aris1417 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Είχα ενεργοποιήσει ενα πακέτο των 100' με 2€ όταν είχε διάρκεια 15 μέρες.Τωρα που πήγε στις 30 μέρες εχω την εντύπωση ότι και το δικο μου πακέτο μεταφέρθηκε μαζί με τα υπόλοιπα που έληγαν σε 30 μέρες.Το έχετε παρατηρήσει η μήπως κάνω λάθος? εμενα εξακολουθει να ληγει μετα απο 15 μερες, οπως ισχυε τοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) καλω το τηλεφωνο μου με αποκρυψη και μου βγαζει μηνυμα οτι ο αριθμος προσβασης της υπηρεσιας αλλαξε.καλεστε 14014 !!!!!! εχω πληκτρολογησει *254# πριν και περιμενα να βγαλει το γνωστο μηνυμα οτι δεν δεχομαι κλησεις με αποκρυψη αλλα αντι αυτου ακουω το παραπανω μηνυμα το εχει παρατηρησει κανεις αλλος Edited January 28, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 καλω το τηλεφωνο μου με αποκρυψη και μου βγαζει μηνυμα οτι ο αριθμος προσβασης της υπηρεσιας αλλαξε.καλεστε 14014 !!!!!! εχω πληκτρολογησει *254# πριν και περιμενα να βγαλει το γνωστο μηνυμα οτι δεν δεχομαι κλησεις με αποκρυψη αλλα αντι αυτου ακουω το παραπανω μηνυμα το εχει παρατηρησει κανεις αλλος Εμενα λεει το γνωστο μνμ. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 καλω το τηλεφωνο μου με αποκρυψη και μου βγαζει μηνυμα οτι ο αριθμος προσβασης της υπηρεσιας αλλαξε.καλεστε 14014 !!!!!! εχω πληκτρολογησει *254# πριν και περιμενα να βγαλει το γνωστο μηνυμα οτι δεν δεχομαι κλησεις με αποκρυψη αλλα αντι αυτου ακουω το παραπανω μηνυμα το εχει παρατηρησει κανεις αλλος το 14014 ειναι το calling tune της cosmote. Μπας και εχεις κάνει κάποια προώθηση σε λάθος αριθμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Σ ευχαριστώ! Πίστευα πως εχει να κάνει με τη συσκευή, γιατι σε S4 & iPhone 4 λειτουργεί μια χαρά. :) με την αναλυση της οθονης.....τα λενοβο εχουν 960 x 540....και καπου δεν υπαρχει ....συνεργασια :P.... ευτυχως ολα τα αλλα προγραμματα δουλευουν μια χαρα..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 με την αναλυση της οθονης.....τα λενοβο εχουν 960 x 540....και καπου δεν υπαρχει ....συνεργασια :P.... ευτυχως ολα τα αλλα προγραμματα δουλευουν μια χαρα..... Σε ιντσες και τα δυο είναι ίδια... Θα στειλω στο support μήνυμα να δω... Πριν την ενημέρωση ήταν μια χαρα... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) το 14014 ειναι το calling tune της cosmote. Μπας και εχεις κάνει κάποια προώθηση σε λάθος αριθμό? ωπα!!προωθηση εχω μονο οταν το τηλεφωνο ειναι κλειστο,(6935531000)ολα τα αλλα ειναι απενεργοποιημενα στις αλλες επιλογες ποια νουμερα ειναι?μπας και τα βαλω χειροκινητα και φτιαξει το τηλ απο οπου παιρνω με αποκρυψη ειναι cosmote βεβαια. Edited January 29, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 ωπα!!προωθηση εχω μονο οταν το τηλεφωνο ειναι κλειστο,(6935531000)ολα τα αλλα ειναι απενεργοποιημενα στις αλλες επιλογες ποια νουμερα ειναι?μπας και τα βαλω χειροκινητα και φτιαξει το τηλ απο οπου παιρνω με αποκρυψη ειναι cosmote βεβαια. αν είναι απενεργοποιημένα μάλλον κάτι παίζει με το cosmote από το οποίο καλείς. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 αν είναι απενεργοποιημένα μάλλον κάτι παίζει με το cosmote από το οποίο καλείς. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου. :confused: κατι παιζει οταν καλω μονο εγω τον εαυτο μου και μονο,στους αλλους ακουγεται κανονικα την μνμ καλεσα το 1299 της frog και το δοκιμασαμε,και ακουσαν κανονικα το μνμ,αρα δεν ειναι προβλημα f2g,κατι επαιξε με τις sim στα τηλεφωνα μου....τις αλλαξα καποτε αλλα και παλι τι σχεση εχει το itunes:confused: and solved!!and lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos845 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ WIND Δωρεάν πάγιο 1 μήνα προσφέρει στους συνδρομητές της στην Κεφαλονιά η WIND NA λεμε και τα καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Τις τελευταίες μέρες μπαίνω στο myf2g από chrome και κολλάει απίστευτα. Συμβαίνει και σε άλλους ή τρέχει τίποτα με το pc μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Τις τελευταίες μέρες μπαίνω στο myf2g από chrome και κολλάει απίστευτα. Συμβαίνει και σε άλλους ή τρέχει τίποτα με το pc μου; κ σε μένα κ σε άλλον υπολογιστή που δοκίμασα σέρνεται απίστευτα.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Τις τελευταίες μέρες μπαίνω στο myf2g από chrome και κολλάει απίστευτα. Συμβαίνει και σε άλλους ή τρέχει τίποτα με το pc μου; κ σε μένα κ σε άλλον υπολογιστή που δοκίμασα σέρνεται απίστευτα.. Έχετε κάνει τις τελευταίες αναβαθμίσεις; Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και χθες έκανα και τη δεύτερη αναβάθμιση 32.0.1700.102 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 επειδη το ψαχνω στο σαιτ του f2g και δεν το βρισκω αν κανω ανανεωση απο μαγαζι στο f2g τι μπονους παιρνω?τι με 6 ευρω τι με 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s1.1 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Υπαρχει καποιο sms που μπορουμε να στειλουμε για να μας περασει η Wind τις ρυθμισεις του internet του f2g αυτοματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Υπαρχει καποιο sms που μπορουμε να στειλουμε για να μας περασει η Wind τις ρυθμισεις του internet του f2g αυτοματα? ΔΕς εδώ..... http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/ruthmiseis-internet/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Υπαρχει καποιο sms που μπορουμε να στειλουμε για να μας περασει η Wind τις ρυθμισεις του internet του f2g αυτοματα? Αν έχεις σμαρτφον περνάνε αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Αν έχεις σμαρτφον περνάνε αυτόματα. Tάκη μην το λές, εγώ σε κανά 3αρη περιπτώσεις τις πέρασα χειροκίνητα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s1.1 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 ΔΕς εδώ..... http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/ruthmiseis-internet/ Τα ειχα βρει αυτα αλλα δεν επαιξαν τελικα Αν έχεις σμαρτφον περνάνε αυτόματα. ειναι ενα Νοκια C30 και παλια που ειχα Cosmote μονο μεσω της λυσης του sms μου ειχε παιξει το ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Τα ειχα βρει αυτα αλλα δεν επαιξαν τελικα ειναι ενα Νοκια C30 και παλια που ειχα Cosmote μονο μεσω της λυσης του sms μου ειχε παιξει το ιντερνετ δες λίγο στο όνομα γράψε Wind Internet και όχι WIND Internet Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδιά για δώστε λινκ για το λογκ εντ γουιν Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδιά για δώστε λινκ για το λογκ εντ γουιν http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/me-to-f2g-den-hreiazetai-na-giortazeis-gia-na-pareis-doro/ Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Το μονο μειον στο F2G ειναι πως δεν εχει μνματα προς F2G, πολυ μειον. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Το μονο μειον στο F2G ειναι πως δεν εχει μνματα προς F2G, πολυ μειον. Κάλεσε στο 1265 και μόλις ακούσεις τις επιλογές πάτησε το 6.Θα σε πάει στα παλιά πακέτα όπου έχει 300 sms προς Wind/Q με 3€.Επισης αν ενεργοποιείς πακέτο απο το Myf2g παντα δινει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Κάλεσε στο 1265 και μόλις ακούσεις τις επιλογές πάτησε το 6.Θα σε πάει στα παλιά πακέτα όπου έχει 300 sms προς Wind/Q με 3€.Επισης αν ενεργοποιείς πακέτο απο το Myf2g παντα δινει κατι. Τι λες τωρα!!! Με εσωσες!!! Εχω ηδη 2φορες ενεργοποιημενο το πακετο το 2ευρω μετα 300+300, δε μπορω αλλη φορα, και ημουν ετοιμος να παρω Q!!! Να σαι καλα!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts