aektzhs 1 Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 (edited) Just now, marios239 said: Είδαμε και τη σοβαρότητα της Nova που μου έστειλε αυθαίρετα email 2 φορές, ότι παρήγγειλα 30 πακέτα καρτοκινητής, χρησιμοποιώντας παράνομα το όνομα και το email μου... Προφανώς δεν παρήγγειλα ποτέ κάτι τέτοιο απ' τη Nova. +είδαμε την σοβαρότητα στις 10 Δεκεμβρίου 2023 που άφησε για πάνω από 6 ώρες χωρίς υπηρεσίες τους συνδρομητές της Edited September 10, 2025 by aektzhs 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 Εγώ συμφωνώ με όλους. Κάθε φορά που έχει πρόβλημα η Google πρέπει κάτι να κανει η Vodafone γιατί μάλλον θα ξανά έχουμε δράματα. Περι σοβαρότητα,ς παρε τη μια χτύπα την άλλη. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 5 minutes ago, elkons said: Εγώ συμφωνώ με όλους. Κάθε φορά που έχει πρόβλημα η Google πρέπει κάτι να κανει η Vodafone γιατί μάλλον θα ξανά έχουμε δράματα. Περι σοβαρότητα,ς παρε τη μια χτύπα την άλλη. Συμφωνώ απόλυτα. Ο κάθε πάροχος έχει τα θέματα του. Άμα αρχίσουμε συγκρούσεις θα βρούμε να πούμε και για τους 3. 6 1 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 Βασικά είμαστε στο topic της Nova, καλύτερα μην αναφέρουμε για προβλήματα άλλων δικτύων, πέρα του δικού της ή σε συγκριτικό θέμα. Στα της Nova, τελικά τι έγινε με την παραγγελία; εφόσον μίλησες με την εξυπηρέτηση δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 2 minutes ago, elkons said: Στα της Nova, τελικά τι έγινε με την παραγγελία; εφόσον μίλησες με την εξυπηρέτηση δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη; Δεν επικοινώνησαν ποτέ. Θα στείλω και στη φόρμα επικοινωνίας να δούμε τι θα πούνε. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 Just now, marios239 said: Δεν επικοινώνησαν ποτέ. Θα στείλω και στη φόρμα επικοινωνίας να δούμε τι θα πούνε. Μπορείς να ξανά στείλεις στο messenger εκ νέου με τον αριθμό αιτήματος (εφόσον σ έδωσαν) εάν όχι, ή δε γνωρίζουν τίποτε σχετικά με αυτό, στείλε σεντόνι στη φόρμα. Άμα δεν έρθει κάποια σοβαρή απάντηση, κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Θέλω να ρωτήσω, έχω nova απεριόριστα σε 2ο νουμερο στην σύζυγο μου,και πληρώνω 21 ευρώ απεριόριστα όλα. Με ήρθε μυνημα στην εφαρμογή nova για προσφορά 22 ευρώ απεριόριστα για το νουμερο της και σε χώρες ευρωπαϊκή ένωση.Μας δουλευουν; Έτσι και αλλιώς σε χώρες ευρωπαϊκή ένωσης δεν χρεώνεστε, τι παγίδα είναι αυτή παλι; η μήπως αυτό το 1 ευρώ επιπλέον αφορά νούμερα που δεν είναι Ελληνικα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 22 minutes ago, Hliasat said: Θέλω να ρωτήσω, έχω nova απεριόριστα σε 2ο νουμερο στην σύζυγο μου,και πληρώνω 21 ευρώ απεριόριστα όλα. Με ήρθε μυνημα στην εφαρμογή nova για προσφορά 22 ευρώ απεριόριστα για το νουμερο της και σε χώρες ευρωπαϊκή ένωση.Μας δουλευουν; Έτσι και αλλιώς σε χώρες ευρωπαϊκή ένωσης δεν χρεώνεστε, τι παγίδα είναι αυτή παλι; η μήπως αυτό το 1 ευρώ επιπλέον αφορά νούμερα που δεν είναι Ελληνικα; Μάλλον εννοει οτι θα ειναι δωρεαν και οι κλησεις προς ευρωπαϊκά νούμερα 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Θεωρώ απίθανο να μπορείς να καλέσεις και ευρωπαϊκά νούμερα. Ίσως να εννοεί ότι και όταν είσαι σε χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης είναι απεριόριστη η ομιλία -- γιατί π.χ. στα δεδομένα συχνά υπάρχει περιορισμός. Το 1 ευρώ είναι μια αύξηση που κάνουν όταν προτείνουν ανανέωση! Τελευταία μόδα για να κάνουν αυξήσεις... Και εμένα πρόσφατα μού πρότειναν σε ένα (μικρό) συμβόλαιο που είχα με 13€, τα ίδια με 14€. Όταν έκανα αίτηση φορητότητας με πήραν τηλέφωνο και μού πρότειναν πολύ περισσότερα, με 17€ (για 2 χρόνια) και 6 πάγια δώρο. Παράξενο, πάντως, γιατί παλιά ήξερα ότι δεν έπαιρναν τηλέφωνο ακόμα κι αν έφευγες... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 31 minutes ago, nplatis said: Θεωρώ απίθανο να μπορείς να καλέσεις και ευρωπαϊκά νούμερα Μια χαρά γίνεται και εγώ με Cosmote καλώ προς Γερμανικό αριθμό με πρόσθετο πακέτο για κλήσεις σε EU. Μάλλον κάτι τέτοιο θα σου προσφέρει και η Nova. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Δεν ανέφερε ότι έχει πρόσθετο πακέτο και έτσι το εννούσα. Ας μας γράψει ακριβώς τι λέει το μήνυμα για να καταλάβουμε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 1 ώρα πριν, nplatis said: Ίσως να εννοεί ότι και όταν είσαι σε χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης είναι απεριόριστη η ομιλία -- γιατί π.χ. στα δεδομένα συχνά υπάρχει περιορισμός. Αρα όταν βρίσκεσαι Ελλάδα και παίρνεις τηλέφωνο σε Ελληνικό νουμερο σε χώρες Ευρωπαϊκή ένωση, πάλι δεν χρεώνεσαι κάτι.Θα πρέπει όμως να ενεργοποιηθεί το roaming από εδω; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Όταν είσαι στην Ελλάδα και καλείς ελληνικό νούμερο, δεν μπορείς να ξέρεις πού είναι ο άλλος και έτσι ποτέ δεν χρεώνεσαι κάτι παραπάνω, ακόμα κι αν είναι εκτός ευρωπαϊκής ένωσης. Αυτός που δέχεται την κλήση στο ελληνικό νούμερο αν είναι στο εξωτερικό μπορεί να χρεωθεί. Όταν είναι στην ΕΕ δεν χρεώνεται, αν είναι σε άλλες χώρες μπορεί να χρεωθεί. Roaming χρειάζεσαι όταν πας στο εξωτερικό για να δουλεύει εκεί το ελληνικό σου νούμερο. Συχνά είναι ενεργοποιημένο, αλλά μια ερώτηση πριν φύγεις δεν βλάπτει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Μάλλον είναι το Unlimited ALl + EU που μπορεί να γίνει κλήση ευρωπαϊκών αριθμών δωρεάν. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 15 ώρες πριν, Hliasat said: Θέλω να ρωτήσω, έχω nova απεριόριστα σε 2ο νουμερο στην σύζυγο μου,και πληρώνω 21 ευρώ απεριόριστα όλα. Με ήρθε μυνημα στην εφαρμογή nova για προσφορά 22 ευρώ απεριόριστα για το νουμερο της και σε χώρες ευρωπαϊκή ένωση.Μας δουλευουν; Έτσι και αλλιώς σε χώρες ευρωπαϊκή ένωσης δεν χρεώνεστε, τι παγίδα είναι αυτή παλι; η μήπως αυτό το 1 ευρώ επιπλέον αφορά νούμερα που δεν είναι Ελληνικα; Για να λυθεί η απορία όλων, η ενέργεια αφορά το Data Jump. Όσοι έχουν προγράμματα με GB μπορούν να περάσουν στα νέα κρατώντας την ίδια τιμή, και όσοι έχουν το απλό All να περάσουν στο All + EU που δίνει κλήσεις όταν είσαι Ελλάδα, προς κινητά και σταθερά ΕΕ. Προσοχή σε αυτό γιατί αν ανήκετε στο παλιό Unlimited All ή στα Mobile Unlimited, το νέο πρόγραμμα έχει τον γνωστό κόφτη. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 (edited) θα ρωτησω λιγακι.στα απεριοριστα data οταν λεει οτι μετα τα 300 giga η ταχυτητα παει στα 8.αυτο πως μεταφραζετε τωρα,οτι η ταχυτητα παει κατευθειαν στα 8 mbbs ;η μεχρι 8 mbbs;δηλαδη μπορει να ειναι ας πουμε και 20 mbbs;η αναλογα αν ειναι ωρα αιχμης; αυτο λιγακι ποιο αναλυτικα εξηγειστε,γιατι πριν λιγο καιρο ειχα ξεπερασει τα 300 τον μηνα,και δεν ειδα μεγαλη μειωση η αληθεια. Edited November 10, 2025 by Hliasat 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 Κατευθείαν η μέγιστη είναι έως 8Mbps download/upload. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 5 ώρες πριν, elkons said: Κατευθείαν η μέγιστη είναι έως 8Mbps download/upload. αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει απο τους πάροχους,δέν μπορει να τους χρυσοπληρωνουμε και να μην εχουμε ταχυτητες. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 50 minutes ago, Hliasat said: αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει απο τους πάροχους,δέν μπορει να τους χρυσοπληρωνουμε και να μην εχουμε ταχυτητες. Μόνο η Nova έχει κόφτη στο Unlimited συμβόλαιο. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 Καλησπερα. Εχω συμβολαιο νοβα απεριοριστες κλησεις και μηνυματα και 30gb internet. Θελω τα χριστουγεννα να παω στις ΗΠΑ στην βοστωνη και τη νεα υορκη. Τι πρεπει να κανω για την συνδεση μου για να τα χρησιμοποιω ολα και εκει χωρις να υπερχρεωθω; Πρεπει να βαλω καρτα αμερικανικη με αλλον αριθμο ή μενω με το δικο μου; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 (edited) 1 hour ago, polakis said: Καλησπερα. Εχω συμβολαιο νοβα απεριοριστες κλησεις και μηνυματα και 30gb internet. Θελω τα χριστουγεννα να παω στις ΗΠΑ στην βοστωνη και τη νεα υορκη. Τι πρεπει να κανω για την συνδεση μου για να τα χρησιμοποιω ολα και εκει χωρις να υπερχρεωθω; Πρεπει να βαλω καρτα αμερικανικη με αλλον αριθμο ή μενω με το δικο μου; Καλησπέρα! Έκανα με τη δουλειά το ίδιο ακριβώς ταξίδι τον περασμένο μήνα. Προσωπικά χρησιμοποίησα το εταιρικό νούμερο μου που είναι στη Νόβα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο γιατί πέρα απ το ότι είναι πολύ υψηλή η χρέωση(14€ τη μέρα), δίνει μόνο 500MB/μερα Αν έχεις συσκευή συμβατή με eSIM, ψάξε εφαρμογές όπως Airalo και Holafly, όπου μπορείς να αγοράσεις πακέτα με κάποια GB για 5-10-15 μέρες, ή και παραπάνω. Αν θες απεριόριστα δες τη Holafly, την έχουν δοκιμάσει πολλοί στο φόρουμ. Υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές με eSIM για εξωτερικό, Ψαξτο και βρες την καλύτερη λύση για εσένα. Αν δεν εχεις Συσκευή συμβατή με eSIM, τότε μπορείς να αγοράσεις εκεί φυσική κάρτα. Παλιότερα είχα αγοράσει με 50 δολάρια το απεριόριστο της T-Mobile σε Prepaid. Μια άλλη λύση αν θες να εχεις βασική επικοινωνία και σύνδεση στο δίκτυο είναι να αγοράσεις ένα νούμερο βονταφον cu και να ενεργοποιήσεις το πακέτο για εκτός ΕΕ με τα 2.5GB και τα 80 λεπτά ομιλίας για 7 μέρες στα 16.5€ (20€ ανανέωση) Δες το και μόνος σου και επέλεξε την καλύτερη λύση για σένα. Καλά να περάσεις!! Edited November 11, 2025 by panos.k2 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 Πως λειτουργει η holafly; Κατεβαζω εφαρμογη; Εχω 17 pro max 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 μιας και στο παραπανω ποστ εγραψα για απεριοριστα με κοφτη,ηθελα να ρωτησω σε αυτην την περιπτωση, η καταναλωση των gb υπολογιζετε ημερολογιακα για ενα μηνα;πχ σημερα στο κινητο ελεγε απο 1-30 Νοεμβριου 5 γιγα καταναλωσα.η παει με την εκδοση του λογαριασμου; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, polakis said: Πως λειτουργει η holafly; Κατεβαζω εφαρμογη; Εχω 17 pro max Ναι Δεν την έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά. Την Airalo έχω χρησιμοποιήσει. Γενικά όμως η πλειοψηφία αυτών των εφαρμογών σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις την eSIM αφού αγοράσεις το πακέτο σου. Θα έχει αναλυτικές οδηγιες στην εφαρμογή. Ας μας πει κάποιος που την έχει χρησιμοποιήσει πως ακριβώς λειτουργεί Edited November 11, 2025 by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 (edited) Δες και την Yesim που χρησιμοποιώ τα τελευταία 3 χρόνια περίπου χωρίς να έχω ποτέ πρόβλημα. Μόλις φτάσεις ΗΠΑ μπες μέσω του wifi του ξενοδοχείου,άνοιξε την εφαρμογή και πάτα buy new esim. Διάλεξε τα unlimited πακέτα και επέλεξε USA που έχει τα unlimited για 7 μέρες με 19€ μόλις και είσαι κομπλέ. Συνδέεται με Verizon και AT&T LTE 5G Για την εφαρμογή πάτα εδώ και κατά το πρώτο άνοιγμα βάλε τον κωδικό JMAA585 για να πάρεις και 5€ επιπλέον. Αν κάπου κολλήσεις στείλε pm Edited November 12, 2025 by sgatzo 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts