Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 1GB απο ενα "simplefi on the go με καρτα" που μου έχουν δώσει λόγο σταθερού wind ισχύουν στην Ευρώπη?

Στέλνω ΥΠ στο 1228 αλλά δεν διευκρινίζεται.

Άλλες εντολές με sms υπάρχουν η μπορώ να βλέπω αλλιώς πληροφορίες?

Στο χαρτί που μου έδωσαν έχει 3 νούμερα σαν Χρήσιμα Τηλέφωνα τα 1228 1268 1280 αλλά δεξ έχει περεταίρω πληροφορίες αν πρέπει να τα καλέσω η να στείλω κάτι.

Ακόμα τι συμβαίνει με αυτό το νούμερο?

Έχει μεσα ενα ποσό που χάνεται κάθε 5 μήνες και πρέπει να κάνω ανανέωση για ξα συνεχίσει να έρχεται το 1GB?

Συμφέρει να συμπληρώσω χρήματα και να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο πριν λήξει το πόσο που εχει μέσα?

Διάβασε αν θες το σχετικό θέμα που αναφέρει αρκετά : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=469627

Για το αν ισχύει σε roaming δεν ξέρω να σου πω. Καλύτερα να το ρωτήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών.

Sent from my moto g(6) play

Τελικά προσπάθησα να κάνω online ανανέωση και από άλλη συσκευή που εγκατάσταση την εφαρμογή αλλά μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα ότι η online ανανέωση δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για σένα. Καμία ιδέα; Μήπως πρέπει να βάλω κάρτα από περίπτερο την πρώτη φορά;

Ισως θέλει απο κατάστημα/περίπτερο την πρώτη φορά αλλά μίλα τους στο messenger ή στο 13700 δωρεάν για να το δουν. Ειχε αναφερθεί κάποτε θέμα με κάποια νούμερα που δεν μπορούσαν να κάνουν online ανανέωση και έπρεπε να μιλήσουν με την εταιρεία. Δεν ξέρω αν είναι τέτοια περίπτωση το δικό σου.

Καλησπέρα..Να κάνω μια ερώτηση.Σημερα ήταν η 3η εργάσιμη από την μέρα που υπέγραψα τα χαρτιά για μια φορητοτητα από Cosmote σε F2G και τους είχα στείλει ένα email.Πηρα σήμερα την εξής απάντηση:"μετά από διερεύνηση των στοιχείων σχετικά με την τηλεφωνική σύνδεση 6975*******, σας ενημερώνουμε ότι η αίτηση φορητότητας έχει αρχειοθετηθεί και θα πρέπει να υποβάλλεται νέο αίτημα εφόσον το επιθυμείτε."Τι μπορεί να φταίει;

Να έχεις αλλάξει ταυτότητα και άλλα πολλά.

Όχι ταυτότητα δεν έχω αλλάξει και τα στοιχεία είναι όλα σωστά όπως διάβασα και στο χαρτί που μου δωσαν.Στο email μου λένε να ξανακάνω αίτημα και γω έχω ήδη την κάρτα των 10€ σπίτι από την προηγούμενη αίτηση.Θα μάθω αναλυτικές λεπτομέρειες γιατί 10€ δεν ξαναδινω δεν μου περισσεύουν αυτόν τον καιρό τα 10αρικα δυστυχώς.

Μήπως το νουμερο όταν έκανες αίτηση είχε φραγή?

Όχι και μάλιστα όπως έγραψα και στο θέμα της Cosmote είχα 10€ μέσα και τα χάλασα επίτηδες για να μην τα χάσω και πολλά GB που προσπάθησα να φάω.Ενα παλικάρι μου είπε ότι είναι λάθος της εταιρίας που το διαχειρίζεται για λογαριασμό της Wind (Foodlink) και το έπαθε και ο ίδιος.Εστειλα email περιμένω απάντηση,μόλις βρω χρόνο θα πάρω και στο 13800.

Αφορά όσους έχουν την «προσφορά 300’ με ανανέωση 10€».

Επειδή το F2G με 8€ χαράτσι κάθε 4μηνο το κάνανε εσκεμμένα ασύμφορο προτείνω το ακόλουθο μοτίβο (στηρίζεται στα σημερινά δεδομένα, πχ ύπαρξη 5€ρης κάρτας, δίμηνη διάρκεια κλπ). Επίσης πρέπει να σας αρκούν μηνιαίως τα 300‘ +500ΜΒ.

Το μοτίβο είναι 2ετές

Α τετράμηνο 2018 (4*10€)

1/1/19 10€/1,12 -0,3(κόστος ανανέωσης) -8 (χαράτσι)= 0 ,63€

1/2/19 10€/1,12 -0,3(κόστος ανανέωσης)+,63€ =9,26€

1/3/19 10€/1,12 -0,3(κόστος ανανέωσης)+9,26€ =17,89€

1/4/19 10€/1,12 -0,3(κόστος ανανέωσης)+17,89€ =26,52€

Β τετράμηνο 2018 (2*5€)

Στο δεύτερο τετράμηνο δεν πληρώνουμε χαράτσι αλλά θα βάλουμε 2 κάρτες 5€υρες=8,33€

Θα πρέπει να μπορούμε με 26,52+8,33=34,85€ να βγάλουμε το τετράμηνο.

Γ τετράμηνο 2018(4*10€) όμοια με Α τετράμηνο 2018-12-10

Ομοίως

Α τετράμηνο 2019 (2*5€)

Β τετράμηνο 2018 (4*10€)

Γ τετράμηνο 2018 (2*5€)

Συνεπώς στην διετία θα έχουμε πληρώσει μόνο 3 χαράτσια 8ευρα και συνολικά 12*10+6*5=150€ ή 75€ το χρόνο ή 6,25€/μήνα.

ΥΓ.Για όσους δεν αρκούν τα 34,85€ για να βγάλουν ένα τετράμηνο υπάρχει η εναλλακτική να βάλουν από μια 10€υρη κάρτα ακόμα στις 30/4/18, 31/12/18, 30/8/18 έτσι ώστε να μην έχουν άλλα έξοδα για τον 05/18, 01/19, 09/19 οπότε θα βγάλουν το επόμενο τρίμηνο με 34,85+8,63=43,48€ (άνετα δηλαδή). Ετήσιο κόστος 90€ ή 7,5€/μήνα.

Μια χαρά τα λες αλλά έχουμε να κάνουμε με τη wind και δεν νομίζω να σου "χαρίσουν" τόσο εύκολα το χαράτσι ενός τετραμήνου.

Θεωρώ πολύ πιθανό την 1/9/2019 που θα βάλεις 10€ να σου κρατήσουν χαράτσι 8€ που θα αφορά το 2ο τετράμηνο και

στις 1/10/2019 που θα ξαναβάλεις 10€ να σου κρατήσουν και το χαράτσι για το 3ο τετράμηνο.

Όχι δεν συμβαίνει αυτό και το έχουμαι χρόνια δοκιμάσει.

Αν δεν θες επίσης το γυρίζες σε F2Surf για το δευτερο τετράμηνο και είσαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί. Από την άλλη δεν θεωρώ νσωστό να κρατάει κανείς υπόλοιπο στο καρτοκινητό του μιας και κινδυνεύει να τα χάσει από ένα λάθος ή και ένα πενταψήφιο.

Μια χαρά τα λες αλλά έχουμε να κάνουμε με τη wind και δεν νομίζω να σου "χαρίσουν" τόσο εύκολα το χαράτσι ενός τετραμήνου.

.

Βασικά στη διετία γλιτώνεις τα μισά χαράτσια (3).

Στην αρχή γράφω "με τα σημερινά δεδομένα". Προφανώς πιστεύω ότι για το 2020 θα το κάνουν ακόμα δυσκολότερο. Ίσως καταργήσουν την 5ευρη κάρτα (όπως οι μπλέ) είτε βάλουν το χαράτσι ανά τρίμηνο είτε και τα δύο.

Για την ιστορία εγώ ξεκίνησα και έχω φορτώσει ήδη για να μην πληρώσω χαράτσι το Α τεράμηνο του 2019.

30€ είναι δεν είναι και κανένα ρίσκο.

σενάριο :κατά λάθος ενώ έχω πχ μικρό ποσό υπόλοιπο 1-2 ευρώ μου τελειώνουν τα δεδομένα και δεν έχω data για να κάνω ανανέωση της κάρτας και να πάρω πακέτο δεδομένων. υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι να βάλω χρήματα για να αγοράσω πακέτο δεδομένων σε ένα κινητό που δεν έχει δεδομένα;

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Αφού έχεις πρόσβαση σε υπολογιστή έμπα ατο http://www.f2g.gr

Αφού έχεις πρόσβαση σε υπολογιστή έμπα ατο http://www.f2g.gr
μιλάω να είμαι στο δρόμο έξω εννοείται. σπίτι το ξέρω...

μιλάω να είμαι στο δρόμο έξω εννοείται. σπίτι το ξέρω...

Πειραιώς wind ab και πολλά άλλα καταστήματα έχουν δωρεάν WiFi .

άρα δηλαδή σε κατάσταση ανάγκης εάν τελειώσουν τα δεδομένα και δεν είμαστε κοντά σε κάποιο WiFi την κάτσαμε από ότι κατάλαβα..

Σε άλλη εταιρία όταν τελειώνουν μπαίνει κανονικά στο site και στα apps. Ίσως και στην Wind, δεν μπορώ να το δοκιμάσω.

Καλησπέρα! Αν αναφέρεται ότι ο υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας λήγει στις 22/12, αυτό σημαίνει ότι θα μηδενιστεί το υπόλοιπο την επόμενη μέρα 23/12; δηλαδή ισχύει έως και τις 22/12; ή θα μηδενιστεί στις 22/12;

Καλησπέρα! Αν αναφέρεται ότι ο υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας λήγει στις 22/12, αυτό σημαίνει ότι θα μηδενιστεί το υπόλοιπο την επόμενη μέρα 23/12; δηλαδή ισχύει έως και τις 22/12; ή θα μηδενιστεί στις 22/12;
22/12

23:59

:)

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

Σε άλλη εταιρία όταν τελειώνουν μπαίνει κανονικά στο site και στα apps. Ίσως και στην Wind, δεν μπορώ να το δοκιμάσω.

στην wind δυστυχως δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα,γενικως πλοηγηση σε οτιδηποτε ακομα και της εταιριας χωρις mb ή και υπόλοιπο.Δεν ξερω αν ακομα ισχυει το 0.facebook ή τα παλια wind plus/be q που εμπαινες τζαμπα...

Σε αλλη εταιρια κανονικότατα μπαινεις στην εφαρμογη τουλαχιστον και κανεις και speedtest χωρις υπολοιπο χρηματικο και mb.Πρέπει η wind να το δει αυτο...

Δεν πρόκειται να το δει πιστεύω ποτέ γιατί όπως έλεγαν και κάποιοι εδώ παλιότερα, είναι ότι έχει λόγο που είναι έτσι και έχει να κάνει με την αποφυγή των διαφόρων bug που μπορεί να προκύψουν απο μια τέτοια λειτουργία και να επιτρέψουν μη κατάλληλη (για την τσέπη τους) χρήση του δικτύου...

Δωράκια Secret santa, είτε ομιλία είτε sms είτε δεδομένα, είτε flames έκαναν την εμφάνισή τους στην εφαρμογή.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova