sv2evs Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Μόλις με κάλεσαν για προσφορά στο κινητό της γυναίκας μου. 1000' σε wind, 600 σε όλους, μηνύματα, ίντερνετ με 11 ευρώ/μήνα για 24 μήνες. Α ρε που το πήγαν....:mad: :( Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Μόλις με κάλεσαν για προσφορά στο κινητό της γυναίκας μου. 1000' σε wind, 600 σε όλους, μηνύματα, ίντερνετ με 11 ευρώ/μήνα για 24 μήνες. Α ρε που το πήγαν....:mad: :( Πόσο να ειχε δηλαδη? 8? Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Σε καρτοκινητό που θα πάει στην Τουρκία, για λίγες μέρες, ποιο πακέτο προτείνετε για επικοινωνία; Τα data του 1GB που δίνει η Wind κάθε μήνα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή όχι; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Μόλις με κάλεσαν για προσφορά στο κινητό της γυναίκας μου. 1000' σε wind, 600 σε όλους, μηνύματα, ίντερνετ με 11 ευρώ/μήνα για 24 μήνες. Α ρε που το πήγαν....:mad: :( Ποια τιμή δηλαδή θα θεωρούσες λογική για τις συγκεκριμένες παροχές; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Σε καρτοκινητό που θα πάει στην Τουρκία, για λίγες μέρες, ποιο πακέτο προτείνετε για επικοινωνία; Τα data του 1GB που δίνει η Wind κάθε μήνα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή όχι; Η Τουρκία δεν είναι εε άρα δεν υπάρχει δωρεάν roaming. Επίσης είναι άλλη ζώνη roaming και η wind το έχει πανάκριβο αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Η Τουρκία δεν είναι εε άρα δεν υπάρχει δωρεάν roaming. Επίσης είναι άλλη ζώνη roaming και η wind το έχει πανάκριβο αν θυμάμαι καλά Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά γνωρίζω ότι η Τουρκία δεν περιλαμβάνεται στην ΕΕ και γι' αυτό ζήτησα κάποιο πακέτο καρτοκινητής (αν υπάρχει) για τρίτες χώρες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά γνωρίζω ότι η Τουρκία δεν περιλαμβάνεται στην ΕΕ και γι' αυτό ζήτησα κάποιο πακέτο καρτοκινητής (αν υπάρχει) για τρίτες χώρες. Δεν συμφέρει. Καλύτερα να πάρεις μια τοπική σιμ, εάν μείνεις μεγάλο διάστημα. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις με κάλεσαν για προσφορά στο κινητό της γυναίκας μου. 1000' σε wind, 600 σε όλους, μηνύματα, ίντερνετ με 11 ευρώ/μήνα για 24 μήνες. Α ρε που το πήγαν....:mad: :( Η τιμή είναι μια χαρά. Θυμίζει κλασσικό συμβόλαιο Γερμανίας. Το επόμενο βήμα, αν δεν σου κάνει η τιμή, θα ήταν η δωρεάν παραχώρηση από πλευράς Wind. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Η τιμή είναι μια χαρά. Θυμίζει κλασσικό συμβόλαιο Γερμανίας. Το επόμενο βήμα, αν δεν σου κάνει η τιμή, θα ήταν η δωρεάν παραχώρηση από πλευράς Wind. Και εμένα καλή μου φάνηκε, της ζήτησα να με καλέσει εκ νέου για να μπορέσω να συζητήσω τους όρους πιο ήρεμα γιατί πήρε σε άκυρη στιγμή. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πόσο να ειχε δηλαδη? 8? όχι την δέσμευση, δεν μιλάω για αυτή...μιλάω για το 'πάγιο'. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια τιμή δηλαδή θα θεωρούσες λογική για τις συγκεκριμένες παροχές; Είναι ήδη χαμηλή, δεν εννοώ ότι είναι πολλά...που το πάνε για να κάνουν καρτοσυμβόλαιο... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά γνωρίζω ότι η Τουρκία δεν περιλαμβάνεται στην ΕΕ και γι' αυτό ζήτησα κάποιο πακέτο καρτοκινητής (αν υπάρχει) για τρίτες χώρες. 9,90€ 30' προς Ελλαδα και 50MB για 48 ωρες(2 ημερες). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Η συγκεκριμένη καρτοσυνδεση τοσο παει για κατοχους f2g/q. Ή στα 11 τη δίνουν ή στα 15 συνήθως. Πιο κατω δεν πάει. Για οποιον χρησιμοποιει τις παροχες αυτες μια χαρα ειναι. Αλλιως για πολυ λιγότερη χρηση καλυτερα να μεινει στο καρτοκινητό. Υποψην επειδή την πατησε γνωστος μου καποτε,αν τυχον δουν οριακη χρηση στα mb π.χ. παιρνουν τηλεφωνο και προτεινουν νεο συμβόλαιο με παραπανω τιμη και παροχες με νεα δεσμευση . Επι της ουσίας αχρείαστη κινηση (την εταιρεία την συμφερει φυσικα) απο τη στιγμη που υπαρχουν τα πακετα επεκτασης χρησης με χρεωση στον επομενο λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Μόλις με κάλεσαν για προσφορά στο κινητό της γυναίκας μου. 1000' σε wind, 600 σε όλους, μηνύματα, ίντερνετ με 11 ευρώ/μήνα για 24 μήνες. Α ρε που το πήγαν....:mad: :(Πόσο ίντερνετ; εμένα αν με έπαιρναν θα το έκανα.πως μπορώ να το "βρω"; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 1 ή 2 γιγα δίνουν. Νομίζω τελευταία 2. Καποια καταστήματα επιλεγμενα το δινουν,αλλα κυριως τηλεφωνικα παιζει για μετατροπή απο f2g/q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 9,90€ 30' προς Ελλαδα και 50MB για 48 ωρες(2 ημερες). Αυτό είναι πακέτο που το αγοράζεις για συγκεκριμένες μέρες; Πως ενεργοποιείται; Θα μείνω 4 μέρες οπότε μήπως συμφέρει η αγορά τούρκικης sim; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 (edited) Αυτό είναι πακέτο που το αγοράζεις για συγκεκριμένες μέρες; Πως ενεργοποιείται; Θα μείνω 4 μέρες οπότε μήπως συμφέρει η αγορά τούρκικης sim; Οχι,free wifi βρισκεις. Μεσω myf2g app η ενεργοποιηση,στα πακετα intrrnational/διεθνη Ναι,θα βαλεις 25€ μεσα καρτα και θα βαλεις 2 φορες το πακετο. Υποψην η κληση στην ελλαδα οταν κανεις,εμενα ερχοταν με αποκρυψη αρα αν εχει καποιος φραγη κλησεων με αποκρυψη,δεν μπορεις να τον καλεσεις. Θελει ταυτοποιηση με ιμει η τουρικη καρτα και ταυτοτητα/διαβατηριο και μονο για ιντερνετ αν θες μεγαλο ογκο δεδομενων θα την επαιρνα. Με το που μπεις στον Εβρο ειτε Αλεξανδρουπολη ειτε στους Κηπου,βαζεις το πακετο και μετα το ανανεωνεις μεσω wifi ειτε μεσω συγγενη απο εδω. Εγω εβλεπα το υπολοιπο στον πατερα μου και εκεινος εβαζε τα πακετα. Edited August 28, 2018 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Αυτό είναι πακέτο που το αγοράζεις για συγκεκριμένες μέρες; Πως ενεργοποιείται; Θα μείνω 4 μέρες οπότε μήπως συμφέρει η αγορά τούρκικης sim; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7387153#post7387153 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Ευχαριστώ τους Nikolas14 και Vasileios για τις πληροφορίες και τη βοήθεια που έδωσαν. Η λύση με την αγγλική κάρτα μπορεί να φαίνεται, κατ' αρχάς, οικονομική, αλλά ο εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής την αποκλείει. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Έχοντας το free2surf και κάνοντας ανανέωση ηλεκτρονικά 20 Ευρώ πόσα γίγα θα μού δώσει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Έχοντας το free2surf και κάνοντας ανανέωση ηλεκτρονικά 20 Ευρώ πόσα γίγα θα μού δώσει??? 1GB απο το Free 2 Surf,500MB που δινει με ανανεωση 10€ και ανω και 1.200MB για 15 μερες,το bonus που παιρνεις απο καταστημα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Τα 1200mb που παίρνω από κατάστημά θα τα πάρω με την ηλεκτρονικά ανανέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Τα 1200mb που παίρνω από κατάστημά θα τα πάρω με την ηλεκτρονικά ανανέωση? Απ οσο ξερω ναι.Για τα 1.500MB ειμαι σιγουρος. Πλεον,δεν ασχολουμαι με F2G και εχω καιρο να ανανεωσω Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Μου ήρθε αυτό το μήνυμα, εννοεί για το freetotalk? Γιατί εγώ το έχω γυρισμένο στο freetosurf χρόνια τώρα. 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ ME ANANEΩΣH 10€! MHN ΞEXNAΣ NA BAZEIΣ KAPTA KAΘE MHNA ΓIA NA AΠOΛAMBANEIΣ THN KAΛYTEPH ΠPOΣΦOPA ΔΩPEAN! (IΣXYEI ΓIA 2 KAPTEΣ ANA MHNA) ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ BIT.LY/WIND-DE Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 τα bonus MB καθώς και τα λεπτά bonus από ανανέωση free to talk δεν ισχύουν στο εξωτερικό ε; είμαι γεμάτος από όλα αυτά λόγω της ανανέωσης και θα πρέπει να αγοράσω και άλλα σωστά? Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 τα bonus MB καθώς και τα λεπτά bonus από ανανέωση free to talk δεν ισχύουν στο εξωτερικό ε; είμαι γεμάτος από όλα αυτά λόγω της ανανέωσης και θα πρέπει να αγοράσω και άλλα σωστά? Στείλε ένα SMS υπ στο 1285 να μάθεις τι ισχύει σε περιαγωγή από αυτά που έχεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Στείλε ένα SMS υπ στο 1285 να μάθεις τι ισχύει σε περιαγωγή από αυτά που έχεις . καταπληκτικό!!!!!!!!:D τελικά έχω και ΜΒ και χρόνο ομιλίας...κάτι είναι και αυτό! ισχύουν ακόμα και τα lognwin!! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 (edited) Ελπίζω για τα log.... να αναφέρεσαι σε χρόνο ομιλίας . Όσο για το 1285 μου έτυχε μιά φορά που δεν μου είχε αναφέρει κάποια λεπτά ομιλίας ενώ καταναλώθηκαν κανονικά . Edited September 4, 2018 by panosss567 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts