Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει απαντηθεί σε προηγούμενα posts.

επειδη εχει απαντηθει λαθος γι αυτο ξαναρωτησα :cool:

PS: Το 1212 σε ενημερώνει μόνο για τον ενσωματωμένο!

καπου εδω διαφωνουσαν ο υπευθυνος καταστηματος με τον υπαλληλο στα κεντρικα που πηραμε τηλεφωνο :shifty:

καπου εδω καληνυχτω ( εγω ο παραλογος ) .....

Υ.Γ. αν δουλευεις στην wind φιλε, φροντισε να αλλαξτε 2-3 πραγματακια κι ολα θα ειναι καλυτερα

φιλικα !

Υ.Γ. αν δουλευεις στην wind φιλε, φροντισε να αλλαξτε 2-3 πραγματακια κι ολα θα ειναι καλυτερα

φιλικα !

Έχω εταιρική γραμμή απλώς στην WIND.

Έχω βέβαια και γνωστούς που δουλεύουν στην WIND.

Έχω βέβαια και γνωστούς που δουλεύουν στην VODAFONE.

Έχω βέβαια και γνωστούς που δουλεύουν στον COSOTE.

Πολλά πράγματα τα συναντάς - θα τα συναντήσεις - στην πορεία αφού χρησιμοποιήσεις το κινητό σου.

Αν για παράδειγμα έχεις ένα πρόγραμμα 140 λεπτών (έχεις ζητήσει να μεταφέρεται ο χρόνος) και σου έρθει απάντησει πως έχεις παραπάνω λεπτά τότε δίκιο θα έχεις εσύ.

Αν έχω καταλάβει καλά οι περισσότεροι από εδώ μέσα απαντούν εμπειρικά και μετά από καταστάσεις που έχουν αντιμετωπίσει.

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και εδώ ιδιοκτήτες ή υπάλληλοι (άλλοι φανερά και άλλοι όχι)

Εγώ σου απάντησα για το fax γιατί είχα ζητήσει και εγώ να μην μπαίνει στι internet μια από τις γραμμές μου.

Απλώς νομίζω πήρες λίγο στραβά την νέα εταιρία σου γι΄αυτό και δημιουργήθηκε και η παρεξήγηση.

PS: Αν ήμουν υπάλληλος της WIND (δηλαδή έτρωγα ψωμί απο τη συγκεκριμένη εταιρία) και για κάποιο λόγο με έδιωχναν και έβρισκα σε μία άλλη εταιρία κινητής δουλειά δεν θα υποστήριζα την άλλη εταιρία.

Απλώς επειδή έχω κάποιες παραπάνω γνώσεις για την WIND γράφω και σε αυτό το thread.

Αν δεις έχω γράψει τα καλά και τα κακά της εταιρίας!

Καλησπέρα,

Έχω ένα συμβόλαιο Wind που το ανανέωσα πριν 2 μήνες, παίρνοντας μηνιαία έκπτωση στον λογαριασμό αντί για επιδότηση νέας συσκευής.

Ξέρετε τι θα μου ζητηθεί να πληρώσω ώστε να κάνω φορητότητα στη Vodafone τώρα;

ερωτηση quiz : οταν εχουμε ενεργοποιησει τη μεταφορα του χρονου που δεν καταναλωσαμε στον επομενο μηνα , στελνοντας μηνυμα στο 1212 θα ενημερωνομαστε μονο για τα λεπτα του προγραμματος ή και για τα μεταφερθέντα ?

Είχες κάποιο νεότερο;

φιλε μου λογικα με το 12 12 βλεπεις μονο τον πραγματικο σου χρονο. και οχι το μεταφερομενο.

αλλα πες μας νεοτερα!

Παιδια καλησπερα!

Υπαρχει καπου στο site της wind που μπορουμε να δουμε τιμες με συνδεσεις για τα κινητα??

Γιατι μπηκα στο stie κ δεν το βρισκω....

Παιδια καλησπερα!

Υπαρχει καπου στο site της wind που μπορουμε να δουμε τιμες με συνδεσεις για τα κινητα??

Γιατι μπηκα στο stie κ δεν το βρισκω....

Μόνο από κατάστημα.

Κάθε πρόγραμμα έχει ένα συγκεκριμένο ποσό επιδότησης όμως κάθε μήνα βγαίνουν αρκετές συσκευές σε προσφορά.

Ή διαφορετικά κάλεσε στο 1260

Μόνο από κατάστημα.

Κάθε πρόγραμμα έχει ένα συγκεκριμένο ποσό επιδότησης όμως κάθε μήνα βγαίνουν αρκετές συσκευές σε προσφορά.

Ή διαφορετικά κάλεσε στο 1260

To θεμα ειναι οτι αν παω απο καταστημα χανω τις προσφορες απο την online αιτηση....Θελω να βαλω wind ολα σε ενα...

Δεν εχω wind σταθερο η κινητο για να παρω στο 1260....

Μια βοηθεια αν γνωριζετε...

Εχω παρει το Iphone 4 και εχω βαλει wind καρτοκινητη.

Καθε φορα που παω να κανω κληση μου βγαινει ενα Popup που λεει

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΛΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΗ.

Ειναι λιγο ενοχλητικο γιατι πρεπει να πατας αποριψη αν θες να κανεις οτιδηποτε αλλο.

Διαβασα οτι απενεργοποιοντας την ειδοποιηση κλησης (οχι στο 1265) λυνεται το προβλημα (και χανεις την ειδοποιηση αλλα δεν με καιει το θεμα)...το εκανα αλλα τα ιδια.

Μεσα στο κινητο η προωθηση ειναι στο off. Τηλεφωνητη δεν εχω.

Καμια ιδεα για να φυγει το μυνημα?

Είχες κάποιο νεότερο;

--η υπαλληλος στο καταστημα μου ειπε οτι ενημερωνεσαι μεσω μηνυματος 1212 , δηλαδη αν εχεις προγραμμα 250 λεπτα και περισσεψουν 52 λεπτα απο εναν μηνα τοτε στην αρχη του επομενου θα σε ενημερωνει το μηνυμα οτι εχεις ακομα 302 λεπτα ..

-- η υπαλληλος στο 1260 ειπε οτι ΔΕΝ μπορει να σε ενημερωνει το μηνυμα 1212

υ.γ το τηλεφωνημα στο 1260 εγινε ΜΕΣΑ απο το καταστημα της wind.. :O

ταδε εφη wind

--η υπαλληλος στο καταστημα μου ειπε οτι ενημερωνεσαι μεσω μηνυματος 1212 , δηλαδη αν εχεις προγραμμα 250 λεπτα και περισσεψουν 52 λεπτα απο εναν μηνα τοτε στην αρχη του επομενου θα σε ενημερωνει το μηνυμα οτι εχεις ακομα 302 λεπτα ..

-- η υπαλληλος στο 1260 ειπε οτι ΔΕΝ μπορει να σε ενημερωνει το μηνυμα 1212

υ.γ το τηλεφωνημα στο 1260 εγινε ΜΕΣΑ απο το καταστημα της wind.. :O

ταδε εφη wind

Ας απαντήσει κάποιος χρήστης... Υπεύθυνα!

Αν και νομίζω πως δείχνει και τον μεταφερόμενο χρόνο

Σε μένα πάντως σίγουρα δείχνει και το μεταφερόμενο χρόνο αφού κάθε μήνα έχω παραπάνω λεπτά από αυτά του προγράμματος μου.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Μολονότι είχε ακουστεί οτι οι εταιρείες,ανάμεσα σε αυτές κ η wind φυσικά,θα κοψουν τις μεγάλες επιδοτήσεις σε περίπτωση φορητότητας(κοινώς δε θα μασήσουν απέναντι στους καταναλωτές),η επιδότηση μου απο 190€ με το που εκανα φορητότητα,εκτινάχθηκε εν μία νυκτί στα 430€..ήδη όμως με παζάρι με την κοσμοτέ είχα εξασφαλίσει ακόμη καλύτερη επιδότηση.Το ίδιο ακριβώς έγινε κ με την κολλητή μου κ αφού την συμβούλεψα να κάνει το ίδιο,η επιδότησή της από τα 230€ πήγε στα 460€ ..

με τι παγιο καθε μηνα πριν και μετα?

δηλ.1η κουβεντα για να σταματησουν φορητοτητα ηταν σας δεινουμε 430ε(240ε+)?

------------------------------------

ξερει καποιος αν υπαρχει στην wind to lg optimus one p500?

στο 1260 δεν υπαρχει λιστα με τα κινητα..μου παν να ρωτησω σε καταστηματα

Edited by kage

Μια απορία προς επίλυση για όποιον γνωρίζει.

Είμαι στο πρόγραμμα Wind Medium από τέλη Ιανουαρίου 2010 και πήρα επιδότηση μέσα Φεβρουαρίου 2010. Το Σεπτέμβριο έκανα αίτηση φορητότητας στη vodafone την οποία τελικά ακύρωσα. Την ακύρωσα καθώς με κάλεσε η wind και μου είπε ότι έπρεπε να επιστρέψω το 85% της επιδότησης του Φεβρουαρίου και μου προσέφερε 10€ έκπτωση στο πάγιο για 1 χρόνο, χωρίς καμία δέσμευση να παραμείνω στην εταιρεία όταν λήξει η επιδότηση και από 51€ που πλήρωνα, πληρώνω πλέον 37€.

Η ερώτηση μου είναι η εξής: Το Φεβρουάριο που θα έρθει νέα επιδότηση θα μπορώ να μεταβώ δωρεάν σε μικρότερο πρόγραμμα, κρατώντας και την έκπτωση των 10€/μήνα?

Κατα καιρους με εχουν παρει τηλεφωνο απο τη wind σε συμβολαιο cosmote για φορητοτητα αλλα δεν ενδιαφερομουν. Εχει κανεις κανενα αριθμο που μπορουμε να καλεσουμε ωστε να εχουμε καποια δελεαστικη προσφορα;

μπορεί να βοηθήσει κανείς γιατί έχω μπερδευτεί με τα "προπληρωμένα" πάγια;. Είχα wind r-180' +sms 120 (είχε περάσει χρόνος δλδ δεν έσπασα συμβόλαιο) και έκανα μεταφορά στο wind M. Η μεταφορά στο Μ κανονίστηκε να γίνει ακριβώς στο τέλος του τιμολογιακού μήνα για να μην υπάρχει μπέρδεμα με χρεώσεις κλπ. Στον τελευταίο λογαριασμό : χρεώσεις μέχρι 20/10/2010 (με το παλιό πρόγραμμα δλδ) με έχουν χρεώσει κανονικά με τιμές r-180' +sms 120 αλλά αντί για το παλιό πάγιο χρεώνουν το πάγιο του wind M. Έτσι θα έπρεπε να γίνει; :wacko:

μπορεί να βοηθήσει κανείς γιατί έχω μπερδευτεί με τα "προπληρωμένα" πάγια;. Είχα wind r-180' +sms 120 (είχε περάσει χρόνος δλδ δεν έσπασα συμβόλαιο) και έκανα μεταφορά στο wind M. Η μεταφορά στο Μ κανονίστηκε να γίνει ακριβώς στο τέλος του τιμολογιακού μήνα για να μην υπάρχει μπέρδεμα με χρεώσεις κλπ. Στον τελευταίο λογαριασμό : χρεώσεις μέχρι 20/10/2010 (με το παλιό πρόγραμμα δλδ) με έχουν χρεώσει κανονικά με τιμές r-180' +sms 120 αλλά αντί για το παλιό πάγιο χρεώνουν το πάγιο του wind M. Έτσι θα έπρεπε να γίνει; :wacko:

Το πάγιο συνήθως αφορά τον επόμενο μήνα. Κοίτα λοιπόν για πια περίοδο έχεις τιμολογηθεί το πάγιο.

Όταν ζήτησες την αλλαγή ο λογαριασμός που εκδόθηκε είχε το πρόγραμμα που ζήτησες το MEDIUM.

Αν όμως είχες ξεπεράσει τα 180 λεπτά ή τα 120 sms λογικό είναι να εμφανιστούν ως παραπάνω χρέωση.

Αν ένας λογαριασμός εκδοθεί π.χ 15/11 έχει χρεώσεις από 15/10 έως 15/11. Εκεί βλέπεις την χρήση που έχεις κάνει!

Ουσιαστικά για να καταλάβεις πάντα το πάγιο "τρέχει" ένα μήνα μπροστά από τις χρεώσεις μας.

Γι΄αυτό τον λόγο αν εσύ διακόψεις κάποια στιγμή τη γραμμή σου δεν θα πληρώσεις το τελευταίο πάγιο.

PS: Όσο για την αλλαγή πακέτου 1-2 μέρες πριν την έκδοση γίνεται για να μην μπερδευτείς με αναλογίες. Όποτε θες εσύ μπορείς να αλλάξεις πακέτο!

Μια απορία προς επίλυση για όποιον γνωρίζει.

Είμαι στο πρόγραμμα Wind Medium από τέλη Ιανουαρίου 2010 και πήρα επιδότηση μέσα Φεβρουαρίου 2010. Το Σεπτέμβριο έκανα αίτηση φορητότητας στη vodafone την οποία τελικά ακύρωσα. Την ακύρωσα καθώς με κάλεσε η wind και μου είπε ότι έπρεπε να επιστρέψω το 85% της επιδότησης του Φεβρουαρίου και μου προσέφερε 10€ έκπτωση στο πάγιο για 1 χρόνο, χωρίς καμία δέσμευση να παραμείνω στην εταιρεία όταν λήξει η επιδότηση και από 51€ που πλήρωνα, πληρώνω πλέον 37€.

Η ερώτηση μου είναι η εξής: Το Φεβρουάριο που θα έρθει νέα επιδότηση θα μπορώ να μεταβώ δωρεάν σε μικρότερο πρόγραμμα, κρατώντας και την έκπτωση των 10€/μήνα?

Επειδή είναι ειδική προσφορά ό,τι και να σου πει ο καθένας από εδώ μέσα ή από κατάστημα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Πριν αποφασίσεις να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή στη γραμμή σου επικοινώνησε με το τμήμα προσφορών της WIND.

Πηρα πριν απο μερικες μερες το LG Fresh (δωρο) μαζι με καρτοσυνδεση 25.

Μου ειπαν οτι εχω 5 ευρω χρονο ομιλιας καθε μηνα (τα οποια ηταν τελικα 15 ευρω) και 1:30 ωρες προς σταθερα και αλλα δικτυα κινητης τα οποια ειναι αφαντα γιατι..

πηγα να κανω μια κληση σημερα και μου λεει δεν εχω διαθεσιμο υπολοιπο!:blink:

Δηλαδη αν θελω η κληση να χρεωθει στο λογαριασμο τι πρεπει να κανω ?Η θα πρεπει να τρεχω στα περιπτερα για τον επομενο χρονο ?

Edited by Stefa

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ