pavlitakis1 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Το ερώτημα τώρα....Πως διασφαλίζομαι ότι όντως η προσφορά τους είναι όπως μου την είπαν (δηλαδή τελική τιμή 59,90) και δε θα δω άλλα στον πρώτο λογαριασμό (αν τελικά αποδεχτώ την προσφορά; ). Αν πω στην υπάλληλο να μου τα στείλει αυτά με SMS ή με mail, καλύπτομαι να τους κάνω φασαρία αν τελικά δω άλλα στο λογαριασμό (π.χ. να μην περιλαμβάνεται τελικά ο φόρος κινητής τηλεφωνίας). Ευχαριστώ! Θεωρητικα μαγνητοφωνουνται οι συνομολιες και μπορεις να το κανεις κι εσυ....κι αν το πεις απ την αρχη, ειναι αποδεικτικο στοιχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Μόνο τα γραπτά μένουν. Οπότε με μειλ την προσφορά με το όνομα του υπαλλήλου Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το ζητήσω γραπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Αφου μας αλλαξαν τα φωτα με την (πετυχημενη) διαφημιση,τσιμπησε και 5 ευρω πανω η τιμη στο W..Απο 39,90 πηγε 44,90 χωρις επιδοτηση συσκευης φυσικα για online συνδεσεις..Εχουμε ξεφυγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Αφου μας αλλαξαν τα φωτα με την (πετυχημενη) διαφημιση,τσιμπησε και 5 ευρω πανω η τιμη στο W..Απο 39,90 πηγε 44,90 χωρις επιδοτηση συσκευης φυσικα για online συνδεσεις..Εχουμε ξεφυγει. και πάλι νομίζω η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή, πάντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 και πάλι νομίζω η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή, πάντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό Μα ολοι τοσο πουλανε.44,20 το red1 η vodafone και 45 η cosmote το απεριοριστα 65.Γιατι θεωρεις καλη την τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1821 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Είμαι στο πρόγραμμα Wind to all 50 απο την προσφορά στο ιντερνετ (πληρώνω πάγιο 39€) εδω και 6 μήνες. Μου εκανε μία καλύτερη προσφορά η Vodafone και θελω να πάω στο δίκτυό της :X . Θα πρέπει να πληρώσω κάποιο ποσό για να σπάσω το συμβόλαιο? Από τη Vodafone μου είπαν ότι εφόσον δεν έχω πάρει συσκευή δεν πληρώνω κάτι για να πάω σε αυτούς :ninja:. Τι ισχύει τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intruder Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Ρε παιδια καλημερα σημερα πηρα ναδω τι παιζει με ανανεωση συμβολαιου προκειμενου να τους δω πως θα εκμεταλευτω μια καλυτερη επιδοτιση και με ενημερωσαν πως σε 12μηνο συμβολαιο δεν μου δινουν επιδοτηση και μου δινουν μονο για 18μηνο ασε που μου ειπαν οτι για ανανεωση με επιδοτηση για συσκευη ειναι 120 ευρω ενω για μειωση στο λογαριασμο μου δινουν πριμοδοτηση. Μονο 80 συντομα βλεπω τους συνδρομητες τησ να πιανουν το νουμερο. Χ-1!"!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Μα ολοι τοσο πουλανε.44,20 το red1 η vodafone και 45 η cosmote το απεριοριστα 65.Γιατι θεωρεις καλη την τιμη? Γιατί το W έχει καλύτερες παροχές όπως 1.5GB Internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Γιατί το W έχει καλύτερες παροχές όπως 1.5GB Internet Και η Cosmote τόσο δινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis2005 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καλημέρα παιδιά. Πριν οκτώ μήνες έκανα ανανέωση με την wind για δύο γραμμές που έχω και μου έδωσαν συσκευή με επιδότηση 150 + ΦΠΑ σε δεκαοκτάμηνο πρόγρμμα των 35€ το καθένα. Επίσης επειδή έχω και σταθερό στην wind μου δίνουν και μηνιαία έκπτωση €20. Δηλαδή κάθε μήνα τους πληρώνω περίπου 55 με 60 ευρώ επειδή συνήθως ξεπερνάω τον δωρεάν χρόνο προς τρίτα δίκτυα. Ζήτησα χθες να μεταφέρω και τις δύο γραμμές σε πρόγραμμα των 30€ το καθένα και μου απάντησαν ότι δεν γίνετε λόγω της επιδότησης. Τους ζήτησα να τους επιστρέψω το ποσό της επιδότησης και δεν δέχονται. Τι κάν σε αυτήν την περίπτωση? Τα προγράμματα που είμαι δεν βολεύουν πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) Καλημέρα παιδιά. Πριν οκτώ μήνες έκανα ανανέωση με την wind για δύο γραμμές που έχω και μου έδωσαν συσκευή με επιδότηση 150 + ΦΠΑ σε δεκαοκτάμηνο πρόγρμμα των 35€ το καθένα. Επίσης επειδή έχω και σταθερό στην wind μου δίνουν και μηνιαία έκπτωση €20. Δηλαδή κάθε μήνα τους πληρώνω περίπου 55 με 60 ευρώ επειδή συνήθως ξεπερνάω τον δωρεάν χρόνο προς τρίτα δίκτυα. Ζήτησα χθες να μεταφέρω και τις δύο γραμμές σε πρόγραμμα των 30€ το καθένα και μου απάντησαν ότι δεν γίνετε λόγω της επιδότησης. Τους ζήτησα να τους επιστρέψω το ποσό της επιδότησης και δεν δέχονται. Τι κάν σε αυτήν την περίπτωση? Τα προγράμματα που είμαι δεν βολεύουν πλέον. ζητησε φορητοτητα να τους φυγει ο τσαμπουκας και μετα θα κανουν οτι ζητησεις. Παντως επειδη ειναι εσωτερικο προβλημα, κανουν οτι θελουν. Φτηνοαπατεωνες. Κυτταξε για πιο οικονομικη λυση καρτοκινητη εστω. Edited July 31, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καλημέρα παιδιά. Πριν οκτώ μήνες έκανα ανανέωση με την wind για δύο γραμμές που έχω και μου έδωσαν συσκευή με επιδότηση 150 + ΦΠΑ σε δεκαοκτάμηνο πρόγρμμα των 35€ το καθένα. Επίσης επειδή έχω και σταθερό στην wind μου δίνουν και μηνιαία έκπτωση €20. Δηλαδή κάθε μήνα τους πληρώνω περίπου 55 με 60 ευρώ επειδή συνήθως ξεπερνάω τον δωρεάν χρόνο προς τρίτα δίκτυα. Ζήτησα χθες να μεταφέρω και τις δύο γραμμές σε πρόγραμμα των 30€ το καθένα και μου απάντησαν ότι δεν γίνετε λόγω της επιδότησης. Τους ζήτησα να τους επιστρέψω το ποσό της επιδότησης και δεν δέχονται. Τι κάν σε αυτήν την περίπτωση? Τα προγράμματα που είμαι δεν βολεύουν πλέον. Από την στιγμή που θες να επιστρέψεις την επιδότηση που πήρες είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις, αν δεν θέλουν να σου αλλάξουν πρόγραμμα κάνε αίτηση φορητότητας και να δεις πως θα σου κάνουν ότι θες μετά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoscello Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Καλησπέρα κι από μένα. Θέλω την γνώμη σας για τα παρακάτω. Στις 30/6 έκανα αίτηση στην wind για αναβάθμιση της adsl μου σε vdsl. Είμαι με συμβόλαιο στο wind one L και συνδρομητής τους πολλά χρόνια. Στις 12/7 γίνεται υποτίθεται η ενεργοποίηση της vdsl. Λέω υποτίθεται διότι μου δούλεψε μόνο για μια ώρα και μετά προέκυψε βλάβη. Έχουμε να έρθει ήδη δύο φορές τεχνικοί αλλά τίποτα. Ούτε μου λένε πότε θα φτιάξει η γραμμή. Επίσης λόγω της φύσης του προβλήματος δεν μπορώ να έχω ούτε adsl όπως πριν! Αποφάσισα λοιπόν να αλλάξω παροχο και να πάω στον ΟΤΕ. Αφού δεν είναι υπαιτιοτητα μου που δεν έχω ίντερνετ. Μου λένε βέβαια πως δεν θα χρεωθω για τις μέρες που δεν έχω ίντερνετ. Αλλά μου λένε και το εξής εξωφρενικό! Ότι επειδή σπάω το wind one, θα πρέπει να πληρώσω 50 ευρώ ρήτρα! Τον θεωρώ εξαιρετικά προκλητικό αυτό εκτός από παράνομο! Θεωρώ πως η σύμβαση μου είναι άκυρη από τη στιγμή που όχι μόνο δεν μου παρέχουν vdsl αλλά ούτε καν adsl! Ούτε κάνανε καμιά κίνηση για να μου καλύψουν τις ανάγκες μου για όσο διάστημα διαρκεί το πρόβλημα στις γραμμές τους. Η WIND λοιπόν έχει αθετησει τους όρους του συμβολαίου. Με την λογική της, ακόμη κι αν κάνουν έξι μήνες ή ένα χρόνο να φτιάξουν την γραμμή, με υποχρεωνουν να παραμείνω στο wind one προκειμένου να μην πληρώσω την ρήτρα. Το θεωρώ όπως είπα και πριν εξωφρενικό, προκλητικό και βεβαια παράνομο. Τους έστειλα email περιγραφοντας την κατάσταση και ζητώντας να μην μου χρεωθεί η ρήτρα, αφού φεύγω από ένα συμβόλαιο που οι ίδιοι αθετουν. Και τους ενημερώνω βέβαια πως θα κάνω καταγγελία στην Αρχή τηλεπικοινωνιων και στον συνήγορο του καταναλωτή σε περίπτωση που με χρεώσουν με τα 50 ευρώ της ρήτρας. Ποια είναι η γνώμη σας; Είναι δυνατόν να μπορουν να τα απαιτήσουν;;; ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Μόλις μου έκαναν τρελή προσφορά από Vodafone, που είπαν ότι είναι μόνο προς συνδρομητές Wind. Το πρόγραμμα Red 1 και το Double Play Gr στα 40€ τελικό!!! Φαίνεται τρομερή προσφορά, τι λέτε; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Μόλις μου έκαναν τρελή προσφορά από Vodafone, που είπαν ότι είναι μόνο προς συνδρομητές Wind. Το πρόγραμμα Red 1 και το Double Play Gr στα 40€ τελικό!!! Φαίνεται τρομερή προσφορά, τι λέτε; Οντως ειναι πολυ καλη προσφορα αν φανταστεις οτι 24 πουλαει το double play η hol και κατω απο 26 πολυ δυσκολα το red1 η vodafone.Μιλαμε για τουλαχιστον 10 ευρω κατω απο προνομιακες τιμες συνδρομητων. Edited August 1, 2013 by boban3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Σημερα πάλι με πήραν για κινητο και σταθερό με δώρο ταμπλέτα με τιμη 45 ευρώ. Ειχα δουλειά απο Δευτέρα θα πάρουν πάλι. Καλό φαίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Σημερα πάλι με πήραν για κινητο και σταθερό με δώρο ταμπλέτα με τιμη 45 ευρώ. Ειχα δουλειά απο Δευτέρα θα πάρουν πάλι. Καλό φαίνεται. Η ταμπλετα που θα σου δωσουν κανει καμμια 80αρια€ στην αγορα. Ρωτα ποσο χωρις ταμπλετα γιατι μαλλον στους 6 μηνες καλυπτεται η ταμπλετα και στους υπολοιπους σου ρουφανε λιγο αιμα:D Η ταμπλετα ειναι το τυρακι και η φακα ειναι το τελος ενεργοποιησης, ο εξοπλισμος που απλως στον διαθετουν και πρεπει να τον επιστρεψεις, η διαρκεια της συμβασης και η ρητρα διακοπης, η ψυχολογικη ταλαιπωρια οταν βλεπεις τις αλλες προσφορες αλλα εσυ θα εισαι δεμενος ως το τελος και αλλα πολλα που ειναι βαρετα. Εσυ αποφασιζεις. Θελεις να υπερασπισεις το εισοδημα το δικο σου η των αλλων; Δυσκολη αποφαση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Οντως ειναι πολυ καλη προσφορα αν φανταστεις οτι 24 πουλαει το double play η hol και κατω απο 26 πολυ δυσκολα το red1 η vodafone.Μιλαμε για τουλαχιστον 10 ευρω κατω απο προνομιακες τιμες συνδρομητων. Σήμερα με πήραν και κλείσαμε. 25€ το κινητό και 15€ το σταθερό Για 2 χρόνια το συμβόλαιο Δευτέρα παραλαμβάνω συμβόλαιο και sim Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Σήμερα με πήραν και κλείσαμε. 25€ το κινητό και 15€ το σταθερό Για 2 χρόνια το συμβόλαιο Δευτέρα παραλαμβάνω συμβόλαιο και sim Mακάρι να είναι ετσι όπως σου είπαν γιατί διαφορετικά... αλίμονο τους ahahahah :D Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Mακάρι να είναι ετσι όπως σου είπαν γιατί διαφορετικά... αλίμονο τους ahahahah :D Μπα δεν τους παίρνει. Έχω όνομα της κοπέλας που μου έκανε το deal, απευθείας νούμερο, ακόμα και διεύθυνση της εταιρείας. Θα τους βρω αν παίξει λαλακια. ;-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Και η Cosmote τόσο δινει... Ναι, με το νέο της πρόγραμμα. Ωστόσο, προσωπικά τουλάχιστον, πάλι Wind θα επέλεγα λόγω καλύτερης ποιότητας δικτύου και μικρότερου φόρτου - τα drop calls είναι σε ημερησία διάταξη με την Cote και για αυτό δεν νομίζω ότι ευθυνόταν μόνο το iPhone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Καλά την παλεύουνε στο τμήμα προσφορών; Με πήραν για αντιπρόταση στην Vodafone με κόστος 21.87€/μήνα για το W, το οποίο θα ισχύει από τον Νοέμβρη. Αλλά από αυτό τον μήνα μέχρι τότε, για 3 μήνες θα δίνω 43€/μήνα. Πάμε καλά;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Καλά την παλεύουνε στο τμήμα προσφορών; Με πήραν για αντιπρόταση στην Vodafone με κόστος 21.87€/μήνα για το W, το οποίο θα ισχύει από τον Νοέμβρη. Αλλά από αυτό τον μήνα μέχρι τότε, για 3 μήνες θα δίνω 43€/μήνα. Πάμε καλά;; 21.87 πολυ καλα ειναι.Βρες μια λυση και για τα 43 μεχρι τοτε και μια χαρα θα εισαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikhgoros2 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Καλά την παλεύουνε στο τμήμα προσφορών; Με πήραν για αντιπρόταση στην Vodafone με κόστος 21.87€/μήνα για το W, το οποίο θα ισχύει από τον Νοέμβρη. Αλλά από αυτό τον μήνα μέχρι τότε, για 3 μήνες θα δίνω 43€/μήνα. Πάμε καλά;; Και εμένα μόλις μου πρότειναν το W με 25€/μήνα, μετά από αίτημα φορητότητας στην Cosmote...Ουσιαστικά η ίδια τιμή βγαίνει στο 18μηνο, γύρω στα 450 ευρώ! Αυτή η 18μηνη δέσμευση όμως είναι κάπως βαριά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts