spookype20 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 (edited) Που το βρήκες γιατι εγω δεν...Μήπως είναι για λίγους? Ας μας γράψει ο φίλος όλο το μήνυμα αν γίνεται , που αφορά την προσφορά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λέει ότι είναι μέσω app. Φαντάζομαι εννοεί τα δωράκια που εμφανίζονται τελευταία μέσα στην εφαρμογή και αφορούν προφανώς συγκεκριμένους λογαριασμούς. Ακόμα και SMS που έρχεται λίγες μέρες αργότερα, πάλι σε παραπέμπει στην εφαρμογή. Μπήκα στην εφαρμογή και είδα πάνω δεξιά ένα κόκκινο δωράκι. Και το ενεργοποίησα. Χθες, ενώ το είχα ενεργοποιήσει μου ήρθε και sms! ΣABBATOKYPIAKA FULL ΣTA GIGABYTE! 2GB ΓIA KAΘE ENA AΠO TA EΠOMENA 4 ΣABBATOKYPIAKA MONO ME 4€ ΣTO ANANEΩMENO MYF2G APP! ΠATA TO KOKKINO ΔΩPAKI EΔΩ tinyurl.com/y9rvcwfl KAI ENEPΓOΠOIHΣE EΩΣ KAI 21/10! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ bit.ly/WIND-de Edited October 11, 2018 by spookype20 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Δεν βάζει σε όλους τα ίδια δώρα. Χειρίζομαι τρεις λογαριασμούς . Στον δικό μου δεν είχα δώρο. (Ειδική προσφορά) στις μητέρες μου ειδική προσφορά και αυτό που συνήθως βάζω Αλλά πακέτο για να κρατάει 30 μέρες είχε 2 δώρα. Στου άντρα μου που δεν είναι ειδική προσφορά είχε 1 δώρο . 4 giga για ένα μήνα με 6 ευρώ . Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Το αφεντικό τρελάθηκε που λένε :p θα σκίσει η wind αν τα καθιερώσει!!! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το μήνυμα: 2,5GB & 1500 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 25 MEPEΣ MONO ME 10€! MONO ΓIA ΛIΓO! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE 81 ΣTO 12410 MEXPI 15/10! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ bit.ly/WIND-de Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 TO ΠAKETO ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMO ΣTO OIKONOMIKO ΣAΣ ΠPOΓPAMMA. Είναι προσωπικό ως συνήθως Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν βάζει σε όλους τα ίδια δώρα. Όχι μονο,αλλά σε προτρέπει να μη δίνεις και σημασία Τώρα μου έχει τα sms που δεν έχω στείλει αν θυμάμαι και ποτέ κάποιο Αφού βλέπει ότι για data καίγομαι,δεν ξέρουν και πως να μου τα πάρουν,αν μη τι άλλο... Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το μήνυμα: 2,5GB & 1500 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 25 MEPEΣ MONO ME 10€! MONO ΓIA ΛIΓO! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE 81 ΣTO 12410 MEXPI 15/10! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ bit.ly/WIND-de Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε εμένα ήρθε το ίδιο μήνυμα Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Μάλλον έτσι θα δικαιολογήσουν την αύξηση στην τιμή του ειδικού προνομιακού / φοιτητικού πακέτου από τα 8,5 ευρώ στα δέκα δίνοντας ένα επιπλέον Gb στο 1,5 υπάρχον συν τα 1500 λεπτά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 (edited) Ειχε ανακοινωθεί οτι για 1 μηνα το πακέτο της ειδικης προσφοράς θα έδινε +0,5 γιγα και θα αυξανοταν η τιμη στα 10. Εως τελος του χρονου το επιπλέον γιγα και απο Νοεμβρη αυξηση τιμης. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/1526312431750/ Αυτο που ηρθε στα παιδια απο πανω ειναι λογικα ξεχωριστη προσφορά. Edited October 13, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Τελικά για ΕΕ παίζουν τα 1500/1500? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 (edited) Είχαν χρόνια να μου έρθουν προσφορές από τότε που πείραξα αυτό τελευταία βροχή κάθε μέρα η προσφορές Το έβαλα στο ναι το πανω Παλιότερα που το είχα πειράξει δεν άλλαξε τίποτα 400 προς όλους και 3GB δεν είναι και άσχημα για 8€ Τι και εάν έχω το φοιτητικό όταν γίνει ξανά σοβαρό το πακέτο... Θα το ξαναβάλω... Μέχρι τότε με προσφορες ας πρόσεχαν... Edited October 13, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Πήγα να βάλω σε μια γνωστή μου ένα πακέτο more καθώς είναι η τελευταία μέρα σήμερα... Έχει 2.63 € μέχρι χτες έφτανε να βάλεις ένα πακέτο more. Δεν πειράζει και η γνωστή μου θα μείνει χωρίς λεπτά και η Wind χωρίς παραπάνω λεπτά που θέλαμε να της δώσουμε.... Στα 3€ με αυτές της παροχές δεν λέει ΣΥΝ ότι εάν κανείς ανανέωση 10€ δεν σε φτάνουν να πάρεις more πλέον.... Οποίος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα winditsa μου. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση, μάλλον να επιβεβαιώσω κάτι που γνωρίζω. Υπάρχει περίπτωση σε οποιοδήποτε καρτοκινητό της Wind ή μάλλον να το θέσω καλύτερα σε F2G να μπαίνει κόφτης μετά την κατανάλωση ορισμένων γιγαμπάιτ κατά τη διάρκεια της ημέρας; Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, θα ήθελα όμως και τη δική σας επιβεβαίωση επάνω σε αυτό το θέμα. Επαναλαμβάνω το ερώτημά μου:Μπαίνει κάποιος κόφτης μετά την κατανάλωση ορισμένων Gbs κατά τη διάρκεια της ημέρας στην καρτοκινητή της Wind ή συνεχίζουν τα δεδομένα να καταναλώνονται με την ίδια ακριβώς διαδικασία και χωρίς να μπαίνει κόφτης, χωρίς δηλαδή να μειώνεται η ταχύτητα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Επίσημα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αλλά και στην πράξη δεν εχω δει κάτι ουτε έχει αναφέρει κανείς κάτι τέτοιο εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση, μάλλον να επιβεβαιώσω κάτι που γνωρίζω. Υπάρχει περίπτωση σε οποιοδήποτε καρτοκινητό της Wind ή μάλλον να το θέσω καλύτερα σε F2G να μπαίνει κόφτης μετά την κατανάλωση ορισμένων γιγαμπάιτ κατά τη διάρκεια της ημέρας; Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, θα ήθελα όμως και τη δική σας επιβεβαίωση επάνω σε αυτό το θέμα. Επαναλαμβάνω το ερώτημά μου:Μπαίνει κάποιος κόφτης μετά την κατανάλωση ορισμένων Gbs κατά τη διάρκεια της ημέρας στην καρτοκινητή της Wind ή συνεχίζουν τα δεδομένα να καταναλώνονται με την ίδια ακριβώς διαδικασία και χωρίς να μπαίνει κόφτης, χωρίς δηλαδή να μειώνεται η ταχύτητα; Κοφτη δεν εχεις στη Wind... Full speed σε ολους εχει. Το πολυ πολυ να σου κοβει τα δεδομενα αν υπαρχουν πολλοι συνδρομητες σε μια περιοχη,γιατι τα συμβολαια εχουν προτεραιοτητα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Παίζει κανά φθηνό πακέτο data για f2g τις τελευταίες μέρες. Θέλω να ανανεώσω μέχρι σήμερα το βράδυ αλλά βλέπω τις χρεώσεις ληστρικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 μόνο στα 7 ευρω αλλιως κάποιο της περιαγωγής με 4 ευρω (νομίζω ότι δουλεύουν και στην Ελλάδα) Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 (edited) Τα γνωστά πακέτα 60 και 61 με 2GB και 5,30 ευρώ νομίζω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7380959#post7380959 Edited October 15, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Και sms 60 στο 12410 έχεις 1GB με 4,40€. Ισχύει για όλους στο free2go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 τα data από τα 2 αυτά πακέτα παίζουν στην ευρωπαϊκή ένωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Πόση διάρκεια έχει; Αν ειναι για μια βδομάδα δεν συμφέρει αυτό με το sms στο 12410. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 1 μηνα ειναι αυτα του 12410 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 (edited) Το πρωί έστειλα στο 12410 το 3 για 3G για 1 μήνα αλλά μου λέει η προσφορά έληξε ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ με κάλυψε το 61 στο 12000 με τα 2 giga. Κόστος 5 ευρώ μαλλον γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα είχα μέσα. Τα λεπτά ομιλίας προς Βουλγαρία δεν με ενδιαφέρουν αλλά μόνο τα data. Edited October 15, 2018 by Vox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 (edited) Πήγα να βάλω σε μια γνωστή μου ένα πακέτο more καθώς είναι η τελευταία μέρα σήμερα... Έχει 2.63 € μέχρι χτες έφτανε να βάλεις ένα πακέτο more. (για F2G) Κάτι που "ανακάλυψα" πρόσφατα, αν πατήσεις στο ενεργοποίηση στα More πακέτα, ΧΩΡΙΣ να έχεις αρκετό υπόλοιπο (λιγότερο απο €3, αλλά πάνω από 0€), σου προτείνει κάποιο PAY LATER πακέτο που κοστίζει 1€ και στο αφαιρεί μόλις βάλεις λεφτά. https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/f2g-pay-later/ Σε κάποιες περιπτώσεις είναι χρήσιμο/συμφέρον Edited October 16, 2018 by halkman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Ωραίο αυτό με τη Wind που, μόλις κάνεις ανανέωση, σκάνε όλα τα μηνύματα με τις "προσφορές" των 8.5€... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 (για F2G) Κάτι που "ανακάλυψα" πρόσφατα, αν πατήσεις στο ενεργοποίηση στα More πακέτα, ΧΩΡΙΣ να έχεις αρκετό υπόλοιπο (λιγότερο απο €3, αλλά πάνω από 0€), σου προτείνει κάποιο PAY LATER πακέτο που κοστίζει 1€ και στο αφαιρεί μόλις βάλεις λεφτά. https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/f2g-pay-later/ Σε κάποιες περιπτώσεις είναι χρήσιμο/συμφέρον πολυ ενδιαφερον αυτο το πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts