stathis123 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 παρτε κανενα τηλ στο κεντρο εξυπηρετησης να δουμε ΑΝ ξερουν τιποτα γιατι εμενα μου τελειωσε η καρτα! :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Η Εξυπηρετηση πελατων εχει πλεον 24λεπτα οι αλλες χρεωσεις παραμενουν ως εχουν. Μεχρις στιγμης ολα αυτα! πόσο είχε πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Το μηνυμα πλεον στο φ2γ2 κοστιζει 12λεπτα! Για ομιλια το τσεκαρε κανεις? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Το μηνυμα πλεον στο φ2γ2 κοστιζει 12λεπτα! Για ομιλια το τσεκαρε κανεις? όντως το επαληθεύω κι εγω... για ομιλία δε μπορώ να ελέγξω γιατί έχω ακόμα δωρεάν λεπτά από εισερχόμενες κλήσεις, ας ελέγξει κάποιος που μπορει αν και απογοητεύτικα ήδη... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Η ομιλια παραμενει 0,10 χωρις ελαχιστη χρεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 το τσέκαρα εγώ είναι είχα 0.55 και πήγε 0.45 . 0.10 συνεπώς ...αυτό που έχω ελένξει είναι η χρέωση ανα δευτερόλεπτο ...το μήνυμα πάντως αλαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Εγώ πάντως έκανα αίτηση φορητότητας πριν λίγες μέρες για να πάω frog γιατί δεν με συμφέρει πια να παραμένω στη WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 (edited) Ευτυχώς θυμήθηκα κι εγώ ότι έχω κι ένα άλλο ξεχασμένο free2go2 και έκανα κλήση από κει, στα 10 δευτερόλεπτα μου έριξε 0,02€ οπότε η χρέωση παραμένει στα 0,10€ ελπίζω να μη ρυθμίζετε τώρα το σύστημα οπότε να δουμε κι εκει αλλαγή μετά Edited August 5, 2010 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 ...γιατί 1 F2G2 μου με 1,5G/μήνα χρεώθηκε 37λ€ για 1δλ καταλάθος απόπειρα ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗΣ σε...σταθερό, απ' τις 10:36 -δεν ξαναπαίζω :oops: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 κάτι σας είπα εχτές πως μετά τις 12 ενημερώνετε το σύστημα ..κάπου εκεί :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Ποτε να περιμενουμε και την αυξησει ομιλιας? Συντομα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 (edited) Σύμφωνα με αυτή την πηγή οι χρεώσεις ομιλίας της Wind Καρτοκινητής θα αυξηθούν από 19/8/2010. Edited August 5, 2010 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 (edited) συνδρομητές της WIND Καρτοκινητής.όχι για F2G2 ελπίζω υπάρχουνε και αλλοδαποί και άτομα με δυσλεξία όπως εγώ ..δεν είναι σχολείο με βαθμολογία δεχτά τα λάθη Edited August 6, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 κριμα...αλλα δεν βαριεσαι....τιποτα δεν κραταει για παντα...:p απο εδω και περα...μηνυματα απο το voda international (0,04€)....και ομιλια απο το f2g2... μεχρι νεωτερας...:lol::lol::lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 έχω την εντύπωση πως ι Q είναι η πιο συμφέρων αυτή τη στιγμή αν δεν απατώμαι σωστά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guard8090 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 έχω την εντύπωση πως ι Q είναι η πιο συμφέρων αυτή τη στιγμή αν δεν απατώμαι σωστά ? Στην ομιλία τουλάχιστον πρέπει να είναι το F2G2 αν παραμείνουν οι χρεώσεις... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 έχω την εντύπωση πως ι Q είναι η πιο συμφέρων αυτή τη στιγμή αν δεν απατώμαι σωστά ? για ομιλια καλα ειπε ο φιλος....ακομα το f2g2...αν το καταργησουν και αυτο... ειναι το frog που εχει διπλασιαμο.... αλλοιως frog/q/voda inter ειναι παρομοια.... το ιδιο και στα μηνυματα.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 (edited) Βασικά, το μήνυμα στην Q κοστίζει από σήμερα 5 λεπτά, στο Vodafone International και στην Frog η χρέωση των 4 λεπτών παραμένει... Edited August 5, 2010 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Πιο ενδιαφέροντα ακόμη: https://tools.otenet.gr/tools/index.do https://www.forthnet.gr/secure/webSMS/login.aspx?ReturnUrl=%2Fsecure%2Fwebsms%2Fdefault.aspx http://mail.mycosmos.gr/mycosmos/login.aspx http://isp.tellas.gr/ipa/index.jsp Άντε γιατί νομίζουν ότι είμαστε λαλάκες να πληρώνουμε 46 δραχμές το SMS... Πού είμαστε στο 1998; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Το έχω πει κι άλλες φορές. Μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό; Όταν πάω να ενεργοποιήσω τα mini sms της Wind, μου έρχεται μήνυμα: ''Tα mini sms δεν διατίθενται στο οικονομικό σας πακέτο''. Έχω κάνει δοκιμή και από F2G4 και από Καρτοκινητή Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Το έχω πει κι άλλες φορές. Μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό; Όταν πάω να ενεργοποιήσω τα mini sms της Wind, μου έρχεται μήνυμα: ''Tα mini sms δεν διατίθενται στο οικονομικό σας πακέτο''. Έχω κάνει δοκιμή και από F2G4 και από Καρτοκινητή Wind. ουτε σε εμενα... Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Έκανα αίτηση φορητότητας προς άλλο δίκτυο και σήμερα είπα να μεταφέρω το υπόλοιπό μου σε άλλο αριθμό WIND. Από το πρωί, ό,τι προσπάθεια και να κάνω το wind sharing φαίνεται να μη λειτουργεί... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 http://mail.mycosmos.gr/mycosmos/login.aspx Στο MyCosmos πώς μπορώ να γραφτώ? :worry: Θυμάμαι πάντως ότι παλιότερα τη χρησιμοποιούσα την εν λόγω υπηρεσία αλλά έκτοτε δεν ξανασχολήθηκα. Τώρα που αποπειράθηκα να συνδεθώ και πάτησα για αποστολή κωδικού και έβαλα το κινητό μου, μου είπε ότι δεν είμαι χρήστης της υπηρεσίας. Μήπως απευθείνεται σε κατόχους CosmoKarta?:worry: Έκανα αίτηση φορητότητας προς άλλο δίκτυο και σήμερα είπα να μεταφέρω το υπόλοιπό μου σε άλλο αριθμό WIND. Από το πρωί, ό,τι προσπάθεια και να κάνω το wind sharing φαίνεται να μη λειτουργεί... :wacko: Αυτό έχει καιρό που δε δουλεύει και ούτε πρόκειται κατά τα φαινόμενα.... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 (edited) Έκανες πάνω από 6 μήνες να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία και έτσι σε διέγραψαν. Δες εδώ http://www.mycosmos.gr/mycosmos/Terms%20and%20Conditions.htm Απευθύνετε σε όλους τους συνδρομητές cosmote(καρτοκινητα και συμβόλαια). Για να το ενεργοποιήσεις στέλνεις Ε ή OPEN στον αριθμό 54000 Edited August 5, 2010 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastamis Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Έκανα αίτηση φορητότητας προς άλλο δίκτυο και σήμερα είπα να μεταφέρω το υπόλοιπό μου σε άλλο αριθμό WIND. Από το πρωί, ό,τι προσπάθεια και να κάνω το wind sharing φαίνεται να μη λειτουργεί... :wacko: Δε λειτουργεί πια αυτή η υπηρεσία. Μου το είπαν σε ένα κατάστημα που πήγα σήμερα για αλλαγή από f2g σε συμβόλαιο Q. Ευτυχώς η διαδικασία αλλαγής είναι γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts