Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αύριο μου στέλνουν το συμβόλαιο κ την σιμ έχω δικαιομα να μην τα υπογράψω έτσι?

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ελεύθερος άνθρωπος είσαι , εσύ ορίζεις το χέρι σου.

Πω πω πω πω

Έλεγα να το κάνω post αλλά βιβλίο ολόκληρο θα ήταν

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΜBΟΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ & ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΙΔΙΩΤΩΝ WIND HELLAS. ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΙΔΙΩΤΩΝ WIND HELLAS

Δείτε

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=492

Εγώ έχασα την μπάλα πάντως....

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Γεια σας παιδιά. Μια ερώτηση. Επειδή ανακοίνωσαν αυξήσεις σε καρτοπρογράμματα vodafone, σκέφτομαι το ενδεχόμενο να φύγω και συγκεκριμένα στη wind. Ξέρετε αν υπάρχει καμιά προσφορά για μεταφορά αριθμού σε συμβόλαιο ή καρτοσύνδεση; Το πάγιο όμως να μην ξεπερνάει τα 20€ για καθαρά οικονομικούς λόγους.

Γεια σας παιδιά. Μια ερώτηση. Επειδή ανακοίνωσαν αυξήσεις σε καρτοπρογράμματα vodafone, σκέφτομαι το ενδεχόμενο να φύγω και συγκεκριμένα στη wind. Ξέρετε αν υπάρχει καμιά προσφορά για μεταφορά αριθμού σε συμβόλαιο ή καρτοσύνδεση; Το πάγιο όμως να μην ξεπερνάει τα 20€ για καθαρά οικονομικούς λόγους.

Μπορεις με προσφορα να σου βγει το παγιο κατω απο 20€ σε καρτοσυνδεση...πανε σε καταστημα και ρωτα.

Εγω θα σου ελεγα να πας στο F2G,με 30€ φορητοτητα και τα λεφτα στην καρτα για εναν μηνα.

Εχει αυτο το πακετο με 17,5€.Θελει 20€ ανανεωση χρονου.

https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/mega-paketa/talk-to-all-sms-data/

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μπορεις με προσφορα να σου βγει το παγιο κατω απο 20€ σε καρτοσυνδεση...πανε σε καταστημα και ρωτα.

Εγω θα σου ελεγα να πας στο F2G,με 30€ φορητοτητα και τα λεφτα στην καρτα για εναν μηνα.

Εχει αυτο το πακετο με 17,5€.Θελει 20€ ανανεωση χρονου.

https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/mega-paketa/talk-to-all-sms-data/

Θα ήθελα κάποιο πρόγραμμα, γιατί με βολεύει παραπάνω από το να βάζω κάθε μήνα κάρτα. Αλλά αν είναι πάνω από 20€, καλύτερα να μην κάνω καν μεταφορά.

Θα ήθελα κάποιο πρόγραμμα, γιατί με βολεύει παραπάνω από το να βάζω κάθε μήνα κάρτα. Αλλά αν είναι πάνω από 20€, καλύτερα να μην κάνω καν μεταφορά.

Έχω ακούσει ότι δίνουν το καρτοσυνδεση plus στα 14.5 για νέο αριθμό εκτός αν δώσεις 50 για διατήρηση του αριθμού σου

Έχω ακούσει ότι δίνουν το καρτοσυνδεση plus στα 14.5 για νέο αριθμό εκτός αν δώσεις 50 για διατήρηση του αριθμού σου

Είναι δυνατόν 50€;

15.90 μου έδιναν το καρτοσυμβολαιο plus σε υπάρχον αριθμό..

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2 weeks later...

Λοιπόν ένα μεγάλο μπράβο στην wind που ουσιαστικά είναι η πρώτη στην Ελλάδα που έφερε το πρώτο συμβόλαιο με απεριόριστο internet που δίνει με 72€ 3000 λεπτά και 3000 sms, 15 gb γρήγορο internet και απεριόριστο με μέγιστη ταχύτητα στα 384kbps δηλαδή 0.385 mbps.

Τώρα να πούμε ότι η τιμή είναι άθλια και πανάκριβη σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη αλλά πολύ φθηνότερη σε σχέση με αυτά που δίνει ο ανταγωνισμός. Αν ήταν στα 35 με 40 ευρώ το συζητούσα.

Ακόμα απαράδεκτο το ότι χρεώνει την twin sim στα συμβόλαια ενώ δεν το κάνει ο ανταγωνισμός και ότι δεν έχει φέρει τα μηνιαία συμβόλαια όπως στη υπόλοιπη Ευρώπη που χρεώνονται 2 με 3 ευρώ ποιο ακριβά σε σχέση με τα 12μηνα.

Τώρα με την μειωμένη ταχύτητα μπορείς να δεις email, fb, Viber κλπ αλλά αν θέλεις να κάνεις downloads - να δεις video κλπ πρέπει να περιμένεις αιώνες.

Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Σιγά τα αυγά μωρέ.

Έστω ότι κάνω ανανέωση 72€ σε ένα φοιτητικό. Θα πάρω 64€ καθαρά. Αγοράζω 2 πακέτα και παίρνω 3000 λεπτά και 3gb. Μένουν 46€. Παίρνω 2 πακέτα των 17,5€ και έχω αλλά 13gb. Μένουν 11€ και κάτι ψιλά. Παίρνω και άλλα 4gb με πακέτα για Βουλγαρία. Δηλαδή στο σύνολο έχω 20gb.

Και δεν έχω καμία δέσμευση.

Μην ακούσω καμία εξυπνάδα για το απεριόριστο των 48 kb/s...

Sent from my SM-G930F

Όχι 48.

384.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Όχι 48.

384.

Ασυλυπτες ταχύτητες μου αρέσει που το λέτε κιόλας

το ΤΊΠΟΤΑ με τα λόγια σας δήθεν ταχαμ γίνεται κάτι

Όπως και τα απεριόριστα που μόνο απεριόριστα δεν είναι

Απεριόριστα θα ήταν εάν δεν είχαν κανένα περιορισμό.

Περιορισμό στην ταχύτητα μετά τα 15GB και φυσικά περιορισμό στα δεδομένα μετά τα 15 GB γυρίζεις χρόνια πίσω κάπου στο 2000 αφού πράγματικα και πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα

384 kilobits/s = 48 kilobytes/s

Sent from my SM-G930F

Να φορέσεις μπουφάν μόνο να μην αρπάξεις κανένα κρύωμα με την διαστημική ταχύτητα που θα τρεχεις

Με αυτήν την ταχύτητα υπολόγισα πως θέλει 35 περίπου λεπτά για να κατεβάσει ένα αρχείο 100mb

Ακυρώνει κάθε έννοια "απεριόριστου"

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Ασυλυπτες ταχύτητες μου αρέσει που το λέτε κιόλας

το ΤΊΠΟΤΑ με τα λόγια σας δήθεν ταχαμ γίνεται κάτι

Όπως και τα απεριόριστα που μόνο απεριόριστα δεν είναι

Απεριόριστα θα ήταν εάν δεν είχαν κανένα περιορισμό.

Περιορισμό στην ταχύτητα μετά τα 15GB και φυσικά περιορισμό στα δεδομένα μετά τα 15 GB γυρίζεις χρόνια πίσω κάπου στο 2000 αφού πράγματικα και πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα

Να φορέσεις μπουφάν μόνο να μην αρπάξεις κανένα κρύωμα με την διαστημική ταχύτητα που θα τρεχεις

Με αυτήν την ταχύτητα υπολόγισα πως θέλει 35 περίπου λεπτά για να κατεβάσει ένα αρχείο 100mb

Ακυρώνει κάθε έννοια "απεριόριστου"

Εγώ δεν είμαι τόσο ακυρωτικός για τον λόγο του always online.

Το ότι δεν σε κόβει ποτέ, και θα περάσεις ένα IM ή θα δεις έστω και αργά κάτι που σε καίει μετράει πολύ.

Είναι σαν να πας από dial-up σε DSL (με χάλια ταχύτητα). Δεν είναι μόνο η ταχύτητα που μετράει, είναι και το γεγονός ότι πάντα θα έχεις internet.

Προγραμμα ανταμοιβής δεν έχει για τα συμβόλαια; Στο f2g έχει το win club, τα lognwin και τους flames διαγωνισμούς. Ψάχνω στο σάιτ αλλά δεν βρίσκω τίποτα... είναι δυνατόν να είναι η μόνη που δεν δίνει τίποτα για τα συμβόλαια; Οι άλλες έχουν και το 1+1

Πολύ παλιά υπήρχε το πρόγραμμα avantage. Εδώ και χρόνια δεν υπάρχει όμως.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

“Το πρόγραμμα πιστότητας Avantage καταργείται την 01/06/2011. Από τη δημιουργία του το 2001, το Avantage διέγραψε μία αξιοσήμαντη πορεία στο χώρο των προγραμμάτων πιστότητας και κατάφερε να καθιερωθεί ως το πιο επιτυχημένο στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, δίνοντας στα μέλη του πλούσια δώρα σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Τα μέλη Avantage θα εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα συλλογής πόντων ως και τις 30.04.2011. Οι πόντοι που θα έχουν συγκεντρωθεί μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία θα μπορούν να εξαργυρωθούν ως και την 31.05.2011.

Η WIND πολύ σύντομα θα προσφέρει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα πιστότητας προς αντικατάσταση του Avantage, με στόχο την ακόμα πιο άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των συνδρομητών της.”

Η τελευταία πρόταση δυστυχώς δεν έγινε πραγματικότητα

• 2 weeks later...

παιδια προσφατα μπηκα στο 22,5 plus αλλα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος (ειχα καρτοκινητο f2go) . 1ον το ιντερνετ 1 ΓΒ δεν φτανει ουτε το μισο μηνα!! 2ον θεωρω οτι δινω πολλα και 3ον αναγκαστικα να ενεργοποιησω και πακετο περιαγωγης δεδομενων σε προσφατο ταξισι στην Βουλγαρια!

μου βγηκε 30 ευρω ο πρωτος μηνας!!!

Πως μπορω να αλλαξω το 24 μηνων συμβολαιο που εκανα με επιδοτηση συσκευης απο καταστημα (Κωτσοβολος) Προτεινετε κατι εναλλακτικο ....τα φωτα σας παρακαλω πολυ!!! :mad::(:blink:

παιδια προσφατα μπηκα στο 22,5 plus αλλα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος (ειχα καρτοκινητο f2go) . 1ον το ιντερνετ 1 ΓΒ δεν φτανει ουτε το μισο μηνα!! 2ον θεωρω οτι δινω πολλα και 3ον αναγκαστικα να ενεργοποιησω και πακετο περιαγωγης δεδομενων σε προσφατο ταξισι στην Βουλγαρια!

μου βγηκε 30 ευρω ο πρωτος μηνας!!!

Πως μπορω να αλλαξω το 24 μηνων συμβολαιο που εκανα με επιδοτηση συσκευης απο καταστημα (Κωτσοβολος) Προτεινετε κατι εναλλακτικο ....τα φωτα σας παρακαλω πολυ!!! :mad::(:blink:

Αν θες να αλλαξεις,πανε σε w προγραμμα,αυτο με τα 5gb.

Αν και κακως εκανες συμβολαιο.Ας επαιρνες συσκευη με ατοκες δοσεις μεσω πιστωτικης.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Δυστηχως το εκανα και την πατησα....δεν μπορω γιατι εχω παρει επιδοτηση συσκευης!!! να αλλαξω μονο να παω σε μεγαλυτερο συμβοαλαιο

Καλημέρα,

εχθές πέθανε ο πεθερός μου και στο όνομα του υπάρχουν στην Wind ένα συμβόλαιο κινητής κι ένα σταθερής τηλεφωνία, συνδυασμένα στον ίδιο λογαριασμό με τις αντίστοιχες εκπτώσεις. Τα συμβάλαια είναι 24μηνα και λήγουν σε ~11 μήνες.

Το κινητό θα πρέπει να διακοπεί οριστικά και το σταθερό να μεταβιβαστεί (όχι απαραίτητα με συνέχιση συμβολαίου στην wind, το πιθανότερο με διακοπή και φορητότητα αριθμού) στην σύζυγο του.

Γνωρίζει κάποιος τί ισχύει σχετικά με τέλος διακοπής, πρόστιμο λόγω πρόωρης διακοπής συμβολαίων κλπ? Οι λογαριασμοί είναι όλοι εξοφλημένοι έως τώρα.

Καλημέρα,

εχθές πέθανε ο πεθερός μου και στο όνομα του υπάρχουν στην Wind ένα συμβόλαιο κινητής κι ένα σταθερής τηλεφωνία, συνδυασμένα στον ίδιο λογαριασμό με τις αντίστοιχες εκπτώσεις. Τα συμβάλαια είναι 24μηνα και λήγουν σε ~11 μήνες.

Το κινητό θα πρέπει να διακοπεί οριστικά και το σταθερό να μεταβιβαστεί (όχι απαραίτητα με συνέχιση συμβολαίου στην wind, το πιθανότερο με διακοπή και φορητότητα αριθμού) στην σύζυγο του.

Γνωρίζει κάποιος τί ισχύει σχετικά με τέλος διακοπής, πρόστιμο λόγω πρόωρης διακοπής συμβολαίων κλπ? Οι λογαριασμοί είναι όλοι εξοφλημένοι έως τώρα.

Καταρχας συλληπητηρια.Μπορεις να κοψεις το κινητο και το σταθερο κανει αλλαγη στοιχειων στην Wind στο ονομα της συζυγου.Θα πας με την συζυγο του και με ληξιαρχικη πραξη θανατου σε καταστημα Wind.

Για διακοπη του κινητου κανενα θεμα,θα γινει η διακοπη χωρις θεμα.Για το σταθερο ομως θα υπαρξει ποινη επειδη θα σπασεις το συμβολαιο.Καλυτερα να συνεχισει 11 μηνες ακομα,οπου ληγει το συμβολαιο και μετα φορητοτητα σε αλλο παροχο.

Υποψην η εκπτωση στη σταθερη λογω συμβολαιου κινητης θα κοπει αφου καταργησετε το νουμερο.

Λογικά δεν θα υπάρχει ποινή ούτε στο σταθερό.τουλαχιστον έτσι έπραξε η νόβα σε αντίστοιχη περίπτωση.

Στο σταθερό υπάρχει τελος μεταβίβασης γυρω στα 10€. Ποινή για το σταθερό δεν νομίζω να υπάρξει αν παραμείνει στην εταιρία.Εξαρταται για τι συνδυασμό μιλάμε. Αν ο συνδυασμός είναι λογιστικός,δηλαδή 2play στον ιδιο λογαριασμό με κάποιο συμβόλαιο κινητού,απλά θα χαθεί η συνδυαστική έκπτωση. Αν όμως μιλάμε για 3play αλλάζει το θέμα. Εκει μπορεί να υπάρχει μεγαλυτερη ποινή και αναγκαστικά αλλαγή προγραμματος σταθερου σε 2play. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διευκρινησεις τι θα ισχύσει και με ποιά σειρά θα κινηθείς.

Για περίπτωση φορητότητας,συμφωνώ με τον Νικόλα δεν συμφέρει να γίνει πριν λήξει το συμβόλαιο. Εννοείται οτι θα πρέπει να προηγηθεί η αλλαγή ονόματος αν αποφασιστεί αλλαγή εταιρείας.

Διακοπή στο κινητό επιβαρύνεται νομίζω πλέον της ποινής και με 10€ τελη αποσύνδεσης αλλά όλα αυτά εφόσον το κινητό είναι στο όνομα του αποθανόντος δεν μπορούν να γίνουν απαιτητά πιστεύω.

Edited by kmpatra

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ