Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, Fns1 said:

Υπάρχει και η περίπτωση επειδή το τηλέφωνο είναι πολύ παλιό να μπορούν να περάσουν μόνο τα 1000 λεπτά προς όλους και όχι τα 15giga έχει συμβεί και αυτό.Και τότε με παρότρυνση του καταστήματος να χρειαστεί η φορητότητα σε άλλο πάροχο για λίγο.Αν το αναφέρει το κατάστημα αυτό τότε το κάνεις και ξαναπας στον ίδιο πωλητη και κατάστημα.

Τα 1000' τα έχει ηδη.

5 minutes ago, kmpatra said:

Τα 1000' τα έχει ηδη.

Δεν το θυμόμουνα αλλά δεν αλλάζει την πιθανότητα να μην μπορούν να προσθέσουν τα 15gb λόγω παλαιότητας.Θα μάθουμε σύντομα.

2 ώρες πριν, Fns1 said:

Υπάρχει και η περίπτωση επειδή το τηλέφωνο είναι πολύ παλιό να μπορούν να περάσουν μόνο τα 1000 λεπτά προς όλους και όχι τα 15giga έχει συμβεί και αυτό.Και τότε με παρότρυνση του καταστήματος να χρειαστεί η φορητότητα σε άλλο πάροχο για λίγο.Αν το αναφέρει το κατάστημα αυτό τότε το κάνεις και ξαναπας στον ίδιο πωλητη και κατάστημα.

Ωραιος. Θα δω τι θα μου πει ο πωλητης και αναλογως θα κανω .. αν μου πει για παλαιοτητα κλπ θα τον ρωτησω εναλακτικες .. 

52 minutes ago, Fns1 said:

Δεν το θυμόμουνα αλλά δεν αλλάζει την πιθανότητα να μην μπορούν να προσθέσουν τα 15gb λόγω παλαιότητας.Θα μάθουμε σύντομα.

Ναι , αυριο λεω να παω εδω στο τοπικο καταστημα .. να δουμε τι θα μου πει ..

1 hour ago, kmpatra said:

Τα 1000' τα έχει ηδη.

Οντως και θα του το πω αυτο αν μου πει οτι δεν γινεται κλπ .. τα εχω αρκετο καιρο κιολας μπορει απο το 17 .. 

Δημήτρης

Λοιπον, μολις γυρισα απο κατάστημα της περιοχης μου.  Εν ολιγης μου ειπε οτι για να παρω το BUY MORE το κινητο πρεπει να ειναι νεο. Και συγκεκριμενα νεοτερο απο 5 μηνες.

Βεβαια ο πιτσιρικας πηγε να μου πουλησει κατι δικα του συνδιαστικα πακετα με ΕΟΝ κλπ που απ οτι καταλαβα παιρνει bonus. .

Αρα το επομενο βημα ειναι μεταφορα στην cosmote ..

----------------------------------------------------

EDIT: Πως να κάνω ρε παιδιά τη μεταφορά στη Cosmote ..?

Edited by Lyngas1

Δημήτρης

45 minutes ago, Lyngas1 said:

Λοιπον, μολις γυρισα απο κατάστημα της περιοχης μου.  Εν ολιγης μου ειπε οτι για να παρω το BUY MORE το κινητο πρεπει να ειναι νεο. Και συγκεκριμενα νεοτερο απο 5 μηνες.

Βεβαια ο πιτσιρικας πηγε να μου πουλησει κατι δικα του συνδιαστικα πακετα με ΕΟΝ κλπ που απ οτι καταλαβα παιρνει bonus. .

Αρα το επομενο βημα ειναι μεταφορα στην cosmote ..

----------------------------------------------------

EDIT: Πως να κάνω ρε παιδιά τη μεταφορά στη Cosmote ..?

https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup 

ΠΑΡΕ SIM :

https://www.cosmote.gr/online-kartokinito/selectNewOrPortIn

Κράτησε τον αριθμό που έχεις ήδη σε άλλο πάροχο

Και ακολούθα τα βήματα.

9 minutes ago, Fns1 said:

ΠΑΡΕ SIM :

https://www.cosmote.gr/online-kartokinito/selectNewOrPortIn

Κράτησε τον αριθμό που έχεις ήδη σε άλλο πάροχο

Και ακολούθα τα βήματα.

Θελω να κρατησω τον αριθμο που εχω τωρα και να ξαναγυρισω στο F2G με το ιδιο νουμερο .. 

Δεν ξερω καθολου τη διαδικασια δεν  εχω ξανακανει ποτε κατι παρομοιο. 

Τι κανω σ αυτη την περιπτωση ..  (το δευτερο λινκ που εβαλες δεν ανοιγει  μου βγαζει λευκη σελιδα)

Παταω στο δευτερο λινκ ..? (που δεν ανοιγει ..?)

Edited by Lyngas1

Δημήτρης

16 minutes ago, Lyngas1 said:

Θελω να κρατησω τον αριθμο που εχω τωρα και να ξαναγυρισω στο F2G με το ιδιο νουμερο .. 

Δεν ξερω καθολου τη διαδικασια δεν  εχω ξανακανει ποτε κατι παρομοιο. 

Τι κανω σ αυτη την περιπτωση ..  (το δευτερο λινκ που εβαλες δεν ανοιγει  μου βγαζει λευκη σελιδα)

Παταω στο δευτερο λινκ ..? (που δεν ανοιγει ..?)

Το 2ο λινκ είναι η συνέχεια του 1ου λινκ.

Φιλε εκανα το βημα στο πρωτο λινκ

το δευτερο λινκ https://www.cosmote.gr/online-kartokinito/selectNewOrPortIn  δεν ανοιγει με τιποτα. δοκιμασα με 4 διαφορετικους browsers chrome firefox brave edge

μπορεις να μου δειξεις που να πατησω στο σαιτ της cosmote ..?  με ενα screenshot ..? η οποιος μπορει  να παρει ενα screenshot ..

Screenshot_4.jpg

Δημήτρης

1 ώρα πριν, Lyngas1 said:

το δευτερο λινκ https://www.cosmote.gr/online-kartokinito/selectNewOrPortIn  δεν ανοιγει με τιποτα. δοκιμασα με 4 διαφορετικους browsers chrome firefox brave edge

μπορεις να μου δειξεις που να πατησω στο σαιτ της cosmote ..?  με ενα screenshot ..? η οποιος μπορει  να παρει ενα screenshot ..

Screenshot_4.jpg

Που είναι το πρόβλημα; Το screenshot που έβαλες γράφει "καταχωρήθηκε με επιτυχία". Θα ενημερωθείς από την εταιρεία για τα περαιτέρω. Μην κάνεις διπλές κινήσεις να μπεις στη ιστοσελίδα της cosmote να ξεκινήσεις και παλι διαδικασία για τον ίδιο αριθμό γιατί μπορεί να μπλοκάρει το σύστημα. 

Edited by opmgls

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Το 2ο λινκ είναι η συνέχεια του 1ου λινκ.

10 minutes ago, opmgls said:

Που είναι το πρόβλημα; Το screeνshot που έβαλες γράφει "καταχωρήθηκε με επιτυχία". Θα ενημερωθείς από την εταιρεία για τα περαιτέρω. Μην κάνεις διπλές κινήσεις να μπεις στη ιστοσελίδα της cosmote να ξεκινήσεις και παλι διαδικασία για τον ίδιο αριθμό γιατί μπορεί να μπλοκάρει το σύστημα. 

Μου λεει ο VIPdriver οτι το δευτερο λινκ  https://www.cosmote.gr/online-kartokinito/selectNewOrPortIn  ειναι συνεχεια του πρωτου.
Αρα πρεπει να τα κανω και τα 2 . Πρωτα το ενα και μετα το 2 . 

Αυτη δεν ειναι η διαδικασια ..? 

Edited by Lyngas1

Δημήτρης

6 minutes ago, Lyngas1 said:

Μου λεει ο VIPdriver οτι το δευτερο λινκ  https://www.cosmote.gr/online-kartokinito/selectNewOrPortIn  ειναι συνεχεια του πρωτου.
Αρα πρεπει να τα κανω και τα 2 . Πρωτα το ενα και μετα το 2 . 

Αυτη δεν ειναι η διαδικασια ..? 

Συνέχεια του πρώτου σημαίνει ότι αν πατήσει(ς) στο πρώτο λινκ και κάνει(ς) ότι λέει εκεί εμφανίζει το 2ο λινκ.
Ασυνεννοησία, δεν πειράζει. Ξέχνα το 2ο λινκ και περίμενε τώρα. Λογικά την άλλη Παρασκευή (στο περίπου) θα εισαι whatsup και την Δευτέρα 18 του μήνα θα κάνεις αίτηση για f2g. Δεν χρειάζεται να αγχωνεσαι. Το έχουμε κάνει εμείς εδώ 100αδες φορές. Υπάρχουν μερικές φορές ψιλοκολήμματα όταν αλλάζεις εταιρεία και σιμ στο κινητό οπού το δίκτυο δεν λειτουργεί όπως πρέπει αλλα στρώνει μετά από 24 ώρες. Ίσως σου συμβεί κι αυτό. Δεν τρέχει κάτι, φτίαχνει μετά από μια μέρα. Όλα καλα, τώρα περίμενε. 

Αρα ολα οκ. Νασαι καλα αδερφε, οποτε τωρα περιμενω τη sim ενεργοποιηση κλπ  και προχωραμε.

Δημήτρης

45 minutes ago, Lyngas1 said:

Screenshot_4.jpg

Από το screenshot φαίνεται ότι την έκανες την διαδικασία μια χαρά όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω.Τωρα περιμένεις.Την 500αρα την προχωρήσες  στο κατάστημα ή θα περιμένεις πρώτα να ξεμπερδεψεις με την φορητότητα του κινητου και θα τα κάνεις όλα μαζί τότε;

16 minutes ago, Fns1 said:

Από το screenshot φαίνεται ότι την έκανες την διαδικασία μια χαρά όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω.Τωρα περιμένεις.Την 500αρα την προχωρήσες  στο κατάστημα ή θα περιμένεις πρώτα να ξεμπερδεψεις με την φορητότητα του κινητου και θα τα κάνεις όλα μαζί τότε;

Ναι μια χαρα φιλε, ευχαριστω.
Για την 500αρα  ειχα κανει την αιτηση ονλινε και ειχα παρει και τηλεφωνο στο 13800 και μου ειχε πει οτι θα ενημερωσει τη διαδιακασια ωστε να ενεργοποιηθει σε μαξιμουμ 15 μερες οποτε μπορει να γινει νωριτερα απο το καρτοκινητο. 
(ελεγα αν θα γινοταν το Buy More στο καταστημα να το κοιταγε εκει αν ειναι ενεργοποιημενη η αιτηση για τα 500 MB)

Αλλα θα ειναι και τα 2 προσφατα οποτε νομιζω θα ειμαι καλυμμένος ..

Edited by Lyngas1

Δημήτρης

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Πατώντας το 1ο λινκ, σε πηγαινει στο 2ο λινκ. Είναι η επόμενη σελίδα. 

Καλημέρα, ναι τωρα που το ειπες το εκανα και κανει ακριβως αυτο.. σε παει σε νεα σελιδα για να επιλεξεις sim η να φερεις το δικο σου αριθμο.

Δημήτρης

Νεότερα,
1. Πηρα να δω που βρίσκεται η διαδικασία αλλαγής συμβολαιου  με το σταθερό (500MB Fiber) και μου ειπαν οτι δεν εχει ενεργοποιηθει, και πρεπει η σε καταστημα να το κανω η στο αντίστοιχο  εμπορικο τμημα  στο 13800.
Εγω ειχα συμπληρωσει τη φορμα  μεσω του προφιλ μου στη nova, και τους ειχα παρει και τηλ και μου ειπαν θα δουν που ειναι η αιτηση και θα το προχωρησουν. Αρα αυτο ειναι στον αερα.

2. Παρελαβα σημερα τη σιμ απο cosmote και περασα απο ενα καταστημα cosmote  και λεω ας ρωτησω. 
μου ειπε οτι εφοσον παραλαβες απο κουριερ γινεται αυτοματα ενεργοποιηση σε μεχρι 15 μερες.
Εγω την εβαλα στο τηλ, (εχω χωρητικοτητα 2 σιμ) αλλα μολις περασα τον αριθμο δεν τον αναγνωρισε.
Αρα η ενεργοποιηση γινεται απο αυτους οπως μου ειπε ο υπαλληλος.

Τωρα λεω μολις κανω τη διαδικασια με F2G > WHATSUP  λεω να παρω τηλ το τοπικο καταστημα και να του πω 
θελω να αναβαθμισω το συμβολαιο στο σταθερο σε 500MB Fiber και παραλληλα θελω να φερω το καρτοκινητο σε εσας σε F2G και θελω να ενεργοποιησω μαζι και το Buy More...

Screenshot_2026-05-12-16-37-07-256_gr.cosmote.whatsup.jpg

Screenshot_2026-05-12-16-54-53-748_com.xiaomi.simactivate.service.png

Edited by Lyngas1

Δημήτρης

1 ώρα πριν, Lyngas1 said:

Νεότερα,
1. Πηρα να δω που βρίσκεται η διαδικασία αλλαγής συμβολαιου  με το σταθερό (500MB Fiber) και μου ειπαν οτι δεν εχει ενεργοποιηθει, και πρεπει η σε καταστημα να το κανω η στο αντίστοιχο  εμπορικο τμημα  στο 13800.
Εγω ειχα συμπληρωσει τη φορμα  μεσω του προφιλ μου στη nova, και τους ειχα παρει και τηλ και μου ειπαν θα δουν που ειναι η αιτηση και θα το προχωρησουν. Αρα αυτο ειναι στον αερα.

2. Παρελαβα σημερα τη σιμ απο cosmote και περασα απο ενα καταστημα cosmote  και λεω ας ρωτησω. 
μου ειπε οτι εφοσον παραλαβες απο κουριερ γινεται αυτοματα ενεργοποιηση σε μεχρι 15 μερες.
Εγω την εβαλα στο τηλ, (εχω χωρητικοτητα 2 σιμ) αλλα μολις περασα τον αριθμο δεν τον αναγνωρισε.

Τωρα λεω μολις κανω τη διαδικασια με F2G > WHATSUP  λεω να παρω τηλ το τοπικο καταστημα και να του πω 
θελω να αναβαθμισω το συμβολαιο στο σταθερο σε 500MB Fiber και παραλληλα θελω να φερω το καρτοκινητο σε εσας σε F2G και θελω να ενεργοποιησω μαζι και το Buy More...

Η ενεργοποίηση του Buy More 2.0 ΓΊΝΕΤΑΙ την ημέρα ενεργοποίησης της γραμμής κινητής με προϋπόθεση να είναι κ ενεργή γραμμή σταθερής στο ΊΔΙΟ άφμ...😉😉😉

2 ώρες πριν, Lyngas1 said:

Νεότερα,

Θα σου πρότεινα το εξείς: Μόλις ενεργοποιηθείς πλέον στην κόσμοτε τότε να ξαναπάς από το κατάστημα.Να του πεις θέλω την προσφορά για την 500αρα ΑΛΛΑ θέλω να φέρω και το κινητό μου στο free 2go.Θα μου ενεργοποίησετε και το Buy more? Με αυτή την σειρά και εξαρτάται από την απάντηση να κινηθείς.

Edited by Fns1

1 ώρα πριν, damianos said:

Η ενεργοποίηση του Buy More 2.0 ΓΊΝΕΤΑΙ την ημέρα ενεργοποίησης της γραμμής κινητής με προϋπόθεση να είναι κ ενεργή γραμμή σταθερής στο ΊΔΙΟ άφμ...😉😉😉

Αυτο γινεται οπωσδηποτε απο το καταστημα;;;

Δηλαδη απο το τσατ δεν μπορεις να σου το κανουν με την απαραιτητη ταυτοποιηση εννοειτε

αν θυμαμαι καλα το ειχες κανει καποτε, ή κανω λαθος;;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

2 ώρες πριν, damianos said:

Ναι αυτο σκεφτομαι να κανω .. και καλύτερα να παρω ενα feedback  πριν παω εκει το καρτοκινητο ωστε να ξερω πως να κινηθω.

1 ώρα πριν, Fns1 said:

Θα σου πρότεινα το εξείς: Μόλις ενεργοποιηθείς πλέον στην κόσμοτε τότε να ξαναπάς από το κατάστημα.Να του πεις θέλω την προσφορά για την 500αρα ΑΛΛΑ θέλω να φέρω και το κινητό μου στο free 2go.Θα μου ενεργοποίησετε και το Buy more? Με αυτή την σειρά και εξαρτάται από την απάντηση να κινηθείς.

Ακριβώς αυτό θέλω να κάνω για να δω τι θα μου πουν.. και οπως λεει και ο Δαμιανος η ενεργοποίηση του καρτοκινητου πρεπει να γινει ταυτοχρονα με την ενεργοποιηση του Buy More, πακετο.

Edited by Lyngas1

Δημήτρης

8 ώρες πριν, Lyngas1 said:

Οσο αφορα τη νεα σιμ της κοσμοτε ενεργοποίηση της κάρτας κάνεις εσύ μέσω της εφαρμογής whatsup στο πεδίο παραγγελία η ενεργοποίηση sim και μετά ενεργοποίηση sim. Δε το κάνουν μόνοι τους 

Θα βγεί κανα Buy More 3.0 με περισσότερα γίγας ή SMS κ μας βλέπω ΌΛΟΥΣ ξανά φορητότητα μισή ημέρα....🤣🤣🤣🤣🤣

18 ώρες πριν, HEO said:

Αυτο γινεται οπωσδηποτε απο το καταστημα;;;

Δηλαδη απο το τσατ δεν μπορεις να σου το κανουν με την απαραιτητη ταυτοποιηση εννοειτε

αν θυμαμαι καλα το ειχες κανει καποτε, ή κανω λαθος;;;

Εγώ το έκανα από την φόρμα επικοινωνίας ,μου απάντησαν μετα από 10 μέρες  ότι το δικαιούμαι και ότι το ενεργοποίησαν,γίνεται όμως και από κατάστημα. 

3 ώρες πριν, Fns1 said:

Εγώ το έκανα από την φόρμα επικοινωνίας ,μου απάντησαν μετα από 10 μέρες  ότι το δικαιούμαι και ότι το ενεργοποίησαν,γίνεται όμως και από κατάστημα. 

το εκανα πριν απο λιγο για την ανηψια μου μεσω του chat, υποθεση 10 λεπτων αναμονη

η φορητοτητα εγινε την παρασκευη, τριτη το νουμερο πηγε στην Nova, τις εδωσα οδηγιες πως να το ενεργοποιησει (υπολοιπο 0,03) σημερα με τα στοιχεια της μιλησα στο chat και το θεμα τακτοποιηθηκε

ευχαιστοιυμε πολυ NOVA 🙂

(το τζαμπα ουδεις εμισησε) 😇

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.