Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, sgatzo said:

Δες και την Yesim που χρησιμοποιώ τα τελευταία 3 χρόνια περίπου χωρίς να έχω ποτέ πρόβλημα.

Μόλις φτάσεις ΗΠΑ μπες μέσω του wifi του ξενοδοχείου,άνοιξε την εφαρμογή και πάτα buy new esim.

Διάλεξε τα unlimited πακέτα και επέλεξε USA που έχει τα unlimited για 7 μέρες με 19€ μόλις και είσαι κομπλέ.

Συνδέεται με Verizon και AT&T LTE 5G

Για την εφαρμογή πάτα εδώ και κατά το πρώτο άνοιγμα βάλε τον κωδικό JMAA585 για να πάρεις και 5€ επιπλέον.

Αν κάπου κολλήσεις στείλε pm

Μπορω να το παρω κ εγω για τα Σκόπια; Επειδή έχεις ήδη την εφαρμογή, μπορείς να μου πεις τι πακέτα έχει και το κόστος; Επίσης μπορείς να δεις εαν θα μπορω να παρω σημα απο Α1; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά. 

5 ώρες πριν, sgatzo said:

Δες και την Yesim που χρησιμοποιώ τα τελευταία 3 χρόνια περίπου χωρίς να έχω ποτέ πρόβλημα.

Μόλις φτάσεις ΗΠΑ μπες μέσω του wifi του ξενοδοχείου,άνοιξε την εφαρμογή και πάτα buy new esim.

Διάλεξε τα unlimited πακέτα και επέλεξε USA που έχει τα unlimited για 7 μέρες με 19€ μόλις και είσαι κομπλέ.

Συνδέεται με Verizon και AT&T LTE 5G

Για την εφαρμογή πάτα εδώ και κατά το πρώτο άνοιγμα βάλε τον κωδικό JMAA585 για να πάρεις και 5€ επιπλέον.

Αν κάπου κολλήσεις στείλε pm

Ευχαριστω για την βοηθεια. Αυτο εχει μονο data; Ή και τηλεφωνια με αλλον αριθμο; Υπαρχει αλλη λυση για τηλεφωνια;

Edited by polakis

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Μπορω να το παρω κ εγω για τα Σκόπια; Επειδή έχεις ήδη την εφαρμογή, μπορείς να μου πεις τι πακέτα έχει και το κόστος; Επίσης μπορείς να δεις εαν θα μπορω να παρω σημα απο Α1; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά. 

Καλημέρα, βέβαια και μπορείς. Η μία μέρα απεριόριστα δεδομένα έχει 7 ευρώ και η μία εβδομάδα 30€.

Συνδέεται με Α1 με 3G LTE

Τα υπόλοιπα στα έχω στο προηγούμενο μήνυμα.

Just now, sgatzo said:

Καλημέρα, βέβαια και μπορείς. Η μία μέρα απεριόριστα δεδομένα έχει 7 ευρώ και η μία εβδομάδα 30€.

Συνδέεται με Α1 με 3G LTE

Τα υπόλοιπα στα έχω στο προηγούμενο μήνυμα.

Σε ευχαριστώ, πολύ καλές τιμές.

3 ώρες πριν, polakis said:

Ευχαριστω για την βοηθεια. Αυτο εχει μονο data; Ή και τηλεφωνια με αλλον αριθμο; Υπαρχει αλλη λυση για τηλεφωνια;

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν έχω ιδέα αν δουλεύει. Δείχνει στο app να δίνει αριθμό με πρόθεμα Να.Υορκης , Καλιφόρνια, Ουάσιγκτον κλπ αλλά δεν είδα λεπτομέρειες γιατί είμαι εκτός και δεν πρόλαβα.

Κατέβασε μια το app και δες το στην αρχική σελίδα εσύ γιατί μου αρέσει να προτείνω μόνο ότι έχω χρησιμοποιήσει με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος έχουν ένα εξαιρετικό support, κάνε λογαριασμό και ρώτα ότι θες όπως αυτό με τον αριθμό και μέσα σε μάξιμουμ μια ώρα θα έχεις κάθε απάντηση.

7 minutes ago, VIPdriver said:

Σε ευχαριστώ, πολύ καλές τιμές.

Να είσαι καλά, την έχω χρησιμοποιήσει σε Ευρώπη και Ασία μέχρι τώρα απροβληματιστα. Έχει όντως πολύ καλές τιμές και στις περισσότερες περιπτώσεις με άφηνε να κάνω και hotspot οπότε βολευόταν και όλη η οικογένεια. Δοκίμασε το κι εσύ και πες μας.

Αν θες βάλε και τον κωδικό που έδωσα πριν για επιπλέον 5€ στην εγγραφή σου. Βάζεις και άλλα 25 για μια εβδομάδα και είσαι κομπλέ 

Το είδα στο fb και είπα να το βάλω εδώ μήπως ενδιαφέρεται κανείς..

Αν και πιστεύω πως είναι γαλέρα γενικά η φάση..

https://www.facebook.com/share/1BoQDoxp62/

Edited by cu2goup

5 ώρες πριν, cu2goup said:

Το είδα στο fb και είπα να το βάλω εδώ μήπως ενδιαφέρεται κανείς..

Αν και πιστεύω πως είναι γαλέρα γενικά η φάση..

https://www.facebook.com/share/1BoQDoxp62/

Το 5g home έχει κόφτη σαν τη; Βφ???

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

Καλησπέρα στην παρέα, μου στέλνει η νόβα συμβόλαιο και μου έχει τικαρισμενο την άμεση ενεργοποίηση, αν δεχθώ αντιπροσφορά θα μπορώ να την δεχτώ;

3 ώρες πριν, dimtz said:

Καλησπέρα στην παρέα, μου στέλνει η νόβα συμβόλαιο και μου έχει τικαρισμενο την άμεση ενεργοποίηση, αν δεχθώ αντιπροσφορά θα μπορώ να την δεχτώ;

Ναι, ουσιαστικά το μόνο που αλλάζει εάν δεν την επιλέξεις, είναι ότι θα γίνει ακριβώς το ίδιο σε 2 εβδομάδες 🙂

Και στις δύο περιπτώσεις το περιθώριο υπαναχώρησης πριν να οφείλεις τέλος πρόωρης διακοπής είναι σχετικά μικρό, την ίδια μέρα που τρέχει η φορητότητα.

Edited by minast

14 ώρες πριν, ilka71 said:

επανήλθε στα σκατα η γραμμή έλεος! από 300/140 και ping 3  τώρα σε αυτά τα χάλια. Πειραιάς 

20251122_211909.jpg

Αφού έχεις πρόβλημα στο τέλος του συμβολαίου σου φύγε. Δεν γίνεται μία να είναι σωστά όλα και μία να καταρρέει

49 minutes ago, aektzhs 1 said:

Αφού έχεις πρόβλημα στο τέλος του συμβολαίου σου φύγε. Δεν γίνεται μία να είναι σωστά όλα και μία να καταρρέει

κάθε βράδυ το ping ανεβαίνει πάντα. και στους άλλους ενοίκους με άλλες εταιρείες. 

1 hour ago, ilka71 said:

κάθε βράδυ το ping ανεβαίνει πάντα. και στους άλλους ενοίκους με άλλες εταιρείες. 

Να έρθει τεχνικός της εταιρείας που έχει την οπτική ίνα στο κτήριο να ελέγξει. 

8 ώρες πριν, elkons said:

Να έρθει τεχνικός της εταιρείας που έχει την οπτική ίνα στο κτήριο να ελέγξει. 

μα το πρωί μέχρι το βράδυ είναι μια χαρά. το βράδυ γαμιεται 

On 23/11/2025 at 11:10 ΜΜ, ilka71 said:

μα το πρωί μέχρι το βράδυ είναι μια χαρά. το βράδυ γαμιεται 

Δηλαδή ένα πράμα σαν το βράδυ όλοι να κάθονται να stream-αρουν οπότε μπουκώνει η γραμμή...

Καλημέρα στην παρέα, έκανα σήμερα νέα σύνδεση EON+ και μου δώσανε box μεταχειρισμένο, έτσι γίνετε; Είναι δυνατόν;

Συνδέθηκα πρόσφατα με eon tv μέσω ίντερνετ, μπορώ να κάνω αλλαγή; Δηλαδή να ζητήσω να συνδεθώ με δορυφόρο ;

2 ώρες πριν, dimtz said:

Συνδέθηκα πρόσφατα με eon tv μέσω ίντερνετ, μπορώ να κάνω αλλαγή; Δηλαδή να ζητήσω να συνδεθώ με δορυφόρο ;

Έχεις πρόβλημα με τη γραμμή? 
Συνήθως σε 24 αρι δίνουν δορυφορικό.
Στο εον μπορείς να πας τη ροή πίσω… έχει κανα2 πλεονεκτιματα.   

Πρόβλημα γραμμής δεν υπάρχει, υπάρχει όμως πρόβλημα στην ποιότητα εικόνας της eon, έχει διαφορά στην ποιότητα σε σχέση με οτε tv που είχα , εσείς είστε ευχαριστημένοι; 

Edited by dimtz

Εγώ το τρέχω με xiaomi σε 24αρα και το μόνο πρόβλημα, που έχει αναφερθεί και εδώ, είναι πιξελαρισμα σε αγώνες euroligue. Αν υπάρχουν διαφορές σε άλλα κανάλια, γενικού ενδιαφέροντος, καλό θα είναι ένα μήνυμα στη νόβα. 

Η δορυφορική όμως είναι ότι καλύτερο σε εικόνα παίρνεις το 100/% σε ότι εκπέμπει όμως. 

Καλημέρα. 

Αν κάποιος σπάσει το συμβόλαιο πρόωρα από την εταιρία και κάνει φορητότητα σε άλλο πάροχο, υποχρεούται να πληρώσει το πέναλτι ή μπορεί απλά να μη το πληρώσει ποτέ εφόσον δεν ξαναγυρίσει στη Nova;

5 minutes ago, panos.k2 said:

Καλημέρα. 

Αν κάποιος σπάσει το συμβόλαιο πρόωρα από την εταιρία και κάνει φορητότητα σε άλλο πάροχο, υποχρεούται να πληρώσει το πέναλτι ή μπορεί απλά να μη το πληρώσει ποτέ εφόσον δεν ξαναγυρίσει στη Nova;

Νομικά οφείλεις να ακολουθήσεις τους όρους που υπέγραψες. Επίσης δε νομίζω να μπορέσεις να κάνεις φορητότητα εαν δεν πληρώσεις το πεναλτι.