vega2003 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ξέρει κανείς αν το myf2g app λειτουργεί σε κινητό με νούμερο άλλης εταιρείας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ναι λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Ακόμα στη λήξη 3μήνου, τα καρτοκινητά Wind μηδενίζουν ( 0΄ ομιλίας, 0 ΜΒ, 0 sms) όλα τα πακέτα που τρέχουν εκείνη τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kartokinitos Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Ακόμα στη λήξη 3μήνου, τα καρτοκινητά Wind μηδενίζουν ( 0΄ ομιλίας, 0 ΜΒ, 0 sms) όλα τα πακέτα που τρέχουν εκείνη τη στιγμή. Αυτό είναι σούπερ άδικο! Αφού το αγόρασα το πακέτο, πήρες τα λεφτά μου, με ποιό δικαίωμα να μη με αφήνεις να το χρησιμοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Ακόμα στη λήξη 3μήνου, τα καρτοκινητά Wind μηδενίζουν ( 0΄ ομιλίας, 0 ΜΒ, 0 sms) όλα τα πακέτα που τρέχουν εκείνη τη στιγμή. Αν έχω μέσα πχ 10€ εδώ και τρεις μήνες παρά κάτι, και βάλω άλλα πέντε λίγο πριν παρέλθουν αυτοί οι τρεις μήνες, θα μπορώ να χρησιμοποιήσω και τα 15€ για το επόμενο τρίμηνο ή τα 10 θα μηδενιστούν και θα μείνουν μέσα μόνο τα 5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kartokinitos Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Αν έχω μέσα πχ 10€ εδώ και τρεις μήνες παρά κάτι, και βάλω άλλα πέντε λίγο πριν παρέλθουν αυτοί οι τρεις μήνες, θα μπορώ να χρησιμοποιήσω και τα 15€ για το επόμενο τρίμηνο ή τα 10 θα μηδενιστούν και θα μείνουν μέσα μόνο τα 5; Ολα μεταφέρονται για 3 μήνες από την τελευταία πίστωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Ολα μεταφέρονται για 3 μήνες από την τελευταία πίστωση. Πάλι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 δειτε που ειναι οι κεραιες κινητης.... http://keraies.eett.gr/anazhthsh.php Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Αυτό είναι σούπερ άδικο! Αφού το αγόρασα το πακέτο, πήρες τα λεφτά μου, με ποιό δικαίωμα να μη με αφήνεις να το χρησιμοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 είναι σαν να σου χαρίζουν βενζίνη και εσύ να φωνάζεις που πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας..... καμμια σχέση το ενα με το αλλο Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Πετυχημένο! Sent from my BLN-L21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 η Wind άρχισε να προσφέρει δωρεάν 1.000 λεπτά προς wind και q κάθε μήνα για εξι μήνες..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 η Wind άρχισε να προσφέρει δωρεάν 1.000 λεπτά προς wind και q κάθε μήνα για εξι μήνες..... Sent from my L200 using TapatalkΠροσωπικά δεν πιστεύω πως λέει και πολλά αφού ήδη υπάρχουν τα magic numbers. Πόσο να μιλήσεις σε Wind. Λίγοι έχουμε μείνει πια. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 η Wind άρχισε να προσφέρει δωρεάν 1.000 λεπτά προς wind και q κάθε μήνα για εξι μήνες..... Sent from my L200 using Tapatalk Η προσφορά έρχεται επιλεκτικά με SMS σε ορισμένους ή το είδες κάπου? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Η προσφορά έρχεται επιλεκτικά με SMS σε ορισμένους ή το είδες κάπου? επιλεκτικά, πριν μια εβδομάδα ήρθε σε φιλο, και σήμερα σε μένα.... πιστεύω θα το δώσει σε πολύ κόσμο.... τα magic number ειναι έως τρια ατομα, εχω πολλούς φίλους και συγγενείς με wind, εμένα μια χαρά μου κάθεται η προσφορά..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 η Wind άρχισε να προσφέρει δωρεάν 1.000 λεπτά προς wind και q κάθε μήνα για εξι μήνες..... Sent from my L200 using Tapatalk Δεν ξερω για τους υπολοιπους αλλα και να μου ερθει τετοιο σμς ειναι αχρηστο για τις αναγκες μου, το trend της εποχης ειναι λεπτα προς ολους και GB. Εξαλλου υπαρχουν κ τα magic number που το υπερκαλυπτουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Μιλάμε μάλλον για το 31 στο 12410. Δεν είναι καινούργιο. Δινεται κατά περιόδους από πρόπερσι. Εμένα μου είχε έρθει τέλη Ιουλίου σε f2go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) Επιλεκτική προσφορά. Ήρθε στο κινητό του πατέρα μου που δεν ανανεώνει συχνά. Επίσης έστειλα από το δικό μου κινητό, αλλά.......https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170921/eb3afb82f9c29a81c9bb5f19b98fc9b4.jpg Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 22, 2017 by XP130TD τεράστια εικόνα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Μιλάμε μάλλον για το 31 στο 12410. Δεν είναι καινούργιο. Δινεται κατά περιόδους από πρόπερσι. Εμένα μου είχε έρθει τέλη Ιουλίου σε f2go. 31 όπως είπες.... απο πρόπερσι;;;; δεν τπ γνώριζα, υπέθεσα ότι είναι κάτι φρέσκο..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Η wind γενικώς δίνει προσφορές σε όσους δεν ανανεώνουν τον χρόνο ομιλία τους μπας και τσιμπήσουν καμία κάρτα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Πάντως τα 1500 προς 3 αριθμούς wind είναι μεγάλη υπόθεση. Βλέπω τώρα με το προνομιακό whatsup ότι θέλει υποχρεωτικά και ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου υποχρεωτικά για να βγεις σε σχέση με το ειδικό f2 g που ήταν πολύ ποιό άνετα τα πράγματα με τον χρόνο προς όλους. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Εγώ ανανεώνω οριακά 5€ κάθε τρίμηνο αλλα δε μου έχει έρθει καμια προσφορά εδώ και πολλούς μήνες. Η συγκεκριμένη δε με ενδιαφέρει καθώς δεν έχω κανέναν σε Wind (έχουν αλλάξει όλοι), απλα δεν καταλαβαίνω τη λογική της επιλογής αριθμών για τις προσφορές. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Πάντως τα 1500 προς 3 αριθμούς wind είναι μεγάλη υπόθεση. Βλέπω τώρα με το προνομιακό whatsup ότι θέλει υποχρεωτικά και ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου υποχρεωτικά για να βγεις σε σχέση με το ειδικό f2 g που ήταν πολύ ποιό άνετα τα πράγματα με τον χρόνο προς όλους. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with TapatalkΑυτό το.εχω σκεφτεί και εγώ. Νομίζω ότι τα 1500 προς όλους από το προνομιακό πακέτο τou what's up, δεν θα με φτάνουν μιας και μιλάω πιο πολύ από τα 1500 των magic numbers, πάρα προς όλους. Βέβαια μαζί με εμένα Θα πάρω και τους τρεις που μιλάω στα magic numbers προς πράσινη μεριά. Ας το ξανα κάνει η Wind 30 μέρες ξανά το πακέτο της και δεν πάω πουθενά. Αν και μου έστειλαν τρεις κάρτες η πράσινη αλλά ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 η Wind άρχισε να προσφέρει δωρεάν 1.000 λεπτά προς wind και q κάθε μήνα για εξι μήνες..... Sent from my L200 using Tapatalk Δεν ξερω για τους υπολοιπους αλλα και να μου ερθει τετοιο σμς ειναι αχρηστο για τις αναγκες μου, το trend της εποχης ειναι λεπτα προς ολους και GB. Εξαλλου υπαρχουν κ τα magic number που το υπερκαλυπτουν. Σίγουρα: Καθείς κ πως το "κρίνει" (και ανάλογα ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ να "αξιολογήσει" τις ανάγκες του ανάλογα κ με τα €), ΑΛΛΑ: Μεγάλη υπόθεση να έχεις ως το Φλεβάρη (κ ώσπου να εφαρμόσει το 4μηνο κ η Wind) να έχεις μοιράσει σε οικεία πρόσωπα τέτοιες sim με το 31 {που δεν μπορούν να χειριστούν κινητό κατά βάση πχ υπερήλικες}. Είτε να τα παίρνεις (απλά το σηκώνουν) ή να σε παίρνουν (απλά 1 κουμπί παρατεταμένα) ΑΥΤΟ το τελευταίο :ΜΕ 1 5€ΥΡΗ ΣΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ πχ το Νοέμβρη. ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 σωστά, ο καθένας αξιολογεί με την τσέπη του και τις ανάγκες του... σε κάθε περίπτωση το τζάμπα κακό δεν κάνει.... :p Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts