL συν το unlimited τους είναι συνδυαστικά πολύ φθηνότερα με αυτά που δίνουν από οποιαδήποτε καρτοκινητή.

Ουπς λάθος, νόμισα ότι δεν έχει vdsl μέσα και ότι είναι μόνο κινητό.

Ακούγεται λογική η τιμή αλλά όχι και ευκαιρία γιατί το συμβόλαιο έχει δεσμεύσεις δύο χρόνια νομίζω.

Ακούγεται λογική η τιμή αλλά όχι και ευκαιρία γιατί το συμβόλαιο έχει δεσμεύσεις δύο χρόνια νομίζω.

Ναι έχουν δέσμευση δυστυχώς. Να δούμε πότε θα έρθουν τα μηνιαία συμβόλαια όπως στην υπόλοιπη ευρώπη.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Με 43€ για τα πάντα όλα νομίζω πως δεν δεσμεύεσαι αλλά ΕΣΎ τους δεσμεύεις......;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Με 43€ για τα πάντα όλα νομίζω πως δεν δεσμεύεσαι αλλά ΕΣΎ τους δεσμεύεις......;)

Και αυτό σωστό.

Και αυτό σωστό.

Μα πήγα μια βόλτα στους "άλλους" να δω τι προσφέρουν και σε ποια τιμή. Έφυγα κλαίγοντας. Μπορεί η wind να κάνει πολλές βλακειες ή κάποιες φορές να υστερεί στο 4g (αν και η ψαλίδα έκλεισε για τα καλά) αλλά οι τιμές που προσφέρει είναι πραγματικά απίστευτες (σε σχέση τουλάχιστον με τους άλλους)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αυτή είναι προσωποποιημενη προσφορά ή υπάρχει στη σελίδα της εταιρείας;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Αυτή είναι προσωποποιημενη προσφορά ή υπάρχει στη σελίδα της εταιρείας;

Προσωποποιημένη είναι. Αν την κάνανε και σε εμένα θα το σκεφτόμουν σοβαρά.

Η μόνη ανησυχία είναι μην σκάσουν νέα συμβόλαια αντίστοιχα αυτή την περίοδο και μείνεις εγκλωβισμένος σε αυτό αλλά και πάλι το ρίσκο είναι μικρό γιατί ανταγωνιστικό αυτού του unlimited σε αυτήν την τιμή δεν βλέπω να παίζει από τα άλλα δίκτυα εύκολα.

Το θέμα ταχύτητας δεν με ανησυχεί γιατί όπως είπα πας για το unlimited που είναι στο 1mbps οπότε αυτήν την ταχύτητα την πιάνει ακόμα και στα κακά σημεία μέσα στην Αθήνα.

Προσωποποιημένη είναι. Αν την κάνανε και σε εμένα θα το σκεφτόμουν σοβαρά.

Η μόνη ανησυχία είναι μην σκάσουν νέα συμβόλαια αντίστοιχα αυτή την περίοδο και μείνεις εγκλωβισμένος σε αυτό αλλά και πάλι το ρίσκο είναι μικρό γιατί ανταγωνιστικό αυτού του unlimited σε αυτήν την τιμή δεν βλέπω να παίζει από τα άλλα δίκτυα εύκολα.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα προς το τέλος του συμβολαίου ότι θέλεις να φύγεις και θα δεις τι προσφορά θα σου κάνουν.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα προς το τέλος του συμβολαίου ότι θέλεις να φύγεις και θα δεις τι προσφορά θα σου κάνουν.
Δεν έχω συμβόλαιο στην εταιρεία οπότε δεν μπορώ να το κάνω. Θα δείξει.

Θα ήθελα να ρωτήσω εκτός από το ένα φίλο που έχει το w unlimited εδώ μεσα έχει κάποιος άλλος που ξεπερνάει τα 15GB συχνότερα να μας πει πως συμπεριφέρεται από θέμα ταχύτητας; Πιάνει τουλάχιστον την ονομαστική του 1mbps;

Ακόμα δοκίμασε αν δουλεύει το tethering γιατί κάποιος γνωστός μου που έκανε πρόσφατα λέει ότι δεν δουλεύεις και άλλοι ανάφεραν σε άλλα φορούμ ότι λειτουργεί.

Αν δε λειτουργεί απευθείας στο φίλο σου το tethering μπορει ισως να δοκιμάσει με το netshare που χρησιμοποιει καπως διαφορετικο τροπο σύνδεσης απο το κλασικο hotspot. https://play.google.com/store/apps/details?id=kha.prog.mikrotik&showAllReviews=true

Βέβαια ισως εχει καποιους περιορισμους στις υπηρεσιες που θα δουλευουν αλλά απο το καθόλου..

Κάνανε την μεγάλη προσφορά κόψανε 4.5 ευρώ για συνδυασμό και σταθερής. Πωωωω ας προσέξουν μην πάθουν τίποτα.

Έχουν προσφορά 65€ την 100αρα vdsl με το W unlimited και κάνανε προσωπική προσφορά στα 57€ για 24αρα adsl και w unlimited που είπαμε στην ουσία είναι στα 300GB τον μήνα αν κατεβάζεις 24ωρες το 24ωρο με 1mbps αν αντέξεις και δεν σπάσεις το τηλέφωνο :lol: .

Πως σε άλλους κάνουν προσωποποιημένη προσφορά και σε άλλους όχι και με τι κριτήρια ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν αφού έχω ακούσει και άλλες προσφορές σε πελάτες που ήταν σχετικά νέοι.

Δεν είναι θέμα κατσιβελιας είναι ότι αν δεν το δώσουν σε αντίστοιχη τιμή δεν αξίζει αν συνυπολογίσουμε όλες τις παραμέτρους ποιότητα δικτύου κλπ.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα πήγα μια βόλτα στους "άλλους" να δω τι προσφέρουν και σε ποια τιμή. Έφυγα κλαίγοντας. Μπορεί η wind να κάνει πολλές βλακειες ή κάποιες φορές να υστερεί στο 4g (αν και η ψαλίδα έκλεισε για τα καλά) αλλά οι τιμές που προσφέρει είναι πραγματικά απίστευτες (σε σχέση τουλάχιστον με τους άλλους)

Οι άλλοι μερικές φορές μπορεί να φαίνονται εξαρχής ποιο ακριβοί αλλά έχω πάρει προσφορές πολύ καλύτερες αναλογικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Η wind είναι μια ενδιάμεση λύση αλλά πλέον δεν είναι τόσο ανταγωνιστική σε τιμή.

Το unlimited πακέτο τους είναι ενδιαφέρον για κάποιον που σπάνια ξεπερνά τα 15gb και μέχρι να ανανεωθεί ο μήνας μπορεί να κάνει υπομονή με την αργή ταχύτητα αλλά για κάποιον που χρειάζεται να κάνει και tethering υποθέτοντας ότι λειτουργεί είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Το αποτέλεσμα είναι ότι θα χρειάζεται και άλλη σύνδεση με γρήγορα δεδομένα για όταν δεν μπορεί να περιμένει.

Στα 27 ευρώ που πήρε ο φίλος σε συνδυαστική προσφορά ναι συμφέρει αλλά στα 41 που έδωσαν σε συνδυαστική κάνεις δεύτερη σκέψη γιατί μπορείς να πάρεις πολύ καλή προσφορά και από τα άλλα δίκτυα στο 50αρικο.

Ας πω και εγώ την εμπειρία μου με την εν λόγω εταιρία...

31 Δεκεμβρίου, πάει ο πατέρας μου στο κατάστημα να βάλει μια κάρτα των 12 ευρώ (όπως κάνει κάθε μήνα) (ο πατέρας μου είναι κάποιας ηλικίας και δεν σκαμπαζει τίποτα απολύτως από αυτά)

Μπαίνει μέσα και τους λέει τι θέλει και βγάζει και τα 12 ευρώ να τους τα δώσει... Fail 1. Ο υπάλληλος του λέει ότι έχει αυξηθεί η τιμή και δεν υπάρχουν πια 12αρες αλλά ξεκινάει από 14 και πάνω (έψαξα στο σάιτ της εταιρίας και είδα ότι υπάρχουν κανονικά 12αρες)

Fail 2. Του αλλάζουν τη σιμ χωρίς να τον ρωτήσουν με τη πρόφαση ότι είναι παλιά (η σιμ είναι παλιά αλλά κ το κινητό του είναι παλιό κ δουλεύει μια χαρά η σιμ, επίσης που το κατάλαβε ο υπάλληλος ότι η σιμ είναι παλιά, το μύρισε?!)

Fail 3. Του ζητάνε ταυτότητα κ εκκαθαριστικό τα οποία ο πατέρας μου δεν είχε πάνω του (από πότε για ανανέωση θες εκκαθαριστικό?!) (Να πω εδώ ότι οκ έπρεπε να μπει σε υποψίες ο πατέρας μου αλλά δεν έδωσε κ πολύ σημασία, είπαμε έχει κάποια ηλικία)

Fail 4. Του λένε ότι δεν πειράζει, μπορεί να τα προσκομίσει όταν ξανά ανοίξει το κατάστημα (3 Ιανουαρίου)

Fail 5. Φεύγει ο πατέρας μου με καινούρια σιμ αλλά χωρίς να του έχουν δώσει τίποτα απολύτως στα χέρια, ούτε κάποια απόδειξη για τα 14 ευρώ που τους έδωσε, ούτε το χαρτί της καινούριας σιμ με το pin και το puk, ούτε τίποτα απολύτως (μόνο το pin του είπανε να γράψει σε ένα χαρτί) και ούτε έχει υπογράψει απολύτως τίποτα!! (Κρατήστε το τελευταίο)

Fail 6. Το απόγευμα τον συναντάω και μου λέει μπες να δεις λίγο πόσα λεπτά ομιλίας έχω... παίρνω τον αντίστοιχο αριθμό και τι συνειδητοποιώ?! Του έχουν κάνει καρτοσυμβολαιο!!! (Είχε καρτοκινητο προφανώς)

Παίρνω αμέσως εξυπηρέτηση πελατών, (το κατάστημα είχε κλείσει) και του λέω τι έχει γίνει κ μου λένε ναι έχει γίνει καρτοσυμβολαιο ο αριθμός!! Τους εξηγώ όλο το στορι, κ μου λένε να πάτε από το κατάστημα να το επαναφέρετε σε καρτοκινητο, με υπαιτιότητα του υπαλλήλου!

Προφανώς περιμένω πως και πως να πάω αύριο πρωί πρωί να τους ξ..χ.σω για ότι έκαναν γιατί εκμεταλλεύτηκαν έναν άνθρωπο που δεν ξέρει κ είναι κ ηλικιωμένος!

Πώς εσύ υπάλληλε κάνεις κάτι τέτοιο χωρίς να σου έχει δώσει το οκ ο πελάτης?! Και άντε να δεχθώ ότι δεν κατάλαβε σωστά ο πατέρας μου (αρκετά πιθανό), πώς εγκρίνεις να γίνει καρτοσυμβολαιο χωρίς να έχεις την υπογραφή του πελάτη και τα στοιχεία του?! Πώς δεν του δίνεις καμία απόδειξη, κανένα χαρτί, τίποτα απολύτως παρά μόνο το pin κ αυτό γραμμένο πρόχειρα σε ένα κομμάτι χαρτί?!

Επειδή αν δεν βγάλω άκρη, σκέφτομαι να το τραβήξω στα άκρα με καταγγελία και σε Ίν.κα κ προς το πρόσωπο του υπαλλήλου, ξέρει κανείς πως κινώ αυτές τις διαδικασίες?! Γιατί μιλάμε για ξεκάθαρη εξαπάτηση!

Υγ1. Ο υπάλληλος είναι κ ιδιοκτήτης ταυτοχρόνως του καταστήματος

Υγ2. Ο πατέρας μου χθες το βράδυ πληκτρολόγησε το pin 3 φορές λάθος και φυσικά το κινητό του είναι κλειστό γιατί δεν έχει το puk!!

Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχώς πλέον είναι επικίνδυνο πλεον σε κάθε εταιρεία να πηγαίνει ο οποιοσδήποτε μη γνώστης και ιδιαίτερα ηλικιωμένος μόνος του στο κατάστημα. Τους φορτώνουν με καρτοσυμβόλαια (τουλάχιστον) χωρίς να πάρουν μυρωδιά. Εδω μπήκα σε κατάστημα (άλλης εταιρίας) να βαλω καρτα στο κινητό του πατέρα και αμέσως ήθελαν να συζητήσουν για συμβόλαιο.

Ας πω και εγώ την εμπειρία μου με την εν λόγω εταιρία...

31 Δεκεμβρίου, πάει ο πατέρας μου στο κατάστημα να βάλει μια κάρτα των 12 ευρώ (όπως κάνει κάθε μήνα) (ο πατέρας μου είναι κάποιας ηλικίας και δεν σκαμπαζει τίποτα απολύτως από αυτά)

Μπαίνει μέσα και τους λέει τι θέλει και βγάζει και τα 12 ευρώ να τους τα δώσει... Fail 1. Ο υπάλληλος του λέει ότι έχει αυξηθεί η τιμή και δεν υπάρχουν πια 12αρες αλλά ξεκινάει από 14 και πάνω (έψαξα στο σάιτ της εταιρίας και είδα ότι υπάρχουν κανονικά 12αρες)

Fail 2. Του αλλάζουν τη σιμ χωρίς να τον ρωτήσουν με τη πρόφαση ότι είναι παλιά (η σιμ είναι παλιά αλλά κ το κινητό του είναι παλιό κ δουλεύει μια χαρά η σιμ, επίσης που το κατάλαβε ο υπάλληλος ότι η σιμ είναι παλιά, το μύρισε?!)

Fail 3. Του ζητάνε ταυτότητα κ εκκαθαριστικό τα οποία ο πατέρας μου δεν είχε πάνω του (από πότε για ανανέωση θες εκκαθαριστικό?!) (Να πω εδώ ότι οκ έπρεπε να μπει σε υποψίες ο πατέρας μου αλλά δεν έδωσε κ πολύ σημασία, είπαμε έχει κάποια ηλικία)

Fail 4. Του λένε ότι δεν πειράζει, μπορεί να τα προσκομίσει όταν ξανά ανοίξει το κατάστημα (3 Ιανουαρίου)

Fail 5. Φεύγει ο πατέρας μου με καινούρια σιμ αλλά χωρίς να του έχουν δώσει τίποτα απολύτως στα χέρια, ούτε κάποια απόδειξη για τα 14 ευρώ που τους έδωσε, ούτε το χαρτί της καινούριας σιμ με το pin και το puk, ούτε τίποτα απολύτως (μόνο το pin του είπανε να γράψει σε ένα χαρτί) και ούτε έχει υπογράψει απολύτως τίποτα!! (Κρατήστε το τελευταίο)

Fail 6. Το απόγευμα τον συναντάω και μου λέει μπες να δεις λίγο πόσα λεπτά ομιλίας έχω... παίρνω τον αντίστοιχο αριθμό και τι συνειδητοποιώ?! Του έχουν κάνει καρτοσυμβολαιο!!! (Είχε καρτοκινητο προφανώς)

Παίρνω αμέσως εξυπηρέτηση πελατών, (το κατάστημα είχε κλείσει) και του λέω τι έχει γίνει κ μου λένε ναι έχει γίνει καρτοσυμβολαιο ο αριθμός!! Τους εξηγώ όλο το στορι, κ μου λένε να πάτε από το κατάστημα να το επαναφέρετε σε καρτοκινητο, με υπαιτιότητα του υπαλλήλου!

Προφανώς περιμένω πως και πως να πάω αύριο πρωί πρωί να τους ξ..χ.σω για ότι έκαναν γιατί εκμεταλλεύτηκαν έναν άνθρωπο που δεν ξέρει κ είναι κ ηλικιωμένος!

Πώς εσύ υπάλληλε κάνεις κάτι τέτοιο χωρίς να σου έχει δώσει το οκ ο πελάτης?! Και άντε να δεχθώ ότι δεν κατάλαβε σωστά ο πατέρας μου (αρκετά πιθανό), πώς εγκρίνεις να γίνει καρτοσυμβολαιο χωρίς να έχεις την υπογραφή του πελάτη και τα στοιχεία του?! Πώς δεν του δίνεις καμία απόδειξη, κανένα χαρτί, τίποτα απολύτως παρά μόνο το pin κ αυτό γραμμένο πρόχειρα σε ένα κομμάτι χαρτί?!

Επειδή αν δεν βγάλω άκρη, σκέφτομαι να το τραβήξω στα άκρα με καταγγελία και σε Ίν.κα κ προς το πρόσωπο του υπαλλήλου, ξέρει κανείς πως κινώ αυτές τις διαδικασίες?! Γιατί μιλάμε για ξεκάθαρη εξαπάτηση!

Υγ1. Ο υπάλληλος είναι κ ιδιοκτήτης ταυτοχρόνως του καταστήματος

Υγ2. Ο πατέρας μου χθες το βράδυ πληκτρολόγησε το pin 3 φορές λάθος και φυσικά το κινητό του είναι κλειστό γιατί δεν έχει το puk!!

Μεγάλο λαμογιο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, προφανώς και πουλάει συμβόλαια σε ηλικιωμένους για να παίρνει προμήθεια από την WIND...

Αλλά το πιο σωστό θέμα για συζήτηση σε θέματα κινητής είναι αυτό. ;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164501

Σε ένα συμβόλαιο που έχω εδώ έχει σταματήσει να λαμβάνει εισερχόμενες από μερικά νουμερα, και οι άνθρωποι το μόνο που μου λένε να κάνω είναι επανεκκίνηση. Δεν θα τους πάει καλά ο χρόνος.

Απο συγκεκριμένα νούμερα? Έχεις τσεκάρει φαντάζομαι την λίστα αποκλεισμού σου μην τυχόν έχουν μπει εκεί μέσα κατά λάθος...

Φυσικα, δεν το κάνει σε νούμερα, το κάνει σε ολόκληρες εταιρίες. Πχ από cosmote δεν λαμβάνει κλήσεις, από σταθερά Vodafone επίσης. Ούτε ο τεχνικός μπορούσε να με πάρει.

Έχω μιλήσει μαζί τους 10 φορές από το πρωί αλλά όλοι μου λένε το ίδιο, ότι φταίει το σήμα γιατί είναι πλασματικό και αν μετακινηθω θα διορθωθεί........

Με μία κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών σου δίνουν αμέσως το PUK μετά από τον τυπικό έλεγχο ταυτότητος.

Ας,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,

Όχι καταγγελίες στο ΙΝΚΑ και λοιπά.

Αν μπορείς να πας με τον πατέρα σου (καλύτερα) και ζητάς τα στοιχεία του υπαλλήλου για να του υποβάλλεις μήνυση ατελώς στο αστυνομικό τμήμα.

Η μήνυση για απάτη δεν απαιτεί χρήματα

Και μάλιστα εάν είναι εντός 24 ωρών γίνεται σύλληψη αυτόφωρη.

Επικαλείσαι το παρακάτω.

Άρθρο 386 - Ποινικός Κώδικας - Απάτη

1. Όποιος με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος βλάπτει ξένη περιουσία πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών· και αν η ζημία που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.

2. Οι διατάξεις του άρθρου 72 για το κατάστημα εργασίας εφαρμόζονται και εδώ.

3. Επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών:

α) αν ο υπαίτιος διαπράττει απάτες κατ' επάγγελμα ή κατά συνήθεια και το συνολικό όφελος ή η συνολική ζημία υπερβαίνουν το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ ή

β) αν το περιουσιακό όφελος ή η προξενηθείσα ζημία υπερβαίνει συνολικά το ποσό των εκατό είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ.

Εσύ θα ισχυριστείς ότι εξαπάτησαν τον πατέρα σου για να πληρώσει περισσότερα χρήματα το μήνα.

Εννοείται ότι αν σε αποζημιώσει οι κυρώσεις δεν εφαρμόζονται.

Αν δεχτούν ακύρωση συμβόλαιου να απαιτήσεις και δύο δωρεάν δεκάρες κάρτες να τις χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις.

Οι καταγγελίες δεν ισχύουν σε τέτοιες περιπτώσεις, γιατί δεν υπάρχει κάποια θεσμική παράβαση στο ανωτέρω και είναι απλώς θέμα ποινικό ενός ιδιοκτήτη φρανσαιζ.

Edited by pavlitakis1

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ