Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παρτε κανενα τηλ στο κεντρο εξυπηρετησης να δουμε ΑΝ ξερουν τιποτα γιατι εμενα μου τελειωσε η καρτα! :)

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Η Εξυπηρετηση πελατων εχει πλεον 24λεπτα οι αλλες χρεωσεις παραμενουν ως εχουν. Μεχρις στιγμης ολα αυτα!

πόσο είχε πριν?

Το μηνυμα πλεον στο φ2γ2 κοστιζει 12λεπτα! Για ομιλια το τσεκαρε κανεις?
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Το μηνυμα πλεον στο φ2γ2 κοστιζει 12λεπτα! Για ομιλια το τσεκαρε κανεις?

όντως το επαληθεύω κι εγω... για ομιλία δε μπορώ να ελέγξω γιατί έχω ακόμα δωρεάν λεπτά από εισερχόμενες κλήσεις, ας ελέγξει κάποιος που μπορει αν και απογοητεύτικα ήδη...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

το τσέκαρα εγώ είναι είχα 0.55 και πήγε 0.45 . 0.10 συνεπώς ...αυτό που έχω ελένξει είναι η χρέωση ανα δευτερόλεπτο ...το μήνυμα πάντως αλαξε

Ευτυχώς θυμήθηκα κι εγώ ότι έχω κι ένα άλλο ξεχασμένο free2go2 και έκανα κλήση από κει, στα 10 δευτερόλεπτα μου έριξε 0,02€ οπότε η χρέωση παραμένει στα 0,10€ ελπίζω να μη ρυθμίζετε τώρα το σύστημα οπότε να δουμε κι εκει αλλαγή μετά Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

κάτι σας είπα εχτές πως μετά τις 12 ενημερώνετε το σύστημα ..κάπου εκεί :cool:

συνδρομητές της WIND Καρτοκινητής.όχι για F2G2 ελπίζω

υπάρχουνε και αλλοδαποί και άτομα με δυσλεξία όπως εγώ ..δεν είναι σχολείο με βαθμολογία δεχτά τα λάθη

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση!

κριμα...αλλα δεν βαριεσαι....τιποτα δεν κραταει για παντα...:p

απο εδω και περα...μηνυματα απο το voda international (0,04€)....και ομιλια απο το f2g2...

μεχρι νεωτερας...:lol::lol::lol:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

έχω την εντύπωση πως ι Q είναι η πιο συμφέρων αυτή τη στιγμή αν δεν απατώμαι σωστά ?

έχω την εντύπωση πως ι Q είναι η πιο συμφέρων αυτή τη στιγμή αν δεν απατώμαι σωστά ?

Στην ομιλία τουλάχιστον πρέπει να είναι το F2G2 αν παραμείνουν οι χρεώσεις...

:respect:

για ομιλια καλα ειπε ο φιλος....ακομα το f2g2...αν το καταργησουν και αυτο...

ειναι το frog που εχει διπλασιαμο....

αλλοιως frog/q/voda inter ειναι παρομοια....

το ιδιο και στα μηνυματα....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Βασικά, το μήνυμα στην Q κοστίζει από σήμερα 5 λεπτά, στο Vodafone International και στην Frog η χρέωση των 4 λεπτών παραμένει... Edited by pluss

Πιο ενδιαφέροντα ακόμη:

https://tools.otenet.gr/tools/index.do

https://www.forthnet.gr/secure/webSMS/login.aspx?ReturnUrl=%2Fsecure%2Fwebsms%2Fdefault.aspx

http://mail.mycosmos.gr/mycosmos/login.aspx

http://isp.tellas.gr/ipa/index.jsp

Άντε γιατί νομίζουν ότι είμαστε λαλάκες να πληρώνουμε 46 δραχμές το SMS... Πού είμαστε στο 1998; :mad:

Το έχω πει κι άλλες φορές. Μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό; Όταν πάω να ενεργοποιήσω τα mini sms της Wind, μου έρχεται μήνυμα: ''Tα mini sms δεν διατίθενται στο οικονομικό σας πακέτο''.

Έχω κάνει δοκιμή και από F2G4 και από Καρτοκινητή Wind.

Το έχω πει κι άλλες φορές. Μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό; Όταν πάω να ενεργοποιήσω τα mini sms της Wind, μου έρχεται μήνυμα: ''Tα mini sms δεν διατίθενται στο οικονομικό σας πακέτο''.

Έχω κάνει δοκιμή και από F2G4 και από Καρτοκινητή Wind.

ουτε σε εμενα...

venceremos

Έκανα αίτηση φορητότητας προς άλλο δίκτυο και σήμερα είπα να μεταφέρω το υπόλοιπό μου σε άλλο αριθμό WIND. Από το πρωί, ό,τι προσπάθεια και να κάνω το wind sharing φαίνεται να μη λειτουργεί... :wacko:

Στο MyCosmos πώς μπορώ να γραφτώ? :worry: Θυμάμαι πάντως ότι παλιότερα τη χρησιμοποιούσα την εν λόγω υπηρεσία αλλά έκτοτε δεν ξανασχολήθηκα. Τώρα που αποπειράθηκα να συνδεθώ και πάτησα για αποστολή κωδικού και έβαλα το κινητό μου, μου είπε ότι δεν είμαι χρήστης της υπηρεσίας. Μήπως απευθείνεται σε κατόχους CosmoKarta?:worry:

Έκανα αίτηση φορητότητας προς άλλο δίκτυο και σήμερα είπα να μεταφέρω το υπόλοιπό μου σε άλλο αριθμό WIND. Από το πρωί, ό,τι προσπάθεια και να κάνω το wind sharing φαίνεται να μη λειτουργεί... :wacko:

Αυτό έχει καιρό που δε δουλεύει και ούτε πρόκειται κατά τα φαινόμενα....

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Έκανες πάνω από 6 μήνες να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία και έτσι σε διέγραψαν.

Δες εδώ http://www.mycosmos.gr/mycosmos/Terms%20and%20Conditions.htm

Απευθύνετε σε όλους τους συνδρομητές cosmote(καρτοκινητα και συμβόλαια).

Για να το ενεργοποιήσεις στέλνεις Ε ή OPEN στον αριθμό 54000

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Δε λειτουργεί πια αυτή η υπηρεσία. Μου το είπαν σε ένα κατάστημα που πήγα σήμερα για αλλαγή από f2g σε συμβόλαιο Q. Ευτυχώς η διαδικασία αλλαγής είναι γρήγορη.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova