ilka71 Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 Αυτό που λέω είναι ότι κάνουμε βόλτες στην Αθήνα και από 4G γυρνάει σε edgeκατέβασε την εφαρμογή force LTE βάλε LTE only και τέρμα το edge. σταθερά 4g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 (edited) Έχει καταφέρει να κάνει κάποιος φορητότητα από Q σε Free2go. Να μας περιγράψει τη διαδικασία που ακολούθησε. Edited April 12, 2023 by green dragon 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 Πηγαίνεις στο κατάστημα και κανεις την αλλαγή. Ενεργοποιείσαι στο παλιό και μετά κανεις μετάβαση μέσω του app στο νέο. Χανεις τα €, λεπτά μηνύματα και δεδομένα σου 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 υπάρχει γενικός πρόβλημα με την προτεραιότητα κατανάλωσης, έχετε τον νου σας. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 Τί λες; Είτε chat , είτε από δω (που δε τα διαβάζει και κανείς από αυτούς), ΠΟΤΕ δε διορθώθηκε κάτι "συστημικό", όσες φορές και να τους το έχω πει εδώ και πολλά χρόνια. Ο λαγός μόνο να "τρέχει" να παρασύρει τους άλλους ξέρει._ 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 Μέχρι πότε έχουμε δικαίωμα να μείνουμε στο παλιό f2go; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, δεν ανακοινώθηκε δηλαδή ημερομηνία. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Μια χαζη ερώτηση. Αν υποθέσουμε ότι το tap &get it λήγει σήμερα τι ώρα ακριβώς λήγει?? 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Στις 12 τα μεσάνυχτα. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 2 ώρες πριν, p_k said: Στις 12 τα μεσάνυχτα. Δυστυχώς φίλε μου έτσι νόμιζα και εγώ. Από το chat της nova μου είπαν ότι εξαρτάται ποτέ ενεργοποιηθεί το πακέτο. Δηλαδή αν το πακέτο ενεργοποιηθεί στις 7 το απόγευμα τότε το tap & get it και μονο αυτό θα λήξει μετά από 7 ημερες στις 7 το απόγευμα. 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Το έχει τσεκάρει κάποιος; Γιατί αν ήταν έτσι θα πρέπει να γράφει την ακριβή ώρα όπως η cosmote 2 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 31 minutes ago, CoyoteD said: Το έχει τσεκάρει κάποιος; Γιατί αν ήταν έτσι θα πρέπει να γράφει την ακριβή ώρα όπως η cosmote Είμαι στην δουλειά. Το βράδυ θα ανεβάσω φωτο από την συνομιλία μου μέσω chat και θα δεις τις απαντήσεις τους. 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 14 minutes ago, mips said: Είμαι στην δουλειά. Το βράδυ θα ανεβάσω φωτο από την συνομιλία μου μέσω chat και θα δεις τις απαντήσεις τους. Δε χρειάζεται, εσένα σε πιστεύουμε, τον υπάλληλο στο chat δεν πιστεύουμε αν δεν το επιβεβαιώσουμε στην πράξη. Οι απαντήσεις στο chat είναι σαν τα παλιά χαλασμένα ρολόγια με δείκτες. Δύο φορές τη μέρα πέφτουν μέσα αλλά από τύχη. Έχω ξαναπεί το παράδειγμα με συνομιλία στο chat όπου - με βεβαιότητα - μου λέγανε ότι ο λόγος που χρεωνόμουν εγώ αναπάντητες στο εξωτερικό ήταν ότι ο καλών από την Ελλάδα δεν είχε πακέτο διεθνών κλήσεων. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 MOΛIΣ EΛABEΣ 1000 ΛEΠTA + 100 SMS ΠPOΣ OΛOYΣ KAI EΠIΠΛEON 1GB ΓIA 30 HMEPEΣ! ΓIA TO YΠOΛOIΠO ΣOY AΛΛA KAI EΠIΠΛEON DATA ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ ΣTO https://f2g.gr/f2gappdl το πρώτο rollover μου 1706 λεπτά Προς όλους 177 σμσ και 4 γίγας 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratismtln Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Καλημέρα, παιδιά sorry αν έχει απαντηθεί, με ανανέωση 8€,δεν παίρνουμε λεπτά προς magic numbers;ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 3 ώρες πριν, stratismtln said: Καλημέρα, παιδιά sorry αν έχει απαντηθεί, με ανανέωση 8€,δεν παίρνουμε λεπτά προς magic numbers;ευχαριστώ. Το νέο F2G δεν έχει Magic Numbers - εκτός αν έχει αλλάξει κάτι. 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Καλημέρα. Ας υποθέσουμε οτι κάποιος μιλάει κυρίως με τα Magic numbers. Στην αρχή του μήνα κάνει ανανέωση με 12€, παίρνει 1500 λεπτά magic και tap&get 1GB για 1 μήνα και τα λεφτά μένουν στην κάρτα. Τον άλλο μήνα αγοράζει πακέτο Talk to All & Data 10,60€ και συνεχίζει να μιλάει για άλλον ένα μήνα. Άρα το συνολικό κόστος χρήσης για 2 μήνες είναι 10,60€. Με το νέο Nova F2go θα ήθελε 8€+8€=16€ για τους 2 μήνες. Άρα το νέο F2go για τον συγκεκριμένο χρήστη, νομίζω οτι είναι ακριβότερο. Θα ήθελα τις γνώμες σας... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 38 minutes ago, sparky said: Καλημέρα. Ας υποθέσουμε οτι κάποιος μιλάει κυρίως με τα Magic numbers. Στην αρχή του μήνα κάνει ανανέωση με 12€, παίρνει 1500 λεπτά magic και tap&get 1GB για 1 μήνα και τα λεφτά μένουν στην κάρτα. Τον άλλο μήνα αγοράζει πακέτο Talk to All & Data 10,60€ και συνεχίζει να μιλάει για άλλον ένα μήνα. Άρα το συνολικό κόστος χρήσης για 2 μήνες είναι 10,60€. Με το νέο Nova F2go θα ήθελε 8€+8€=16€ για τους 2 μήνες. Άρα το νέο F2go για τον συγκεκριμένο χρήστη, νομίζω οτι είναι ακριβότερο. Θα ήθελα τις γνώμες σας... Όποιος μιλάει κυρίως με 2-3 νουμερα, συμφέρει να παει όλα τα νουμερα φρογκ, όπου με κάθε ανανέωση 10ε έχει δώρο 600+600 λεπτά προς όλα τα φρογκ και 1,5gb. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 @,sparkyTo σκεπτικό σου είναι σωστό αν χρησιμοποιείς magic numbers και windΑλλά σε άλλη εταιρεία όμως με 10 ευρώ έχεις 1500 λεπτά ομιλίας για δύο μήνες προς όλους χωρίς πακέτα και μαγικά πράγματαSent from my Redmi 7 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 1 minute ago, HEO said: To σκεπτικό σου είναι σωστό αν χρησιμοποιείς magic numbers και wind Αλλά σε άλλη εταιρεία όμως με 10 ευρώ έχεις 1500 λεπτά ομιλίας για δύο μήνες προς όλους χωρίς πακέτα και μαγικά πράγματα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Σε ποιό αναφέρεσαι; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Στο liquid της VodafoneSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 (edited) 43 minutes ago, HEO said: ... 1500 λεπτά ομιλίας για δύο μήνες προς όλους χωρίς πακέτα και μαγικά πράγματα Το liquid θέλει όπως πονηρά πράγματα... Δεν βάζεις απλά τα λεφτά και απολαμβάνεις 1500 λεπτά... Να τα λέμε όλα... Edited April 14, 2023 by Mobileras 1 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Το liquid θέλει όπως πονηρά πράγματα... Δεν βάζεις απλά τα λεφτά και απολαμβάνεις 1500 λεπτά... Να τα λέμε όλα...Δεν θέλει τίποτα πονηρόΑπλά πράγματα είναιSent from my Redmi 7 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 (edited) 18 minutes ago, Mobileras said: Το liquid θέλει όπως πονηρά πράγματα... Δεν βάζεις απλά τα λεφτά και απολαμβάνεις 1500 λεπτά... Να τα λέμε όλα... Αν θεωρείς το να βάλεις στοιχεία χρέωσης μία φορά για αυτόματη ανανέωση 8 ευρώ πονηρό ώστε να έχεις χιλιάδες λεπτά (προς όλους μάλιστα), τότε φαντάζομαι το να ρυθμίσει κάποιος τα magic numbers και να κάνει χειροκίνητη ανανέωση θα το βρίσκεις σκανδαλώδες. Edited April 14, 2023 by spiliot 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 (edited) Σας ανεβάζω την χθεσινή συνομιλία με το chat της nova.Τα συμπεράσματα δικά σας. Από λάθος δικό μου οι φώτο δεν είναι με την σωστή σειρά. Edited April 14, 2023 by mips 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts