r31134 Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 (edited) Καλησπερα σε ολους. Ερωτηση. Πριν λιγες μερες ολοκληρωθηκαν οι σκαπτικες εργασιες απο τη Nova και εχουν φερει οπτικη ινα μεχρι την εισοδο της οικοδομης μου. Ειμαι στη vodafone τωρα 24αρα adsl και φυσκα θελω να αναβαθμιστω. Απο εδω και περα,τι πρεπει να κανω? Να μιλησω με τη nova για τυχον καλυτερα πακετα? Να μιλησω με την vodafone? Τι εργασιες απαιτουνται απο εδω και περα για να ερθει η οπτικη ινα στο σπιτι μου? Απαιτειται εκγριση ιδιοκτητων? Edited June 14, 2023 by r31134 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 27 minutes ago, r31134 said: Καλησπερα σε ολους. Ερωτηση. Πριν λιγες μερες ολοκληρωθηκαν οι σκαπτικες εργασιες απο τη Nova και εχουν φερει οπτικη ινα μεχρι την εισοδο της οικοδομης μου. Ειμαι στη vodafone τωρα 24αρα adsl και φυσκα θελω να αναβαθμιστω. Απο εδω και περα,τι πρεπει να κανω? Να μιλησω με τη nova για τυχον καλυτερα πακετα? Να μιλησω με την vodafone? Τι εργασιες απαιτουνται απο εδω και περα για να ερθει η οπτικη ινα στο σπιτι μου? Απαιτειται εκγριση ιδιοκτητων? Εφόσον οι υποδομές είναι της nova, κάνε φορητότητα στη nova χωρίς δεύτερη σκέψη. 500mbps με 26 ευρώ και 1gbps με 33 ευρώ. Και στα δύο προγράμματα θα έχεις απεριόριστα σταθερά-κινητά και 1 μήνα δώρο. Για να έρθει η οπτική στο σπίτι σου πρέπει να γίνουν εργασίες στην πολυκατοικία ώστε όλοι οι όροφοι να έχουν ένα κουτί οπτικής και μετά θα ανοίξουν μια μικρή τρύπα για να περάσουν την οπτική μέσα στο σπίτι σου. 2 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 14 ώρες πριν, panos.k2 said: Συγγνώμη για την παρανόηση αλλα Για να γίνω ξεκάθαρος επειδή αρχικά το διατύπωσα λανθασμενα, εμένα μου είπε «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η περιοχή σας ναυποστηρίζει και γραμμή 200 mbps. Μισο λεπτάκι να το ελέγξω για να σας πω την τιμη.» Εγώ την σταμάτησα λέγοντας της ότι θέλω να μείνω στην 100αρα. Πάντως στο σάιτ της πρώην wind έβγαζε κανονικά ότι εχω μέχρι και 200αρα στην περιοχή, δεν γνώριζα ότι πια δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο αυτό το πρόγραμμα και για αυτό πήρα ως δεδομένο ότι θα μπορούσε να μου δώσει και 200αρα στα 33€. Εν τελει Μέχρι 200αρα έχει εμπορικα μόνο η κοσμοτε στην περιοχή μου. Η Vodafone μέχρι 100αρα φτάνει. Δεν δίνουν 200αρα διότι οι γραμμες δεν δίνουν attainable 200 στο Download. Εγώ με οπτική 200/20 κάποιες φορές βλέπω και 190. Είναι πρώην Nova βέβαια και όχι Wind. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 (edited) Εάν τα θυμάμαι σωστά την βλέπω καλά την γραμμή. Μήπως φταίει κάτι άλλο και δεν δίνουν 200.. Edited June 15, 2023 by Antonio21 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Εάν τα θυμάμαι σωστά την βλέπω καλά την γραμμή. Μήπως φταίει κάτι άλλο και δεν δίνουν 200.. Δεν είναι εμπορικά διαθέσιμη η 200αρα. Μόνο η cosmote δίνει 200αρα FTTC. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 3 ώρες πριν, dasnowy said: Δεν είναι εμπορικά διαθέσιμη η 200αρα. Μόνο η cosmote δίνει 200αρα FTTC. Και η vf δεν δίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 όταν αύριο η Δευτέρα μεταβουμε σε συμβόλαιο πχ στο account της συζύγου που έχει και σταθερό θα εμφανιστεί αυτόματα το κινητό της εκεί; και εγώ όταν από f2g γίνει το νούμερο συμβόλαιο θα μπορώ να κάνω account ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 Ναι και στα 2. Κάθε Nova Account εμφανίζει όλες τις συνδέσεις στο ΑΦΜ (εκτός από τα καρτοκινητά). Στη συνέχεια, μπορείς στο App να προσθέσεις και τα 2 account (αν είστε σε διαφορετικά ΑΦΜ) και να εναλλάσσεις ανάμεσα στα accounts από πάνω δεξιά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Και η vf δεν δίνει; Όχι πλέον. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 9 ώρες πριν, Antonio21 said: Εάν τα θυμάμαι σωστά την βλέπω καλά την γραμμή. Μήπως φταίει κάτι άλλο και δεν δίνουν 200.. Οι 200άρες είναι πολύ πιο ευαίσθητες στην ποιότητα της γραμμής, και χρειάζονται δυσανάλογα πολλή φροντίδα για να είναι σταθερές. Η δικιά σου βέβαια είναι σαν να έχεις την καμπίνα στο σαλόνι, αλλά δεν κοιτάνε κάθε γραμμή χωριστά 😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 Ναι και στα 2. Κάθε Nova Account εμφανίζει όλες τις συνδέσεις στο ΑΦΜ (εκτός από τα καρτοκινητά). Στη συνέχεια, μπορείς στο App να προσθέσεις και τα 2 account (αν είστε σε διαφορετικά ΑΦΜ) και να εναλλάσσεις ανάμεσα στα accounts από πάνω δεξιά.οκ τώρα πήραμε το όλα απεριόριστα και δεν μας νοιάζει αλλά εάν κάποιος έχει όριο πχ στα δεδομένα στην εφαρμογή nova λέει πόσα του μένουν; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 41 minutes ago, ilka71 said: 4 ώρες πριν, paanos said: Ναι και στα 2. Κάθε Nova Account εμφανίζει όλες τις συνδέσεις στο ΑΦΜ (εκτός από τα καρτοκινητά). Στη συνέχεια, μπορείς στο App να προσθέσεις και τα 2 account (αν είστε σε διαφορετικά ΑΦΜ) και να εναλλάσσεις ανάμεσα στα accounts από πάνω δεξιά. οκ τώρα πήραμε το όλα απεριόριστα και δεν μας νοιάζει αλλά εάν κάποιος έχει όριο πχ στα δεδομένα στην εφαρμογή nova λέει πόσα του μένουν; Ναι, το λέει. Αν έχει πχ. 15gb και έχει φάει τα 12, θα του δείχνει ότι έχει υπόλοιπο 3. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 2 ώρες πριν, minast said: Οι 200άρες είναι πολύ πιο ευαίσθητες στην ποιότητα της γραμμής, και χρειάζονται δυσανάλογα πολλή φροντίδα για να είναι σταθερές. Η δικιά σου βέβαια είναι σαν να έχεις την καμπίνα στο σαλόνι, αλλά δεν κοιτάνε κάθε γραμμή χωριστά 😉 Έπρεπε να την έχω κάνει όταν μου την έδιναν τώρα είναι αργά.. 1 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 ενώ ειμασταν εν μέσω του 14ημερου υπαναχωρησης για να πάμε Vodafone μας έκανε την προσφορά η nova με τα 21 ευρώ όλα απεριόριστα και καλεσαμε από τα 3 νούμερα το 13894 και αυτοματοποιημενα κάναμε ακύρωση φορητοτητας. λάβαμε και αυτο το μήνυμα. είμαστε οκ; γιατί έχουν έρθει οι κάρτες της nova οι νέες (δεν ξέρω γιατί μας στείλανε νέες λέει, είναι καλυτερες ) και μάλλον από Δευτέρα ξεκινάει το συμβόλαιο στην nova αντί για f2g που είχαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 Προσφατα εκανα νεο συμβολαιο με απεριοριστα σε ομιλια και 6gb ιντερνετ καθε μηνα.συνδυασα πακετο και σταθερης για εξτρα εκπτωση..στο θεμα μας τωρα ειναι οτι ειμαι πολυ απογοητευμενος με το ιντερνετ.καθολου καλη εμβελεια..και σε σημειο να εχω και edge δικτυο 😬.μονιμα 4g με ταχυτητες 35-40 mb.Αισχος!! υποψην οτι εχω παλι κινητο που δεν ειναι 5g. τα προηγουμενα χρονια ειχα dual sim και ειχα καρτα cosmote και το ιντερνετ ηταν αριστο..ταχυτητες στην πολη μου 150-200 mb και ειμουν απολυτα ευχαριστημενος. δεν εχω 1 μηνα που τρεχει το συμβολαιο και σκεφτομαι σοβαρα να φυγω για αλλη εταιρια και ας πληρωσω προστιμο.. πανω κατω ξερει κανεις ποσο θα μου κοστισει να σπασω το συμβολαιο.. υ.γ(ενδεχετε να φταιει οτι εχω παλια sim ,δεν την εχω αλλαξει ακομη) 1 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 Άλλαξε πρωτα την SIM σου. Επειδή είναι παλιά πες τους το τηλεφωνικά στο 13700 κ θα αλλάξει δωρεάν. Αλλιως για τα τέλη διακοπής μπορείς να συμβουλευτείς το πινακάκι στο συμβόλαιο σου. Τους πρώτους 2 μήνες πληρώνεις 2 πάγια, ενώ τους επόμενους πληρώνεις το 1/4 των υπολειπόμενων παγίων (πχ αν διακόψεις τον τρίτο, θα πληρώσεις (21*18€)/4=94,5€ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 (edited) 1 hour ago, ktikti said: υ.γ(ενδεχετε να φταιει οτι εχω παλια sim ,δεν την εχω αλλαξει ακομη) Τη σιμ από τη στιγμή που το κινητό σου είναι 4g δεν έχει νόημα να την αλλάξεις. Το μόνο που έχει νόημα είναι να αλλάξεις συσκευή εάν στην πόλη σου η Nova έχει 5g οπότε να μετριάσεις το κακό. ΥΓ κατά τα άλλα τα 35-40Mbps είναι λειτουργικότατα. Εκτός κι αν κατεβάζεις όλη μέρα. Edited June 16, 2023 by kalitexnis_g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 (edited) Πόσο παλιά είναι η σιμ; Υπόψιν ότι για αλλαγή κάρτας sim απαιτείται ταυτοποίηση κατόπιν τηλεφωνικής κλήσης από ειδικό τμήμα της εξυπηρέτησης πελατών, που πολλές φορές είναι χρονοβόρο ως διαδικασία. Δυστυχώς, η Nova δεν κατόρθωσε να βρει έναν πιο εύκολο και ασφαλή παράλληλα τρόπο για να γίνεται άμεσα η ταυτοποίηση της νέας κάρτας sim. Edited June 16, 2023 by p_k 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 49 minutes ago, kalitexnis_g said: Τη σιμ από τη στιγμή που το κινητό σου είναι 4g δεν έχει νόημα να την αλλάξεις. Αν η SIM πιάνει 4G τότε έχει και 5G. Ορισμένες κάρτες πριν το 2015 έχουν 4G αλλά καλο είναι να αλλαχθούν 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 4 minutes ago, paanos said: Αν η SIM πιάνει 4G τότε έχει και 5G. Ορισμένες κάρτες πριν το 2015 έχουν 4G αλλά καλο είναι να αλλαχθούν Έναν μήνα έχει που είναι στη nova. Άρα δεν τίθεται θέμα αλλαγής σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 4 minutes ago, kalitexnis_g said: Έναν μήνα έχει που είναι στη nova. Άρα δεν τίθεται θέμα αλλαγής σιμ. Μόνος του ανέφερε ότι η κάρτα είναι παλιά. Προφανώς είχε καρτοκινητό ή άλλο πρόγραμμα πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 6 minutes ago, paanos said: Μόνος του ανέφερε ότι η κάρτα είναι παλιά. Προφανώς είχε καρτοκινητό ή άλλο πρόγραμμα πριν Έχεις δίκιο.. πρέπει να μας δώσει 2-3 στοιχεία παραπάνω.. 1 hour ago, ktikti said: (ενδεχετε να φταιει οτι εχω παλια sim ,δεν την εχω αλλαξει ακομη) Όταν ήρθες από την Cosmote σίγουρα άλλαξες σιμ εκτός κι αν το νέο συμβόλαιο έγινε σε κάποιο καρτοκινητό με παλιά σιμ της wind. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 1 hour ago, kalitexnis_g said: Τη σιμ από τη στιγμή που το κινητό σου είναι 4g δεν έχει νόημα να την αλλάξεις. Το μόνο που έχει νόημα είναι να αλλάξεις συσκευή εάν στην πόλη σου η Nova έχει 5g οπότε να μετριάσεις το κακό. ΥΓ κατά τα άλλα τα 35-40Mbps είναι λειτουργικότατα. Εκτός κι αν κατεβάζεις όλη μέρα. δεν κατεβαζω..αλλα στελνω αρχεια.ειχα μαθει σε καλυτερες ταχυτητες και κυριως καλυψης.και εχω ενα θεματακι με την συνδεσιμοτητα. 45 minutes ago, p_k said: Πόσο παλιά είναι η σιμ; Υπόψιν ότι για αλλαγή κάρτας sim απαιτείται ταυτοποίηση κατόπιν τηλεφωνικής κλήσης από ειδικό τμήμα της εξυπηρέτησης πελατών, που πολλές φορές είναι χρονοβόρο ως διαδικασία. Δυστυχώς, η Nova δεν κατόρθωσε να βρει έναν πιο εύκολο και ασφαλή παράλληλα τρόπο για να γίνεται άμεσα η ταυτοποίηση της νέας κάρτας sim. η σιμ ειναι απο το 2013.αρκετα παλια..αλλα θα την αλλαξω σιγουρα..απλα το καταστημα εδω δεν εχει sim . 16 minutes ago, paanos said: Αν η SIM πιάνει 4G τότε έχει και 5G. Ορισμένες κάρτες πριν το 2015 έχουν 4G αλλά καλο είναι να αλλαχθούν Ναι φιλε ειναι αρκετα παλια η sim.θα την αλλαξω..απλα ειμαι στο περιμενε..αναμονη αρκετες μερες για να φερουν sim. 3 minutes ago, kalitexnis_g said: Έχεις δίκιο.. πρέπει να μας δώσει 2-3 στοιχεία παραπάνω.. Όταν ήρθες από την Cosmote σίγουρα άλλαξες σιμ εκτός κι αν το νέο συμβόλαιο έγινε σε κάποιο καρτοκινητό με παλιά σιμ της wind. οπως ειπα ημουν με dual sim δεδομενα cosmote και κλησεις wind.ειχα προσγραμμα εταιρικο 600 νουμερα με πολυ καλα προνομια εκτος ιντερνετ και τωρα που απολυθηκα δεν μπορουσα να ανανεωσω και χρειαστηκε να κανω νεο συμβολαιο στην nova πλεον.η sim ειναι wind και ειναι απο το 2013.η cosmote ειναι καρτοκινητο και πλεον το εχω στο συρταρι.δεν τα χρειαζομαι πλεον τα δεδομενα γιατι εχω και εδω δωρεαν.η sim θα αλλαχθει μηπως και διορθωθει καπως το προγραμμα της καλυψης κυριως γιατι ειναι πολυ σπαστικο..να εχει edge καλυψη ενω δευτερολεπτα πριν ειχες κανονικα 4G Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 39 minutes ago, ktikti said: δεν κατεβαζω..αλλα στελνω αρχεια.ειχα μαθει σε καλυτερες ταχυτητες και κυριως καλυψης.και εχω ενα θεματακι με την συνδεσιμοτητα. η σιμ ειναι απο το 2013.αρκετα παλια..αλλα θα την αλλαξω σιγουρα..απλα το καταστημα εδω δεν εχει sim . Ναι φιλε ειναι αρκετα παλια η sim.θα την αλλαξω..απλα ειμαι στο περιμενε..αναμονη αρκετες μερες για να φερουν sim. οπως ειπα ημουν με dual sim δεδομενα cosmote και κλησεις wind.ειχα προσγραμμα εταιρικο 600 νουμερα με πολυ καλα προνομια εκτος ιντερνετ και τωρα που απολυθηκα δεν μπορουσα να ανανεωσω και χρειαστηκε να κανω νεο συμβολαιο στην nova πλεον.η sim ειναι wind και ειναι απο το 2013.η cosmote ειναι καρτοκινητο και πλεον το εχω στο συρταρι.δεν τα χρειαζομαι πλεον τα δεδομενα γιατι εχω και εδω δωρεαν.η sim θα αλλαχθει μηπως και διορθωθει καπως το προγραμμα της καλυψης κυριως γιατι ειναι πολυ σπαστικο..να εχει edge καλυψη ενω δευτερολεπτα πριν ειχες κανονικα 4G Ok.. κάνε την προσπάθειά σου απλώς θα ήταν πολύ πιο εύκολο να πάρεις ένα καρτοκινητό nova με 10€ και να δοκιμάσεις το δίκτυο ώστε να αποφύγεις την ταλαιπωρία της αναμονής της αντικατάστασης της σιμ που στην τελική μπορεί να μην έχει και καμιά διαφορά με την παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 παιδιά όλα καλά έγινε η μετάβαση σήμερα σε συμβόλαιο Unlimited all. με αλλαγή κάρτας.. ερωτήσεις επειδή βλέπω μου ήρθε μήνυμα ότι έχω μήνυμα στον τηλεφωνητή. πως τον απενεργοποιουμε.αναμονή κλήσης δεν έχω και μου είπαν να πατήσω *43# αλλά βγάζει error και στις ρυθμίσεις του dialer βγάζει αυτό το λάθος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts