Jump to content

ison

Members
  • Δημοσιεύσεις

    170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by ison

  1. ison

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Κράτα πατημένο το κλείσιμο όλων κουμπί και επέλεξε ποιες θα κλείνουν... Η τρέχουσα μένει πάντα θέλει swipe
  2. Θα θέλαμε να κρατήσουμε το έξοδο στο μίνιμουμ.. Δλδ με 10-12 ευρώ Μαξ το μήνα. Εκεί αλλάζει κάτι?
  3. Παίδες για νέο αριθμό που θέλω σε wind f2go τι παίζει με αυτά τα προνοιακά νούμερα που βλέπω σωρηδόν στο marketplace. Έχει νόημα να πάρω από εκεί ή να πάω από ένα κατάστημα και να κάνω ένα αριθμό. Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη.. Αν παίζει ρόλο ο αριθμός είναι για την κόρη μου και όλοι στην οικογένεια έχουμε wind f2go.
  4. ison

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Παίδες 5g wind από ότι κατάλαβα δεν παίζει προς το παρών σωστά? Cosmote που έχω 2η Sim μου το βγάζει κανονικά. Από Vodafone ξερουμε τι γίνετε?
  5. ison

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Μια χαρα ειναι το κινητο για 300 ευρω νομιζω δεν υπαρχει κατι καλυτερο αυτη την στιγμη Παιδες ποσο SOT βγαζετε? εγω μεσο ορο ειμαι στις 6 ωρες/24ωρο
  6. ison

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Το ιδιο αντε δευτερα unboxing
  7. ison

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Στα χαρτια παντω το redmi note 10 pro φαινεται να εχει καλυτερη
  8. ison

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Σε περιμένουμε μην ξεχνιεσε Επισης μια ερωτηση ακομα απο Kiniti σου εστειλαν μνμ στο κινητο με το voucher ? Απο acs παρελαβες?
  9. ison

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Φιλε μου ποτε ειχες παραγγελια εσυ αν επιτρεπετε? Η διαφανη θηκη ειναι αυτη με το Logo never settle στα πλαγια ή μια απλη tpu
  10. ison

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Καλησπέρα καλο αυτο το νεο μπορεις να μου πεις αν ειχε θηκη μεσα και ποτε εκανες την παραγγελια ? Πρωτες εντυπωσεις? Απο τι ερχεσε?
  11. ison

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Αξιζει καθολου η θηκη ή παμε για τις original της Oneplus? Επισης αυτο με τα 3 χρονια που γραφουν παραπάνω εννουν οτι θα παρει μεχρι android 13?
  12. ison

    OnePlus 8 / 8 Pro

    ..και ενω ζαχαρωνα το Poco f3 τσουπ βλεπω 309 ευρω απο το best price το oneplus 8... κατι το green tint και το quality control της poco ...κατι το miui που δεν ακουω τα καλυτερα...για να μην τα πολυλογω εριξα και εγω μια παραγγελια και ο θεος βοηθος Ας μου πει καποιος οτι επραξα ορθα γιατι με τρωει το buyers remorse Ετσι οπως το αξιολογησα χανω υπερυθρες-120hz-ενα κλικ καλυτερο επεξεργαστη και κερδιζω oxygen os / OIS στην καμερα (η οποια πρεπει να ειναι καλυτερη) Αυτο που λεει οτι θα παιρνει 3 Major updates τι ακριβως σημαινει..οτι θα παει μεχρι android 13? (ή ******** λεω)... Και μια ερωτηση γιατι δεν ειμαι σιγουρος...στην συσκυεασία εχει θηκη σιλικονης η οχι? Σε μερικα Unboxing βλεπω σε αλλα οχι (προφανως εχει να κανει με το region?)
  13. ison

    Huawei P20 Lite

    Απο περιεργεια τοσο καλη ειναι και την θες? εχει κατι το ιδιαιτερο σε σχεση με αλλες?
  14. ison

    Huawei P20 Lite

    καλημέρα στην παρεα... θηκουλα τι προτεινετε για το κινητο (lx1)...να παω στην official flip της Huawei?
  15. Το Accubatery μου διχνει οτι η μπαταρια ειναι στο 79% του capacity της( 2540 Mah/ 3220 Mah)...υπαρχει καποιο καλυτερο app για την μετρηση της? Εσεις γενικά ποτε την αλλαξατε? Το κινητο το εχω 3 χρονια περιπου. Σε ευχαριστω ..εχεις να μου στειλεις καποιο αλλο λινκ απο εξουσιοδοτημένο μαγαζι (φτηνοτερο ισως?)...επισης το πακετο που βλεπω και λενε με φορτιστη που το βρισκω? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις μηπως καποιο λινκ για αυτο φιλε μου
  16. Καλησπερα παιδια ψαχνω για μπαταρια για το note ...διαβασα οι περισσοτεροι εδω μεσα συστηνουν την smart tech...εχω βρει το σωστο site ? https://www.smart-tech.gr/Samsung-original-battery-3.85v-3220mAh-mobile-EB-B800BE.html Επισης καποια παιδια πιο πανω ανεφεραν ενα πακετο με φορτιστη...υπαρχει αυτο πουθενα? ευχαριστω για τις απαντησεις εκ των προτερων Sent from my SM-N910C using Tapatalk
  17. Προς ενδιαφερομενους εχει το e-shop την νεα 64 micro sd samsung evo+ στα 31.90 στο newsletter του
  18. Θα σε γελασω ...λογικα θα το φερνουν μεσω καταστηματων αλλων χωρων...να φανταστεις ημουν τοσο σιγουρος οτι ειναι snapdragon που ουτε καν γυρισα το κουτι να δω το μοντελο...στο σπιτι το πηρα χαμπαρι αν και ξενερωσα λιγο ειπα οκ μαλλον θα ηταν γραφτο να δοκιμασω τον exynos (και το ξενερωσα το λεω απο αποψη οτι θεωρητικα θα εχει μεγαλυτερη υποστηριξη ο snap απο xda οταν ερθει ο καιρος για πειραγματα)
  19. Μαιστα οποτε δεν τα γλυτωνεις...σκεφτομουν και την s view αλλα εκει σιγουρα (λογικα) θα υπαρχει θεμα μιας και ειναι εκτεθειμενα τα περιμετρικα...και θα βαζω το κινητο σε τσαντακι Εχεις να προτεινεις κατι εσυ ?
  20. Παιδες το Media markt εχει note 4 exynos με hungary το οποιο σημαινει αμεσα Lollipop...πηγαινα για snapdragon αλλα εκατσε αυτο (δεν το προσεξα την ωρα που το πηρα lol ...ειχα τα πιτσιρικια μαζι) ...απλα το αναφερω για τυχων ατομα που ενδιαφερονται.
  21. Δεν ξερω αν ετυχε αλλα εγω το πηρα το note προχτες απο mediamarkt και μου εδωσαν exynos με csc hungary ....λογικα απο samsung αγοραζουν και αυτοι οποτε εφοσον το πηραν απο εκει θεωρω οτι το υποστηριζει και επισημα η εδω αντιπροσωπεια. Στα θετικα οτι λογο csc ειχα lollipo αμεσα !
  22. Για τυχων ενδιαφερομενους...γερμανοι-πλαισο-Public δεν εχουν τπτ αλλα καταφερα να μου κανει price match το media markt και πηρα το νοτελι στα 549... Στα θετικα αν και πηγαινα για snapadragon μου εδωσαν exynos με csc hungary το οποιο σημαινει οτι ειχε αμεσα lollipop :)
×
×
  • Create New...