Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα ενεργοποιήσει ενα πακέτο των 100' με 2€ όταν είχε διάρκεια 15 μέρες.Τωρα που πήγε στις 30 μέρες εχω την εντύπωση ότι και το δικο μου πακέτο μεταφέρθηκε μαζί με τα υπόλοιπα που έληγαν σε 30 μέρες.Το έχετε παρατηρήσει η μήπως κάνω λάθος?
εμενα εξακολουθει να ληγει μετα απο 15 μερες, οπως ισχυε τοτε

καλω το τηλεφωνο μου με αποκρυψη και μου βγαζει μηνυμα οτι ο αριθμος προσβασης της υπηρεσιας αλλαξε.καλεστε 14014 !!!!!!

εχω πληκτρολογησει *254# πριν και περιμενα να βγαλει το γνωστο μηνυμα οτι δεν δεχομαι κλησεις με αποκρυψη αλλα αντι αυτου ακουω το παραπανω μηνυμα

το εχει παρατηρησει κανεις αλλος

Edited by akalos

καλω το τηλεφωνο μου με αποκρυψη και μου βγαζει μηνυμα οτι ο αριθμος προσβασης της υπηρεσιας αλλαξε.καλεστε 14014 !!!!!!

εχω πληκτρολογησει *254# πριν και περιμενα να βγαλει το γνωστο μηνυμα οτι δεν δεχομαι κλησεις με αποκρυψη αλλα αντι αυτου ακουω το παραπανω μηνυμα

Εμενα λεει το γνωστο μνμ.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

το 14014 ειναι το calling tune

της cosmote. Μπας και εχεις κάνει κάποια προώθηση σε λάθος αριθμό?

Σ ευχαριστώ!

Πίστευα πως εχει να κάνει με τη συσκευή, γιατι σε S4 & iPhone 4 λειτουργεί μια χαρά. :)

με την αναλυση της οθονης.....τα λενοβο εχουν 960 x 540....και καπου δεν υπαρχει ....συνεργασια :P....

ευτυχως ολα τα αλλα προγραμματα δουλευουν μια χαρα.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

με την αναλυση της οθονης.....τα λενοβο εχουν 960 x 540....και καπου δεν υπαρχει ....συνεργασια :P....

ευτυχως ολα τα αλλα προγραμματα δουλευουν μια χαρα.....

Σε ιντσες και τα δυο είναι ίδια...

Θα στειλω στο support μήνυμα να δω...

Πριν την ενημέρωση ήταν μια χαρα...

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

το 14014 ειναι το calling tune

της cosmote. Μπας και εχεις κάνει κάποια προώθηση σε λάθος αριθμό?

ωπα!!προωθηση εχω μονο οταν το τηλεφωνο ειναι κλειστο,(6935531000)ολα τα αλλα ειναι απενεργοποιημενα

στις αλλες επιλογες ποια νουμερα ειναι?μπας και τα βαλω χειροκινητα και φτιαξει

το τηλ απο οπου παιρνω με αποκρυψη ειναι cosmote βεβαια.

Edited by akalos

ωπα!!προωθηση εχω μονο οταν το τηλεφωνο ειναι κλειστο,(6935531000)ολα τα αλλα ειναι απενεργοποιημενα

στις αλλες επιλογες ποια νουμερα ειναι?μπας και τα βαλω χειροκινητα και φτιαξει

το τηλ απο οπου παιρνω με αποκρυψη ειναι cosmote βεβαια.

αν είναι απενεργοποιημένα μάλλον κάτι παίζει με το cosmote από το οποίο καλείς. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου. :confused:

αν είναι απενεργοποιημένα μάλλον κάτι παίζει με το cosmote από το οποίο καλείς. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου. :confused:

κατι παιζει οταν καλω μονο εγω τον εαυτο μου και μονο,στους αλλους ακουγεται κανονικα την μνμ

καλεσα το 1299 της frog και το δοκιμασαμε,και ακουσαν κανονικα το μνμ,αρα δεν ειναι προβλημα f2g,κατι επαιξε με τις sim στα τηλεφωνα μου....τις αλλαξα καποτε αλλα και παλι τι σχεση εχει το itunes:confused: and solved!!and lol

Τις τελευταίες μέρες μπαίνω στο myf2g από chrome και κολλάει απίστευτα. Συμβαίνει και σε άλλους ή τρέχει τίποτα με το pc μου;

κ σε μένα κ σε άλλον υπολογιστή που δοκίμασα σέρνεται απίστευτα..

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Τις τελευταίες μέρες μπαίνω στο myf2g από chrome και κολλάει απίστευτα. Συμβαίνει και σε άλλους ή τρέχει τίποτα με το pc μου;

κ σε μένα κ σε άλλον υπολογιστή που δοκίμασα σέρνεται απίστευτα..

Έχετε κάνει τις τελευταίες αναβαθμίσεις;

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και χθες έκανα και τη δεύτερη αναβάθμιση 32.0.1700.102

επειδη το ψαχνω στο σαιτ του f2g και δεν το βρισκω αν κανω ανανεωση απο μαγαζι στο f2g τι μπονους παιρνω?τι με 6 ευρω τι με 10?

Υπαρχει καποιο sms που μπορουμε να στειλουμε για να μας περασει η Wind τις ρυθμισεις του internet του f2g αυτοματα?

Υπαρχει καποιο sms που μπορουμε να στειλουμε για να μας περασει η Wind τις ρυθμισεις του internet του f2g αυτοματα?

ΔΕς εδώ.....

http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/ruthmiseis-internet/

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν έχεις σμαρτφον περνάνε αυτόματα.

Tάκη μην το λές, εγώ σε κανά 3αρη περιπτώσεις τις πέρασα χειροκίνητα

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τα ειχα βρει αυτα αλλα δεν επαιξαν τελικα

ειναι ενα Νοκια C30 και παλια που ειχα Cosmote μονο μεσω της λυσης του sms μου ειχε παιξει το ιντερνετ

Τα ειχα βρει αυτα αλλα δεν επαιξαν τελικα

ειναι ενα Νοκια C30 και παλια που ειχα Cosmote μονο μεσω της λυσης του sms μου ειχε παιξει το ιντερνετ

δες λίγο στο όνομα γράψε Wind Internet και όχι WIND Internet

Το μονο μειον στο F2G ειναι πως δεν εχει μνματα προς F2G, πολυ μειον.

Το μονο μειον στο F2G ειναι πως δεν εχει μνματα προς F2G, πολυ μειον.

Κάλεσε στο 1265 και μόλις ακούσεις τις επιλογές πάτησε το 6.Θα σε πάει στα παλιά πακέτα όπου έχει 300 sms προς Wind/Q με 3€.Επισης αν ενεργοποιείς πακέτο απο το Myf2g παντα δινει κατι.

Κάλεσε στο 1265 και μόλις ακούσεις τις επιλογές πάτησε το 6.Θα σε πάει στα παλιά πακέτα όπου έχει 300 sms προς Wind/Q με 3€.Επισης αν ενεργοποιείς πακέτο απο το Myf2g παντα δινει κατι.

Τι λες τωρα!!! Με εσωσες!!! Εχω ηδη 2φορες ενεργοποιημενο το πακετο το 2ευρω μετα 300+300, δε μπορω αλλη φορα, και ημουν ετοιμος να παρω Q!!! Να σαι καλα!!!

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova