Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

22 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ερώτηση: εάν βάλω τώρα το ιντερνετ 0,90 θα λήξει αυριο βράδυ. Μπορώ να ενεργοποιήσω νέο 0,90 πριν λήξει το προηγουμενο, ή θα πρεπει να λήξει πρώτα;

Σε Ferrari ή bmw;

60 νύκτες 5,50€

• χρήση κατά το διάστημα μεταξύ 22:00 - 08:00

IMG_20240417_141650.thumb.jpg.3aee53eace9406fcbaf8f092874b1074.jpg

Edited by damianos

Καλή περίπτωση θα έλεγα για όσους τους βολεύει το νυχτερινό ωράριο.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

19 minutes ago, p_k said:

Καλή περίπτωση θα έλεγα για όσους τους βολεύει το νυχτερινό ωράριο.

Αν δεν είχα το Cosmote GigaMax unlimited άνετα θα κατέβαζα όσα θέλω, κυρίως για το PS 5 (και όχι μόνο) τις νύχτες.

Καλή προσφορά, αν είναι το βασικό σου νούμερο F2G.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

δε παίζει να υπάρχει άλλος πάροχος στον πλανήτη που να παρακαλάει να μην έρθει κάποιος στο δίκτυό του.

Το νοέμβρη που έπαιξε η προσφορά με το 94, είχα πάρει μία SIM από περίπτερο και την είχα ενεργοποιήσει σε 2-3 λεπτά (μόλις υπέγραψα την υπεύθυνη δήλωση, ενεργοποιηθηκε αυτόματα). Το ίδιο και κάποιοι άλλοι γνωστοί που έμαθαν για την προσφορά.

Το Σάββατο πήρε ένας φίλος ένα Tourist Pack (κλασικό πακέτο F2G απλά είναι για διαφήμιση προς τους ξένους) και προσπαθήσαμε μαζί να το ενεργοποιήσει (με ελληνική ταυτότητα). Η διαδικασία αν και πήρε λίγα λεπτά, έμεινε για 4 ώρες (!!) στο στάδιο που έλεγε "ο ελεκτής ελεγχει τα έγγραφα, θα ενημερωθείτε με νέο email". Και υποτίθεται ότι το ήθελε άμεσα γιατί ήρθε από USA. 

Σε επικοινωνία με την εξυπηρετηση πελατών, η απάντησή τους ήταν "έτσι γίνεται μέσω QR, για άμεση ενεργοποιηση, πήγαινε σε ένα κατάστημα NOVA"

Πώς γίνεται τόσους μήνες να ταυτοποιούσαν αριθμούς σε δευτερολέπτα ακόμα και σε hot περίοδο (με το 94) και τώρα, να έχουν κάνει τόσο σκ@τά τη διαδικασια? Κρίμα για τους εργαζομενους 

Edited by ParafronGR

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

26 minutes ago, ParafronGR said:

δε παίζει να υπάρχει άλλος πάροχος στον πλανήτη που να παρακαλάει να μην έρθει κάποιος στο δίκτυό του.

Το νοέμβρη που έπαιξε η προσφορά με το 94, είχα πάρει μία SIM από περίπτερο και την είχα ενεργοποιήσει σε 2-3 λεπτά (μόλις υπέγραψα την υπεύθυνη δήλωση, ενεργοποιηθηκε αυτόματα). Το ίδιο και κάποιοι άλλοι γνωστοί που έμαθαν για την προσφορά.

Το Σάββατο πήρε ένας φίλος ένα Tourist Pack (κλασικό πακέτο F2G απλά είναι για διαφήμιση προς τους ξένους) και προσπαθήσαμε μαζί να το ενεργοποιήσει (με ελληνική ταυτότητα). Η διαδικασία αν και πήρε λίγα λεπτά, έμεινε για 4 ώρες (!!) στο στάδιο που έλεγε "ο ελεκτής ελεγχει τα έγγραφα, θα ενημερωθείτε με νέο email". Και υποτίθεται ότι το ήθελε άμεσα γιατί ήρθε από USA. 

Σε επικοινωνία με την εξυπηρετηση πελατών, η απάντησή τους ήταν "έτσι γίνεται μέσω QR, για άμεση ενεργοποιηση, πήγαινε σε ένα κατάστημα NOVA"

Πώς γίνεται τόσους μήνες να ταυτοποιούσαν αριθμούς σε δευτερολέπτα ακόμα και σε hot περίοδο (με το 94) και τώρα, να έχουν κάνει τόσο σκ@τά τη διαδικασια? Κρίμα για τους εργαζομενους 

Για την πράσινη δεν θυμάμαι,αλλά η κόκκινη στο ενεργοποιεί αμέσως. Είναι μερικά πράγματα που πρέπει να αλλάξουν στην εταιρεία άμεσα και όλας

14 minutes ago, aektzhs 1 said:

Για την πράσινη δεν θυμάμαι,αλλά η κόκκινη στο ενεργοποιεί αμέσως. Είναι μερικά πράγματα που πρέπει να αλλάξουν στην εταιρεία άμεσα και όλας

το παραπάνω δεν το έγραψα για να κάνω συγκρίσεις και να βρω άσχημα της NOVA για την κράξω. Απλά δεν μπορώ να καταλαβω πώς γίνεται να είχαν εξαρχής ένα συστημα ταυτοποιησης το οποίο ενεργοποιουσε αριθμούς σε δευτερολεπτα ακόμα και κάτω υπό πίεση (του 94) και ξαφνικά, να έχουν ένα σύστημα σκουπίδι που θέλει 4 ώρες για ταυτοποιηση.

Και σίγουρα κάτι άλλαξαν γιατί η διαδικασία ήταν τελείως διαφορετική από την αρχή 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

5 minutes ago, ParafronGR said:

το παραπάνω δεν το έγραψα για να κάνω συγκρίσεις και να βρω άσχημα της NOVA για την κράξω. Απλά δεν μπορώ να καταλαβω πώς γίνεται να είχαν εξαρχής ένα συστημα ταυτοποιησης το οποίο ενεργοποιουσε αριθμούς σε δευτερολεπτα ακόμα και κάτω υπό πίεση (του 94) και ξαφνικά, να έχουν ένα σύστημα σκουπίδι που θέλει 4 ώρες για ταυτοποιηση.

Και σίγουρα κάτι άλλαξαν γιατί η διαδικασία ήταν τελείως διαφορετική από την αρχή 

Δεν έχουν αλλάξει κάτι,γιατί πρόσφατα έγινε από γνωστό μου η διαδικασία από περίπτερο και σε δέκα λεπτά είχε ενεργοποιηθεί. Και φυσικά δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις,αλλά το ανέφερα γιατί είναι κρίμα για την εταιρεία και πρέπει να παραδειγματιστεί από τον ανταγωνισμό

Ρε παιδιά ίσως στο τμήμα που κάνει τις ενεργοποιήσεις να είχε βάρδια εκείνη την μέρα ο κυρ-Μήτσος που λέγαμε πριν λίγο καιρό 🤣

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

1 hour ago, mips said:

Ρε παιδιά ίσως στο τμήμα που κάνει τις ενεργοποιήσεις να είχε βάρδια εκείνη την μέρα ο κυρ-Μήτσος που λέγαμε πριν λίγο καιρό 🤣

Εντάξει, τον Μητσο στάνταρ τον εχουν για γενικών καθηκόντων! Μη σου πω ότι για εξτραδακι κάνει και τον 2πλασιασμο 60+60 του βατράχου (έτσι εξηγείται και η καθυστέρηση ενημέρωσης στο app την 1η μέρα της εβδομάδας 2πλασιασμου και των αργιών). 

Σοβαρά τώρα, οι άλλες 2 εταιρίες θα έπρεπε να ακολουθήσουν την κινηση της Νοβα (σιμ σε περιπτερο και ταυτοποίηση ονλαιν), μόνο κέρδος θα έχουν. 

Για τον φίλο που περιμενε 4 ώρες, μάλλον ήταν άτυχος και κολλησε το συστημα και στάνταρ η κοπέλα δεν ήξερε την διαδικασία. 

ε ε έρχεται...

22-EBS-8382-009_TMA_New_Hero_Shots_Updates_-_WEB_1320x560-1-ad730371ff.thumb.jpg.741a3b3d2b6eb65d60d200d3762b5459.jpg

Αθήνα, 03 Ιουλίου 2014. Νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία Cyta 4U, για υψηλής ποιότητας κλήσεις φωνής κ chronological από smartphone κ tablet μέσω χρήσης του σταθερού αριθμού Cyta.

Πόσο δύσκολο είναι τεχνολογικά ΜΕΤΑ από 10 χρόνια από την πρώτη εμπορική διάθεση να είχαμε τον χρόνο ομιλίας του NOVA σταθερού μας, στο κινητό ΜΑΣ?????

cyta4U_Logo-1068x1602.png

Αν έχεις ήδη δεδομένα αλλά θες να κάνεις π.χ ένα ταξίδι  αγοράσεις το small με 0,90 απεριόριστα θα καταναλώνει από τα απεριόριστα ή θα τρώει από τα παλιά που εχεις?

27 minutes ago, Fns1 said:

Αν έχεις ήδη δεδομένα αλλά θες να κάνεις π.χ ένα ταξίδι  αγοράσεις το small με 0,90 απεριόριστα θα καταναλώνει από τα απεριόριστα ή θα τρώει από τα παλιά που εχεις?

Θα καταναλώνει από τα απεριόριστα. Είναι πολύ βολικό αυτό το πακέτο με 0,9€ για 2 ημέρες και είναι ο λόγος που ακόμη δεν έχω φύγει από το f2g έτσι όπως το έχουν καταντήσει. Επειδή σχεδόν κάθε σκ κάνω μικρές αποδράσεις το ενεργοποιώ Σάββατο και είμαι άνετος από δεδομένα. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε άλλη εταιρία για 2 ημέρες;

TCL 40 NXTPAPER

26 minutes ago, snapp said:

Θα καταναλώνει από τα απεριόριστα. Είναι πολύ βολικό αυτό το πακέτο με 0,9€ για 2 ημέρες και είναι ο λόγος που ακόμη δεν έχω φύγει από το f2g έτσι όπως το έχουν καταντήσει. Επειδή σχεδόν κάθε σκ κάνω μικρές αποδράσεις το ενεργοποιώ Σάββατο και είμαι άνετος από δεδομένα. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε άλλη εταιρία για 2 ημέρες;

Το πακέτο ισχύει για χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση με όριο ορθής πολιτικής χρήσης τα 959ΜΒ.

1 minute ago, VIPdriver said:

Το πακέτο ισχύει για χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση με όριο ορθής πολιτικής χρήσης τα 959ΜΒ.

Και το απεριόριστο πακετο Σ/Κ του what's up έχει όριο στην ΕΕ 3GB

ε ε έρχεται...

22-EBS-8382-009_TMA_New_Hero_Shots_Updates_-_WEB_1320x560-1-ad730371ff.thumb.jpg.741a3b3d2b6eb65d60d200d3762b5459.jpg

Η προσφορά flash offer 8 ΣΚ απεριόριστα δεδομένα, ισχύει απο το Σαββατο 00:01 η' απο Παρασκευή απόγευμα οπως στην κοσμοτε?...Ειχε βγει πριν κανα μηνα περιπου αν θυμάμαι καλα.

34 minutes ago, GPOWER said:

Η προσφορά flash offer 8 ΣΚ απεριόριστα δεδομένα, ισχύει απο το Σαββατο 00:01 η' απο Παρασκευή απόγευμα οπως στην κοσμοτε?...Ειχε βγει πριν κανα μηνα περιπου αν θυμάμαι καλα.

• Το πακέτο έχει διάρκεια 60 ημέρες από την ενεργοποίησή του και είναι διαθέσιμο για χρήση κατά το διάστημα μεταξύ 22:00 - 08:00
  • Τα ΜΒ των πακέτων δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και σε καθεστώς περιαγωγής.
  • Τα ΜΒ καταναλώνονται ανά ΚΒ.
  • Τα MB δεν έχουν Rollover.
  • Ενημερώσου για το διαθέσιμο υπόλοιπό σου μέσω του f2g.gr ή στο FREE2GO App.

ε ε έρχεται...

3 minutes ago, VIPdriver said:
  • Το πακέτο έχει διάρκεια 60 ημέρες από την ενεργοποίησή του και είναι διαθέσιμο για χρήση κατά το διάστημα μεταξύ 22:00 - 08:00
  • Τα ΜΒ των πακέτων δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και σε καθεστώς περιαγωγής.
  • Τα ΜΒ καταναλώνονται ανά ΚΒ.
  • Τα MB δεν έχουν Rollover.
  • Ενημερώσου για το διαθέσιμο υπόλοιπό σου μέσω του f2g.gr ή στο FREE2GO App.

Αυτό είναι για τα data τη νύχτα.

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

14 minutes ago, dasnowy said:

Αυτό είναι για τα data τη νύχτα.

Σωστα,ηθελα τους όρους του παλιότερου flash offer  αλλα οσο κι αν εψαξα δεν τους βρήκα πουθενά

Καλημέρα. Ρε παιδιά μια ερώτηση. Ήρθε μήνυμα απο την nova στο κινητό της συζύγου ότι έχει ενεργοποιηθεί το wifi calling έκανα όλες τις ρυθμίσεις που λένε αλλά τζίφος. Μίλησα με το 13700 και μου είπαν ότι έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία αλλά για να δουλέψει πρέπει  να αλλάξω sim. Η sim έχει αλλαχθεί πριν ένα χρόνο περίπου. Θα δουλέψει με καινουργια sim η τσάμπα θα τρεχουμε στο κατάστημα? Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα. Το κινητο είναι samsung galaxy note 10 plus. Κάθε βοήθεια δεκτή.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

18 minutes ago, mips said:

Καλημέρα. Ρε παιδιά μια ερώτηση. Ήρθε μήνυμα απο την nova στο κινητό της συζύγου ότι έχει ενεργοποιηθεί το wifi calling έκανα όλες τις ρυθμίσεις που λένε αλλά τζίφος. Μίλησα με το 13700 και μου είπαν ότι έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία αλλά για να δουλέψει πρέπει  να αλλάξω sim. Η sim έχει αλλαχθεί πριν ένα χρόνο περίπου. Θα δουλέψει με καινουργια sim η τσάμπα θα τρεχουμε στο κατάστημα? Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα. Το κινητο είναι samsung galaxy note 10 plus. Κάθε βοήθεια δεκτή.

Κάνε επανεκκίνηση το κινητό και μετά προχώρα σε αλλαγή sim. Δεν χάνεις τίποτα 

5 minutes ago, aektzhs 1 said:

Κάνε επανεκκίνηση το κινητό και μετά προχώρα σε αλλαγή sim. Δεν χάνεις τίποτα 

Επανεκκίνηση έχω κάνει αρκετές φορές. Απλά έλεγα μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

8 ώρες πριν, mips said:

Επανεκκίνηση έχω κάνει αρκετές φορές. Απλά έλεγα μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι. 

Και Εγώ άλλαξα πέρυσι σιμ αλλά τσιφος. Με την δεύτερη αλλαγή έφτιαξε το WiFi calling... Να επιμένεις ότι είναι δωρεάν η αλλαγή ΜΗΝ σε χρεώσει το κατάστημα... άδικα 

1 minute ago, damianos said:

Και Εγώ άλλαξα πέρυσι σιμ αλλά τσιφος. Με την δεύτερη αλλαγή έφτιαξε το WiFi calling... Να επιμένεις ότι είναι δωρεάν η αλλαγή ΜΗΝ σε χρεώσει το κατάστημα... άδικα 

Εγώ με ολοκαίνουρια σιμ και με συμβατό (συμφώνα με τη λίστα) κινητό, δεν καταφέρνω να έχω VoWifi. Μιλάω για Q όχι για Nova (αν υπάρχει διαφορά)

Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει καμία διαφορά. Άλλωστε προς όφελός τους είναι να μη χάνει ο κόσμος κλήσεις. 

Αυτά τα "τακτοποιούνε" πρώτα, και μετά οι τιμές στην ανηφόρα!