spiliot Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Εκτός και αν έχεις να με παραπέμψεις σε ανακοίνωση για αυτή τη πολιτική νομίζω ότι απλά είναι μια βολική δικαιολογία που φαντάζεσαι αλλά δεν ισχύει. Και αυτό γιατί κανείς ποτέ δεν είπε ότι γίνεται για λόγους ασφάλειας, αλλά ότι πρέπει να προωθηθεί στο τεχνικό τμήμα και τόσο χρόνο του δίνουν ως μέγιστο για αυτή την αλλαγή. Άλλωστε ενεργοποιήθηκε Τρίτη, μετά από πολύ γκρίνια και επιμονή στο 13800, οπότε θα ήταν ακόμα πιο περίεργο να μπορείς να παρακάμψεις το πρωτόκολλο αν γκρινιάξεις. Ούτε στην Αμερική που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα με sim swap δεν υπάρχει καθυστέρηση στην αλλαγή, δε νομίζω να αποφάσισε η wind να το κάνει στην Ελλάδα που δεν έχουμε και κρούσματα, πιο πιθανό το βλέπω να είναι ένας υπάλληλος που κάνει δουλειά για 10 και δεν προλαβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Τι λέτε βρε παιδιά; Η αλλαγή κάρτας sim είναι μια απλή αντικατάσταση του αριθμού της στο σύστημα. Είναι ζήτημα λεπτών να πραγματοποιηθεί τεχνικά. Εδώ όταν είχα μετατρέψει f2g σε q αλλάζοντας sim, που και καλά θεωρείται "φορητότητα", δεν πήρε παρά 3 λεπτά να διακοπεί το σήμα στην παλιά. Μάλλον το συγκεκριμένο κατάστημα ευθύνεται. Πιθανώς να είχε κάποιο άλλο πρόβλημα και το δικαιολόγησε με αυτήν την άκυρη εντελώς εξήγηση. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Πάντως αν αποφάσισε να το κάνει η wind είναι πολύ καλό ... Η καθυστέρηση για κάποιο χρονικό διάστημα δίνει χρόνο στο θύμα να καταβάλει ότι κάτι δεν πάει καλά ... Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 λΠιθανώς να είχε κάποιο άλλο πρόβλημα και το δικαιολόγησε με αυτήν την άκυρη εντελώς εξήγηση. Είναι του sim swap scam, δίνει χρόνο για να γίνει αρχικά ο έλεγχος (είχε αναφέρει φίλος παλιότερα εδώ ότι κάποιος προσπάθησε να κάνει αλλαγή με την παλιά του ταυτότητα και χτύπησε καμπανάκι). Δεν είναι θέμα συστήματος, όντως στο σύστημα απλά αλλάζει ο αριθμός της καρτας μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Επειδή κατά καιρούς τους έχω κράξει ασυστολα, να πω ότι κέρδισα 1ΤΒ για 3 μήνες στο flamestogo . Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Κράζε, κράζε έτσι να κερδίζεις ✌ ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Επειδή κατά καιρούς τους έχω κράξει ασυστολα, να πω ότι κέρδισα 1ΤΒ για 3 μήνες στο flamestogo . Με ποιον τρόπο σε ενημέρωσαν; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Μου έστειλαν sms και εμφανίστηκαν και στο app ΠIΣTEYEΣ OTI ΔEN ΘA KEPΔIΣEIΣ ΠOTE ΣTOYΣ FLAMES2GO ΔIAΓΩNIΣMOYΣ; EKANEΣ ΛAΘOΣ! ΓIA TΣEKAPE TO YΠOΛOIΠO ΣOY! EIΣAI ENAΣ AΠO TOYΣ TYXEPOYΣ TOY FLAMES2GO! TΩPA ΘA EXEIΣ 1TB ΓIA 3 MHNEΣ! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 To candy camera είναι Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Μου έστειλαν sms και εμφανίστηκαν και στο app ΠIΣTEYEΣ OTI ΔEN ΘA KEPΔIΣEIΣ ΠOTE ΣTOYΣ FLAMES2GO ΔIAΓΩNIΣMOYΣ; EKANEΣ ΛAΘOΣ! ΓIA TΣEKAPE TO YΠOΛOIΠO ΣOY! EIΣAI ENAΣ AΠO TOYΣ TYXEPOYΣ TOY FLAMES2GO! TΩPA ΘA EXEIΣ 1TB ΓIA 3 MHNEΣ!Εγώ δεν νομίζω ότι είσαι ένας από τους τυχερούς αλλά ο ΕΝΑΣ και μόνο.... (γενικά εγώ δεν έχω και τόσο εμπιστοσύνη στο διαγωνισμό) Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Εγώ δεν νομίζω ότι είσαι ένας από τους τυχερούς αλλά ο ΕΝΑΣ και μόνο.... (γενικά εγώ δεν έχω και τόσο εμπιστοσύνη στο διαγωνισμό) Ας πούνε όσοι ξέρουν άτομο που κέρδισε στα flames 2 go. Άσχετο εγώ ξέρω 3 που κέρδισαν τη φορολοταρία. Στους διαγωνισμούς με τα flames συμμετέχω συνέχεια από 2 λογαρισμούς και τίποτα! :confused::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Αν ψάξετε πιο πισω θα δείτε αναφορές για άτομα που κέρδισαν στα flames 2 go. Πέρυσι περίπου τέτοια εποχή η κόρη συναδέλφου μου κέρδισε αυτοκίνητο, το FIAT έδινε τότε. Το έχω ξαναγράψει Εντωμεταξύ και εγώ ειμαι από αυτούς που την κράζουν την WIND. Αν παραμένω μέχρι τώρα είναι γιατί μου έρχεται πιο οικονομικά, αν κάτι αλλάξει εύκολα φεύγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 . Ούτε στην Αμερική που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα με sim swap δεν υπάρχει καθυστέρηση στην αλλαγή, δε νομίζω να αποφάσισε η wind να το κάνει στην Ελλάδα ..ι. Αυτό μάλλον. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πας σε κατάστημα Παρασκευή απόγευμα και περιμένεις μέχρι και Τετάρτη στις 5 για να γκρινιάξεις που δεν έχεις νούμερο και αυτό στη wind είναι φυσιολογικό. Και καλά η φορητότητα τόσο δεν θα έπαιρνε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Ας πούνε όσοι ξέρουν άτομο που κέρδισε στα flames 2 go. Άσχετο εγώ ξέρω 3 που κέρδισαν τη φορολοταρία. Στους διαγωνισμούς με τα flames συμμετέχω συνέχεια από 2 λογαρισμούς και τίποτα! :confused::ninja: Φορολοταρία; Τι είναι αυτό; :confused: Αυτό. Χρόνια συμμετοχή σε διαγωνισμούς, πριν και από την εποχή που υπήρχε αυτός με το fiat, μηδέν νίκες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Φορολοταρία; Τι είναι αυτό; :confused: https://lmgtfy.com/?q=%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 https://lmgtfy.com/?q=%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1 Thanks για το link. Με βοήθησε όσο τίποτα άλλο. :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Thanks για το link. Με βοήθησε όσο τίποτα άλλο. :rolleyes: και με δεξί κλίκ στην λέξη δουλεύει επίσης Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Thanks για το link. Με βοήθησε όσο τίποτα άλλο. :rolleyes: Παρακαλώ! Για αυτόν ακριβώς το λόγο και σου απάντησα με το link! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Καλησπερα, Εχουμε με τη συζυγο δύο καρτοκινητα windf2g, ανανεωσεις μεσω εφαρμογής, συμμετοχή σε flames που ποτε βεβακα κτλ κτλ. Στον δικο μου λογαριασμό ανα τακτα διαστήματα εχω δεξιά πανω ενα εικονίδιο δωρου που δίνει προσφορές τυπου, 3gb με 3ε για ενα μηνα. Ολα καλα. Στην εφαρμογή της αλλης αυτο δεν υπαρχει ποτε ούτε παλια ούτε τωρα. Εγκατάσταση απεγκατασταση της εφαρμογής εχει γινει, cache εχςι διαγραφεί αλλα αυτο το εικονιδιο δεν εμφανίζεται ποτε! Δεν εινα τίποτα σημαντικό αλλα με έχει φαει η περίεργεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Μηπως εχεις ενεργοποιήσει να μην σου έρχονται προσφορές. Για να είσαι σίγουρος μπες στην εφαρμογη του f2go εκει που δεν ερχονται προσφορες πατας πανω αριστερα στο ανθρωπάκι μετα πατα ρυθμίσεις. Εκει που λεει ρυθμισεις επικοινωνιας πατα ναι και περίμενε μερικές μερες. Λογικά αυτο θα ειναι. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Γεια στην παρέα, έχω μερικές απλές ερωτήσεις για το f2g μου (μερικές είναι λίγο χαζές): 1. Ισχύει ακόμα ο διαχωρισμός σε f2g2, f2g1 (θυμάστε παλιά που λέγαμε ότι το f2g2 είναι το πιο προνομιακό κλπ.) ή όλα πλέον έχουν γίνει απλά f2g χωρίς περαιτέρω διαχωρισμούς. Ήθελα 5 χρόνια να κάνω αυτή την ερώτηση ha 2. Πώς μπορώ να καταλάβω αν η f2g sim μου είναι κλωνοποιήσιμη ή όχι; Κάπου διάβασα ότι μόνο η V1 (VERSION 1; ) κλωνοποιούνται. Πώς μπορώ όμως εγώ να το ξέρω τι version είναι η sim μου (πάνω της γράφει 32Κ και την είχα προμηθευτεί γύρω στο 2010 αν θυμάμαι καλά) 3. Υπάρχει δυνατότητα να με εξυπηρετήσουν σε κατάστημα wind να μου κόψουν την sim σε μικρότερο μέγεθος ή θα μου ζητήσουν να πληρώσω; Υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί η sim έτσι ή όχι; Ευχαριστώ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 1. Έχουν καταργηθεί καιρό τώρα 2. Πλέον δεν κλωνοποιούνται 3. Κάποια καταστήματα σίγουρα το κάνουν. Από την εμπειρία μου δεν το χρεώνουν. Για μένα όμως προς αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος καλύτερα είναι να δώσεις 5 ευρώ και να πάρεις καινούργια γιατί και αυτή που έχεις είναι αρκετά παλιά. Για παράδειγμα δεν θα έχεις 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Ευχαριστώ για το χρόνο σου να μου απαντήσεις αλλά όπως καταλαβαίνεις αν έχω παλιά sim που "τυχαίνει" να είναι κλωνοποιήσιμη, αυτό δεν θέλω να το χάσω γιατί μπορώ να την έχω σε 10 σημεία (να χρησιμοποιώ ένα την φορά) και να μοιράζονται οι παροχές της σε 10 διαφορετικά σημεία. Άρα παραμένει το ερώτημα 2, πώς μπορώ να μάθω αν η sim που κρατάω στα χέρια μου (εκδοθείσα νομίζω το 2009) είναι κλωνοποιήσιμη ή όχι. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Μόνο αν δοκιμάσεις να την κλωνοποίησεις πιστεύω θα λυθεί η απορία. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Ευχαριστώ για το χρόνο σου να μου απαντήσεις αλλά όπως καταλαβαίνεις αν έχω παλιά sim που "τυχαίνει" να είναι κλωνοποιήσιμη, αυτό δεν θέλω να το χάσω γιατί μπορώ να την έχω σε 10 σημεία (να χρησιμοποιώ ένα την φορά) και να μοιράζονται οι παροχές της σε 10 διαφορετικά σημεία. Άρα παραμένει το ερώτημα 2, πώς μπορώ να μάθω αν η sim που κρατάω στα χέρια μου (εκδοθείσα νομίζω το 2009) είναι κλωνοποιήσιμη ή όχι. ακόμα και ΑΝ κλωνοποιείται (παλιός αλγόριθμος Α2?) δεν έχει κανένα νόημα να το κάνεις γιατί α) αφού είναι παλιά δεν έχεις 4γ το 2020 και β) για την κλωνοποίηση απαιτείται "υλικό" (sim reader, programmable SIMs όσες είναι να φτιάξεις) και λογισμικό (συνήθως παρέχεται σε πακέτο, sim reader, sim, software το έβρισκες στο ebay) που δεν ξέρω αν αξίζει να μπεις σε αυτή τη διαδικασία (κάθε sim κοστίζει και όλα αυτά για να μην έχει 4g?.. Προσωπικά δεν θα ασχολούμουν. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts